Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Portugália
Madeira - Beutazáskor ingyenes PCR teszt.
 

Szárazföldi és légi közlekedés:

Európai Unió és a schengeni térség országaiból, valamint az Egyesült Királyságból szabadon be lehet utazni Portugáliába, sem karantén- sem tesztkötelezettsége nincs az utasoknak.

Karantén/teszt: 

a.) Portugália szárazföldi területén a karantén nem kötelező az érkezést követően, ugyanakkor a repülőtéren hőmérséklet vizsgálatot végeznek. 

b.) Az Azori-szigeteken 72 óránál nem régebbi negatív teszteredménnyel lehet beutazni.

c.) A Madeirai Autonóm Tartomány  72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet  felmutató utasok szabadon beléphetnek a Tartomány területére, az evvel nem rendelkezők érkezéskor a helyszínen végezhetik el a tesztelést - ebben az esetben otthonukat avagy a tartózkodásukra szolgáló szállást a teszteredmény megérkezéséig nem hagyhatják el. A tesztelni nem kívánó utazók számára kéthetes karantén kötelező.

Magyarországra való belépés szabályai és feltételei:

A külföldről hazatérő magyar állampolgárok fő szabály szerint 10 napos hatósági házi karanténra számíthatnak, az alól mentesülni csak 5 napon belül, legalább 48 óra különbséggel, 2 db negatív PCR teszteredmény felmutatását követően lehetséges.

Az első PCR tesztként azt a  vizsgálatot is figyelembe kell venni, amelyet valamely schengeni térségbe tartozó országban, az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában végeztek el, és annak eredményét az érintett magyar vagy angol nyelvű okirattal igazolja.

Információ frissítés dátuma: 2020.12.07.

Kiemelt Portugália ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

136.700 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

217.600 Ft/főtől