Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Kedves Utasaink!


A koronavírus okozta sajnálatos helyzet miatt irodánk a többi utazási irodához hasonlóan március 19-től csak telefonon és e-mailen érhető el. A személyes ügyintézés jelenleg szünetel, annak visszaállításról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket. Kollégáink változatlanul és a lehető leggyorsabban válaszolnak minden kérdésükre, amelyet elsősorban e-mailen küldjenek részükre. 

Elérhetőségeinket ITT találják meg.

Irodánk folyamatosan figyeli az aktuális híreket. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a közeljövőben induló útjainkat elhalasszuk, és csak akkor indítsunk el egy utazást, ha a biztonságos feltételek adottak hozzá. Ha a program nem indítható, akkor kedvező átfoglalási lehetőségeket biztosítunk utasainknak. A közeljövőben tervezett programjaink megvalósításával kapcsolatban türelmüket és megértésüket kérjük.

Bízunk abban, hogy néhány hónapon belül sikerül megfékezni a járványt, jelentősen javul a helyzet és a nyári utazások már zavartalanul elindulhatnak. Viszont természetesen ezt még senki sem tudhatja biztosan és mivel számunkra is fontos, hogy az utasaink biztonságban érezhessék magukat, ezért folyamatosan dolgozunk a kötbérsávok enyhítésén, és hogy az eddig befizetett nyári és őszi utazások lehetőségét meg tudjuk tartani, az utasainkra terhelt még nagyobb kockázat vállalása nélkül. Az utazás dátumának közeledtével tudunk mi is teljes értékű és biztos információkkal szolgálni, ezekről mindenképpen időben értesíteni fogjuk Önöket!   

Azt gondoljuk, hogy az utazás és a világ megismerése, a kikapcsolódás és a feltöltődés mindannyiunk számára fontos. Sokszor az ezekkel kapcsolatos kellemes gondolatok adnak erőt a mindennapi életünkben. Tudjuk, hogy az utasaink várják a tervezett utazásaikat, mint ahogy mi is, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan jó irányba változnak a dolgok. Emiatt dolgozunk az őszi és szilveszteri programok megszervezésén, azok időpontjai már most is elérhetők a honlapunkon, és amelyeket hamarosan jövő évi dátumokkal bővítünk.

Továbbá az új, 2020. évi katalógusunkban megjelent egzotikus körutazásaink őszi időpontjaira meghosszabbítjuk az előfoglalási kedvezményt április 30-ig. A részletekről érdeklődjenek kollégáinknál.


Üdvözlettel: Az 1000 Út csapata

bezárás
# EZERNYI ÉLMÉNY
ELŐLEG ÉS KOCKÁZAT NÉLKÜL
EXTRA KEDVEZMÉNNYEL


Az utóbbi időszak eseményei miatt megértjük,
hogy nehezebb a jövőt tervezni,
különösen, ha utazásról van szó.
Sokan szeretnének utazni,
ezért ebben a gyorsan változó világban megkönnyítjük a döntésüket.

Érezzék magukat biztonságban és jelentkezzenek őszi utazásainkra kockázatmentesen
igény esetén most előleg befizetése nélkül foglalhatják le
saját szervezésű csoportos körútjainkat,
ráadásul most extra kedvezményt adunk.

A kedvezmény mértéke
az alapárból (repülőjegy nélküli részvételi díj) 5%,
törzsutasok esetén: 7%

A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható,
július 31-ig történő foglalásokra érvényes.

Az ajánlat csak a 2020. június 1. után beérkezett új foglalásokra érvényes, visszavonásig.

Utazási időszak: 2020. szeptember 1 - december 15. között

További részletek