Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Vélemények erről az utunkról

Körutazás Közép-Amerikában

Köszönöm, hogy részt vehettem az Önök által szervezett rendkívül változatos és érdekes közép-amerikai körutazáson,
amelyet Vass Kriszta idegenvezetőjük lelkiismeretesen vezetett.
A guatemalai program tökéletes volt Antigua nagyon hangulatos kisváros, az Atitlán tó és a körülötte lévő vulkánokkal lenyűgözőek,
Tikál maja piramisai fenségesek.
A 7. napon megtekintett hondurasi Copán maja építményei és a nap végén látott El Salvadorban lévő vulkáni hamu alá temetett ősi város is érdekes volt.
A costa ricai program az ökoturizmus jegyében az egzotikus növény és állatvilág megismerésére adott lehetőséget. Az Arenál vulkán nagyon szép látványt nyújtott és a vulkán oldalán tett gyalogtúra során alkalom nyílt a növények és az állatok tanulmányozására.
Jól esett a fürdőzés a Titoku-hévforrás medencéiben.
Panama város és a Panama csatorna felejthetetlen élményt nyújtottak. Kellemes meglepetést okozott a programban nem szereplő portobeloi kirándulás végére beiktatott tengerparti strandolás.

György, 2018.október

Körutazás Közép-Amerikában

Kedves Angéla! 

Remek volt a földhídas út, az idegenvezető, Papp Éva mindent tud a térségről, s szolgálta lelkesen végig az úton az egész csapatot, a hotelek minőségik, a reggelik, ebédek, programok választékosak voltak. 

Csaba, 2017. október

Közép-Amerika apró országainak világa a szétválasztó határok ellenére számos hasonló vonással bír, szépek, egzotikusak, különlegesek, megmutatják évezredes emlékeiket. Pillantsunk bele.  

Közép-Amerika kincsei