Telefon: +36 1 354 3990

Email: info@1000ut.hu

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Kis körút Thaiföldön
pihenéssel Hua Hin tengerpartján
 
329 000 Ft
/fő + repülőjegy
2019.01.14. - 2019.01.25.
 
Utazás:

repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

reggeli, 4 alkalommal ebéd (italoknélkül)

Utazás:

repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

reggeli, 4 alkalommal ebéd (italoknélkül)

Miért ez az út?

1. Feltétlen próbálják ki a Cha Yen-t a híres thai jeges teát, kondenzált tej, tea, és narancs valami különlegesen finom kombináció és kiváló hűsítő ital. Bátrabbak megkóstolhatják a Chang vagy Singha sört esetleg a thai whiskey-t is.

2. Kerítsenek sort egy igazi thai masszázsra is, amely bárhol bármikor kiváló és pihentető ötlet.

3. Ha elég bátor és vállalkozó kedvű minden nap kóstoljon meg néhány egzotikus csemegét, szinte minden piacon lehet találni valami különlegeset. Lehet, az gyümölcs, vagy valami különleges étel, bogár stb.

  

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Részletes program

1-2. nap: Budapest – Bangkok

Elutazás Budapestről, átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn. Másnapi érkezés a thai fővárosba, transzfer a szállodába. Szállás Bangkokban (3 éj).

Szállás: Aetas Lumpini Hotel 4* 

3. nap: Bangkok

Reggeli után városnézés Bangkokban: a Wat Pho, a fekvő Buddha temploma, a Királyi Palota és a Smaragd Buddha Temploma után csónakba szállunk és Thonburi csatornáin hajózunk. Ebéd egy helyi étteremben, visszautazás a szállodába.

4. nap: Bang Pa In – Ayutthaya

Reggeli után elutazunk Ayutthayába, az egykori királyság fővárosába, mely az UNESCO Világörökség része. Ayutthaya az ősi Sziám központja volt, számtalan fontos épülettel, templommal és szoborral, melynek megmaradt emlékeit az Ayutthaya történelmi parkban láthatjuk. Először a Bang Pa In nyári palotába látogatunk, ami a thai királyi család nyaralója volt, pavilonjai és palotái a Chao Praya folyó mellett épültek. Következő állomásunk a Wat Mahathat templomegyüttes, ahol a fatörzsbe faragott Buddha fej is látható. Ezután megtekintjük a Wat Na Phramen buddhista templomot, majd a Wat Lokaya Sutharam templomban Ayutthaya legnagyobb fekvő Buddha szobrát láthatjuk. Majd hajóra szállunk, ahol egy kellemes büféebéd mellett gyönyörködhetünk a tájban és a lenyűgöző épületekben, amíg visszahajózunk Bangkokba, a Királyi Palota és a Hajnal templom érintésével.

5 nap: Damnoen Saduak úszópiac – Kwai-folyó

Kora reggel elutazás az egyik legnépszerűbb, Bangkok környéki úszópiacra, a Damnoen Saduak úszópiacra, ahol mi is thai csónakokba szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy a helyiek százai árulják portékájukat a csónakjaikról. Megkóstolhatjuk a helyi gyümölcsöket és ajándéktárgyakat is vásárolhatunk, majd továbbutazunk Kanchanaburiba, a Bangkoktól mindössze 120 km-re fekvő kisvárosba, a burmai határ közelében. Ebéd egy helyi étteremben, majd szabadidő fotózásra, a Kwai-folyó híres hídjánál. Ezután látogatás egy közeli elefánt táborban, ahol lehetőség nyílik kipróbálni, milyen elefántháton ülni (kb. 30 perces program, jelentkezés és fizetés a helyszínen). Ezután csónakokba szállva utazunk a szállodánkba. Szállás a Kwai-folyón egy úszó szállodában (1 éj).

Szállás: River Kwai resotel 3*

6. nap: Kanchanaburi – Erawan Nemzeti Park – Hua Hin

Reggeli után kirándulást teszünk az Erawan Nemzeti Parkba, ahol a mészkősziklák oldalán elterülő erdő ad otthont a hétemeletnyi magasságból lezúduló Erawan-vízesésnek, melyet sokan Thaiföld legszebb lépcsős zuhatagának tartanak. A parkban több patakot, cseppkőbarlangot, kisebb vízesést is találunk, az 550 km2-nyi terület számos különleges vízimadár élőhelye, emellett főleg indiai elefántok, tigrisek, szarvasok, gibbonok, vaddisznók, kobrák, mókusok, sasok, fácánok, pávák és tarisznyarákok élnek itt, de egyéb emlősök, hüllők, kétéltűek, madarak és édesvízi állatok is megtalálhatók. Szabadidő a vízesésnél, majd ebéd után transzfer Hua Hin üdülőhelyre. Szállás Hua Hinban (5 éj).

Szállás: Avani Resort & Spa in Hua Hin 4*

7-10. nap: Hua Hin

Szabadprogram, fakultatív programlehetőségekkel:

- Félnapos városnézés Hua Hinben, látogatással egy selyemszövő műhelyben, ahol megismerkedhetünk a híres thai selyem készítésével és történetével. Ezután VI. Rama király csodálatos tikfa palotáját, a Maruekhathaiyawan-t tekintjük meg, majd egy rövid túrára elefánthátra ülünk.

- Egész napos kirándulás ebéddel a burmai határhoz közeli, vadregényes Kaeng Krachan Nemzeti Park területére, a lenyűgöző Pala-U vízeséshez, ahol fürdőzésre is nyílik lehetőség.

- Egész napos „Vadvilág” programunk során egy Állatvédő alapítványi táborba látogatunk. Elsétálunk az elefántokkal egy közeli erdőbe, ahol megfürdetjük őket, majd megfigyelhetjük, hogyan etetik a 450 különböző vadállatot.

- Látogatás a Khao Sam Roi Yot Nemzeti Parkba, Thaiföld legrégebbi tengeri nemzeti parkjába, ahol a parti állat- és növényvilágot ismerhetjük meg. Megnézzük a különleges, csónakkal megközelíthető Phraya Nakorn mészkőbarlangot, ahol egy buddhista szentélyt is láthatunk.

- Esti Hua Hin városnézés vacsorával: egy izgalmas esti program, mely során tradicionális háromkerekű riksával (samlor) fedezzük fel az óvárost, a nyüzsgő éjszakai életet, egy igazi thai tengeri vacsorával fűszerezve.

11-12. nap: Hua Hin – Bangkok – Budapest

Reggeli után visszautazás Bangkokba, útközben látogatás Petchaburiban, ahol megtekintjük a Wat Mahathat Worawihan templomot és Mongkut király egykori nyári palotáját (Phra Nakhon Khiri Royal Palace), majd a Khao Luang barlangban található Buddha ábrázolásokat. Ezután transzfer a repülőtérre, majd elutazás átszállással Budapestre, érkezés másnap.

 

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO világörökségi helyszínek

• Ayutthaya történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések

Fakultatív programok

Félnapos városnézés Hua Hinben: 21.000 Ft
Egész napos kirándulás ebéddel a Pala-U vízeséshez: 20.000 Ft
Egész napos „Vadvilág” program: 25.000 Ft
Látogatás a Khao Sam Roi Yot Nemzeti Parkba: 20.000 Ft
Esti Hua Hin városnézés vacsorával: 21.000 Ft

 

Elefántozás (helyszínen fizetendő): kb. 40 USD

További információk

Várható menetrend (változhat):

január 14. Budapest-Dubai 14:40  23:05 EK 112   kb: 5 óra 20 perc

január 15. Dubai-Bangkok 03:05  12:05 EK 384    kb: 6 óra

január 25. Bangkok-Dubai 03:30  07:15 EK 419    kb: 6 óra 45 perc

január 25. Dubai-Budapest 08:25  11:40 EK 111   kb: 5 óra 20 perc

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

További időpontok

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • 9 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
 • reggelit és 4 alkalommal ebédet (italok nélkül)
 • a megadott programokat belépőkkel
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel
  kb. 185 000 Ft
 • borravalót
   kb. 5 USD/fő/nap
 • útlemondási biztosítást
  1,5%

 

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • fakultatív programok
 • egyágyas felár
  159 000 Ft
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Kovács Angéla
+36 (1) 302 2962
Rokolya Péter
+36 (1) 354 3994
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
 

Ismerje meg Thaiföldet!

 

16 nap / 13 éj
2019.03.13. - 03.28.

459.000 Ft/főtől

16 nap / 13 éj
2019.10.31. - 11.15.

725.000 Ft/főtől

12 nap / 10 éj
2019.12.01. - 12.12.

495.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin