Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Tadzsikisztáni vízum tudnivalók

A tádzsik vízumról

Tádzsikisztán magyar állampolgárok esetében könnyített vízumeljárást alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a magyar állampolgárok Dusanbe nemzetközi repülőterére érkezve helyben megkaphatják a tádzsik vízumot, mely 45 napig érvényes.

Amennyiben a tervezett tartózkodás nem haladja meg a 45 napot, úgy lehetőség van elektronikus vízum igénylésére.

Az e-visa egyszeri belépésre jogosít és max. 45 nap tartózkodásra.

 

Turista céllal utazó személyek mentesülnek a regisztráció kötelezettsége alól. Egyéb céllal beutazó személyek viszont a beutazást követően három napon belül kötelesek regisztrálni a Tádzsik Köztársaság Belügyminisztérium Vízum Regisztráció Osztályán

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991

Az e-vízum igényléséhez szükséges
  • Tadzsikisztánban való be és kilépés pontos dátumai
  • Színes, beszkennelt útlevél másolat JPG formátumban
  • Színes elektronikus fotó JPG formátumban (35x45 mm)
  • Állandó lakcím
  • Hotel neve, címe Tadzsikisztánban
  • Munkahely neve, címe, beosztás
  • Mobil telefonszám
  • Családi állapot

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991

 

A tadzsik vízum árai

Tadzsik turista vízumügyintézési időVízumdíj 
Normál1-2 munkanap22.000 Ft 




 

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991

A tádzsik vízumról

Tádzsikisztán magyar állampolgárok esetében könnyített vízumeljárást alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a magyar állampolgárok Dusanbe nemzetközi repülőterére érkezve helyben megkaphatják a tádzsik vízumot, mely 45 napig érvényes.

Amennyiben a tervezett tartózkodás nem haladja meg a 45 napot, úgy lehetőség van elektronikus vízum igénylésére.

Az e-visa egyszeri belépésre jogosít és max. 45 nap tartózkodásra.

 

Turista céllal utazó személyek mentesülnek a regisztráció kötelezettsége alól. Egyéb céllal beutazó személyek viszont a beutazást követően három napon belül kötelesek regisztrálni a Tádzsik Köztársaság Belügyminisztérium Vízum Regisztráció Osztályán

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991

Az e-vízum igényléséhez szükséges
  • Tadzsikisztánban való be és kilépés pontos dátumai
  • Színes, beszkennelt útlevél másolat JPG formátumban
  • Színes elektronikus fotó JPG formátumban (35x45 mm)
  • Állandó lakcím
  • Hotel neve, címe Tadzsikisztánban
  • Munkahely neve, címe, beosztás
  • Mobil telefonszám
  • Családi állapot

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991

 

A tadzsik vízum árai

Tadzsik turista vízumügyintézési időVízumdíj 
Normál1-2 munkanap22.000 Ft 




 

 

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!
Simity Péter
+36 (1) 354 3991