Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Vélemények erről az utunkról

Moszkva-Asztrahány hajóút

Kedves Réka!

Szuper volt az út, minden percét élveztem. Az élvezethez nagyon nagyban hozzájárult Dása, az orosz idegenvezető munkája. Ügyesen gazdálkodott a köztes, hajón töltött időnkkel, ismertetőket tartott, filmeket vetített, nagyon készséges volt. A hajó is rendben volt, néhányan zörögtek a kis fürdőszoba miatt, de hát ez építési adottság. Minden 3. napon cserélték a törülközőket, az ágyneműt, minden este ágyaztak, volt jó éjszakát csoki. Az étkezések is rendben voltak. A látnivalók hihetetlenül változatosak. Az egész út sokat adott, sok szempontból (földrajz, történelem, politika, vallás, kultúra, művészetek, gasztronómia stb.)
Szóval szép út, ár-érték arányos és minden barátom engem irigyelt érte. :)
További szép utakat kívánok!

F. H., 2019. szeptember

Moszkva - Asztrahány hajóút

Kedves Keresztes Réka!

A program jó volt, változatos, érdekes, mi jól éreztük magunkat az úton. Az idegenvezetőnk, Dása szuper volt!!! Kedves, tájékozott, jó humorú, mindenben segítő volt. A csoport érdekében mindent megtett, hogy minél többet megismerjünk és lássunk az országból, s közben jól érezzük magunkat.

Sz. J. és neje, 2019. szeptember

Moszkva - Asztrahány hajóút

Tisztelt Nagy Gergő úr!

Ezúton szeretném megköszönni szept.16-28. Moszkva-Asztrahány között szervezett útjukat, mely nagyon jól sikerült. A szállás és ellátás Moszkva centrumában a Moszkva folyó partjàn nagyon szuper volt. A hajón az ellátás és kiszolgálás hibátlan volt. Sok új információval gazdagodtunk Oroszországról. Új vidékekkel ismerkedtünk meg, Csuvas és Tatárföld. Nagyon szépek és újak a városok az emberek nagyon kedvesek. A helyi idegenvezetők rendkívül felkèszültek voltak. Külön köszönet Nikiforova Dásának aki az egész úton mint idegenvezető, bármi kérésünk volt segített. Köszönöm, hogy az 1000ÚT segítsègével azon kevesek közé tartozhatok Magyarországon, akik végigutazhattak a Volga gyönyörű tájain Szentpétervàr Moszkva-Asztrahány közötti hajóútjaikon.

V. Géza, 2016. szeptember
bezárás

 

 

Kedves Utasaink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy megelőzés céljából irodánkban a személyes ügyfélfogadás jelenleg szünetel. Kollégáink továbbra is elérhetők e-mailben és telefonon hétfőtől péntekig 9-18 óra között. 

Kollégáink elérhetőségeit ITT láthatják.

A tájékoztató teljes tartalma ITT olvasható.

 

Megértésüket köszönjük!