Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

India arany háromszög
A színek ünnepén, Dubai és Abu Dhabi
 
612 000 Ft
/fő repülőjeggyel
2021.03.23. - 2021.04.02.
 

Vélemények útjainkról

India - Arany háromszög a színek ünnnepén,Dubai és Abu Dhabi 

Tisztelt 1000Ut iroda!

Hazaérkezve az utazásról szeretném Önökkel az úttal kapcsolatos tapasztalataimat megosztani:

Soha nem indultam szorongva magam választotta útra, nos ez volt az első. A felsorolt negatívumok: "Na oda sosem vágytam/ mennék /mernék utazni." "Kosz, malária, követelőző koldusok áradata, senki nem járta meg hányás-hasmenés nélkül, volt akit haza kellett hozni annyira beteg lett, agresszívek, ott a legmagasabb a nők elleni erőszak, az Aids-es betegek száma. Nem tudtak valutát váltani, levakarhatatlanul erőszakosak. Az indiai ételek emészthetetlenek európaiak számára stb." Ezeknek az állításoknak van valóság alapja, de a velünk utazó idegenvezetőnek valamint az india idegenvezetőknek az ismert nehézségek ellen kidolgozott módszereik vannak és az ők hatékony együttműködésével nem éri kellemetlen meglepetés,kiszolgáltatott helyzet az együttműködő utasokat.Vannak, akik kétségbe esnek, ha kiesnek a komfortzónájukból, ez nem fog velük előfordulni, még egy ilyen "más" világban sem, az Önök által biztosított feltételek mellett. Rendkívül jól szervezett út volt -  Ági fáradtságot nem kímélve, rendkívül toleránsan rendelkezésre állt, plusz programokat hozott, felkészült volt. Zseniális volt az ivóvíz ill váltópénz biztosítása.

Üdvözlettel,

 

Utasvélemény, 2019.március

India - Arany háromszög a színek ünnepén,Dubai és Abu Dhabi

Az India Arany háromszög utazással meg voltunk elégedve. Élményekben gazdag programunk volt, kevés alvással. De az ember nem pihenni megy az ilyen jellegű utakra. Ki szeretnénk emelni az idegenvezetőnk, Simigh Ágnes talpraesettségét, felkészültségét, fáradhatatlanságát. Határozott volt, jó szervezőkészségről tett tanúságot, előre nem ígért semmit, de amikor már biztos volt a dolog, számunkra váratlan programokkal is megörvendeztetett bennünket. Mi örülünk, hogy részesei lehettünk az útnak, nagyon tanulságos és lélekre ható volt.

 

JG és JMA,2019.március

India Arany háromszög a színek ünnepén

Tisztelt  1000 ÚT !

Nagyon jó választás volt az Indiai Aranyháromszög útjuk , kiválóan éreztük magunkat . A csoportvezetőnkben –Simigh Ági –egy határozott , jól felkészült hölgyet ismertünk meg.

Köszönjük ezt a szép programot !

Utasvélemény,2019.március

India - Arany háromszög a színes ünnepén, Dubai és Abu Dhabi

Köszönjük Péternek a fényképalbumot és a kiváló csoportvezetést.

L és M, 2017. március
bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK