Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

      

Magazin

Hová utazik legközelebb?

2022. október 25.

Horvátország? Egyiptom? Talán inkább a Kanári-szigetek vagy Dominika, esetleg Dubai? Netalán az álmai netovábbja: a Maldív-szigetek vagy a Seychelle-szigetek?

Vagy inkább olyan típus, aki Európa és a világ legnagyobb városait és kulturális programjait keresi?

cikk_6239_booking_cikk4.png

Szerintünk tudunk segíteni…! Két fajta utas létezik: aki bemegy egy utazási irodába, és az, aki online foglal minden, az utazáshoz szükséges dolgot.

- Ön szokott online utazást foglalni?
- Még nem foglalt, de mindig is szerette volna kipróbálni?

Tapasztalatunk alapján, aki online szeret foglalni, az azért teszi, mert gyors, kényelmes, jó árak vannak, és nem mellékesen minden fontos információ összesítve, azonnal rendelkezésre áll, beleértve a szép képeket és a részletes leírásokat.

cikk_6240_booking_cikk6.png

Aki viszont az irodát választja, az azért teszi ezt, mert nem minden esetben tud eligazodni az online felületeken, szereti a biztonságot és értékeli a szakértői segítséget.

Foglalási rendszerünk egyesíti a fenti előnyöket!

A www.booking.1000ut.hu felületén online, bármikor kereshet a legjobb szállások és utazási lehetőségek között úgy, hogy Ön egy kereséssel számos megbízható partnerünk és szolgáltatónk ajánlatai közül a legjobb árakat kapja meg.

cikk_6241_booking_cikk2.jpg

Ráadásul mindezt úgy, hogy ha elakad, vagy kérdése van, felhívhatja tapasztalt kollégáinkat, akik segítenek bármilyen kérdésben. De nem csak foglaláskor, hanem utazás közben, sőt utána is bármikor megkereshet minket, ha olyan problémája akad, amiben jó lenne egy szakértő segítsége.

cikk_6242_booking_cikk5.jpg

Tudta?

  • Magyar nyelvű rendszerünk használata előtt, közben, vagy utána is bármikor tud tőlünk segítséget kérni telefonon, e-mailben vagy akár a budapesti irodánkban személyesen.
  • Nem csak szállást, hanem repülőjegyet, transzfert, és programokat is foglalhat.
  • Árgaranciát vállalunk a szállásainkra.  
  • Felelősséget vállalunk a szolgáltatásainkért és garantáljuk a magas szintű kiszolgálást.
  • A foglalási rendszer mögött az 1000 Út utazási iroda áll, amely már 21 éve működik, és amelynek már több mint 100 000 utas vette igénybe a szolgáltatásait. Lehet, hogy Ön is utazott már velünk?

cikk_6243_booking_cikk1.jpg 

Szerintünk már alig várja, hogy kipróbálja online foglalási rendszerünket!

Ismerje meg új honlapunkat akár egy kattintással www.booking.1000ut.hu

Cikkek szűrése