Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Vélemények erről az utunkról

Izrael - tájak, ízek, vallások, történelem

Kedves Éva! 

Az út nagyon izgalmas jó volt, hiszen sok olyan helyet látogattunk meg, amiről egyébként már sokat hallottunk, de annak ellenére, hogy nincs messze, élőben még nem láttuk. Az ország történelme önmagában egy tanulmány, amely meghatározza a mindennapokat. Izgalmas volt látni, hogy fegyveresek vannak az utcán és milyen nagy a biztonságot fenntartó erők létszáma és figyelme. A helyszínek varázslatosak voltak, gyakorta rácsodálkoztunk a turisták számára. :-) Az út jól szervezett volt. A magyar és külföldi idegenvezető nagyon jól együtt tudott dolgozni. Az izraeli hölgy nagyon profi volt, óriási tapasztalattal, amely nagyon jól segítette azt, hogy ne kelljen sokat várakozni, minden igazán jól ment. A magyar idegenvezető az utazás közben - természetesen a helyszínen is - nagyon sok információval látott el bennünket. Felkészültsége nagyon jó! A csoport érdekeit szem előtt tartva nem rivalizálva a helyi idegenvezetővel - kellő rutinnal és megfontoltsággal - támaszkodott a helyi viszonyokra. Ez nagyon segítette és kellemessé tette az utazásunkat. Minden kérdésünkre választ kaptunk, segített mindenkit az úton, minden rendben volt. Végül, de nem utolsó sorban kiemelném a buszsofőrunk munkáját is, aki hatalmas rutinnal és biztonságosan minden kis zugba elvitt bennünket. Rugalmas,mosolygós, jó kedvű volt. Örültünk, hogy vele utazhattunk. 

Összességében remek utunk volt, és már alig várjuk, hogy jövő évben ismét az 1000 Úttal fedezzük fel a Világot! :o)

J. és A., 2019. November

 Izrael - tájak, ízek, vallások, történelem

Kedves Éva! 

A program, és a szállások színvonala megfelelt a várakozásomnak. Rengeteget tanultam. Csodálatos élményekkel lettem gazdagabb.Az idegenvezetés a vártnál sokkal magasabb szintű volt. A csoportvezető szívét - lelkét kitette értünk. Tudása, tájékozottsága mindenkit lenyűgözött. Tavasszal Kínába utazunk, majd terveink szerint ősszel részt veszünk egy Grúzia - Örményország látogatáson is az 1000 úttal. Köszönöm az élményeket.

Sz.E., 2019. November

Izrael - tájak, ízek, vallások, történelem

Kedves Krisztina! Ez az utunk is tökéletesre sikeredett, hála a jó program összeállításnak, bár nagyon sűrű volt, de sok csodálatos dolgot tudtak belesűríteni. Ismét nagyon, de nagyon felkészült idegenvezetőt (György  Péter) kaptunk, aki nemcsak kedves, de mindenkire nagyon odafigyelő volt, valamint a program szervezésében is sokkal több energiát fektetett, mint a helyi vezető. Összességében csodálatos út volt és már keresem a jövő évi programjukban, (ami meg van) a számunkra még ismeretlen terület felfedezését. Szívből kívánom, hogy irodájuk továbbra is ilyen sikeres legyen. Szavaim szívből jövők és őszinték.

Dr. E. Józsefné, 2019. október

Izrael- tájak, ízek,vallások, történelem

 

Kedves Gabriella!

Az izraeli úttal teljes mértékben elégedettek vagyunk. A legjelentősebb bibliai emlékhelyek, városok (különösen Jeruzsálem, Názáret, Betlehem) mély benyomást tettek Ránk. A Holt-tengeri lebegés, strandolás szintén felejthetetlen élmény marad. Ági körültekintően, nagy hozzáértéssel, profin vezette a kis csoportunkat. A szervezés és a program kitűnő volt, Madlen a helyi iroda idegenvezetője szintén profi hozzáállással segítette Ági munkáját, mindenhol gyorsan és akadálytalanul tudtunk bejutni a látnivalókhoz. A szállás és az étkezés kifogástalan volt. Sok szép élménnyel és emlékkel gazdagodva térhettünk haza. Barátainknak és ismerőseinknek bátran fogjuk ajánlani az iroda útjait, ha még lesz lehetőségünk mi magunk is igénybe fogjuk venni a jövőben is szolgáltatásaikat.

K.S , és neje szeptember

Izrael-tájak,ízek,vallások,történelem 

 

Kedves  Gabriella, 

Véleményünk az utazással kapcsolatban nagyon pozitív. A szervezés, valamint a programok összeállítása számunkra ideális volt, hiszen az alatt az idő alatt, ami a rendelkezésünkre állt sok mindent meg tudtak mutatni. Az idegenvezetőnk, Ágnes felkészültsége kiemelkedő volt, sikerült valóban olyan színesen és sokoldalúan bemutatnia az országot, mint ahogy vártuk. A szállodákban jól éreztük magunkat, és lehetőségünk volt arra, hogy jól kipihenjük a napi fáradalmakat, amik a programok természetes velejárói.  Nagy szeretettel köszönjük a mindenre kiterjedő figyelmességet és gondoskodást, nagyon jól éreztük magunkat!

Jó munkát és szép napot kívánunk!    

K.György és felesége, 2019.szeptember

Izrael - Tájak, ízek, vallások, történelem

 

Kedves Andrea!

Ami az izraeli utazást illeti, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Azt hiszem, Izrael az emberek többségének utazási célpontja, így ennek megfelelően komoly elvárásokkal érkeznek ebbe az országba. Ennek nem könnyű megfelelni.

Az utazás során végiglátogattuk a legjelentősebb emlékhelyeket, városokat, bibliai tájakat és még a Holt-tenger is belefért a programba. Andrea idegenvezetőnk jól összetartotta az amúgy is nagyon együttműködő csoportot. Külön előny volt a csoport kis létszáma.

Külön szeretném megemlíteni helyi idegenvezetőnket, Dan Diamant-ot is. Fáradhatatlanul és hozzáértően vezette az utat. Mindenben a segítségünkre volt. Külön tetszett emberközeli és minden esetben tapintatos megközelítése a történelmi, politikai és vallásos kérdésekhez. 

Üdvözlettel,

Tímár Éva, 2019. május 26.

Izrael - Tájak, ízek, vallások, történelem

 

Kedves Andrea!

 

Nagyon jól éreztük magunkat az izraeli úton. Jó volt a szervezés és a program. Az idegenvezetők (Andrea, Dan) nagyon jó munkát végeztek, körültekintőek, gondosak, kedvesek voltak. Köszönet jár nekik ezért.

 

Üdvözlettel

Sembery Kati és Péter, 2019. május 26.

Izrael - Tájak, ízek, vallások, történelem

 

 Kedves Jaroszlav!

 

 Szeretném köszönetünket tolmácsolni a baráti társaságunk nevében az irodájuk által szervezett izraeli utunkért! Rokolya Péter volt az idegenvezetőnk, aki mindent megtett, hogy sok szép élménnyel gazdagon térhettünk haza. Az irodájuk sokadik alkalommal bizonyította kiválóságát, amihez gratulálunk.

Májusi csoport, 2019. május 16.

Izrael

Kedves Krisztina!
Az izraeli úttal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy én alapvetően azért jelentkeztem az útra, mert a program elsősorban a Szent Föld szent helyeinek meglátogatására adott lehetőséget számomra. Az egyéb programokat levezetésként fogtam föl, ezek nélkül túlságosan tömény lett volna az út. Nagyon meg voltam elégedve a helyi idegen vezetővel, Dan-nel, minden esetben elegendő és korrekt információkat igyekezett részünkre átadni. Ezt a hozzáállását Andrea jól támogatta és egészítette ki.
Köszönöm ezt az utat Mindannyiuknak!

Sz.A., 2019. április

Izrael

Nem is tudom szavakba foglalni, annyira fantasztikus volt! Tényleg felemelő érzés, teljesen magával ragadott az egész légkör, nem gondoltam volna, hogy pont ott fogom ilyen erőteljesen érezni a nyugalom és béke jelenlétét. Jeruzsálem engem teljesen lenyűgözött, imádtam a kis sikátorokat, a piacot, a templomokat és hogy érezni a Szentlélek erejét, hogy ott sétálhattam Jézus lábnyomaiban. Az időjárás tökéletes, a csapat nagyon jó volt, senki nem késett és senki nem morgolódott, 4 olyan programot is beiktattak, mi amúgy a kiírásban nem volt bent, szóval sokkal többet kaptunk, mint ami a programban volt. Nem vagyok kajacentrikus egyáltalán, de ott olyan finomakat ettünk, és a piacon mindig lehetett kóstolgatni, amit ki is használtunk minden alkalommal, hogy az ottani ízeket megkóstoljuk és megszeressük. Teljesen elbódítja az embert a piacon a fűszerek és gyümölcsök illata. A képek, amiket a facebookon láthattál, szinte alig adnak vissza valamit abból, amit mi ott átéltünk, és a Szent helyeken nem is lehetett mindig fényképezni, de pont olyankor tudtak az érzések elragadni minket. Nagyon köszönjük!

Zita, 2019. április

Izrael

Csodálatos utam volt Izraelben, az 1000út Kft. minden programot megvalositott, sőt még plusz programokra is elvitte a csoportot! Mindkét idegenvezető jól felkeszült, Bibliából, irodalomból, történelemből. A “társítas” tökéletesen működött, minden nagyon jó volt.

Utas vélemény, 2019. március

Izrael – tájak,ízek,vallások,történelem

Nagyon jól éreztem magam, számomra minden felejthetetlen, maga az út és a program is.Külön tetszett, hogy pl. a masadai programot rögtön az elejére tették, mert a nagy meleg miatt ( amiről azért az iroda nem tehetett, hogy augusztusi időjárást fogtunk ki) ezt az utolsó napok valamelyikén nem tudtuk volna végig csinálni.Barátaimnak és ismerőseimnek ajánlani fogom az Önök irodáját.

F. Imréné 2018. május

Izrael - Tájak,ízek,vallások,történelem

Kedves Gabriella!

Az izraeli körút nagyon jól sikerült!Több utastárssal beszéltem azóta az útról,ugyanaz a véleményük. Mind Andrea,mind Judit jól felkészültek voltak,erejükön felül szervezték,hogy a lehető legtöbb látnivalót meg tudjuk nézni.A szentföldi helyek páratlanok,csodálatosak! Az autóbuszunk mindig tiszta volt,a sofőrök igen ügyesen tették a dolgukat.

Mindkét hotel kiváló,a reggeli,esti svédasztalos választék párját ritkította! A pincérek nagyon udvariasan,gyorsan tették a dolgukat.Az egyik utastársunk szülinapi zsúrjához még tortát is biztosítottak sec perc alatt. Nagyon jól sikerült,hogy Betlehemben /Palesztin terület/ volt négy éjszakánk.Szinte minden este sétáltunk a városba,gond nélkül. Igen sokan tudnak angolul,és jól esett,hogy szeretik a magyarokat. Mindent összevetve,csak jó emlékek maradtak bennem az utazással kapcsolatosan.

Ú László,2018.március

Izrael - Tájak,ízek,vallások,történelem

Kedves Gabriella!

2016-ban a Kaukázusban voltam az 1000 Út szervezésében. Akkor elhatároztam, hogy figyelemmel kísérem utazási kínálatukat. Akkor is, most is vonzó volt számomra az idegenvezetők felkészültsége, igyekeztek megmutatni a legtöbb nevezetességet, bár Izraelben a csúcsforgalom ezt néha megnehezítette. Tetszett Andrea alapossága, történelem tudása, Bibliai idézetei, tetszett, hogy Judit helyi tapasztalata az utikönyvben olvasható infókkal ellentétben élővé varázsolta az utat, igaz, mi is kíváncsian faggattuk még a hétköznapi életről is. Ha az eredeti programot akadályozta valami, gyorsan találtak, szerveztek helyette mást.
Örömmel vettem az utastársítás lehetőségét is.A szállodák tetszettek, a gasztronómiai kínálat ízletes, bőséges volt.
Van még néhány utitervem, biztos, hogy fogok jelentkezni.

Köszönöm az élményeket!

Éva, 2018.március