Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

      
A keleti parti nagyvárosok és a Niagara-vízesés
829 900 Ft
/fő + repülőjegy
2018.10.05. - 2018.10.15.
 
Utazás:

 repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

középkategóriás, jó elhelyezkedésű szállodákban

Ellátás:

önellátás

Utazás:

 repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

középkategóriás, jó elhelyezkedésű szállodákban

Ellátás:

önellátás

Részletes program

1. nap: Budapest – Washington, DC.

Utunk Budapestről indulva a reggeliórákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az USA fővárosa,Washington DC. Érkezést követően a jó elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük az irányt (2 éj).

2. nap: Washington, DC

A délelőtt folyamán megismerjük WashingtonDC-t: felkeressük a város legnépszerűbb látványosságait. Olyan Amerikatörténelmében, és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg,mint a Fehér Ház, Capitolium, Legfelsőbb Bíróság épülete, FBI Building és a Jefferson-és Lincoln-emlékművek. Délután a Nemzeti Légi- és Űrhajózási Múzeumotlátogatjuk meg, ahol az amerikai repülés és űrhajózásról tudhatunk meg számosérdekességet.

Hogy a napot megfelelően zárjuk,Washington egyik népszerű éttermében vacsorázunk. 

3. nap: Washington DC. – Philadelphia - New York

Harmadik napunkon búcsút veszünk a fővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabb metropoliszába: New Yorkba. A 4 órás utat követően a délutáni órákban érkezünk meg (4 éj). 

4. nap: New York 

Fél napos városnéző körutunk során idegenvezetőnk elkalauzol minket New York City világhírű látványosságaihoz. Megtekintjük a folyton nyüzsgő Time Squaret, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Buildinget, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadwayt, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobrot. A program ezzel nem érvéget, hiszen még csak most jön a New Yorki poszterekről jól ismert Brooklynhíd, a tőzsde leghíresebb központja, a Wall Street, a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelye, a 911 Memorial, és még a különleges High Line is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Mindezek után remek fakultatív programok is várnak ránk: részt vehetünk egy helikopteres sétarepülésen Manhattan felhőkarcolói felett, vagy a New York by night programon, melynek keretei között éjszakai fényekben fedezhetjük fel Manhattant, hajókázással és vacsorával gazdagítva az estét.

5. nap: New York 

Délelőtt folytatjuk a városnézést, és bejárjuk a Central Park környékét. Végig haladunk a Fifth Avenuen, amelyen New York olyan jól ismert épületei sorakoznak, mint a Rockefeller Center, St.Patrick katedrális és a Museum Mile. Megnézzük még az előadó művészet egyik szent helyét, a Lincoln Centert és a Time Warner Center rendkívül látványos ikertornyait. A délutáni szabadprogram alatt lehetőség nyílik a belváros önálló felfedezésére. Mindenképpen ajánljuk, hogy tegyenek egy sétát a gyönyörű Central Parkban, amely tavával, és elbűvölő növényzetével egy teljesen más világbarepít a város sűrűjéből.

Esti fakultatív programlehetőségünk egy igazi NewYorki élmény: egy világhírű musicalt megtekintve a rivaldafényben fedezhetjükfel a Broadwayt.

6. nap: New York

Egész napos szabad programunkon fakultatív lehetőségek sokaságából válogathatunk! Íme néhány program ellenállhatatlan ajánlatunkból: szemlélődés az Empire State Buliding kilátójából, ebéd/ vacsoraa Hard Rock Cafeban, belépés a Madame Tussauds viasz múzeumba, múzeum látogatás a Metropolitan, MoMA, vagy Guggenheim múzeumokban, „Szex és New York” túra a világhírű sorozat helyszíneire… csak győzzünk választani!

7. nap: New York – Newport - Boston

Boston felé vesszük az irányt. Útközben a mesés történelmi belvárossal büszkélkedő New Portba teszünk egy kiskitérőt. A város az európai mintára épült kastélyainak köszönheti hírnevét. Bostonba az esti órákban érkezünk meg (2 éj). 

8. nap: Boston

Boston városa igen nagy szerepet kapott, és kap ma is az amerikai történelemben, kultúrában és oktatásban. A városnézés keretein belül végig haladunk a Szabadság-ösvényén, amely az Egyesült Államok történetének 16 jelentős állomását mutatja be. Megnézzük még a Városházát, teszünk egy sétát az elbűvölő Beacon Hill macskaköves utcáin, végülpedig a meglátogatjuk a világhírű Harvard egyetemi negyedét.

9. nap: Boston – Niagara Vízesés – Torontó

Ma a természet egyik elképesztő csodáját keressük fel: a Niagara vízeséshez látogatunk el. 2 remek programlehetőséggel fokozhatjuk a „Niagara-élményt”. Kishajóval mehetünk el a vízesés lábához, hogy test közelből szemrevételezzük azt, vagy a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízáradatot egy kellemes ebéd mellet. Az éjszakát Torontóban töltjük el (1 éj).

10-11. nap: Toronto – Budapest

Félnapos városnézés az Ontario-tó partján fekvő városban, melyet az indiánok alapítottak és lakták a telepesek megérkezéséig. Fakultatív pillantás a CN torony 350 m magasan lévő kilátójából. Napjainkra, Kanada legnagyobb és legnépesebb metropoliszává vált a világ 4. legélhetőbb városaként.

Kijelentkezés a szállodából. Transzfer a repülőtérre, véget ér az élményekben gazdag körút. Hazautazás, érkezés másnap.

Fakultatív programok

Fakultatív élmények:
1.) Vacsora Washingtonban - Ára: 16 900 Ft
2.) Helikopteres sétarepülés  – kb. 10 perces - Ára: 63 900 Ft + helyszínen fizetendő 35 USD
3.) New York by night - Ára: 32 900 Ft 
4.) Broadway musical - Ára: 32 900 Ft-tól
5.) Niagara vízesés hajózás és ebéd - Ára: 21 900 Ft-tól
6.) Toronto CN torony kilátó – Ára: 10 900 Ft

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon,
 • elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodai szobákban
 • közlekedés klimatizált kisbusszal,
 • helyi- és állami adók,
 • magyar idegenvezetés a túra során,
 • gazdag programajánlat,
 • transzferek és belépőjegyek a leírás szerint
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • Repülőtéri illeték
  kb. 140 000 Ft
 • ESTA engedély
  8 000 Ft
 • borravaló
  kb. 5 USD/fő/nap
 • útlemondási biztosítás
  1%

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • étkezések
  egy ebéd kb. 15-20 USD, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap
 • egyágyas felár
  253 000 Ft
 • fakultatív programok
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

Ismerje meg az USA-t

11 nap / 9 éj
2023.02.27. - 03.09.


1.440.000 Ft/főtől

17 nap / 15 éj
2023.01.23. - 02.08.


1.435.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin