Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Portugália

Szárazföldi és légi közlekedés:

07. 01- től Portugália megnyitja repülőterét az Európai Unió tagállamai és a schengeni övezet országai számára, beleértve Spanyolországot is. Brazília, az Egyesült Államok és a PALOP (portugál nyelvű afrikai országok közössége) kivételt képeznek, ezekből az országokból csak a feltétlenül nélkülözhetetlen utazásokra lesz lehetőség (portugál állampolgárok hazatérése, munkaügyben, tanulási célból, illetve az egészségügyi és humanitárius okból történő utazás). Az ezen országokból és a kiemelt kockázati tényezőt jelentő országokból érkező utasoknak 72 óránál nem régebbi negatív covid-19-es tesztet kell bemutatniuk, ellenkező esetben érkezéskor végzik el, amelynek díja az utazót terheli.

Karantén/teszt: 

a.) Portugália szárazföldi területén a karantén nem kötelező az érkezést követően, ugyanakkor a repülőtéren hőmérséklet vizsgálatot végeznek. 

b.) Az Azori-szigeteken 72 óránál nem régebbi negatív teszteredménnyel lehet beutazni.

c.) A Madeirai Autonóm Tartomány veszélyhelyzet legerősebb fokozatát (situação de calamidade) további 1 hónapra, július 30-ig hosszabbította meg:  72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet  felmutató utasok szabadon beléphetnek a Tartomány területére, az evvel nem rendelkezők érkezéskor a helyszínen végezhetik el a tesztelést - ebben az esetben otthonukat avagy a tartózkodásukra szolgáló szállást a teszteredmény megérkezéséig nem hagyhatják el. A tesztelni nem kívánó utazók számára kéthetes karantén kötelező.

Információ frissítés dátuma: 2020.08.05.

Kiemelt Portugália ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

9 nap / 8 éj
2020.10.11. - 10.19.
Összesen 2 időpontban

565.000 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

136.700 Ft/főtől
bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK