Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Kiemelt ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

2 nap / 1 éj
tetszőleges időpont

21.000 Ft/főtől

2 nap / 1 éj
tetszőleges időpont

33.500 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

68.500 Ft/főtől

2 nap / 1 éj
tetszőleges időpont

70.000 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

79.800 Ft/főtől
Vélemények útjainkról

Hilton Dubai Jumeirah 5*

 

Kedves Krisztina,

Köszönjük még egyszer a segítséget, minden rendben volt az utazással és nagyon jól éreztük magunkat. A Covid szabályok nem annyira szigorúak mint nálunk, de azért próbálják betartatni azokat, közterületeken és zárt helyeken is csak akkor kell a maszk ha az ember mozgásban van, ha ül pl.egy kávézóban, étteremben, bárban, stb. akkor már nem, illetve a strandon sem természetesen.
Nagyon sok a turista, az időszakhoz képest is többszöröse az eddigi évekhez képest.
Az idő nagyon jó volt, a nyaralás hamar véget ért, Boldog Új Évet Kívánok!

N. B. , 2020. szilveszter

Szilveszter Dubaiban

Kedves Mária!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a csodás DUBAI utunkat Önöknek, minden tökéletes volt, csak kellemes élményekkel jöttünk haza, külön köszönet idegenvezetőnknek, Henriettának, aki mindenben a maximumot nyújtotta, csakúgy mint Mariann és Tarek is!
Ha utazni szeretnénk, csak Önöket fogjuk választani!

T. család, 2017. december

Dubai és Abu Dhabi körutazás

Kedves Gabriella!

Sok szėp látnivalóval és élménnyel telt el a Dubai kirándulásunk.
Az indulástól az érkezésig jól szervezett volt az út:
- a repülés az Emiratessel
- a jól felszererelt szállodai szobák
- a nagyon finom és bőséges reggeli
- a kényelmes busz
Kiemelem Gellért Mariann idegenvezetőt, aki sok információval halmozott el minket. Segített az egyéni kívánságok megvalósításában is. A közös programokat jól megszervezve hajtotta végre. Munkájával és tapasztalatával hozzájárult ahhoz, hogy mindenki megismerje Dubai és Abu Dhabi történelmét, kultúráját, a modern város építészetét.

Mindenkinek szívből ajánljuk ezt az utazást!

K. és M. , 2018.március

Dubai és Abu Dhabi körutazás

Dubai 2018. dec.2 - 8. : utazás tapasztalatai

 Az utazás kellemes élményt jelentett, sok tapasztalatot adott.A szállodák kifogástalan, magas színvonalú szolgáltatást nyújtottak, és megtapasztaltam a vendéglátásban, turizmusban érvényesülő legendás kedvességüket, szívélyességüket, figyelmességüket. Az autóbusz kényelmes volt, a gépkocsivezető biztonságosan vezetett, udvariassága is kifogástalan volt. Az iroda által összeállított  program megfelelő volt, azonban - lévén elég sok volt a szabad idő -  az idegenvezető Gellért Mariann nagyon hasznos információi, ötletei, segítsége által vált teljessé. Néhány példa erre: pénzváltás (reptér, szálloda, óvárosi árfolyamok összevetése),taxi használata (lássam, hogy a taxis ismeri a célállomást, használ mérőórát, tarifa),metrón közlekedés, számos ötlet a szabad idő eltöltésére : Marionett Hotel kilátó terasza, Dubai Garden, stb. Abu Dhabiban segített, hogy célszerűen eljussunk a Louvre Múzeumba, majd a Emirates Hotelbe.  Összegzően: a több, mint két évtizedes tapasztalata, tanulmányai alapján nagyon sok, – az utazás körülményeihez képest éppen elég – információt átadott. Türelmesen válaszolt minden kérdésre, udvarias, kellemes volt.Mindezt azért írtam le ilyen részletesen, mert a miénktől ennyire eltérő kultúrájú országban , megvalósuló utazáshoz – kellő ismeretek hiányában – fontos a jó idegenvezető.

V.Erzsébet,2018.december

Dubai és Abu Dhabi körutazás

 

Kedves Krisztina! 

A dubai út nagyon jól sikerült, jók voltak a programok és az idegenvezető is nagyon lelkes volt. Szép élményekkel tértünk haza, a szálloda és az ottani ellátás is kifogástalan volt. 

Köszönjük az utat.

Utas vélemény, 2019. március

Dubai és Abu Dhabi körutazás

Kedves Andrea!

Mi ugyan 2-3 éve jártunk már az Emirátusokban, de nem bántuk meg, hogy ismét oda látogattunk. Olyan fantasztikus programot állítottak össze, hogy nagyon sok teljesen új dolgot is láttunk. Zita, az idegenvezetőnk minden várakozáson felül teljesített: aranyos volt, segítőkész, nagyon részletes és érdekes tájékoztatást adott a látnivalókról, a helyi adottságokról. Kizárólag csak jókat tudok mondani az egész útról. Kívánom, hogy mindig ilyen jó utakat szervezzenek.

Üdvözlettel:

Attila, 2019. április

Dubai és Abu Dhabi körutazás

Kedves Éva,

Minden rendben volt, tökéletes volt az idegenvezetés. Az idegenvezető kellően felkészült, határozott és kedves volt. 

O.I. 2019.10.30.-11.05.

Dubai és Abu Dhabi körutazás

Kedves Éva! Az Egyesült Arab Emirátusokat mindenkinek látnia kell... Az út során 3 emirátusban járunk, mind egyedi és fantasztikus! El sem hinnénk, hogy a sivatagban jártunk, kivéve a sivatagi száguldást a naplementében a vörös dűnéken... Izgalmas volt és csodálatos... Ott minden csoda: a legszebb, legnagyobb, legfényesebb, legmagasabb...

Az emberek kedvesek, segítőkészek, udvariasak, jó érzés köztük lenni, ha rövid időre is. A hatalmas fejlődést látva csak ámulunk... Az F1 pálya örök emlék .. köszönet érte, hogy belefért! Az idegenvezetőnk Pekarik Zita nagyon kedves, informatív és mindenben segítségünkre volt, hogy minél több élmény  beleférjen az utazásba. Köszönöm, hogy részesei lehettünk az arab csodának....  jöttünk, láttunk, visszamennénk :) :) :)

C.K .2019.10.30.-11.05

Atlantis The Palm 5*

 

Kedves Éva!

Isteni volt minden, pedig én gyakorlot utazóként kritikus szemmel nézem a dolgokat ... itt a szolgáltatások, a szálloda, az ételek, a szabadidős lehetőségek, ... az időjárás, a víz hőmérséklete, ... egyszerűen minden tökéletes volt!

 

Köszönjük szépen!

Dóra

Dóra, 2021. április

Üdülés a Seychelle-szigeteken

A varázslatos Seychelle-szigeteken volt szerencsénk 1 hetet tölteni, Mahé szigetén. A szállás a sziget legszebb strandján helyezkedett el, ahol az óceán türkizkék vizében napos időben csodálatos halakat, illetbe tengeri teknősöket lehetett szemlélni. Valóságos földi paradicsom a szigetcsoport, mely La Digue és Praslin szigeteit 1 napos profin szervezett programnak köszönhetően volt szerencsénk megtekinteni. Bátran merem kijelenteni, hogy valóban a világ egyik legtöbbet fotóztt strandja (Source d’Argent) sokkal szebb a valóságban, mint a képeslapokon, de a Praslin szigetén fekvő Anse Lazio strandja az ideális strand szinonimája, hófehér, selymes homok, türkizkék óceán.
Mi biztosan visszamegyünk még! A szervezés is profi volt, tényleg csak élveznünk kellett!

M.A, 2019. november

Kedves Krisztina!

Nagyon jól éreztük magunkat. Megérkezéskor gyorsan átmentünk az ellenőrzésen és a teszten. Az ottani letöltött applikáció nem működött, csak letölteni tudtuk az eredményt hétfőn délelőtt. A szálloda kellemes volt. Nagyon jó helyen van. A reggeli is pazar volt és nagyon ügyeltek a távolságtartásra és a higienere, ami megnyugtató volt. Kevés a túrista, így sehol sem volt zsúfoltság. Ágnes is mindenben a segítségünkre volt.

U.M. és U.Z.

Egyéni üdülés-Lily Beach Resort

 

Sok szép helyen jártam már, de a Maldív Szigetek kétségkívül a földi paradicsom. Csodálatos a tenger morajlására ébredni, és a felkelő hold fényénél a parton vacsorázni. Nem is beszélve arról, hogy a kristálytiszta vízen lebegve mekkora élmény szabad szemmel lelátni szinte 30 m mélységig! Mindenhol trópusi virágok, példásan rendben tartott ösvények, páratlan állatvilág, utóbbi szinte karnyújtásnyira! A resort külön gondol a gyermekes családokra és azokra a felnőttekre, akik „csak” csendben pihenni szeretnének: senki nem zavar senkit. A személyzet kedvessége és rugalmassága is páratlan. Mindenkinek szívből ajánlom a Lily Beach Resort & Spa-t Huvahendhoo szigetén, noha a visszautam – másfél óra speedboaton a nyílt óceánon, sötétben, dagálykor, mentőmellényben a Maléi Nemzetközi Repülőtérre – a koronavírus miatt kissé „kalandosra” sikeredett.

 

Fazekas Orsolya, a „Csak vállfákat hozzatok!” – Király Tamás a divatművész – c. könyv szerzőjének ajánlásával

Fazekas Orsolya, 2020. március

Körutazás Tanzániában, Zanzibári pihenéssel

Kedves 1000 Út!

Az úton nagyon jól éreztem magam. Minden program a tervezettnek megfelelően valósult meg. Az idegenvezetőnk Bakos Zita profin, mindenkire odafigyelve végezte a munkáját. Azt kaptam, amit vártam. Összességében nagyon elégedett vagyok. Remélem máskor is tudok majd Önökkel utazni.

Utasvélemény, 2018.december

Kedves Krisztina! Nagyon jó út volt a szafarik és a Zanzibári nyaralás is kiváló volt. Idegenvezetőnk is figyelmes előzékeny volt.Köszönöm az érdeklődést!

 

Lívia, 2021. február

Körutazás Tanzániában, Zanzibári pihenéssel

Kedves Éva!

A tanzániai út tökéletes volt, mind a szervezés, az ellátás és a hegyekben lévő hangulatos, romantikus, minden kényelemmel felszerelt bungalók!

A Szerengeti parkban, a Ngorongoro Természeti Területen nagyszerű élmény volt a vadállatokat a természetes élőhelyükön megcsodálni. A maszáj faluban tett kirándulás és a hőlégballonozás felejthetetlen emlék marad!

A zanzibári nyaralás is csodás volt az óceánparti luxusszállóban,  a fűszerültetvényen és a Stone Tawn óvárosában tett kirándulásunk is remek volt!

Az út örök élmény marad számomra, köszönet érte Önöknek!

Aranka 2021. február