Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Kiemelt ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

4 nap / 3 éj
2022.05.12. - 05.15.

149.000 Ft/főtől

6 nap / 5 éj
2022.08.10. - 08.15.

212.000 Ft/főtől

5 nap / 4 éj
2022.08.24. - 08.28.

265.000 Ft/főtől

5 nap / 4 éj
2022.04.14. - 04.18.
Összesen 2 időpontban

267.000 Ft/főtől
Vélemények útjainkról

Feltöltődés az Őrségben 

 

Nagyon jól éreztem magam az őrségi utazáson, sok érdekes és élvezetes élményben volt részem, amelyet tovább fokozott a helyiek kedvessége és nyitottsága, vendégszeretete.

A szállás, az általunk meglátogatott helyszínek nagyon tetszettek, és azok az ételek/italok, amiket megkóstolhattunk, és amiből a társaság nagy része bőven be is vásárolt.

utasunk 2020.szeptember

Vendégégben a sokszínű Keleti-Kárpátok népeinél

Kedves Anikó!

A kárpátaljai körutazás véleményem szerint nagyon jól sikerült.Sok olyan helyen jártunk,amit szinte minden magyar embernek a helyszínen látnia kellene.A "legmagyarabb"folyó /Tisza/ eredete,huszti várrom,Bartók Béla szülő háza, az Európai kontinens /szigetek nélkül/ földrajzi közép pontja,munkácsi vár,a többi nevezetesség teljessége nélkül.Az ottani emberek kedvessége,barátságos megnyilvánulásai,nagyon rokonszenves tulajdonságok. Éva az idegenvezető mindent elkövetett,hogy semmi látni valóról,programról ne maradjunk le.Nagyon alapos,jól felkészült,mindenkinek rendkívül szimpatikus egyéniség.Az autóbusz vezető nagyon rutinosan,biztos kézzel tette a dolgát a nem mindenütt buszoknak való utakon is.A szállások maximálisan rendbe voltak,az étkezések szerintem túl bőséges választékkal bírtak.A legválogatósabb emberek is megtalálhatták a számításaikat mind minőségben,mind mennyiségben.A teríték,felszolgálás első osztályú volt minden esetben. Egyedül a Vereckei szoros megtekintésének az elmaradását hiányoltam,de azt nagyon.Majd legközelebb pótoljuk.

Úry László, 2018. augusztus

Kedves Tímea! Kedves Iroda!

 Köszönjük érdeklődésüket, igen, kipihentük magunkat az elzászi nagyon várt utazás után. Igazából nem volt fárasztó számunkra ez a régen áhított aktív pihenés! Gyönyörűek voltak a települések, ahol jártunk, elvarázsolt minket a jellegzetes építészet, a sok gondozott virág, a katedrális, a történelmi emlékek! Franciaország ezen részén kiemelkedően kedvesek voltak az emberek, a pandémiás szorongás, a sok idegeskedés után ez nagyon jólesett nekünk. Kellemes volt a mindössze 10 fős csoport is. Kiválónak tartottuk a buszos utaztatásunkat Elzászban, szép, kényelmes, légkondicionált autóbuszban jártuk körbe a Strasbourg környéki nevezetességeket, borutakat, nagyon kedves, precíz sofőrrel. Igazán jó  választásnak találtuk a két szálláshelyet, különösen a Colmarban található középkori, belvárosi szálloda volt telitalálat. A reggelik számunkra megfelelőek voltak, a két lefoglalt vacsora finom volt, bár az első alkalommal elfogyasztott, helyi savanyú káposztás tradicionális különlegesség a mi tetszésünket nem annyira nyerte el, de egyértelműen ezt is meg kellett kóstolni! A második vacsoránk viszont igazi kulináris élvezet volt számunkra! Az idegenvezetés nagyon szakszerű és humorral fűszerezett volt, rendkívüli történelmi tudásról tanúskodott. Kicsit mi hiányoltuk a mindennapi szükségletekben való szélesebb körű gondoskodást, bár felnőtt utasok vagyunk, de ismeretlen vidéken járva néha elbizonytalanodunk. Azért is utazunk utazási irodával, mert számunkra ez biztonságot jelent.

Schnee Zoltánné, 2021. július

Kedves Tímea! 

Gazdag, élménydus program, profi idegenvezető, remek gépkocsi vezető. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönöm a profi szervezést és remélem hamarosan újra utazhatunk Önökkel. 

Üdvözlettel dr Végh Katalin 

Dr. Végh Katalin, 2021. július

Kedves Tímea!

Elzász csodálatos, mindenütt virág és szőlő. A szállások nagyon jó helyen vannak, a szabaidő minden percét jól ki lehet használni és megnézni amit csak lehet. Csernai András Zoltán idegenvezetőnk nagyon tájékozott és jó humorú. Az út során Mercedesz autóbuszokkal kerestük fel a csodás városkákat, egy várat és Strasbourgot. Színes, hangulatos, mesés települések, finom francia borok, étkek és sütemények, napsütés. Kell ennél több? Nagyon jó döntés volt!!!

Czérna Katalin

Czérna Katalin, 2021. július

Kedves Dóra!

Az Albán körút nagyon jó, meglepetésekkel teletűzdelt, minden szempontból nívós volt.

Albániáról a legtöbb embernek a kecskék, a szegénység ugrik be. Nos, mindez már a múlté. Nem véletlenül ível a turizmus fölfelé az országban.Tirana, és a többi meglátogatott város is gyors iramba fejlődik.

A természeti látnivalók mesébe illőek,és kevésbé mesterségesek. A hegyi utak jó minőségüek, ha nem tudnánk hol vagyunk, a zászlajában fehér keresztet viselő országban is érezhetnénk magunkat. A tenger nagyon kellemes, a hajózások jól lettek megszervezve.Norbi a reá jellemző alapossággal irányította a csapatot,és szervezte a programokat. A hotelek, az élelmezés, a buszozás kiváló. Aki pár órai utazás árán akar színvonalas

körúton részt venni,, tömény történelmet látni ( elég sok a  magyar vonatkozás) barátságos emberek között, annak ajánlom Albániát. 

Ú.L. 2021

Étkezés, program, hotel minden szuper volt!
Mindennel nagyon meg voltam elégedve!
18 éve voltam Albániában, ahhoz képest óriási a változás, nagyon sokat fejlődtek.

B.P. 2021

Kedves Henrietta!

Nagyon jól éreztük magunkat az albániai körutazáson. Maximálisan elégedettek voltunk a programokkal, szálláshelyekkel. Szeretnénk megköszönni az idegenvezetőnk munkáját, aki mindenben igyekezett az utasok segítségére lenni, emellett magas szintű tájékoztatást adni a térség történelméről is. Én külön köszönöm a "majdnem" elveszett bőröndöm körüli ügyintézését is.

Az albán idegenvezetőnk és a sofőr szintén elismerést érdemelnek munkájukért.

Összességében nekünk nagyon kellemes meglepetést okozott ez az ország és bátran fogjuk ajánlani ismerőseinknek is az idelátogatást.

Krisztina és János, 2021. augusztus

Kedves Henriett!

Az utazásról, sok szép élménnyel tértem haza.

A szervezés, a szállasok, etkezések megfeleltek az elvárásnak. Az idegenvezetők , mindent megtettek, hogy szép emlékekkel térjünk haza.

Szép napot!

Üdvözlettel

RGYÁNÉ 2021. augusztus

Grúzia csodái 

Kedves Szilvia!

Megérkeztünk szombaton a Grúz körútról és csak azért írok, mert szeretném megköszönni a remek szervezést. Minden tökéletes volt és mindennel meg voltunk elégedve. Minden ismerősömnek ajánlani fogom az Önök utazási irodáját!

K. Valéria, 2018 május

Grúzia csodái

Kedves Natalia!

A magam nevében elmondhatom, hogy a Grúzia csodái elnevezésű útjukon
nagyon jól éreztem magam, és most inkább Tbiliszire koncentráltam,
mivel a tavalyi körúton arra jutott a legkevesebb idő. Mindent meg tudtam nézni egyénileg, amire kíváncsi voltam (múzeumok, galériák, templomok, fürdők stb.), a szervezés és az idegenvezetés kiváló volt, ifjú utastársaimnak külön is örültem.
Köszönöm az 1000út irodának az előkészítést.

M. Éva, 2018. augusztus

Grúzia, a borok hazája

Összbenyomásom alapján szeretnék Önöknek köszönetet mondani az út szervezéséért és lebonyolításáért, amely megítélésem szerint kifogástalanra sikerült.
Az út felépítése, programok, látnivalók összeállítása:
Változatos volt, szerintem jól összeállított, "megkomponált" programstrukúra volt, az első - hosszúsága miatt - fárasztó nap után egy kényelmesebb, ám látnivalóban gazdag városnézéssel, majd a csillagtúrákkal.
Talán a Kakheti régiós kirándulásban rövidítettem volna a 3 borkóstolást, s illesztettem volna még bele Alaverdit, de így is rendben volt.

Gasztronómia:
Bár gasztro túraként került meghirdetésre, de talán az ételek mennyisége (v. az ételsor hossza) valamelyest akár csökkenthető is, különösképpen azokon a napokon, amikor 3 étkezés is szerepel a programban. (Szerintem senki nem maradna éhen.) Az ellátás kifogástalan volt.

Szállás:

Mindkét szálloda rendben lévő volt, tiszta, szolgálatkész személyzettel, városon belüli jó megközelíthetőséggel. Tbilisziben hasznos volt a légkondícionáló. Itt időnként elkódolták a belépőkártyákat, s ha csak 10 perc volt az "esti toaletthez", a pár perces visszakódolás nem esett jól, de ennyi belefér.

A helyi busz:
Rendkívül kényelmes volt a személyenkénti dupla üléssel. Bíztam a sofőr vezetésében, mert a kinti forgalom dinamikusabb a hazainál. :)  (Az utak pedig kanyargósak és rázósa.)

Az idegenvezető:
Helyi: Szolgálatkész volt, igyekezett segíteni, ha felmerült egy-egy közvetlen kérdés.
Csonka Gábor/Vándorboy: Minden köszönet és elismerés megilleti, nagyon örültem az ő vezetésének. (Korábbi "olvasmányélményként" már ismertem őt, de személyesen még sosem találkoztunk.) Lenyűgöző helyismerete volt, nem csak a kötelező idegenforgalmi látnivalók terén, hanem bármi helyi téma kapcsán (és ezeken felül is nagyon sok információval szolgált, fotózási ismeretekkel, de akár magyar vonatkozású, budapesti érdekességekkel is). Könnyed előadásmódja ellenére / mellett igen tartalmas.
A magával hozott írásos tájékoztató anyagokat szívesen közreadta, ill. további anyagokra (könyvekre, filmekre is felhívta a figyelmet.)
Jól reagált az utasok igényeire, esetleges eltérő igények esetén igyekezett mindig az optimumot megtalálni (rugalmasan módosított egyes kisebb programok sorrendjén, a fáradtságokhoz igazodva).
A "meghaladni az ügyfélelvárásokat" kategóriába soroltam a nagy melegben többszöri dinnye-kínálásait és általában is jó vezetőnek és kellemes társaságnak bizonyult.

Szívesen utaznék vele (ill. Önökkel) máskor is.

W. Á., 2018. augusztus

Grúzia, a borok hazája

 Ezúton szeretném Önnek még egyszer megköszönni, hogy baráti társaságunk részére 2019.04.26 és 2019. 05.02 között megszervezte a Grúziai utazásunkat, melyről élményekben gazdagon tértünk haza. Kérem, engedje meg, hogy pár sorban megosszam Önnel a személyes illetve a csoporttal alkotott véleményünket az utazásról. Megérkezésünket követően minden a program szerint történt, nagyon kedves idegenvezető várt a repülőtéren, aki a későbbiekben magas szintű felkészültségéről tett tanúbizonyságot. Innen egy nagyon kényelmes és tiszta autóbusszal, kedves sofőrrel indultunk Grúzia meghódítására. A program, mint az utazás végén kiderült nagyon pontosan és jól lett összeállítva, minden olyan látnivalót amit helyben is kiemelnek az utazási irodák, sőt annál sokkal többet láttunk. A program egyáltalán nem volt túl zsúfolt, így volt időnk jól érezni magunkat is. Az étkezések  tekintetében mindenütt nagyon finom helyi ételeket kóstoltunk, legyen szó reggeli-ebéd vagy vacsoráról, ami különösen tetszett, hogy alkalmanként hét-nyolc vagy annál többféle ételt is megkóstolhattunk, ami ízletes és bőséges volt. A gasztronómiai élmények mellett borban sem volt hiány, különböző borkóstolók, akár pincészetekben, akár szállodában, szakmailag jól választott és kitünően „tálalt” borok voltak. A szálláshelyek tekintetében azok jó helyen lévő, kényelmes szállások voltak. A Tbiliszi szállás kitünő, a Kvarelliben lévő szállás szintén színvonalas volt, bár ott többen is az ágyak kényelmetlenségére panaszkodtak. A szállodákban a reggelik átlagosak, részünkre megfelelt, elégséges volt. A programok tekintetében úgy érezzük bármelyik programot kár lett volna kihagyni. A Goriban lévő program talán egy kicsit szerényebb látnivalókat hozott, de útba esett és túl sok időt itt nem töltöttünk. A csapat egy része felfedezte Tbilisziben a kénes fürdőt ami kicsit forrónak bizonyult számunkra, és szintén egyéni program keretében meglátogattuk a Tbiliszi piacot is, ami nagyon érdekes és jó  látnivaló volt mindannyiunk számára. Általánosságban minden résztvevő nagyon jól érezte magát, mindenkinek nagyon tetszett Grúzia, a hangulatát át tudtuk érezni, a grúz emberek nagyon barátságosak, szeretik a turistákat, nem tolakodóak, és úgy vettük észre a magyar turistákat kiemelten kezelik. A borászatok európai illetve világszínvonalúak, a borok minősége, „tálalása „ szintén. Érdekes volt megismerni a hagyományos grúz bor készítésének technológiáját, és ezzel az eljárással készített borok ízvilágát, párhuzamot vonni az európai illetve a grúz eljárással készült borok között. Az utazásnak talán egy kifogásolható része volt, Önöktől függetlenül, az pedig a repülőjáratok szokatlan időben történő indulása illetve érkezése. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jó  választás volt Grúzia és az 1000 út Utazási Iroda. Következő utazásunk alkalmával keresni fogjuk Önöket ajánlatukért. Még egyszer mindannyiunk nevében  köszönöm.

 

F. Tamás, 2019. április

Hosszú hétvége Grúziában 

Tisztelt Hoffmann úr!

A grúziai út véleményünk szerint több mint kellemesen eltöltött utazás volt. Mind a helyi, mind az ottani idegenvezető maximális odaadással,szakértelemmel mutatott meg mindent, ami ebbe a pár napba belefért.

A buszos utazás tiszta, nagy járművel történt, rutinos sofőrrel. A hotel a belvárosban volt, így esténként az egyéni séták,a vacsora helyek könnyen elérhetőek voltak. Péter a programok mellett elég sok plusz helyet is megmutatott, valamint adott időt várak, erődök megtekintésére, akiket ez érdekelt. Hőlégballonos városnézés, ( rögzített ballon ) siklóval esti városi panorámában való gyönyörködés, kis hajózás a folyón, folklór bemutató 7 (hét) fogásos vacsora mellett. Az ország tiszta, maximális közbiztonság, barátságos emberek, akik korosztálytól függően vagy angolul,vagy oroszul is beszélnek. Gondolkodás módjuk nagyban hasonló a magyarokéhoz. Grúziáról nem igazán tudunk sokat, de az ott töltött idő alatt nagyon meg lehetett kedvelni. A Sztálin múzeum egy nagyon érdekes időutazás, tele meglepetéssel. Az emberek tisztában vannak annak a korszaknak a borzalmaival,de nem akarják a multjukat eltüntetni a történelemből, mint ahogyan az sajnos jelenleg sok helyen történik.

Törzsutasunk 2021. október

Grúziai kaleidoszkóp

Kedves Hoffmann Úr!

Köszönöm az érdeklődését.

Remek program, remek hangulat és az Irodától megszokott magas színvonal. Andrea sokat látott-és tapasztalt idegenvezető.

Köszönöm a munkájukat.

Enikő 2021. szeptember

Toszkána legjobb borai, szarvasgomba vadászattal

Kedves Deczky Katalin Úrhölgy!

 

Nagyon jól éreztük magunkat. A program összeállítása megfelelő volt!

A szállások jók voltak.

A magyar idegenvezetőnk kiválóan felkészült, mindent megfelelően szervezett! ( Nagyon megvoltunk elégedve). Az olasz idegenvezetőnk, kedves, szimpatikus de egy kicsit szèszórt volt Toszkánában. A Bolognai szintén kiváló volt!

Összegezve maximálisan megvoltunk elégedve, de ezt is reméltük, mert nem ez volt az első utunk Önökkel s reméljük, hogy nem is az utolsó!

B.Gy, 2019. október

Toszkána legjobb borai, szarvasgomba vadászattal

Kedves Deczky Katalin!

 Érdeklődésére  válaszolva pár sorban beszámolnék az utazás során
 szerzett élményeinkről.  Idegenvezetőink Gábor és a fiatal bolognai hölgy nagyon jók voltak.
Pont annyi információt kaptunk, és pont annyi ideig tartott egy-egy
 program, ami  egy  ilyen utazás során szükséges. Mindig kaptunk
 szabadidőt és megfelelő tájékoztatást, hogy hol és mikor
találkozzunk.((Többek közt, ezért is szeretünk Önökkel utazni.)
 A szállások és a reggelik kifogástalanok voltak. A főétkezéseknél,
 pedig megkaptuk a várt gasztronómiai élményt. A borok kiválóak voltak. Sajnos a busszal voltak gondok, de mindig gyorsan intézkedtek és a
 programok nem csúsztak. Ki szeretném emelni, hogy mindenki és mindenhol nagyon udvarias és
 figyelmes volt.  Jól éreztük magunkat, és nem csalódtunk az utazási irodában, ez az út
 is jó választás volt.

R. Gábor

Bortúra Portoban és a Douro-völgyében

Ezuton szeretném Önöknek megköszönni az út megszervezését.
Az út kíváló volt, gyönyörű tájon, rendkívül jó programokon vettünk részt.
Külön szeretném kiemelni az idegenvvezető dr. Igaz Levente hozzáállását, nyelvtudását, segítőkészségét.

B.J., 2018 október

Misztikus skót kastélyok és az eredeti whisky nyomában

Az idegenvezetőnk,- Gordon Ágnes - felkészültsége és hozzáállása  kiemelkedő volt. A programok rendben voltak, kivéve, hogy kimaradt a Falkirk kerék megtekintése. A szállások nagyobb része rendben volt, de egy-kettő, mint például a Perth-i Best-Western az számomra a cserélendő kategóriába tartozik. Az utazó  társaság egy jó csapat, és megfelelő létszámú volt.

Összeségében jól éreztük magunkat.

F.J., 2018 augusztus

Misztikus skót kastélyok és az eredeti whisky nyomában

 

Kedves Bordás-Donkó Anikó!

 

Az utazásunk nagyon kellemes volt, a meghirdetett program teljesült, sőt kérésünkre kibővült néhány látnivalóval, pl.Edinburg melletti és egyéb látványos hidak fotózása, egyedülálló hajólift működés közbeni megtekintése, Glasgowban a közlekedési múzeum megtekintése és Balmoralban még skót dudások is előadást tartottak. A látnivalók jól voltak összeválogatva, szép épületek mellett fantasztikus kerteket is láthattunk, sőt a természetjárást is gyakorolhattuk egy kicsit. A szállások megfelelőek voltak, a közös étkezések pedig nagyon finom ételeket engedtek kóstolni. Az idegenveztő - Ágnes - nagyon bájos hölgy, rendkívül felkészült volt ami a látnivalókat és történemet illeti. Továbbá nagyon készséges volt minden tekintetben. A használatunkra rendelt busz szép volt ugyan, de a légtechnikája nem volt tökéletes, de erről a söfőr nem tehetett. A söfőr egyébként szintén nagyon készéges és barátságos volt. Az időjárást pedig jobbat nem is rendelhettünk volna, hisz csak 1 napon esett az eső. Összességében szép emlékeket őrzünk az útról.

F. Éva, 2019 július