2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Laosz - Vietnam - Kambodzsa körutazás

Út típusa:VároslátogatásOrszág:Laosz
Régió:LaoszHelység:Laosz, Vietnám, Kambodzsa
Utazás:RepülövelEllátás:Félpanzió

CSOPORTOS KÖRUTAZÁS MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐVEL. Indokína, amit örökre a szívedbe zársz. Laosz, Vietnám, Kambodzsa körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel. Angkor Wat, Halong-öböl, Cu Chi alagutak.

 

GARANTÁLT INDULÁS MINDEN IDŐPONTBAN!

 

PÓTCSOPORT MÁR FOGLALHATÓ: NOVEMBER 8-23.

 

Miért éppen Laosz-Vietnám-Kambodzsa körutazás?

- 3 ország, Indokína legszebb látnivalói egy utazásban.

- Garantáltan indulnak az útjaink a meghírdetett időpontokban.

- Mert a kevésbé ismert Laosz is rögtön elbűvöli a vendégeket, lakosai kedvességével, látnivalói sokaságával.

 

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 3-4* szállodákban kétágyas szobákban, 1 éjszaka hajón a Halong-öbölben (A csoportok szállásai a különböző indulási időpontokban eltérhetnek, részletek az INFO fül alatt)

Ellátás: félpanzió, a hajón teljes ellátás

 

 

Program:

1. nap: Budapest - Luang Prabang

Utazás Budapestről repülővel menetrend szerinti járattal, átszállással Laoszba. Éjszaka a repülőn.

 

2. nap: Luang Prabang

Délután érkezünk Luang Prabang-ba, első állomásunkra. Érkezés után transzfer a szállodába, majd szabad program és pihenés. Szállás Luang Prabangban (2 éj).

SzállásLuang Prabang View Hotel 4*+

november 8-ai indulásnál: Grand Hotel Luang Prabang 4*+

 

Egy kedves törzs utasunk saját maga által készített utifilmje a körútról:

(Ezúton is köszönjük Lelik Istvánnak)

3. nap: Luang Prabang

Reggeli után városnézés az UNESCO Világörökség listáján található Luang Prabangban, első állomásunk a Királyi Palota, mely ma a Nemzeti Múzeumnak ad otthont. Ezt követően hajóra szállunk és felhajózunk a Mekong folyón a Pak Ou Barlangokig. A barlangrendszerben közel ötezer kisebb-nagyobb aranyozott Buddha szobor található. Visszatérve Luang Prabangba megtekintjük Wat Xiengthong híres épületét, majd Wat Siphoutthabat templomából csodáljuk meg a lenyugvó napot. A programunkat az éjszakai piacon zárjuk.

 

4. nap: Luang Prabang – Hanoi

Reggeli előtt lehetőségünk lesz betekinteni a helyi papok szokásaiba, akik reggel az utcákat járva rizst gyűjtögetnek a hívőktől. Reggeli után felmegyünk a Phousi hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Mekong-folyóra. Ezután megtekintjük a lenyűgöző Kuang Si vízesést, és betekintést nyerhetünk a semelykészítés rejtelmeibe. Majd a repülőtérre utazunk, és átrepülünk Vietnámba. Szállás Hanoiban (2 éj).

SzállásMay De Ville Old Quarter Hotel 4*

november 8-ai indulásnál: MK Premier Boutique 4*

 

5. nap: Hanoi

A Vörös folyó partján fekvő Hanoit, Vietnam fővárosát a Tavak városának is nevezik. Városnézés Hanoiban: Ba Dinh tér, Ho Si Minh mauzóleum, a népvezér háza, Egy Oszlopú Pagoda, Irodalom Temploma, Etnológiai Múzeum.

 

6. nap: Ha Long-öböl

Reggeli után indulás autóbusszal az álomszép Halong-öbölbe. Érkezés délben, majd beszállás a tradicionális “sárkányhajóba”, ahol elfoglaljuk a kabinjainkat. A kapitány üdvözlése után ebéd, majd hajónk kifut az öbölből és behajózik az ezernyi mészkősziget közé. Fürdőzési lehetőség a smaragdszínű öblökben, majd a hajóra visszatérve a szakácsok rögtönzött főzőbemutató keretében avatják be a vendégeket a vietnami konyha rejtelmeibe. A tenger gyümölcseiből készült gazdag vacsora zárja a napot. Szállás a hajón a Halong-öbölben. (1 éj).

SzállásSyrena Cruise 4*

 

7. nap: Ha Long-öböl – Hoi An

A korán kelők tai chival köszönthetik a napfelkeltét a fedélzeten, korai reggeli, majd hajózás azokon a helyszíneken, ahol az Indokína című filmet forgatták. Túránk után visszatérés a hajóra, könnyű korai "ebéd", majd 11 óra körül kikötünk Halong faluban, elhagyjuk a hajónkat és autóbusszal elindulunk Hanoiba. Érkezés után transzfer a repülőtérre, majd repülés Danangba. Transzfer Hoi Anba. Szállás Hoi An (2 éj).

Szállás:Green Heaven Hotel 4*

 

8. nap: Hoi An

Reggeli után gyalogos városnézés Hoi Anban, mely többek között a selyemkészítéséről és kereskedelméről vált nevezetessé. Sétálva fedezzük fel a bájos óvárost, bemegyünk több XVIII. századi lakóházba, és megtekintjük a város jelképét, a fedett Japán hidat. Felkeressük a kínai negyedet, megnézzük a Fukien egyesület templomát, a Kerámia Múzeumot és a Chua Ong templomot. Délután szabad program.

 

9. nap: My Son - Hue

Reggeli után utazás az egykori Cham állam szakrális központjába, My Son szent földjére. Sajnos a területen található örökség jelentős része a vietnámi háború során helyrehozhatatlan károkat szenvedett. A terület az UNESCO Világörökség része. A fennmaradt romok különleges atmoszférát kínálnak. A program után a Danang és Hue között félúton fekvő Hai Van hágón utazunk keresztül, amely egyben észak és dél klimatikus választóvonala. Innen felejthetetlen kilátás nyílik My Khe Sea-re. Rövid megállót tartunk Lang Co tengerpartján, majd érkezés Hue-ba. Szállás Hue-ban (2 éj).

Szállás:

októberi és november 8-ai indulásnál: Romance Hotel 4*

november 5-ei indulásnál: Cherish Hotel 4*

 

10. nap: Hue

Hue 1802-1945 között Vietnam fővárosa, és a Nguyen-dinasztia uralkodóinak a székhelye volt. A városnézés során az impozáns császári temetkezési komplexumok közül megtekintjük Tu Duc és Minh Mang király sírját, valamint Hue fellegvárát. Megállunk a Zászló toronynál, a Noon kapunál, a kilenc dinasztikus urnánál, a Kilenc szent ágyúnál, a Thai hoa Palotánál és a tiltott Bíbor városnál. Hajókirándulás a Parfüm folyón a nyolcszögletű, hétszintes Thien Mu pagodához. A nap végén időt szakítunk egy kis vásárlásra és nézelődésre a Dong Ba piacon.

 

11. nap: Hue - Saigon

Reggel Saigonba utazunk, hogy megismerkedhessünk Vietnám legnagyobb városával. Városnézés: Notre Dame katedrális, Városháza, Thien Hau Pagoda, Városi Postahivatal, Háborús emlékek múzeuma, Ben Thanh piac. Szállás Saigonban (1 éj).

Szállás:Golden Central Hotel 4*

 

12. nap: Cu Chi alagutak – Siem Reap

Reggeli után az egykori amerikai támaszpont alá épült híres alagútrendszert keressük fel. A vietnámi háború alatt épített, közel 200 km hosszú rendszerben egyes szakaszain megismerhetjük a találékony vietnámi gerillamozgalom taktikáit, csapdáit. Délután Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Szállás Siem Reap-ben (3 éj).

Szállás:

októberi indulásnál: Hotel Somadevi Angkor Resort & Spa 4*

november 5-ei indulásnál: Royal Empire Hotel 4*

november 8-ai indullásnál: Cheathata Suite Hotel 4*

 

13. nap: Angkor Wat - Phnom Bakheng

Egész napos kirándulásunkat Angkor Thom Déli Kapujánál kezdjük. Megtekintjük a Bayon templomot, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, a Phimean Akas templomot és a régészeti körzet egyéb látványosságait. Túránk a khmer építészet gyöngyszemében, Angkor Watban folytatódik, majd visszatérünk a szállodánkba.

14. nap: Banteay Srei - Angkor Wat

Reggeli után utazás Banteay Sreibe, a klasszikus khmer építészet gyöngyszemébe, melynek homokkő faragásai méltán vetekednek az angkori nagy templomok látnivalóival. Megtekintjük Kbal Speant, majd a délután folyamán felfedezzük a Világörökség részét képező, leghíresebb Angkor Wat-ot. Majd felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a híres Ta Phrom dzsungel által benőtt templomait is.

 

15. nap: Siem Reap - Bangkok

Reggeli után rövid utazással felkeresünk egy selyem farmot. Megismerkedünk a selyemkészítés folyamatával, adunk egy kis szabad időt nézelődésre és vásárlásra, majd továbbutazás Chong Khneas úszó városába, amely Siem Reaptól 13 km-re, a Tonle-tavon található. Tradicionális csónakokba ülve fedezzük fel Kambodzsa „Nagy-tavát”, amely az egyik legnagyobb természetesen tó Ázsiában. Érdekessége, hogy a tavon nem csak úszó, lebegő települések, de iskolák, kórházak és éttermek is találhatók. Ezzel a programmal búcsúzunk Kambodzsától, transzfer a repülőtérre, átszállással hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülő fedélzetén.

 

16. nap: Bangkok - Budapest

Érkezés Budapestre a déli órákban.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

 • Laosz – Luang Prabang
 • Vietnam – Ha Long-öböl (természeti)
 • Vietnam – Hue
 • Vietnam – Hoi An óvárosa
 • Vietnam – My Son
 • Kambodzsa – Angkor

 

 

Az AlmaVía Travel alapítója. Már általános iskolásként kívülről fújta az afrikai felfedezőket, és leghőbb vágya volt, hogy oroszlánvadászként debütáljon az Élet színpadán. Eme hajlamait szerencsére felnőttkorára kinőtte, de spanyoltanárként, szinkrontolmácsként sem tudott ellenállni az utazás csábításának. Tizenhét éves idegenvezetői pályája alatt eljutott több mint 60 országba, számtalanszor megjárta Latin-Amerikát és az arab világot: az utóbbi években Ázsia országait veszi sorra. Szeret tanulni és tanítani, utazási élményeit néha könyvek társszerzőjeként, néha pedig olyan újságok hasábjain kamatoztatja, mint a Világjáró Magazin, vagy a MOM Park Magazin exkluzív kiadványa

Laosz, Vietnám és Kambodzsa körutazás, 2017.03.07.


Kedves Angéla!

Érdekes volt az út és jó a szervezés.

Kérjük, hogy Horváth Péter úr felé is szíveskedjen tolmácsolni a színvonalas vezetésért köszönetünket.

Már meséltünk pár ismerősünknek az útról, reméljük ők is Önöket választják.

Üdvözlettel,

E. és S.

  

Laosz, Vietnám és Kambodzsa körutazás, 2016.11.07.


Kedves Jaroszlav!

Köszönöm szépen ezt a csodálatos utazást, amit ajánlott, szervezett. Magam részéről csak is jót tudok mondani.

Nagyon jó, szép emlék marad számomra, akárcsak a tavalyi Szentpétervár. Szeretnék további sok síkert kívánni, és remélem jövőre is fogom ajánlását csodálni.

Üdvözlettel:

M. G.


Laosz, Vietnám és Kambodzsa körutazás, 2016.11.07.

 

Kedves Angéla!

Nagyon meg voltunk elégedve az úttal. Remek volt a szervezés, a programok, a hotelek és az ellátás.

Külön ki kell emelnünk, hogy Éva az idegenvezető egy rendkívül felkészült és kedves személy. Nagyon odafigyelt mindenkire a teljes út során. Csak jókat és jobbakat tudunk róla mondani. Nagyon szívesen megyünk vele további utakra.

A kinti idegenvezetők is nagyon jók voltak.

Talán 1 észrevétel. Amikor Vietnamban a tengerparton volt az ebéd ott jó lett volna, ha fél napra ott maradunk fürödni. Ez kis pihenés is lett volna a viszonylag mozgalmas programban.

Még egyszer, nagyon jól éreztük magunkat.

 

Üdvözlettel,

K.Éva és K.László


* 1000 út komment:

Kedves K.Éva és K.László!

Köszönjük az észrevételüket. Irodánk mindent megtesz annak érdekében, hogy az utasok elégedetten érkezzenek haza. A programot a jövőben módosítani fogjuk, kiegészítjük egy kis tengerparti pihenéssel.

 Laosz, Vietnám és Kambodzsa körutazás, 2016.11.07.

Kedves Csumita Angéla!

Nehéz röviden elmondani, de számomra nagy és felejthetetlen élménysorozat volt az egész út. A repülős utazásokon kedves útitársak, csinos,szolgálatkész személyzet, nívós ellátás tette kellemessé a hosszú utat, a buszon élveztük a mellettünk elsuhanó tájat, sietve lekaptunk egy-két épületet vagy motorost, és hallgattuk idegenvezetőnk Papp Éva érdekes ismertetését a látnivalókról, az országok történelméről,lakóiról,a Mahabharáta és Rámajána szereplőitől kezdve az úton ajánlott cipőkig, és hogy hol érdemes selyeminget venni.Mindenhol kitűnő szobát kaptam,Éva mindíg megrendelte az ébresztőt, aminek örültem,mert egyedül voltam, és nem akartam lemaradni semmiről. Éva segített az ismeretlen ételek kiválasztásában is,vásárláskor is, gyógyszerrel is, ha kellett.Sok ilyen idegenvezetőt kívánok a cégnek! A program sűrű volt és nagyon érdekes, teljesen megfelelt a várakozásomnak,mert vártam ezt az utat,és most sok új ismerettel gazdagodva reálisabban gondolok a látott országokra és lakóira.Mivel ez volt a harmadik utam az 1000 út utazási irodával, ez is mutatja, hogy elégedett vagyok munkájukkal és kedves munkatársaikkal.

 Laosz, Vietnám és Kambodzsa körutazás, 2016.11.07.

Kedves Angéla!

Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat. az idegenvezetés tökéletes volt!  A helyek amerre jártunk, gyönyörűek voltak!  A hotelek nagyon jók voltak! Mi ezen az úton ünnepeltük a 29. házassági évfordulónkat és én még a születésnapomat is. Mindkettőre meglepetéseket kaptunk az éttermektől – nagyon jól esett, köszönjük. Amit esetleg lehetne változtatni az az étkezés. Ez egy hosszú program, és a vége felé már többen „gulyáslevesről” álmodtak. Szerintem ha az étkezések közül 2-3 alkalommal „nyugati” ebéd lett volna….Hozzáteszem, hogy nagyon finomak voltak a helyi ételek is, csak egy idő után az ember szeretne olyan ételt enni amihez igazán hozzá van szokva. Nagyon köszönjük a profi szervezést!! Remélem egy másik úton is az Önök irodájával fogunk utazni! 

Laosz, Vietnám és Kambodzsa körutazás, 2016.11.07.

Kedves Jaroszlav,

Laosz- Vietnam-Kambodzsa úton remekül éreztük magunkat!

Csak építő jelleggel, hogy mind Hanoi-ban, mind Saigonban jó lett volna még egy-egy nap, hogy az ember ne csak a látnivalókat nézze meg 'gyorsba', de a város hangulatát is 'beszívhassa'.

Mind a szállások, mind az ellátás az út során végig parádés volt !! ( Én elég kekec pasas vagyok, de nemigen találtam fogást rajtuk :)  ).

Üdvözlettel

K.P és Ny. H.

 Várható menetrendek (változhat):

Október 15-30.

Október 15: Budapest – Dubai  16:00 – 23:20

Október 16: Dubai – Bangkok  03:40 – 13:15

Október 16: Bangkok – Luang Prabang  14:45 – 16:45

 

Október 29: Siem Reap – Bangkok  19:30 – 20:25

Október 30: Bangkok - Dubai  01:05 – 05:00

Október 30: Dubai - Budapest  08:25 – 11:40

 

November 5-20.

November 5: Budapest – Dubai  14:40 – 23:05

November 6: Dubai – Bangkok  03:30 – 12:35

November 6: Bangkok – Luang Prabang  15:05 – 16:40

 

November 19: Siem Reap – Bangkok  19:30 – 20:25

November 20: Bangkok - Dubai  01:05 – 05:00

November 20: Dubai - Budapest 08:25 – 11:40

 

November 8-23.

November 8: Budapest – Dubai  14:40 – 23:05

November 9: Dubai – Bangkok  03:30 – 12:35

November 9: Bangkok – Luang Prabang  15:05 – 16:40

 

November 22: Siem Reap – Bangkok  20:55 – 22:10

November 23: Bangkok - Dubai   01:05 – 05:00

November 23: Dubai - Budapest  08:25 – 11:40

 

Útlevél

A résztvevőknek az utazás megkezdésének pillanatától számított,minimum hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük.

Vízum

Vietnam: Magyar állampolgárok csak valamelyik vietnami külképviseleten előzetesen beszerzett vízummal léphetnek be az országba. A vietnami külképviseletek általában egyszeri beutazást lehetővé tévő 30 napra szóló turista vagy üzleti vízumot állítanak ki. A vízum érvényességi idejére különösen figyelni kell. A belépéskor kitöltendő idegenrendészeti formanyomtatvány egyben vámáru nyilatkozat is, a kitöltött és lepecsételt másodpéldányt (sárga lap) az ország elhagyásáig az útlevélben meg kell őrizni.

A vízum iránti kérelem benyújtásakor az alábbi okmányokat kell csatolni:

- 2 db kitöltött vízumkérő lap

- 2 db fénykép

Vietnami vízumot csak az kaphat, aki un. előzetes vízummal rendelkezik, amit a vietnami Emigrációs Hivataltól kell kérni. Ezt valamely vietnami idegenforgalmi cég, vietnami meghívó, partner vagy a VSZK budapesti nagykövetsége kérheti az illetékes vietnami szervtől.

Kambodzsa: magyar állampolgárok részére vízumköteles, a vízum beszerezhető érkezéskor, a siem reap-i repülőtéren. A vízum kiállításához két db igazolvány és a vízumkérõ lap kitöltése szükséges.

Egészségügy

Vietnam-Kambodzsa: kötelező védőoltás nincs. Amennyiben tájékozódni szeretne a térségben előforduló megbetegedésekről, kérjük, forduljon orvosához, vagy a nemzetközi oltóközpontokhoz.

Nemzetközi Utazásegészségügyi és Oltóközpont

1097 Budapest, Gyáli út 3/a Tel.: +36 1 476-1364

Rendelés Hétfõ – csütörtök: 9 -14 óra

Nemzetközi Oltóközpont

1134 Budapest, Váci út 70. Telefon: +36 1 78-78-770, +36 20-208-7878

Rendelés Hétfő – péntek: 10:00 – 20:00

Szombat: 10:00 – 16:00

Pénz

Vietnam hivatalos pénzneme a dong (VND). 1 USD = kb. 21.107 VND. A külföldi fizetőeszközök közül az amerikai dollár a legelfogadottabb és a legelterjedtebb. A bankkártya használat is terjed, de Hanoi és Saigon városon kívül csak elvétve találhatók ATM készülékek.

Kambodzsa hivatalos pénzneme a riel (KHR). 1 USD = 4,11 KHR

Nyelv

Vietnam: vietnámi, de még használatos a francia, kínai, khmer

Kambodzsa: khmer, francia, kínai

Időzónák

Vietnam: GMT + 7 óra

Kambodzsa: GMT+7 óra

Elektromos hálózat

Vietnam: 220 V /50 Hz (amerikai szabvány)

Kambodzsa: 230 V/50Hz

Telekommunikáció

A mobiltelefonok mindkét országban működnek, az internet szolgáltatás a nagyobb városokban kielégítő, de általában fizetni kell 2-3 USD-t óránként a használatáért.

Éghajlat

Vietnam: Az áprilistól/májustól októberig tartó időszakban a délnyugati monszun uralkodik az országon, melyet esőkkel tarkított, párás, meleg hónapok jellemeznek, főként délen. Északabbra is csak a hegyvidékek védelmében lévő vidékek mentesül valamelyest a sok csapadéktól. Az év másik szakaszában jóval kellemesebb az időjárás, januárban mindazonáltal még egy széldzsekire is szükségünk lehet a kora reggeli órákban.

Kambodzsa: Kambodzsa a trópusi éghajlati övben fekszik, s az időjárást itt is három évszak jellemzi: a júniustól októberig tartó esős, a novembertől februárig húzódó száraz, illetve a márciustól májusig dúló forró évszak. Az október végétől márciusig tartó hűvös évszak Kambodzsában is a főszezont jelenti, a március-május közötti forró időszakot ellenben meglehetősen magas, 40 Celsius-fok fölé szökő hőmérsékleti maximumok jellemzik.

A programhoz nem tartoznak külön fizetendő fakultatív programok.

A teljes ár kalkulációjához vagy a foglaláshoz kattintson a választott időpontra!

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár
Repülövel 2017.10.15 2017.10.30 16 nap / 14 éj Félpanzió 399 000 Ft
Repülövel 2017.11.05 2017.11.20 16 nap / 14 éj Félpanzió 399 000 Ft
Repülövel 2017.11.08 2017.11.23 16 nap / 14 éj Félpanzió 429 000 Ft

Az ár tartalmazza

 • légkondicionált autóbusz a körutazás és a transzferek során
 • elhelyezés 3-4* szállodákban, egy éjszaka hajón a Halong-öbölben
 • ellátás: félpanzió (kivéve a repülések napjain), Halong-öbölben teljes ellátás
 • belépőjegyek a programban meghirdetett látnivalókhoz
 • magyar nyelvű idegenvezető, csoportkísérő

Külön fizetendő

 • belföldi és nemzetközi repülőjegyek és illetékek: kb. 470.000 Ft/fő
 • vízumok, kilépési illetékek: kb. 39.000 Ft
 • útlemondási biztosítás: 1,5%
 • BBP biztosítás
 • borravalók, személyes jellegű kiadások

Az utazásokról további felvilágosítást adnak:

Oroszország, Kaukázus, Üzbegisztán, Irán, Baltikum és oroszországi hajóutak

 • Bartos Szilvia:+36 1 354 3997
 • Márk László:+36 1 354 3996
 • Nagy Gergő:+36 1 301 4991

Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia (India, Kína, Dél-Kelet Ázsia), Ausztrália

 • Rokolya Péter:+36 1 354 3994
 • Csumita Angéla:+36 1 302 2962
 • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Nyugat Európa, Tengerparti nyaralások, Tengeri Hajóutak

 • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Franciaország, Korzika, Szardínia, Portugália, Olaszország, Bor és Gasztronómiai Utazások

 • Deczky Katalin:+36 1 301 4999
 • Zsila Sándor:+36 1 301 4998

Figyelem! A térképen látható útvonalak tájékoztató jellegűek!


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte