Bezár
Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy irodánk

május 17-től

új címen érhető el. Új címünk:

1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Szeretettel várjuk új irodánkban!

(Beutaztatással foglalkozó 1000 Út Kft. továbbra is a 1061 Budapest, Jókai tér 9 cím alatt érhető el)



2016-os katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás




Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

A német autócsodák

Út típusa:VároslátogatásOrszág:Németország
Régió:BajorországHelység:München, Stuttgart
Utazás:Ellátás:

Látogatás álmaink autói között

Utazás: légkondicinált autóbusszal

Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban

Ellátás: reggeli

 

1. nap: Budapest - München (kb. 680 km)
Indulás a kora reggeli órákban. Utazás Ausztrián keresztül Németországba. Rövid megálló Felső-Ausztria tartományi fővárosában, Linzben. A régi városrész központja a Hauptplatz, ahol a régi városháza mellett számos reneszánsz és barokk épület sorakozik. Tovább utazás, majd az esti órákban érkezés München környéki szálláshelyre. (2 éj)

2. nap: München
Reggeli után, irány a BMW gyára. A nemzetközi rangsorban a

BMW tartja a 10. helyét a legnagyobb autógyártók közül. A BMW World 2007-ben nyitotta meg kapuit és kínál különböző tárlatvezetéseket, míg a BMW gyár múzeumában az elmúlt évtizedek legsikeresebb szériáiból láthatnak kiállított darabokat. Délután városnézés. A csoport megtekinti a Marienplatzt, az oszlopot Szent Mária szívében, az új városházát. A középkori városkaput, az Isartort, a Székesegyházat, a Nagyboldogasszony templomot (Frauenkirche). Látható még a híres bevásárló utca, valamint a Nymphenburgi barokk palota, amely az egyik legnagyobb királyi palota Európában.

3. nap: München – Augsburg – Ulm - Stuttgart (kb. 280 km)
Reggeli követően tovább utazás Augustus római császár által alapított, több mint 2000 éves Augsburgba, ahol a történelmi belváros látnivalói tekinthetők meg: reneszánsz stílusú Városháza, Perlach torony, dísz kutak, Frauentorsrasse, valamint a Karoling dinasztia idejéből származó Dóm. Ezután látogatás a régi birodalmi városba, Ulmba. A belvárosi séta először a város jelképévé vált gótikus Dómot mutatja be, amely a világ legmagasabb templomtornyával büszkélkedhet, majd a Duna menti óváros különleges látnivalói következnek: az 1370-ben épült Városháza, a Halász- és Tímár negyed festői kis utcácskái és hídjai, a városfal-sétány, Einstein-kút és a világ legferdébb lakóháza. Stuttgartba érkezés az esti órákban. Szállás (2 éj)

4. nap: Stuttgart (kb. 50 km)
Reggeli, majd látogatás a Mercedes Benz gyárban. Itt látható az autók szívének, azaz a motornak az összeszerelése. A Volkswagen után, a Mercedes Benz a második legnagyobb német autógyártó és nemzetközi viszonylatban az ötödik. A következő program a Mercedes Benz Múzeum, ahol a csoport megcsodálhat néhány történelmi autót, többek közt az első autót a világon. Délután a Porsche Múzeumban (Stuttgart-Zuffenhausen) az összes sorozatgyártású Porsche járművek kerülnek bemutatásra, beleértve a Cayenne motorokat. A múzeum egy látványos és izgalmas cégtörténelmet mutat be a találmányokról a legújabb modellekig, olyan világhírű ikonokkal, mint például a Porsche 356, 550, 911 vagy 917. A múzeum megjeleníti a magas műszaki teljesítményt, mellyel Ferdinand Porsche professzor alkotta remekműveit a XX. században. Este séta a városban.

5. nap: Stuttgart – Budapest (kb. 880 km)
Reggeli után folyamatos utazás Ausztrián keresztül Magyarországra. Budapestre érkezés az
Ehhez az úthoz még nem érkeztek vélemények. Ha Önnek van róla beszámolója, küldje el nekünk!

Fakultatív félpanziós felár: 23.800 Ft

A teljes ár kalkulációjához vagy a foglaláshoz kattintson a választott időpontra!

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár

Az ár tartalmazza

szállás, reggelivel, a programban szereplő városnézések, csoportkísérővel, autóbusszal, útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő

belépők ára (kb. 25 EUR/fő)


Az utazásról további felvilágosítást adnak:

  • Bartos Szilvia: +36 1 354 3997
  • Márk László: +36 1 354 3996
  • Varga László: +36 1 354 3994

Figyelem! A térképen látható útvonalak tájékoztató jellegűek!

Térkép nem áll rendelkezésre.

Orosz vízum Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Kínai vízum Utazás Örményországba Utazás Iránba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás. Oroszország szakértõje: 1000 ÚT Utazási Iroda