Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

      
Moszkva egyénileg WizzAirrel
A WizzAir járataihoz igazodva, tetszőleges időpontokban
 
120 000 Ft-tól
/ fő, repülőjeggyel
2021. december 31-ig
 
Utazás:

repülés menetrend szerinti WizzAir járattal

Elhelyezés:

3 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban: Hotel Izmailovo Vega

Ellátás:

svédasztalos reggeli

Utazás:

repülés menetrend szerinti WizzAir járattal

Elhelyezés:

3 éjszaka, kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban: Hotel Izmailovo Vega

Ellátás:

svédasztalos reggeli

Miért ez az út?

Kétségtelenül Moszkva az ország szíve, kelet és nyugat határán terül el ez az egyszerre ősi, és egyszerre 21. századi megapolisz. Hogy kihagyható-e? Semmiképpen! Az ősi városról Karamzin, a neves orosz író is azt vallotta, ha nem láttad Moszkvát, nem láttad Oroszországot. A főváros szíve a Vörös tér, a Kreml; templomai számos jelentős történelmi esemény színhelyei voltak. Igen nehéz eldönteni, mit nézzünk meg Moszkvában. A Kincstárban képet kapunk a cárok gazdagságáról, a Veréb-hegy magasából gyönyörű kilátás nyílik a ragyogó, csillogó aranykupolás városra, a Novogyevicsi temetőben tiszteleghetünk az orosz művészet nagyjai előtt, este sétálhatunk egyet az Arbat különleges forgatagában, de az Űrrepülés múzeuma is rengeteg izgalmas látnivalóval vár.

 

Egyéni utazás, már 2 főtől, nem kell a csoporthoz igazodni!

Garantált indulás a Wizzair járataihoz igazodva, tetszőleges dátumokon

A program és a szállás változtatható, egyéni igények szerint testreszabható

A Kreml és a Vörös tér, Novogyevicsij kolostor, Szergijev Poszad - Szentháromság Szergij kolostor épületegyüttese

Részletes program

1. nap: Budapest – Moszkva

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban (felszállás 05:55), érkezés Moszkvába 09:30-kor, majd transzfer a szállodába és szállás elfoglalása. A rendelkezésünkre álló szabadidőben érdemes felkeresni a város leghíresebb látnivalóit. A szállás metróközeli , így rövid időn belül belvárosba érhetünk, ahol megkezdhetjük a város bejárását.

Irodánk fakultatív program keretein belül privát városnézést ajánl magyar nyelvű idegenvezetővel. A program során elsőként a Lomonoszov Egyetem főépületét tekintjuk meg, mely a Veréb-hegyen található. Tartunk egy rövid pihenőt, mivel a hegyről gyönyörű kilátás nyílik Moszkvára. Az egyetem jellegzetes formájú főlétesítménye a „Hét nővér” építményeinek egyike, elkészültekor a világ hetedik legmagasabb épülete volt. Majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség és közéleti személyiség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Nyikita Hruscsov és Borisz Jelcin. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg. Következő megállónk a Megváltó Krisztus Székesegyház, az ortodox vallás egyik páratlan remekműve. A világ legmagasabb ortodox templomát eredetileg I. Sándor cár emeltette fel, miután Napóleon seregei vesztett félként elhagyták Moszkvát. A hatalmas székesegyházat 1931-ben felrobbantották, majd az újjáépített templomot 2000. év augusztusában szentelték fel.

Este egy újabb lehetőségként tárul elénk egy fakultatív, hangulatos séta a régi Arbaton, a város legrégebbi sétálóutcáján, majd napunkat Moszkva autóbuszos megtekintésével zárjuk. A városnézésünk során a város modern negyedét, Moszkva City-t is felkeressük. A negyedben 1992-től kezdődően sorra épültek fel a 300 méternél magasabb látványos felhőkarcolók, melyek a város hagyományos látképe fölé magasodnak. Az autóbuszos városnézést az épületek szinte művészi fokon történő kivilágítása teszi különlegessé.

2. nap: Moszkva - Szergiev Poszád

Reggeli után érdemes egy sétát tenni a szállás közelében található parkban, majd megtekinteni az ott található Izmailovói Kremlt.Sokak számára talán meglepetésként szolgálhat, hogy Moszkvában van egy második kreml is! Az épületegyüttes viszonylag újépítésűnek számít, 1998-ban kezdték el a munkálatokat, és azok 2007-ben fejeződtek be. Az alapötlet pedig egy olyan komplexum létrehozása volt, ami bemutatja az I. Péter cár ideje előtti orosz építészetet. Az Izmailovói Kreml tehát ezekhez a régi, elhagyott gyökerekhez kíván visszanyúlni.

Irodánk alternatív fakultatív program keretein belül Szergijev Poszádba invitálja Önöket, az ősi orosz ortodox egyház centrumába, mely templomokban, kolostorokban és szent helyekben gazdag. (Moszkvától 71 km-re észak-keletre található.) A város legismertebb, meghatározó épületegyüttese a Szentháromság–Szergij kolostor, mely 1993 óta a világörökség része. Ez után elmondhatjuk, hogy nemcsak a pazar, gazdagságában egyedülálló Moszkvát láttuk, hanem a vidéket is, amely megőrizte a hagyományos Oroszország hangulatát. A program végén egyéni ebéd lehetőség Szergiev Poszadban, egy hagyományos orosz éteremben, ahol az orosz gasztronómia legismertebb és legízletesebb ételeit fogyasztjuk el. A késő délutáni órákban érünk vissza Moszkvába, ahol a VDNH (más néven: Összoroszországi Kiállítási Központ) területét keresshetjük fel. Hatalmas területén a volt szovjet tagköztársaságokat bemutató pavilonok kerültek kialakításra. A moszkvaiak kedvelt pihenő parkja, mivel az épületek szépen kialakított zöld környezetben találhatók. A kiállítási terület egyik érdekes látnivalója a szovjet filmek főcíméből ismert, az 1937-es párizsi világkiállításra készült Munkás és kolhozparasztnő szobor. A park közvetlen közelében látható a 100 méter magas Szputnyik emlékmű, amely egy kilőtt rakétát ábrázol. Az emlékmű mellett várja látogatóit az Űrhajózási múzeum, melyben a Vosztok–1 is megtalálható. Ebben az űrhajóban kerülte meg Gagarin a Földet. A program végén a szállodába metróval utazunk vissza.

3. nap: Moszkva

A reggelit követően, hajókirándulást ajánlunk a Moszkva folyó hangulatos csatornáin. Az 1 órás sétahajózás közben egy nem mindennapi nézőpontból azokat a látványosságokat nézhetjük meg, amelyeket a városnézés során nem volt alkalmunk megtekinteni, így válik a városnézés teljessé és felejthetetlenné. Jegyek a sétahajózásra megvásárolhatják irodánkban. Ezt követően az UNESCO világörökség listáján szereplő Vörös teret keresshetjük fel, melynek jellegzetes épületei Moszkva jelképévé váltak.

Irodánk fakultatív program keretein belül a privát városnézés folytatását ajánlja magyarnyelvű idegenvezetővel, mely során megtekintjük a tér főbb látnivalóit: Vaszilij Blazsennij-székesegyház, GUM áruház, Állami Történeti Múzeum, Lenin-mauzóleum. Egy rövid sétát teszünk a téren, majd a Vaszilij Blazsennij (Boldog Vazul) székesegyházat látogathatjuk. A látványos, színes hagymakupolákkal díszített templom a tér egyik jelképe, melyet Rettegett Iván cár a kazáni tatár kánság felett aratott győzelmének emlékére építtetett. Majd fakultatívan a világörökség részévé vált Kremlt és annak területén található Kincstárat látogathatjuk meg. A Kreml területén található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Ezután a Kincstárat keressük fel. A régebben fegyvertárként működő épületben ma kincstár található, amelyben a cári udvar tárgyi történelme látható, orosz mesterek által készített ezüst és arany ékszerek, illetve a külföldi delegációk ajándékai. Megtekinthetők a cári koronázási kellékek és ruházat, díszes étkészletek, a híres Faberge tojások és régi fegyverek.

Délutáni programként eddigi élményeinket még tovább gazdagítva, fakultatív programként az orosz művészet leghatalmasabb és műkincseiben páratlan gyűjteményének, a Nemzeti képtár (Tretyakov) megcsodálására invitáljuk Önöket. A képtár megtekintése után a szállodába metróval utazunk vissza, mely utazás során megtekintjük a világhírű metróhálózat néhány igazi műalkotásként számon tartott állomását is.

4. nap: Moszkva - Budapest

A reggelit követően kijelentkezés a szállodából. Egyéni transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre közvetlen menetrendszerinti Wizzair járattal, indulás 10:05-kor, érkezés 11:40-kor


Autóbérlés:

Egyéni autóbérlésre van lehetőség a szállodában, így az egyes városok, mint pl. Szergiev Poszád viszonylag gyorsan, könnyen megközelíthető, így a városlátogatás több látnivalóval bővíthető!

Ajánlott éttermek, a helyi konyha megismerésére:
Képes izelítő éttermek ajánlataiból

ikon_i.png 

Külön utakon szeretne járni barátaival, családjával és már megvan a társasága hozzá? 

Bármely utunkat megrendelhetik személyre szabottan tetszőleges időpontban is a zárt csoport saját igényei alapján, magyar vagy helyi idegenvezetővel. Keressen minket bizalommal!

Fakultatív programok

Városnézés

A program során elsőként a Lomonoszov Egyetem főépületét tekintjuk meg, mely a Veréb-hegyen található. Tartunk egy rövid pihenőt, mivel a hegyről gyönyörű kilátás nyílik Moszkvára. Az egyetem jellegzetes formájú főlétesítménye a „Hét nővér” építményeinek egyike, elkészültekor a világ hetedik legmagasabb épülete volt. Majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség és közéleti személyiség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Nyikita Hruscsov és Borisz Jelcin. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg. Következő megállónk a Megváltó Krisztus Székesegyház, az ortodox vallás egyik páratlan remekműve. A világ legmagasabb ortodox templomát eredetileg I. Sándor cár emeltette fel, miután Napóleon seregei vesztett félként elhagyták Moszkvát. A hatalmas székesegyházat 1931-ben felrobbantották, majd az újjáépített templomot 2000. év augusztusában szentelték fel.

Időtartam:

3 óra

Ára:

2 fő esetén: 42 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 32 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 24 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 21 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 17 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: belépőjegyeket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést. 

Kreml és Kincstár metróval

Kreml - A világörökségek listáján szereplő épületegyüttes Moszkva kihagyhatatlan része. A híres templomok közül kiemelhető a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a látnivalók közül pedig a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.
Nyitva tartás: minden nap 10:00 – 17:00, csütörtökönként zárva, a pénztárak fél órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet.

Kincstár - A régebben fegyvertárként működő épületben ma kincstár található, amelyben a cári udvar tárgyi történelme látható, orosz mesterek által készített ezüst és arany ékszerek, illetve a külföldi delegációk ajándékai. Megtekinthetők a cári koronázási kellékek és ruházat, díszes étkészletek, a híres Faberge tojások és régi fegyverek.

Nyitva tartás: minden nap, csütörtökönként zárva, belépés 10:00-kor, 12:00-kor, 14:30-kor és 16:30-kor.

Közlekedés metróval.

Időtartam:

4 óra

Ára: 

2 fő esetén: 49 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 38 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 32 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 28 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 25 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a metró jegyet és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Városnézés és Kreml

A program során elsőként a Lomonoszov Egyetem főépületét tekintjuk meg, mely a Veréb-hegyen található. Tartunk egy rövid pihenőt, mivel a hegyről gyönyörű kilátás nyílik Moszkvára. Az egyetem jellegzetes formájú főlétesítménye a „Hét nővér” építményeinek egyike, elkészültekor a világ hetedik legmagasabb épülete volt. Majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség és közéleti személyiség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Nyikita Hruscsov és Borisz Jelcin. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg. Következő megállónk a Megváltó Krisztus Székesegyház, az ortodox vallás egyik páratlan remekműve. A világ legmagasabb ortodox templomát eredetileg I. Sándor cár emeltette fel, miután Napóleon seregei vesztett félként elhagyták Moszkvát. A hatalmas székesegyházat 1931-ben felrobbantották, majd az újjáépített templomot 2000. év augusztusában szentelték fel.

Kreml - A világörökségek listáján szereplő épületegyüttes Moszkva kihagyhatatlan része. A híres templomok közül kiemelhető a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a látnivalók közül pedig a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.
Nyitva tartás: minden nap 10:00 – 17:00, csütörtökönként zárva, a pénztárak fél órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet.

Időtartam:

5 óra

Ára:

2 fő esetén: 60 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 44 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 34 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 31 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 26 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: belépőjegyeket, a transzfert a szállodától-ig és a magyar nyelvű idegenvezetést. 

Kreml (csak idegenvezető és belépő)

Találkozás az idegenvezetővel a Kreml bejárata előtt.

Kreml - A világörökségek listáján szereplő épületegyüttes Moszkva kihagyhatatlan része. A híres templomok közül kiemelhető a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a látnivalók közül pedig a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.
Nyitva tartás: minden nap 10:00 – 17:00, csütörtökönként zárva, a pénztárak fél órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet.

Időtartam:

2 óra

Ára:

2 fő esetén: 41 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 30 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 24 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 20 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 17 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Nemzeti Képtár (Tretyakov)

A XIX. században élt Tretyakov fivérek magángyűjteményéből alakult képtár a legfontosabb orosz művészet kulturális létesítménye, amelyben világhírű ikonok mellett nem kevésbé ismert orosz festők leghíresebb alkotási találhatók meg. 

A régi orosz művészetet bemutató termekben a 12-17. századi világhírű és ismeretlen ikonfestők művei egyaránt láthatók. A gyűjtemény ma már kb. 3000 darabból áll, féltett kincsei közé tartoznak többek között Feofan Grek képei, Andrej Rubljov ikonjai, köztük leghíresebb alkotása, a Szentháromság (1425–1427), vagy Gyionyiszij 15-16. század fordulóján készített ikonjai.

A 18. századi festészet gyűjteményében több mint négyszáz műtárgyat őriznek. A kollekció leghíresebb részét az orosz portréfestészet három ismert képviselője: F. Sz. Rokotov, D. G. Levickij és V. L. Borovikovszkij művei alkotják. Ezek egy része a N. P. Rumjancev gróf magángyűjteményét őrző múzeum felszámolása után, 1925-ben került a galériába.
A 19. század első felének festészeti anyaga ezernél több festményből áll, ennek negyede már az 1892-ben Moszkvának átadott magángyűjteményben is megvolt. A későbbi szerzemények közül kiemelkedő jelentőségű Alekszandr Ivanov főműve, a Krisztus megjelenik a nép előtt című (másik címe: A Messiás megjelenése) hatalmas méretű festmény (1837–1857).
A kiállításon látható az orosz realista festőiskola kiemelkedő képviselőinek megannyi híres alkotása, mint Szavraszov Megjöttek a varjak (1871), Kramszkoj Krisztus a sivatagban (1872), Repin Húsvéti körmenet a Kurszki kormányzóságban (1880–1883) és Rettegett Iván és fia, Iván (1885) című festményei, Vaszilij Perov életképei, Vaszilij Verescsagin háborús tablói, a történelmi festészet kiemelkedő művelőinek mint Vaszilij Szurikov, Viktor Vasznyecov vásznai, Ivan Siskin kissé idealizált világú, Iszaak Levitan impresszionisztikus vagy Arhip Kuindzsi eredeti látásmódú, dekoratív tájképei (Nyírfaliget, 1879).
Egy külön részleg, az ún. Kincsesház kiállításán aranyból, ezüstből és drágakövekből készült, művészien megformált ötvösmunkák, iparművészeti alkotások csodálhatók meg.

Nyitva tartás: minden nap 10:30 – 19:30, hétfőnként zárva, a pénztárak egy órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet.

Metróval

Időtartam:

3 óra

Ára:

2 fő esetén: 38 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 27 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 21 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 18 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 16 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a metró jegyet és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Transzferrel (szálloda - Tretyakov Galéria - szálloda)

Időtartam:

4 óra

Ára:

2 fő esetén: 54 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 41 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 32 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 27 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 23 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Kreml és Gyémántgyűjtemény

Kreml - A világörökségek listáján szereplő épületegyüttes Moszkva kihagyhatatlan része. A híres templomok közül kiemelhető a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a látnivalók közül pedig a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.
Nyitva tartás: minden nap 10:00 – 17:00, csütörtökönként zárva, a pénztárak fél órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet.

A Gyémántgyűjteményt 1967-ben nyitották meg a moszkvai Kreml területén, amely, bemutatja Oroszország gyémánt készletének legértékesebb kincseit, amelyek főleg nemesfémek és a történelmi és művészeti jelentőségű drágakövek egyedi gyűjteménye. A múzeumban a cári időkig visszamenő és az azóta is gondosan gyarapodó gyémántokban (például az Orlov gyémánt vagy a Shah gyémánt), drága- és féldrágakövekben, borostyánból és ásványokból készült csecsebecsékben gyönyörködhetünk.

Időtartam:

4 óra

Ára:

2 fő esetén: 61 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 45 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 37 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 33 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 29 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Szergijev Poszád

Szergiev Poszad Moszkvától mintegy 60 km-re található kisváros. Legnagyobb értéke az 1340-ben alapított Szt. Szergej kolostor, történelmi és egyházi szempontból Oroszország egyik legfontosabb kolostora. 1408-ban a tatárok feldúlták, de 10 év elteltével már álltak az új, kőből épült falak. Fő látványosságai az Andrej Rjubljov által festett ikonok. A székesegyházban helyezték el Szt. Szergius maradványait, mely évente zarándokok ezreit vonzza. A település az „Aranygyűrű” városainak egyike. A kolostor 1993 óta a világörökség része.
Nyitva tartás: minden nap 10:00-18:00

Időtartam:

6 óra

Ára:

2 fő esetén: 73 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 55 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 44 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 37 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 31 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

 

Esti Arbat

Bejárjuk az esti Moszkvát, melynek során az esti megvilágításban is megcsodálhatjuk a nevezetességeket, amelyek teljesen más képet festenek, mint nappal.

A program keretében lehetőségük lesz gyalogosan is megnézni az Arbatot, Moszkva turisták által leginkább látogatott sétáló utcáját, amely tele van régiség- és ajándékboltokkal, és ahol esténként utcazenészek szórakoztatják a járókelőket. 

Időtartam:

4 óra

Ára:

2 fő esetén: 44 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 33 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 25 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 22 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 18 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

 

Metro és Megváltó Krisztus Székesegyháza

A moszkvai metró a világ egyik legkiterjedtebb metróhálózata. A teljes hosszúsága 300 km. Páratlan élményt nyújt a méretével és impozáns látványával. Építésekor hatalmas tágas tereket alakítottak ki a föld alatt, azokat gyakran márvánnyal burkolták, szobrokkal és más díszítőelemekkel ékesítették. A metró Moszkva fő közlekedési eszköze, naponta emberek millióit szállítja.  
Üzemidő: 06:00 – 01:00

A Megváltó Krisztus Székesegyház, az ortodox vallás egyik páratlan remekműve. A világ legmagasabb ortodox templomát eredetileg I. Sándor cár emeltette fel, miután Napóleon seregei vesztett félként elhagyták Moszkvát. A hatalmas székesegyházat 1931-ben felrobbantották. A rendszerváltás után - már 1990-ben - az ortodox egyház engedélyt kért és kapott, hogy újjáépítse a székesegyházat, amit szinte teljesen adományokból meg is tettek és 2000-ben felszentelték a kettő pont nullás verziót, ami pontos mása az eredetinek.

Időtartam:

4 óra

Ára:

2 fő esetén: 37 000 Ft/ fő

3 fő esetén: 26 000 Ft/ fő

4 fő esetén: 20 000 Ft/ fő

5 fő esetén: 17 000 Ft/ fő

6 fő esetén: 15 000 Ft/ fő

Az árak tartalmazzák: a belépőjegyeket, a metró jegyet és a magyar nyelvű idegenvezetést.

További információk

Várható menetrend :

Budapest – Moszkva 06:05 – 09:35 (W6 2489)

Moszkva – Budapest 10:15 – 11:55 (W6 2490)

Menetidő: 2 óra 35 perc

A légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja.

Árak és indulás
Utazás hossza
Ár
 

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

Ajánlatkérés
Repülőjegy ajánlatot kérek
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

Az adatait az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük, amit az alábbi linken olvashat el.

Köszönjük, hogy hozzájárul, hogy a megadott adatokat felhasználjuk annak érdekében, hogy a fenti kért ajánlatot megadhassuk Önnek.
AZ ÁR TARTALMAZZA
 • a repülőjegyet illetékkel ( az ár változhat )
  személyenként 1 db max. 10 kg-os, max. 40x30x20 cm-es kézipoggyászt
 • a szállást kétágyas szobában, 4*-os szállodában
 • a svédasztalos reggelit
 • a privát transzfert
 • a vízumot
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,2%

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Fakultatív programok
 • 1 db max. 20 kg-os feladandó bőrönd oda-vissza
  kb. 20.450 Ft/ fő
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Nívó: 590 Ft/fő/nap
  Top: 790 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

10 nap / 9 éj
2022.08.20. - 08.29.


724.000 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont


130.000 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
2022.09.14. - 09.21.


380.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin