Telefon: +36 1 354 3990

Email: info@1000ut.hu

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Ausztrál vízum tudnivalók

Ha három hónapig Ausztráliában szeretne tartózkodni kizárólag turizmus céllal és európai uniós útlevéllel rendelkezik, igényelhet 3 hónapos eVisitor vízumot.

eVisitor vízum

Megszerzését követően az eVisitor vízumra az alábbi feltételek vonatkoznak: Ausztráliai tartózkodása alatt meg kell felelnie az eVisitor feltételeinek. A feltételek be nem tartása esetén eVisitor vízumát törölhetik és el kell hagynia Ausztráliát.

  • Nem folytathat három hónapot meghaladó ideig tanulmányokat, illetve nem vehet részt ennél hosszabb képzésben.
  • Az Ausztráliába történő utazás és belépés ideje alatt nem szenvedhet tbc-ben.
  • Nem követhetett el olyan bűncselekményt, amely miatt a kiszabott büntetés vagy büntetések ideje eléri vagy meghaladja a 12 hónapot (attól függetlenül, hogy azt letöltötte-e vagy sem) az Ausztráliába történő utazás és belépés idején.
  • Ausztráliai tartózkodása ideje alatt nem dolgozhat.

Ausztrália modern, elektronikus vízumrendszere miatt nincs szükség arra, hogy útlevele tartalmazza a vízum bejegyzését bevándorlási státuszának és ausztráliai jogosultságainak igazolására. Ha Ausztráliába utazik, a repülőtéri személyzet a bejelentkezéskor, még a repülőgépbe történő beszállás előtt az útlevele alapján elektronikus formában ellenőrzi, hogy jogosult-e Ausztráliába utazni.

Az Ausztrál vízumhoz szükséges dokumentumok

 

  • kitöltött vízumkérőlap
  • érvényes útlevél fényképes oldala bescannelve és az útlevél érvényességének min. 6 hónappal meg kell haladnia a vízum lejártának idejét

A vízum ára

 

Kanadai etaügyintézési időVízumdíjügyintézési díj
Normál5-7 munkanap*ingyenes6 000 Ft 

 

 

  

 

 

 

 

 *de amennyiben a Követség plusz dokumentumokat bekér, úgy 3 hetet is eltarthat

 

 LETÖLTHETŐ: Vízumkérőlap