Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Madagaszkár
a nyolcadik kontinens
 
1 054 000 Ft
/fő repülőjeggyel
2020.10.25. - 2020.11.06.
 
Utazás:

repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 3-4*-os szállodákban és lodge-okban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanzió (reggeli és vacsora, italok nélkül)

Utazás:

repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 3-4*-os szállodákban és lodge-okban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanzió (reggeli és vacsora, italok nélkül)

Miért ez az út?

1. Természeti szépségek gazdagsága, páratlan látnivalók sora várja a látogatókat.

2. Egyedülálló állatvilág található a szigeten, kaméleonok, makik az egészen piciktől a nagyokig.

3. Kedves vendégszerető lakói, természeti szépsége egy életre belopja magát látogatói szívébe.

 

Természeti látnivaló

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Tengerparti pihenéssel

UNESCO Világörökségi helyszínek

Társítási garancia!

Részletes program

1-2. nap: Budapest - Antananarivo

Elutazás Budapestről átszállással. Másnap érkezünk Antananarivoba, Madagaszkár fővárosába. A repülőtéren már vár minket helyi vezetőnk és autónk, hogy elvigyen bennünket a belvárosban lévő szállodánkba. A transzferút után megérkezünk a szálláshelyünkhöz és elfoglaljuk a szobáinkat.  Vacsora és éjszaka a szállodában.

Szállás:Hotel Belvedere 3*

3. nap: Antananarivo – Ambatolampy – Antsirabe 

Miután megreggelizünk a szállodában, egy rövid séta folytán máris magyar vonatkozása is lesz a programunknak. A 18. században Madagaszkáron élt,   tiszteletbeli királyi rangot (ampanszakabe) is szerzett magyar Benyovszky Móric grófról a fővárosban utcát is elneveztek, megtekintjük tehát természetesen a Benyovszky utcát is a sétánk alatt! Elhagyjuk a fővárost, elindulunk délnek és megkezdjük utazásunkat Madagaszkár csodáinak felfedezésére. Az utunk Közép-Madagaszkár felföldi tájain visz át: megjelennek a szépen művelt teraszos rizsföldek, az egyszerű, vörös téglábólből épült házak, kedves, közvetlen lakosok. Mindenfelé láthatjuk a helyieket kézi munkával, esetleg zebuk (púposhátú szarvasmarha) segítségével  szorgalmasan és fáradságosan művelni a földjeiket, hogy előállítsák a lakosság nemzeti eledelét, a rizst, melyből egy malgas akár napi háromszor - minden főétkezéskor - is képes enni! Magunkba szívjuk ezt az érintetlen környezetet, a friss levegőt, az egyszerűségükben olyan megejtő kis falvakat, mindent, ami nagyon távol áll mai rohanó világunktól…

Útközben megállunk Ambatolampy faluban, hogy meglátogassunk egy autentikus, tradicionális öntödét és műhelyt, ahol alumíniumedényeket öntenek. Ez lesz az első találkozásunk a helyi kézművességgel, a madagaszkári iparművészettel, amely méltán híres, csakis kézzel készített, ízléses, időigényes és minőségi. Európában ma már aligha találkozhatunk ilyen “kezdetleges”, de nagyon emberközeli és emberközpontú műhelyekkel; a Madagaszkáron tett utazásunk során garantáltan az lesz a benyomásunk, mintha nem csak térben, hanem időben is utaznánk...

Ezután továbbindulunk az 1500 méter magasan fekvő Antsirabe-be, mely az ország harmadik legnagyobb városa, és több ”becenevet” is kapott: a sós vizű termálfürdők városa, az ország söripari központja, és a pousse – pousse – ok (riksák) városa. Megtekintjük a város francia koloniális stílusban épült házait, a katedrálist, és természetesen a helyi kézműves és élelmiszer árusok színes kavalkádra emlékeztető választékát.

Szállás: Couleur café

4. nap: Antsirabe – Ambositra – Ranomafana

Reggeli után folytatjuk ismerkedésünket a helyi iparművészettel: ellátogatunk egy, miniatűr, közlekedési eszközöket, (riksa, kerékpár, autó) készítő műhelybe, egy hímző műhelybe, valamint egy ékszerkészítő atelier-be, ahol a szigeten bőven fellelhető féldrágaköveket és drágaköveket (zafír, rubin) dolgozzák fel.

Ez után folytatjuk az utunkat, hogy meglátogassuk Ambositra városát, amely a madagaszkári fafaragás központja, és a művészetükről híres, úgynevezett zafimaniry törzs legfontosabb városa. A törzs fafaragó művészete az UNESCO szellemi kulturális világörökségi listáján szerepel, ez a törzs ugyanis az utolsó őrzője ennek az ősi művészetnek, amely régen az egész szigeten elterjedt volt. Ez a legkiválóbb hely arra, hogy megtekintsük az értékes rózsafából és ébenfából készült kézművesipari termékek gazdag kínálatát, vagy akár vásárolhatunk is Meglátogatunk egy igazi zafimaniry fafaragó műhelyt is, ahol betekinthetünk a mesterek aprólékos, időigényes munkájának kulisszatitkaiba. Továbbutazunk és estére megérkezünk Ranomafana faluba, amely a szigetország második leglátogatottabb nemzeti parkjáról híres. A falu nevének jelentése “meleg víz”, a körülbelül 30 fokos gyógyvízzel rendelkező helyi termálfürdőre utalva.

Szállás:Setam Lodge

5. nap: Ranomafana – Ambalavao 

Reggeli után elindulunk szállodánkból, hogy elkezdjük, és az eddigieknél még közelebbről felfedezhessük Madagaszkár egyedülálló természeti világát, és meggyőződhessünk: joggal hívják a szigetet a “nyolcadik kontinens”- nek. A Ranomafana Nemzeti Park az ország második legnépszerűbb nemzeti parkja, számos őshonos, endemikus, azaz csak Madagaszkáron megtalálható állat - és növényfajt rejt magában. Dús, buja esőerdője rendkívüli vegetációval rendelkezik: pálmák, orchideák (Madagaszkárt az orchideák hazájának is nevezik: itt található a világon a legtöbb orchidea-faj), bambuszok, páfrányok, stb. Ez az erdő számos lemúrfaj kedvelt tartózkodási helye, így végre találkozhatunk a híres madagaszkári makikkal! Más lemúrfajok mellett (összesen 12 faj él a parkban) itt él például a híres arany bambuszmaki is, amelyet csak 1986-ban fedezett fel Patricia Wright.

A park meglátogatása után továbbindulunk Fianarantsoa-ba, Madagaszkár második legnagyobb városába. Megtekintjük a történelmi óvárost és a dimbes-dombos, hangulatos kis utcácskákat, valamint természetesen a város nyüzsgő piacait is! Felkeressük Pierrot Men, a nemzetközi hírű és nemzetközi díjakat nyert fotóművész fotóműhelyét is. A művész Fianarantsoa-ban lakik, és fényképeiből kiállítótermet rendezett be a városban. Bár Pierrot Men nem csak Madagaszkáron fotózik, de az ország lakosai és természeti szépségei kimeríthetetlen témát és ihletet adnak neki és sokan úgy tartják, ő készíti és készítette a valaha készült legszebb képeket a szigetről – melyek sokszor egy szempillantás alatt berepítenek minket a malgas emberek összetett, rejtélyes világába, számos hagyománnyal és mítosszal átszőtt életébe.

Továbbutazunk és estére megérkezünk Ambalavaoba, itt fogjuk az éjszakánkat tölteni.

Szállás: Tsienimparihy Lodge

6. nap: Ambalavao – Ranohira 

Reggeli után megtudjuk testközelből is, miről híres Ambalavao városa: meglátogatunk ugyanis egy papírgyártó műhelyt, ahol előállítják a híres antemoro papírt az avoho-fa kérgéből. Ezután továbbutazunk, megállunk az Anja magánparkban, ahol egy kb. két órás sétatúrára indulunk az erdős- sziklás parkban. A túránk alatt pedig sok vidám gyűrűsfarkú maki-csapattal is találkozhatunk! A makik vígan élnek ebben a nagyon jól szervezett, a helyi lakosok kezdeményezésében alapított magánparkban, amelynek bevételei a helyi lakosság megélhetését segítik. Ott kell hagynunk a makikat, hogy a nap végére megérkezzünk Ranohiraba, a lenyűgöző Isalo Nemzeti Park területére. A mai napon, utunkon a tájkép hatalmas változatossága tárul elénk: a teraszos rizsföldek átadják helyüket hatalmas szürke sziklák tövében megbúvó kicsiny, rejtélyes falvak zárt közösségeinek, majd füves-fás szavannák és végül Isalo ezer-formájú homokkő sziklái tűnnek fel, és itt már a tájat a barna, zöld és okkersárga színek uralják. Útközben belelátunk a kis falvak életébe, betekintve ezzel a különböző madagaszkári törzsek/népcsoportok jellemzőibe, ugyanis ma három népcsoport területén haladunk át.  

Esti programunk már az Isalo Nemzeti Park területén lesz: ha időben érkezünk az «Isalo ablaka» elnevezésű hatalmas sziklaképződményről nézhetjük meg a naplementét. Varázslatos élményben lesz részünk, ahogyan a sziklás táj színei átváltoznak az esti fényben; gyönyörű fotókat készíthetünk. Szállás Ranohira-ban (2 éj).

Szállás: Jardin du Roy 4*

7. nap: Ranohira, Isalo Nemzeti Park

Reggelink után egész napos túrára indulunk Madagaszkár legnépszerűbb nemzeti parkjában: az  Isalo Nemzeti parkban. A tájat hatalmas homokkő sziklák és kanyonok uralják, hegyi források, egyedülálló növényzet, és természetesen a Madagaszkáron elmaradhatatlan, különleges állatvilág teszik felejthetetlenné tartózkodásunkat. A folyómeder mellett, felfelé haladó ösvény végén megmártózhatunk a sziklák között megbúvó természetes tóban. A park növényzetének túlnyomó része itt is endemikus: tollas levelű pálmák, elefántlábúak, pandanusok, stb. Na és persze itt sem maradhat el a lemúrokkal való találkozás: catta (gyűrűsfarkú) makikat, és sifaka fajokat találunk itt. Kedvező idő esetén este a szálláshely közeléből is megcsodáljuk a naplementét.

8. nap: Ranohira – Tulear – Ifaty 

Megreggelizünk, majd elhagyjuk Isalo sziklás tájait, amelyek átadják helyüket a hatalmas füves, napsütötte szavannáknak: már az igazi dél területén, a mahafaly és antanosy törzsek területén járunk. Az út mentén már láthatjuk a külnöleges és gazdagon díszített síremlékeket: e törzsek ugyanis halottaiknak szebb házakat építenek, mint saját maguknak, az élőknek… Átutazunk Ilakaka-n, a „Zafírvároson”. Ezt követően megállunk egy helyi iskolában (ONG Bel Avenir ("Szép Jövő")), ahol a zafír bányászok gyermekeit oktatják, itt az iskolában a magunkkal hozott adományokat is átadhatjuk. Haladva tovább lassan megpillantjuk az első majomkenyérfákat is. Tulearba érkezés előtt meglátogatjuk a híres Tulear-i arborétumot, ahol számos lemur-, teknős-, kígyó- és kaméleonfaj él, de elsősorban a sziget déli régiójára jellemző szinte valamennyi furcsa növényfajt felfedezhetjük itt. Ezután megérkezünk az Indiai-óceán partjaihoz, Tuléar városába, melyet a helyiek úgy is neveznek: “a Nap városa”, vagy: “a város, mely sosem alszik”. Az idő függvényében látogatást teszünk a Kagylópiacon is, ahol kagylókból készített dísztárgyak és egyéb, a déli régióra jellemző kézműves termékek gazdag választékát találjuk. Ezután Tulearból már csak egy órás utazást teszünk, hogy megérkezzünk Ifaty-ba, az Indiai-óceán partjára. A szálláshelyünk közvetlen a tenger partján (Mozambiki-csatorna) található. Hagyjuk, hogy átjárjon minket is a nyugalom és a madagaszkári “mora-mora” (jelentése: lassan-lassan) életstílus, amíg megérdemelt pihenésünket töltjük a tengerparti szállodánkban (3 éj).

Szállás: La Mira

9-10. nap: Ifaty

Ébredjünk, amikor szeretnénk, reggelizzünk meg kényelmesen: a mai napot mindenki kedvének és igényeinek megfelelően szervezheti, nincs szervezett programunk.

Ha arra vágyunk, egyszerűen feküdjünk ki az óceánpartra, hallgassuk a hullámok megnyugtató, örök végtelen moraját, és figyeljük a halászok nyugodt, évszázados rutin szerinti mozgását.

De ha aktívabb programot szeretnénk, akkor is bőven válogathatunk a helyben kínált és szervezett tevékenységekből. Íme, néhány tipp: búvárkodhatunk palackkal, vagy szemüveggel a világ 3. legnagyobb korallzátonyánál.   Vegyünk részt egy tradicionális “vezo” (az itt élő halász népcsoport) halászaton vagy modern, motorcsónakos, mélytengeri halászaton. Tegyünk egy felejthetetlen quad túrát a homokdűnéken, menjünk el kora reggeli madár lesre, vagy egy csónakkirándulás keretében próbáljuk ki a pirogue-ot és csodáljuk meg a helyi halászok lenyűgöző és erős izmokat igénylő navigációját, ahogy a vitorla forgatásával változtatják az irányt és a sebességet...

Zebuszekérrel meglátogatjuk a híres és szigorúan védett „Ifaty Tüskés erdőt” is, ahol megfigyelhetjük a nagy szárazsághoz szokott és alkalmazkodott “cseles” növényzetet valamint évszázados, hatalmas, baobab fákat láthatunk. Ha szerencsénk van kaméleonokat, csak itt megtalálható madarakat, makikat is fényképezhetünk.

11. nap:  Ifaty - Tulear – Antananarivo

Reggeli a szállodában. Majd visszaindulunk Tulear-ba, ahonnan az Air Madagascar belföldi járata repít minket vissza a fővárosba, Antananarivo-ba. Az autóbuszunk Antananarivo-ban a reptéren vár minket, hogy elvigyen szállodánkba, és a nap maradék részében is rendelkezésünkre áll. Ha időnk, és a forgalom engedi, meglátogatjuk a XVII. században épült és 2001 óta a Világörökség részét képező Ambohimanga palotát. A palota mellett található kilátóhelyről megcsodálhatjuk a város panorámáját. Ezután a hatalmas kézműves, tradicionális piacon megcsodálhatjuk az ország minden részéből származó madagaszkári iparművészet remekeit: zebuszarvból faragott használati tárgyak és ékszerek, kézzel hímzett terítők, táskák, növényi rostból font kalapok, a nők tradicionális viseleteként hordott gyönyörűbbnél gyönyörűbb lambahoanyk (mintás kendők), madagaszkári vanília és fűszerek, stb.

Szállás:Le Louvre Hotel&Spa 4*

12. nap: Antananarivo

Reggeli után meglátogatjuk az Antananarivo-tól 25 km-re található Lemúr Parkot. A parkban lemúrok élnek, teljesen szabadon. A látogatók itt közelről ismerkedhetnek meg a hatalmas sziget legjellemzőbb állatfajával, és a közvetlenebb makikról csodálatos fotókat is készíthetünk. A Lemur Parkot azzal a céllal hozták létre, hogy egyrészt minél több látogató megismerhesse ezt a csodálatos, egyedülálló és barátságos élőlényt, másrészt hogy az évek múlásával a születések számának növekedésével minél több a parkban született lemurt telepítsenek vissza eredeti élőhelyükre.

Autónk és idegenvezetőnk kikísér minket a repülőtérre, hogy elbúcsúzzunk Madagaszkártól és hazainduljunk a 8000 kilométerre lévő Budapestre.

13. nap: Antananarivo – Budapest

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • A zafimaniry törzs fafaragó művészete
 • Antsinana Esőerdő - Ranomafana Nemzeti Park (természeti)
 • Antananarivo - Ambohimanga Királydombja

 

 

Hosszabbítási lehetőség

 
Lábujjhegyen Tsingy világában és a Baobab  sugárút  

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással; a helyszínen terepjáróval

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:  félpanzió (reggeli és egy főétkezés), Bekopakában teljes ellátás

 
Program

1. nap: Antananarivo-Morondava

Belföldi repülőjárattal érkezés Morondava városába, Madagaszkár nyugati partjaihoz. Transzfer a szállodába.Szabad délután tengerparti szállodánkban, Morondavaban, az Indiai óceán partján. A táj jellemzői a tenger moraja, a nyugalom, a kedves, mosolygós lakosok, a helyi halászok pirogue-jainak (hosszúkás facsónak) fehér vitorláinak tánca az óceánon, a mindig frissen fogott tenger gyümölcsei, és a madagaszkári gyümölcsös rummal kísért naplementék… Hagyjuk, hogy átjárjon minket is a nyugalom és a madagaszkári “mora-mora” (jelentése: lassan-lassan) életstílus. Első napunk a kikapcsolódásé a pihenésé.

Vacsora és szállás: Hotel Palissandre Cote Ouest****

 2. nap: Morondava – Bekopaka

A mai napon terepjárókkal indulunk tovább, hogy be tudjunk hatolni a híres tsingy területére. Először a sakalava népcsoport erotikus faragott sírköveit tekintjük meg, majd úttalan utakon, folyókon át jutunk el Madagaszkár egyik legfantasztikusabb, egyedi tájvidékére, az úgynevezett “tsingy” területére, a Tsingy de Bemaraha kőtűerdőbe, holnapi napunkat e csodálatos nemzeti park felfedezésével fogjuk tölteni.

Vacsora és szállás: Hotel Soleil des Tsingy***   

3. nap: Bekopaka

Reggeli után látogatás a Tsingy de Bemaraha Nemzeti Parkban- az UNESCO Világörökség része-amely ezt az egyedülálló természeti képződményt rejti magában. A Tsingy szó magyar jelentése: “ahol nem sétálhatsz mezítláb”. Csodálatos függőhidak a tsingy kanyonok, képződmények felett, karszt tájak, felvidéki mészkő alakzatok, lenyűgöző „tsingy” csúcsok és végeláthatatlan, tűhegyes mészkő „erdők” jellemzik a területet. Csipkézett és kilyuggatott belseje láttán az ideutazók könnyen a Holdon érezhetik magukat. Ez a világ legnagyobb kőerdeje, és ehhez hasonlót mindössze három másik országban találunk a világon. Túránk során számos lemúrfajt, kanyont, érdekes madárfajt és barlangot is látunk. A túrát a helyszínen, a vendégek igényeihez és fizikai felkészültségéhez igazítjuk.(A mai napi programunkban benne van az ebédünk is.)

Vacsora és szállás: Hotel Soleil des Tsingy***   

 4. nap: Bekopaka – Morondava

Reggeli  után visszaindulunk Morondava-ba. Átkelés komppal a Tsiribihina folyó bal partjára, és érkezés a fotókról már jól ismert Baobab Avenue-re (“Majomkenyérfa Sugárút”). Látogatás és a naplemente megtekintése a Baobab Avenue-n.

Vacsora és szállás: Hotel Palissandre Cote Ouest****

 5. nap: Morondava – Antananarivo  

Reggeli a szállodában. Szabad program az óceánparton. A járat indulásától függően transzfer a repülőtérre, ahonnan az Air Madagascar belföldi járata repít minket vissza a fővárosba, Antananarivo-ba. Antananarivo-ban transzfer a szállodába.

Fakultatív programok

A körutazáshoz nem tartozik fakultatív program.

Hosszabbítási lehetőség

Tsingy világa és a Baobab sugárút (5 nap/ 4 éjszaka): 347 000 Ft (min. 2 fő esetén) + repülőjegy

A részvételi díj tartalmazza:

 • megadott szállást ellátással
 • a helyszíni közlekedést, belépőket
 • angol nyelvű idegenvezetést


A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a repülőjegyet
  kb. 160 000 Ft
 • a borravalókat
  kb. 5 USD/fő/nap
 • az útlemondási biztosítást
  1,5%

További információk

Tervezett menetrend (változhat)

turkish_logo.png

Április 19. Budapest-Isztambul        20:10 - 23:15  TK 1038 / kb. 2 óra

Április 20. Isztambul-Antananarivo  01:50 - 14:50  TK 160  / kb. 13 óra

Április 30. Antananarivo-Isztambul  15:55 - 04:50 (másnap)  TK 161 / kb. 13 óra

Május 01. Isztambul-Budapest        07:00 - 08:05 TK 1035 / kb. 2 óra

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 
2020.04.19. - 2020.05.01.
13 nap / 10 éj
974 000 Ft
Lekérés
2020.10.25. - 2020.11.06.
13 nap / 10 éj
1 054 000 Ft
Foglalás

További időpontok

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • a nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel (melyek értéke: 04.19. kb. 395.000 Ft, 10.25. kb. 455.000 Ft)
 • 10 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban és lodge-okban
 • félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)
 • a szükséges transzfereket és a helyi közlekedést
 • magyar nyelvű idegenvezetést
 • belépőket a programban szereplő látnivalókhoz
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • vízum díja (helyszínen fizetendő)
  kb. 35 €
 • borravalók
  kb. 65 €/fő
 • útlemondási biztosítás
  1,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • ebédek és italok költsége
 • esetleges fakultatív programok költségei
 • egyágyas felár
  áprilisban 165 000 Ft, októberben 200 000 Ft
 • hosszabbítási lehetőség: Tsingy világa és a Baobab sugárút
  347 000 Ft
  (5 nap/ 4 éjszaka) + repülőjegy (min. 2 fő)
  kb. 160 000 Ft
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Lakatos Gabriella
+36 (1) 207 8220
Kovács Andrea
+36 (1) 301 4990
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Az út idegenvezetője

Zsurek Andrea

zsurek_andi.jpg

Számomra minden utazás egy jól szervezett, biztonságos kaland, melynek során az eddig csak filmekből, könyvekből és más forrásokból szerzett ismeretek valósággá válnak. Az idegen nyelvek, történelem, földrajz, művészet- és kultúrtörténet szeretete, valamint a magánemberként tett utazásaim, kisebb kitérők után az idegenvezetői pályára terelt. Nagy felelősség egy csoport vezetése idegen földön, mindamellett nagyszerű megtapasztalni azt is, hogyan válnak az induláskor még egymásnak idegen utasok az utazás végére akár baráti csoporttá. Idegenvezetőként bemutatni egy ország vagy tájegység lakóit, azok történetét, kultúráját, tájait, számomra nem csak egy munka, de szenvedélyes hivatás melyet, remélem  még hosszú ideig folytathatok.

Ismerje meg Madagaszkárt!

9 nap / 6 éj
2020.08.14. - 08.22.

1.025.000 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
2020.09.30. - 10.07.

570.000 Ft/főtől

12 nap / 9 éj
2020.09.16. - 09.27.

865.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin

bezárás

 

 

Kedves Utasaink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy megelőzés céljából irodánkban a személyes ügyfélfogadás jelenleg szünetel. Kollégáink továbbra is elérhetők e-mailben és telefonon hétfőtől péntekig 9-18 óra között. 

Kollégáink elérhetőségeit ITT láthatják.

A tájékoztató teljes tartalma ITT olvasható.

 

Megértésüket köszönjük!