Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

      
Jamaica

Beutazás: Nem kérnek tesztet. Azonban az oda utazáskor figyelni kell arra, hogy melyik légitársasággal történik az utazás.

 • budapesti indulással Lufthansa Airlines, átszállással Frankfurtban 
  - Ha 6 hónapon belül átesett a betegségen vagy a második oltás után eltelt 14 nap, akkor teszt nélkül lehet utazni. 
  - Ezek nélkül a németországi átszállásnál kérnek egy érkezéstől számított 48 óránál nem régebbi PCR vagy antigén tesztet odafelé és hazaúton is. 
  - A betegségből történt felgyógyulást egy 28 napnál régebbi, de hat hónapnál nem régebbi pozitív PCR-teszttel lehet igazolni.
  - A beoltott személlyel utazó, a 6. életévét betöltött oltatlan személynek negatív teszteredménnyel kell rendelkeznie ahhoz, hogy ugyanazokban a kedvezményekben részesüljön, mint a beoltott személy. 
 • budapesti indulással KLM/Air France, amszterdami átszállással. A hollandiai tranzithoz kérnek egy érkezéstől számított 72 óránál nem régebbi PCR tesztet odafelé és hazaúton is. 

Általános információ: A turisztikai látnivalók, hotelek, éttermek és boltok is megnyitották kapuikat a látogatók előtt. 

Nem jamaicai állampolgároknak utazási engedélyt is be kell bemutatniuk a helyszínen. Az engedély beszerzése és bővebb információk a https://www.visitjamaica.com/  oldalon találhatóak.

Jelenleg aktuális hazaérkezési információk:

Az országba való belépéskor a rendőrség az ideiglenes intézkedés során kiállít egy dokumentumot. Ország átlépés után Ön szabadon és bármilyen közlekedési eszközzel továbbhaladhat és köteles házi karanténba vonulni. FONTOS: a 04.29-én megjelent 203/2021. (IV. 29.) kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal illetve oltással rendelkező személyek mentesülnek a karanténkötelezettség alól. Ez érvényes arra,

- aki a  határátlépés során a  koronavírus elleni védettségét a  koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány), valamint a  védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány felmutatásával igazolja, valamint

- aki olyan ország által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely a védettségi igazolások kölcsönös elfogadásáról szóló kétoldalú megállapodást kötött Magyarországgal, és az  ezen ország által a  részére kiállított koronavírus elleni védettséget igazoló hatósági igazolvány felmutatásával a koronavírus elleni védettségét igazolja.

A honlapunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek!

 

Egy nagy értékű álomutazás megszervezését ne bízza a véletlenre, az interneten látható ajánlatok csalókák lehetnek, és nem mindig tükrözik a valóságot. Sajnos a paradicsomi környezetben lévő szállodák között is vannak régebben épült hotelek, melyek a saját weboldalukon még eredeti képüket mutatják.

Bízza nyaralását szakemberre, térjen be hozzánk egy csésze kávéra és közben igényeinek megfelelően, legyen szó családi nyaralásról, romantikus nászútról, esküvői ceremóniáról vagy baráti kikapcsolódásról, mi kötelezettségmentesen elkészítjük a legmegfelelőbb ajánlatot Önöknek.

Miért érdemes az 1000 Út Utazási Irodánál foglalni?

 • A legtöbb szállodát személyesen ismerjük
 • Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk
 • Ajánlatainkat személyre szabjuk
 • Legkedvezőbb árgarancia
 • Kedvező menetrend és repülőjegyárak

Kiemelt Jamaica ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

9 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

571.415 Ft/főtől

9 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

680.000 Ft/főtől
Vélemények útjainkról