Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Kiemelt ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

9 nap / 8 éj
2022.02.18. - 02.26.
Összesen 2 időpontban

1.074.000 Ft/főtől

13 nap / 12 éj
2022.07.10. - 07.22.
Összesen 4 időpontban

10.258.000 Ft/főtől

7 nap / 6 éj
tetszőleges időpont

684.000 Ft/főtől

7 nap / 6 éj
tetszőleges időpont

1.490.000 Ft/főtől
Vélemények útjainkról

Körutazás Vietnámban üdüléssel a tengerparton 

Nagyon jó volt. Minden úgy volt, ahogy ígérték, mindig minden busz, hajó, kishajó, kinti idegenvezető időben érkezett, az ellátás, a programok, a történelmi ismertetők – szóval minden profi volt. A szállások, az ételek szintén kitűnőek voltak. Külön köszönet az idegenvezetőnek – Andinak – azért, mert emberileg is nagyon barátságos, de földrajzilag-történelmileg is nagyon felkészült volt. A HALONG-BAY-i hajós szállás (szálloda), és a MUI-NE-i bamboo-village felejthetetlen. 
Köszönjük!

R. S. és neje, 2017. november

Atomjégtörővel az Északi-sarkra

Kedves Gorszkij Jaroszlav Úr!

Mindenekelőtt nagyon köszönöm az Északi-sarkra atomjégtörővel történt utazásom szervezése során tett fáradozásait. Az út nagyon jól sikerült minden szempontból. Az utazásom előkészítése alapján mondom, hogy az 1000 Út Utazási Iroda és munkatársai a szakma legjobbjai közé tartoznak, és világszínvonalú munkát végeznek. Egy fantasztikus utazás egy fantasztikus területre, amelyet kevesünknek van alkalmunk meglátogatni. Az egyedülálló természeti adottságokat a precíz és mindenre kiterjedő szervezés tette felejthetetlenné. Köszönöm Poseidon, köszönöm 1000 Út!
Hamarosan találkozunk…

Egy kedves Utasunk, 2014. augusztus

Antarktiszi kalandok

Kedves Lívia!

Szerencsésen hazaérkeztem. Az úton minden rendben volt, legalábbis úgy ahogy az előzetesen be lett harangozva. A visszaútnál nem lett volna szükség a plusz napra, de így steakeztem legalább még egyet Argentínában. Maga az expedíció fantasztikus. Mind a hajó legénysége, mind az expedíciós csapat nagyon felkészült és segítőkész volt. Ennek tetejében igen kiváló volt az időjárás, a félsziget környékén töltött öt napból négyben megfelelő volt az idő kikötésekre és tevékenységek lebonyolítására, egyen pedig megismerkedhettünk az anktartiszi hurrikánnal. Ilyen közelségbe kerülni a Föld utolsó érintetlen kontinensével nagyon izgalmas! Mind a táj csodája, mind az élet, az állatok megfigyelése kihagyhatatlan élmény! Fókákra lesni, bálnákra –főleg ha sikeres; pingvinkolóniák életét követni rengeteg élményt nyújt! Mi pont a migráció alatt voltunk ott, azaz akkor érkeztek az állatok a térségbe, keresték a pingvinek a párjukat és alakították ki a fészkeket: ez is nagyon érdekes dolog. Az egész nagyszerű volt, bár csak fanatikus természetszeretőknek ajánlanám elsősorban, nem skalpvadászoknak.

K. Péter, 2014. július