2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

A horizonton túl - Világkörüli utazás 23 nap alatt - Chile - Dél-Amerika

Fedezze fel a világ legszebb helyeit a 23 napos világkörüli utazás keretében, mely érinti Argentínát, Chilét, a Húsvét-szigeteket, Tahitit, Moorea szigetét, Új-Zélandot és Ausztrália nevezetességeit is. Gazdag programkínálat, feledhetetlen élmények!

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Szállás: középkategóriájú szállodában, kétágyas elhelyezéssel
Ellátás: a program szerint

Program:

1. nap: Budapest – London – Buenos Aires (feb.21.)
Elutazás Budapestről, menetrendszerinti járatokkal, londoni átszállással Argentína fővárosába, Buenos Airesbe.

2. nap: Buenos Aires (feb.22.)
Megérkezés Buenos Airesbe a reggeli órákban. Találkozás a repülőtéren a helyi partner képviselőjével.
Transzfer a szállodába, csomag leadása a csomagszobába - ha szabad már a szoba, akkor szoba elfoglalása.
Bejelentkezés után városnéző túra (4 órás): San Telmo negyed (XIX.századi arisztokrácia otthonául szolgált), Caminito, a színes olasz immigránsok által La Bocának hívott negyed, és a legújabb Puerto Madero negyed. Ebéd egy helyi étteremben. Délután a pompázatos Recoleta és Palermo negyedet nézik meg, a Colon Színházat, a Mayo teret, a Katedrálist, és sok más történelmi épületet.
Vissza a szállodába. Szoba elfoglalása. Vacsora a szállodában.
Szállás: Kenton Palace Hotel**** vagy hasonló, standard szobában, reggelivel/2 éj.

3. nap: Buenos Aires (feb.23.)
Egész napos Delta Tigre kirándulás.
A várost elhagyva észak felé indulnak, megismerkednek a térség szépésgével, a szigetek lakóival, az "isleños"-okkal. A túra során láthatnak elegáns külvárosi rezidenciákat is. Megnézik a San Isidro negyedet, a csodálatos katedrálissal. Visszaúton elhaladnak az Elnöki Rezidencia mellett. (Quinta de Olivos). Este: Tangó show: La Ventana vacsora és tangó show.

4. nap: Buenos Aires – Santiago De Chile (febr.24.)
Transzfer a repülőtérre, repülés a chilei fővárosba, Santiagóba, az 5-6000 méter magas, hófödte Andok csúcsaival körbeölelt napfényes városba a déli órákban. Találkozás a helyi partner képviselőjével a repülőtéren érkezéskor.
Transzfer a szállodába (3 éj). Bejelentkezés a szállodába. Délután városnézés: San Cristobal-hegy a Mária szoborral és gyönyörű panoráma, Barrio Universitario (Egyetemi negyed), La Modena Kormányzósági palota, múzeumok, belváros, Barrio El Golf negyedben néznek szét, amely egyike a legszebb városrészeknek (nagykövetségek).
Vacsora a szállodában (kivéve italok).
Szállás: Torremayor Lyon**** vagy hasonló standard szobában.

5. nap: Santiago De Chile (feb.25.)
Történelmi Valparaiso és Vina Del Mar ebéddel és múzeum látogatással.
Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos kirándulás Valparaisóba, Chile egykori fővárosába (9 órás program), Dél-Amerika legfontosabb kikötőjébe. Útközben látogatás a Veramonte borászatba, ahol betekintést nyerhetnek a méltán híres chilei bor elkészítésének titkaiba. Valparaisóból átmennek Vińa del Maréba, a tengerparti üdülőhelyre és a kertek városába. Ebéd, majd délután a Fonck Múzeum megtekintése, ahol a Húsvét-szigeti kultúrát és rovásírást ismerhetik meg. Ezután Vina del Mar city-t és legszebb strandjait tekintik meg, majd utazás vissza Santiago de Chilébe.
Ebéd a program során benne van az árban. Vacsora a szállodában.

6. nap: Undurraga borászat és borkóstolás (feb.26.)
Elindulás után a jól simert Maipo-völgy felé veszik az irányt, mely Santiagótól nyugatra helyezkedik el az Andok irányában. Don Francisco Undurraga egyike volt az első borászoknak Chilében. A töveket Franciaországból és Németországból hozta az országba. Ma már több, mint 70 országba szállítanak, többek között cabernet savuvignont, sauvignon blanc-t, merlot, pinot noir-t, rizlinget.

7. nap: Santiago – Húsvét-sziget (feb.27.)
Reggeli után szabadprogram. Délután transzfer a repülőtérre. Repülés Húsvét-szigetre.
Este: Uma vacsora show-val
Szállás: Taha Tai*** vagy hasonló – standard szobában.


8.nap: Húsvét-sziget (feb.28.)
Egész napos moaik nyomai túra ebéddel és parkbelépőkkel (7,5 órás program).
A program során megtekintik a mintegy 900 kőszobrot Rano Rarakuban. Ebből 397 még mindig áll a kihunyt vulkán oldalában, valamint a kráter tó mentén. A nap végén lehetőségük nyílik a Csendes-óceánban megmártózni Anakena Beach-en.

9. nap: Húsvét-sziget (márc.1)
Orongo Ceremónia falu 3,5 órás program. A kihalt vulkánhoz vezet a mai napon útjuk, Rano Kauhoz. Gyönyörű kilátóponttól fotózási lehetőség nyílik a kráter tóra. Ezután a szertartási faluba, Orongoba mennek. Itt rendezik a híres madárember versenyeket. Az utolsó megálló Ana Kai Tangata barlangfestmények. Vissza a szállodába. Ahu Akivi 3,5 órás program. Ahu Akivi 7 moai szobrához mennek a sziget közepére. A legenda szerint 7 felfedezőt szimbolizálnak, akiket Hotu Matua király küldött. Majd Puna Pau vörössalak-kőből készült szobraihoz látogatnak el. Szintén ellátogatnak Tahai ceremónia faluba, a 3 Ahus helyreállított szoborral. Itt látható egyedüli módon szemekkel rendelkező szobor.9. nap: Húsvét-sziget (márc.1)

10. nap: Húsvét-sziget (márc.2.)
Transzfer a repülőtérre. repülés Tahitire. Érkezés után transzfer a szállodába.
Szállás: Manava Suite Resort Tahiti*** kerti stúdióban reggelivel (3 éj).

11. nap: Tahiti (márc. 3.)
Félnapos Tahiti szigettúra. Megismerkednek a sziget gyöngyszemeivel, csodás vízesésekkel, megtekintik a Pointe Venus kilátót, végül a Gauguin Múzeummal és a Vaipahi trópusi kerttel zárul a túra. Utána szabadprogram.

12. nap: Tahiti (márc. 4.)
Szabadprogram a szállodában. Vagy opcionális Moorea szigettúra strandolással (ár lekérése a későbbiek folyamán). Reggelis ellátás.

13. nap: Tahiti (márc. 5.)
Szabadprogram. Késő este transzfer a repülőtérre. Repülés március 6-án Auckland-be.

14-15. nap: Auckland – Rotorua (márc. 6-7.)
Egy egész nap kiesett az életünkből, mert átléptük a „dátumválasztót”. Érkezés Új-Zéland északi szigetének fővárosába, Aucklandbe.
A repülőtérről privát transzfer a gejzírek és maorik földéjre, Rotoruára (1 éj). Este transzfer szabadtéri folklórműsorra: maori indián zenével, tánccal egybekötött „hangi” vacsora (3 és fél óra).
Szállás: Sudima Hotel Lake Rotorua – superior szoba.

16. nap: Auckland (márc. 8.)
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd indulás a kirándulásra. Rotorua kirándulás: Rainbow Springs, Te Puia túra, majd utazás Aucklandbe. Vacsora egy helyi étteremben.
Szállás: Best Western President Hotel (2 éj) – 1 hálós suite reggelivel.

17. nap: Auckland (márc. 9.)

Reggeli után buszos városnézés a számos tenger határolta, gyönyörű fekvésű Aucklandben. (Kelly Tarltons Underwater World, Waterfront+ Auckland Múzeum megtekintése). Ebéd az Orbit Étteremben a híres Sky Towerben. A délután folyamán szabadprogram.

18. nap: Auckland – Sydney (márc. 10.)
Reggeli után indulás a repülőtérre, repülés az ausztrál fővárosba. Érkezés után transzfer a szállodába.
Szállás: Travelodge Sydney*** (3 éj).

19. nap: Sydney (márc. 11.)
Reggeli után városnézés Sydneyben: a történelmi Rocks negyedben, régi pubok, teraszos házak, különös üzletek fedezhetőek fel itt. Sydney kereskedelmi negyede következik. Kínai negyed, Darling Harbour, majd remek helyről lefozóthatják az Operaházat és a Harbour Bridge-t. Átutaznak az exkluzív Double Bay-en, Rose Bay-en. Megtekintik Watson Bayt és Bondi Beach-et. Ezután 1 órás Operaház látogatás következik.
Vissza a szállodába. Este hajókázással egybe kötött vacsora (3 fogásos vacsora élő zenei kísérettel). Majd vissza transzfer a szállodába.

20. nap: Sydney (márc. 12.) – Egész napos Kék hegyek szafari ebéddel
Útban a kanyon felé elhaladnak a 2000-ben Sydney-ben tartott olimpiai játékok egyes helyszínei mellett. Útközben láthatnak kengurukat, papagájokat, kakadukat. A nap során vízeséseket, kanyonokat, és Ausztrália egyik legemblematikusabb látványosságát, a 3 Nővér sziklát is megtekintik. Ebéd egy helyi étteremben. Délután Katoomba következik, ahol a világ legmeredekebb felvonóján utazhatnak (helyszínen fizetendő). Hazaúton megállnak egy vadasparkban, ahol koalákat, dingókat, kengurukat láthatnak.


21. nap: Sydney – Szingapúr (márc.13.)
Reggeli után szabadprogram Sydneyben. Kipróbálhatják a híres „mono rail”-t, meglátogathatják a Victoria Buildinget, felmászhatnak a Harbour Bridge-re (55.000.- Ft/fő), vásárolhatnak. Kora délután transzfer a reptérre, majd repülés az ázsiai vámmentes városállam-metropoliszba, a tisztaság fellegvárába, Szingapúrba. Transzfer a szállodába. Szállás: YWCA Fort Canning Lodge*** (2 éj).

22. nap: Szingapúr (márc.14.)
Reggeli után 08:30-kor városnézés, (Botanikus kert, Orchard Road, Raffles Square, a kikötő, Merlion, Little India a buddhista és hindu templommal, Chinatown). Délután szabadprogram.

23. nap: Szingapúr – London (márc.15.)

Reggeli után kirándulás Sentosa szigetére, majd vissza a szállodába. Este transzfer a repülőtérre. Repülés európai átszállással hazafelé.

24. nap: London – Budapest (márc.16.)
14 órás repülés után megérkezés Londonba, majd továbbutazás Budapestre.

 

Időpont: 2015.02.21 - 03.16.

Részvételi díj: 2.590.000.- Ft/fő

Illetékek: kb. 230.000.- Ft/fő

Az ár tartalmazza:

  • szállás és ellátás a fenti program szerint,
  • kirándulások és belépők a program szerint,
  • magyar kísérő Budapesttől Budapestig,
  • repülőjegy a program szerint.

Az ár nem tartalmazza:

  • utasbiztosítás,
  • útemondási biztosítás,
  • egyéb költés az út során,
  • borravalók.

Minimum létszám: 10 fő

Jelentkezési határidő: 2014. október 31.


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte