Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Hírek
 • Újra készíttethető orosz üzleti vízum

  2020. szeptember 25.

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy szeptember 26-tól kezdődően Az Aeroflot légitársaság újra üzemelteti a közvetlen Budapest - Moszkva járatát. A járat heti 2 alkalommal közlekedik.
  Továbbá arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy az orosz konzulátus elindította bizonyos típusú OROSZ ÜZLETI VÍZUMOK ügyintézését, melyek elkészíttetésében irodánk szintén segítséget nyújt.
  Részletes információért keresse Kiss Henrietta és Simity Péter kollégáinkat. Az elérhetőségeik ITT láthatók.

   
 • Új belföldi programok

  2020. szeptember 16.

  A belföldi programjainkat újabb érdekes ajánlatokkal bővítettük. A Mesélő Kárpát-Koszorú és a Felső-Tisza programunk során Tokaj, Zemplén és Szabolcs legérintetlenebb fellegvárait ismerhetjük meg. A Kalandozás a szatmári szilva vidékén programunk alkalmával a szilvát nem csak lekvárként, hanem pálinkaként is megkóstolhatjuk. Eszem-iszom kalandokat kereső utasaink egy Élmény disznóvágáson vehetnek részt Monoron. Szépasszonyvölgyi kirándulásunkat egy operettesttel gazdagítottuk. Egy villányi borvidéki Élményszüretet követően Pécset is felkeressük. Az Alföldi gasztro wellness ajánlatunk advent idején látogatja meg Szarvas, Gyula és Szeged városait. Advent a Dél-Dunántúlon programunk oszmán-török emlékeket kutat fel. A programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes belföldi programkínálatunk ITT érhető el.

   
 • Utazók Klubja Extra - Olasz ízutazás, 09.28.

  2020. szeptember 8.

  Az Utazók Klubja Extra egy újabb meglepetés programra invitálja az érdeklődőket. Mison Andrea idegenvezetőnk segítségével ízelítő Olaszország legszebb látnivalóból, majd vacsora válogatott olasz alapanyagokból. Mindeközben a látványkonyhába is bepillantást nyerhetnek, ugyanis az étterem séfje az ételkészítés titkaiba is beavatja a résztvevőket. Helyszín: Akademia Italia étterem, 1051 Budapest, Szent István tér 12. Időpont: 2020. szeptember 28. 18:00. Ára: 9.900 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Ír whiskey kóstoló, 09.21.

  2020. szeptember 3.

  Az augusztusi Utazók Klubja Extra keretein belül utasaink egy skót whisky kóstolón vehettek részt. A nagy sikerre való tekintettel szeptemberben egy ír whiskey kóstolót szervezünk. Sztorizás ír legendákról és legendás írekről, továbbá 6 tételes, egyedi ír whiskey kóstolósor. Helyszín: GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar, 1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. Időpont: 2020. szeptember 21., 18:00. Ára: 9.000 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Az előző rendezvényről fotók ITT láthatók. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Könyvbemutató, 09.24.

  2020. augusztus 28.

  A tegnapi napon Földvári András, "Elmentem világgá! 80 sztorival a Föld körül" című könyvének hivatalos könyvbemutatóját az irodánkban tartottuk meg. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 24-én (csütörtökön), 18:30 órai kezdettel egy új időpontot is meghirdettünk. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. A bemutató alatt a könyv kedvezményes áron megvásárolható, melyet az író kérés alapján dedikál. Egy kis részlet a könyvből ITT olvasható. Fotók a rendezvényről ITT láthatók. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Újdonság: Belföldi buszos körutazások

  2020. augusztus 25.

  Irodánk kínálatában belföldi programok eddig még nem szerepeltek. A kirándulásokat azon utasok részére állítottuk össze, akik a kulturális és természeti látnivalók mellett gasztronómiai élményeket is keresnek. A korábban már megszokott gasztro túráink színvonalát a belföldi ajánlataink esetében is megtartjuk, és olyan tájakra hívjuk az utasainkat, mint például Somoskő, Parádsasvár, Tokaj, Gemenc, Őrség vagy Tata vidéke. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • Már foglalhatók a szilveszteri programjaink

  2020. augusztus 24.

  Elkészültek és már foglalhatók az idei szilveszteri programjaink. A megszokott kínálattal készültünk, az európai városlátogatásokon kívül, mint például Szentpétervár, Moszkva, Isztambul, Barcelona, egzotikus úti célokon, szikrázó napsütésben is „átugorhatunk” 2021-re, mint például Srí Lanka, Vietnám, Madagaszkár. Ünnepeljék velünk az újévet!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1 napos kirándulások

  2020. augusztus 24.

  A változó utazási szokásokhoz alkalmazkodva irodánk bővítette a már eddig is színes és sokrétű utazási palettáját. Az 1 napos ajánlataink megszervezése során is a fő szempont a kiváló minőség, és az egyedülálló tartalom. Ahogy már más utazásainknál is megszokhatták, igyekszünk nem csak a kulturális és természeti látnivalókba betekintést nyújtani, hanem a helyi gasztronómiai különlegességeket is bemutatni utasainknak. A kirándulások nem csak „hop-on hop-off” túrák, hiszen idegenvezetőink a programot rengeteg információval és tartalommal töltik fel. Belföldi vagy a környező országokba szervezzük a programokat, mint például Tata, Tokaj, Szilvásvárad, Bécs. A belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 ART - Betekintés művészet világába!

  2020. augusztus 26.

  Az 1000 ART megnevezésű programjaink során a művészet és az építészet remekeit kutatjuk fel. Ilyen utak például a Badeni szabadtéri fotókiállítás vagy a bécsi Albertina kiállítás. A kirándulásokat elsősorban művészettörténész idegenvezetők kísérik, hogy a látványt érdekes információkkal egészítsék ki. Belföldi és a környező országokba szervezzük az utazásokat; a belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. Figyeljék a hírleveleinket, csatlakozzanak hozzánk Facebookon, hiszen több 1000 ART utazást tervezünk Magyarország területén, a környező, sőt a távoli európai országokba is!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 magyar szálloda egy kattintásra

  2020. augusztus 26.

  Irodánknál már nem csak 1000 utat, hanem 1000-féle belföldi szállást is lehet foglalni. A kínálatban nem csak üdülések találhatók, hanem csomagajánlatok is, mint például wellness vagy nyugdíjas akciók. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • SZÉP kártya elfogadóhely lettünk

  2020. augusztus 25.

  Örömmel tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy az újdonságként kínált belföldi 1 napos vagy több napos körutazásainkat vagy a belföldi üdüléseket már SZÉP kártyával is kifizethetik. Az alábbi kártyákat fogadjuk el: OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, illetve hamarosan K&H SZÉP Kártya is.