Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Dominikai Köztársaság
Beutazáskor nem kérnek PCR tesztet.
 

Frissítve: 2021.04.19.

Jelenleg aktuális beutazási információk:

A Dominikai Köztársaság 2020. július 1-jén megnyitotta határait a külföldi turisták előtt. Beutazáskor nem kell tesztet felmutatni és karantén sincs.

Az utasaink legtöbbször az alábbi légitársaságokkal utaznak:

  • budapesti indulással Condor és/vagy Lufthansa Airlines, átszállással Frankfurtban (2021.03.30-tól a németországi átszállásnál kérnek egy érkezéstől számított 48 óránál nem régebbi PCR vagy antigén tesztet odafelé és hazaúton is)

Jelenleg aktuális információk Magyarországra történő hazautazáskor:

Személyforgalomban Magyarország területére egy 2020. szeptember 1-én, kedden életbe lépő kormányrendelet értelmében csak magyar állampolgárok léphetnek be, akik kötelesek a belépéstől számított 10 napos időtartamra hatósági házi karanténba vonulni. A hazatérő utasok abban az esetben mentesülhetnek a karantén alól, amennyiben Magyarországon legalább 48 órás időkülönbséggel, két alkalommal elvégzett, az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, molekuláris biológiai vizsgálat – SARS-CoV-2 teszt – eredményét tartalmazó okirattal igazolják, hogy SARS-CoV-2 koronavírus a szervezetükben a vizsgálat időpontjában nem volt kimutatható. A rendelet hatálya nem terjed ki arra a személyre, aki a  Magyarországra való belépés során hitelt érdemlően igazolja, hogy a  határátlépésre jelentkezés napját megelőző 6 hónapon belül a COVID-19 betegségen átesett.

Biztosítás:

  • BBP - utasbiztosítást továbbra is tudunk kötni az ország besorolásától függetlenül.  

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, mi megtaláljuk rá a választ és a megoldást! 

További információk ITT találhatóak.
Magyar Konzuli tájékoztatás ITT érhető el.

A honlapunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek!

Felhvíjuk szíves figyelmüket, hogy beutazási szabályok bármikor változhatnak! 

 _______________________________

Egy nagy értékű álomutazás megszervezését ne bízza a véletlenre, az interneten látható ajánlatok csalókák lehetnek, és nem mindig tükrözik a valóságot. Sajnos a paradicsomi környezetben lévő szállodák között is vannak régebben épült hotelek, melyek a saját weboldalukon még eredeti képüket mutatják.

Bízza nyaralását szakemberre, térjen be hozzánk egy csésze kávéra és közben igényeinek megfelelően, legyen szó családi nyaralásról, romantikus nászútról, esküvői ceremóniáról vagy baráti kikapcsolódásról, mi kötelezettségmentesen elkészítjük a legmegfelelőbb ajánlatot Önöknek.

Miért érdemes az 1000 Út Utazási Irodánál foglalni?

  • A legtöbb szállodát személyesen ismerjük
  • Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk
  • Ajánlatainkat személyre szabjuk
  • Legkedvezőbb árgarancia
  • Kedvező menetrend és repülőjegyárak

Az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Dominikai Köztársaságba történő beutazást követően.

Magyar állampolgárok részére vízum beszerzése nem szükséges, ugyanakkor az országba való megérkezéskor, a határátkelőhelyen 10 USD értékű turistakártyát kell kiváltani. 2018 májusát követően a turistakártyák árát egyes légitársaságok a repülőjegy vételárába beépítik. A turistakártyával 30 napig tartózkodhatnak az ország területén.

Repülőtéren testhőmérséklet ellenőrzés várható. Érkezéskor ki kell tölteni egy adatlapot személyes adatinkról és egészségügyi állapotunkról: Traveler’s Health Affidavit. Ezen az űrlapon az utasok kijelentik, hogy az elmúlt 72 órában nem éreztek COVID-19 tüneteket és rendelkezésre bocsájtják az elérhetőségüket a következő 30 napban.

Az alábbi digitális formanyomtatvány ("e-ticket") is kötelezően kitöltendő, oda és vissza útra is, a repülőtéren bemutatandó a letöltött QR kód: República Dominicana E-TICKET. Kitöltési útmutató itt érhető el.

 

Kiemelt Dominikai Köztársaság ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

9 nap / 7 éj
2021.04.19. - 04.27.
Összesen 17 időpontban

455.000 Ft/főtől

9 nap / 7 éj
2021.04.19. - 04.27.
Összesen 17 időpontban

460.000 Ft/főtől

9 nap / 7 éj
2021.04.19. - 04.27.
Összesen 5 időpontban

488.500 Ft/főtől