Telefon: +36 1 354 3990

Email: info@1000ut.hu

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Thaiföldi vízum tudnivalók

A thaiföldi vízumról

 

Magyar állampolgárok 30 napig vízummentesen tartózkodhatnak Thaiföldön.

 

Turista vízum

Hatvan napra állítják ki, amely további 30 nappal meghosszabbítható Bangkokban, a Bevándorlási Hivatalban. A vízum nem jogosít munkavállalásra.

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991
Kvák Jevgenyij
+36 (1) 354 3999

A thaiföldi vízumhoz szükséges dokumentumok:

 

  1. A beutazástól számított legalább hat hónapig érvényes útlevél
  2. Személyenként egy db. kitöltött vízumkérő lap, gyermekeket is ideértve.
  3. 2 db igazolványkép
  4. a repülőjegy másolata
  5. nem magyar állampolgároknak az utolsó 3 havi bankszámla kivonat bemutatása szükséges.

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991
Kvák Jevgenyij
+36 (1) 354 3999

 A thaiföldi vízum árai

 

Thai turista vízumügyintézési időVízumdíjÜgyintézési díj
Egyszeri vízum7 munkanap36 EUR6 000 Ft
Kétszeri vízumNem igényelhető!70 EUR6 000 Ft
Háromszori vízumNem igényelhető!105 EUR6 000 Ft




 

 

 

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991
Kvák Jevgenyij
+36 (1) 354 3999

 

 

 LETÖLTHETŐ: Vízumkérőlap