Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Exkluzív körutazás Peruban
kis létszámú csoport
 
1 450 000 Ft
/fő + repülőjegy
2020.03.20. - 2020.04.04.
 
Utazás:

repülővel, menetrendszerinti járattal,a helyszínen autóbusszal,hajóval és vonattal

Elhelyezés:

helyi 4-5*-os szállodában, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanziós ellátással (italok nélkül) 

Utazás:

repülővel, menetrendszerinti járattal,a helyszínen autóbusszal,hajóval és vonattal

Elhelyezés:

helyi 4-5*-os szállodában, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanziós ellátással (italok nélkül) 

Miért ez az út?

Exkluzív körutazás

Business osztályú helyek foglalhatóak!

Kis létszámú csoport, max. 12 fő!

Részletes program

1-2. nap: Budapest – Lima

Elutazás Budapestről, érkezés Limába. Vacsora és szállás Limában (2 éj). Másnap városnézés: San Marcos Egyetem, székesegyház, Francisco Pizzaro síremléke, főtér, kormányzói palota, Torre Tagle palota, inkvizíció székháza, Szent Ferencesek temploma a középkori városi temetővel. Ebéd, majd látogatás a Larco Herrera Régészeti és Arany Múzeumba.

3-4. nap: Lima – Paracas – Nazca

Reggel a Baranco művész-negyed érintésével Pachacamac romváros felfedezésére indulunk, amely az inkák harmadik legszentebb helye, a jósok agyagvárosa. Továbbutazás, ebéd útközben. Szállás Paracasban (1 éj). Másnap korán reggel indulunk a világon egyedülálló Nazca-vonalakhoz. Útközben motorcsónakos kirándulás a perui „Kis Galapagos”-ként ismert Ballestas-szigetekhez, ahonnan a „gyertyatartó” misztikus alakja is látható. Továbbutazás az Atacama-sivatagban, ebéd a Huacachina oázisban, fakultatív program: sivatagi homokfutózás a dűnék között (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás Nazcában (1 éj).

5-6. nap: Nazca – Arequipa

Reggeli után fakultatív Nazca repülés. A híres Nazca-vonalak kis repülőgépekről láthatók a legjobban. Ebéd után továbbutazunk Arequipába, a vulkánok városába. Szállás Arequipában (2 éj). Másnap városnézés az óvárosban. Ebéd, majd látogatás a vörös falairól híres Santa Catalina kolostorba.

7-8. nap: Arequipa – Chivay – Colca-kanyon – Puno

Reggel továbbutazás Chivayba, ahová csodálatos hegyi hágókon át vezet utunk. Érkezés után rövid városi séta, majd ebéd. Szállás elfoglalása, pihenés, fürdőzés a festői vulkánok között. Szállás Chivayban (1 éj). Másnap korai reggeli után kirándulás a Colca-kanyonba. Útközben rövid látogatás Maca és Yanca városában, ismerkedés a colca-kultúrával. Ebéd, majd továbbutazás Punóba. Szállás Punóban (2 éj).

9. nap: Puno – Sillustani – Titicaca-tó

Reggeli után utunk Sillustaniba, a belső tavak vidékéhez vezet, ahol a híres temetkezési tornyokat (chulpákat) láthatjuk, útközben a helyi kechua/aymara indián közösség egyik falusi otthonába is betekintünk. Ebéd a szállodában, majd hajókirándulás a világ legmagasabban fekvő édes vizű taván, a Titicaca-tavon, úszószigetei között ismerkedünk az uros indiánok mindennapi életével.

10-11. nap: Puno – Cusco

Reggeli után Cuscóba utazunk. Legmagasabb pontjánál, a 4300 m magasan fekvő kilátónál egy igazi indián piac és a havas vulkán képe tárul elénk. Útközben a Pukara Múzeum és templom, Raqchi csodálatos inka magtárainak megtekintése, majd látogatás Andahuaylillas „sixtusi” kápolnájába, melyet lenyűgöző freskói miatt neveznek így. Ebéd útközben, estére érkezés Cuscóba, az Inka Birodalom egykori fővárosába. Szállás Cuscóban (2 éj). Másnap a környékbeli inka romok meglátogatása: Kenqo amfiteátrum és temetkezési barlang, Puca Pucara, puma-trónusos szentély, Sacsayhuaman, az inka erőd. Ebéd Cuscóban, majd délután gyalogos városnézés: a főtér, a katedrális és a Nap templomának megtekintése.

12-13. nap: Cusco – Aguas Calientes – Machu Picchu

Transzfer a vasútállomásra. Elutazás a világ egyik leglátványosabb vasútvonalán a panorámás Vistadome vonattal Aguas Calientesbe, mely az inkák elveszett városába induló túrák kiindulópontja. Érkezés után ebéd a szálláshelyen. Szállás Aguas Calientesben (2 éj). Másnap reggel Machu Picchu megtekintése, majd visszatérés a szállodába. Délután szabadidő az indián falu és piac felfedezésére, vagy akár megmártózhatunk a termálfürdőben. Vacsora a szállodában.

14-16. nap: Aguas Calientes – Ollantaytambo – Cusco – Lima – Budapest

Reggeli után elutazás vonattal Ollantaytambóba, mely a cuscói inka lány és a bátor kecsua harcos romantikus legendájának színhelye. A hegyek ölelésében elterülő erődrendszer megtekintése után továbbutazás a kecsuák szent völgyén át Cusco felé. Ebéd Urubambában, a szent folyó partján. Ezt követően rövid megálló Chincheróban, a híres kelmefestő faluban, ahol az ősi textilfestési technikákat ismerhetjük meg. Szállás Cuscóban (1 éj). Másnap délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Limába. Búcsúebéd a Csendes-óceán partján egy hangulatos étteremben. Transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a 16. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Lima óvárosa
 • Nazca-vonalak
 • Arequipa óvárosa
 • Cusco óvárosa
 • Machu Picchu

Fakultatív programok

Minimum létszám: 10 fő.

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

További időpontok

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • 14 éjszaka szállást, helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákban
 • félpanziós ellátást (reggeli, ebéd vagy vacsora, a program szerint, italok nélkül)
 • a megadott programokat és belépőjegyeket
 • a helyszíni közlekedést (a körút során különbusszal ,hajóval a Titicaca - tavon és vonattal a Machu Picchuhoz)
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • a nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel
  kb. 430 000 Ft
 • útlemondási biztosítást
  1,5%
 • borravalót 
  kb. 80 USD/fő

 

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • Egyágyas felár
  350 000 Ft

 

Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Kovács Andrea
+36 (1) 301 4990
Lakatos Gabriella
+36 (1) 207 8220
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

Ismerje meg Perut!

8 nap / 7 éj
2020.11.15. - 11.22.

880.000 Ft/főtől

5 nap / 4 éj
2020.05.20. - 05.24.

450.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin

bezárás

 

 

Kedves Utasaink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy megelőzés céljából irodánkban a személyes ügyfélfogadás jelenleg szünetel. Kollégáink továbbra is elérhetők e-mailben és telefonon hétfőtől péntekig 9-18 óra között. 


A részleteket az alábbi linken találják meg: 

http://www.1000ut.hu/kapcsolat


A tájékoztató teljes tartalma ITT olvasható.

 

Megértésüket köszönjük!