Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

      
Albánia
Indulhatunk!
 

Frissítve: 2022.01.19.

2021. szeptember 6. után - 6 éves kor fölött - csak az alábbi dokumentumok birtokában lehetséges az Albániába történő belépés amennyiben nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal vagy 6 hónapon belüli átesettséget igazoló dokumentummal:

72 órán belüli PCR teszt vagy
48 órán belüli negatív antigén gyorsteszt.

Forrás

Hazautazás Magyarországra:

Az országba való belépéskor a rendőrség az ideiglenes intézkedés során kiállít egy dokumentumot. Ország átlépés után Ön szabadon és bármilyen közlekedési eszközzel továbbhaladhat és köteles házi karanténba vonulni. FONTOS: a 04.29-én megjelent 203/2021. (IV. 29.) kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal illetve oltással rendelkező személyek mentesülnek a karanténkötelezettség alól. Ez érvényes arra,

- aki a határátlépés során a koronavírus elleni védettségét a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány), valamint a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány felmutatásával igazolja, valamint

- aki olyan ország által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely a védettségi igazolások kölcsönös elfogadásáról szóló kétoldalú megállapodást kötött Magyarországgal, és az ezen ország által a részére kiállított koronavírus elleni védettséget igazoló hatósági igazolvány felmutatásával a koronavírus elleni védettségét igazolja.

Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatnak Albániába. Az utazáshoz használt dokumentumnak a beutazástól számított 3 hónapig még érvényesnek kell lennie. Vízum nem szükséges. 

Kiemelt Albánia ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:
GARANTÁLT

8 nap / 7 éj
2022.07.21. - 07.28.
Összesen 3 időpontban

368.000 Ft/főtől
Vélemények útjainkról