Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Moszkva - Asztrahány hajóút
900.000 Ft
/ fő repülőjeggyel, teljes panzióval
2021. szeptember 21.
 
Utazás:

repülővel, menetrend szerinti Aeroflot járattal; az oda úton moszkvai átszállással, a haza úton közvetlen járattal

Elhelyezés:

1 éjszaka Asztrahányban 4*-os szállodában, 13 éjszaka a hajón kétszemélyes, TWIN (külön álló ágyas), komfortos, ablakos kabinokban (fürdő, wc, klíma, hűtő)

Ellátás:

a hajón teljes panzió (a 2. nap vacsorájától a 15. nap reggelijéig), a 2. napon reggeli

Utazás:

repülővel, menetrend szerinti Aeroflot járattal; az oda úton moszkvai átszállással, a haza úton közvetlen járattal

Elhelyezés:

1 éjszaka Asztrahányban 4*-os szállodában, 13 éjszaka a hajón kétszemélyes, TWIN (külön álló ágyas), komfortos, ablakos kabinokban (fürdő, wc, klíma, hűtő)

Ellátás:

a hajón teljes panzió (a 2. nap vacsorájától a 15. nap reggelijéig), a 2. napon reggeli

Miért ez az út?

1. Moszkva ezerszínű, hatalmas és megfoghatatlan világváros, az UNESCO világörökségi helyszíneken kívül (Kreml, Vörös tér, Novogyevicsij kolostor) 10 sávos, elképesztő sugárutak kápráztatják el az ide látogató turistákat.

2. Az idősebb korosztály számára sem megerőltető a program, mivel a látnivalók közötti időszakban kényelmesen pihenhetnek a hajó fedélzetén. Napközben és az esti órákban is szórakoztató programokat szerveznek az utasok részére.

3. Asztrahány városa a Volga folyó deltájában fekszik. A Volga Európa leghosszabb és legbővizűbb folyója, mely Asztrahánynál folyik a Kaszpi-tengerbe.

Magyar nyelvű idegenvezetéssel.

A program 4 UNESCO Világörökségi helyszínt is érint.

Garantált indulás!

Részletes program

1.nap: Budapest - Asztrahány

Utazás Budapestről moszkvai átszállással, menetrend szerinti járattal Asztrahányba. Éjszakai érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Asztrahányban.

2. nap: Asztrahány

A reggeli követően, a délelőtti órákban kijelentkezés a szállodából. Fakultatív programként Arany Horda ófővárosába, Szaraj-Batu-ba kirándulunk. Az Arany Horda 1236-tól kezdődően a Mongol Birodalom része, majd később az utódállama volt. A híres Selyemút Európa és Ázsia között itt haladt át. 1395-ben a várost teljesen lerombolták. 2011-ben egy filmforgatás miatt Szaraj Batu-t díszletként megalkották. A forgatás után a díszletet nem bontották le, hanem Asztrahány városának ajándékozták, és amelyet múzeummá alakítottak. Az óváros az Arany Horda kultúráját idézi fel. Olyannyira, hogy még egy, az Arany Horda korában használt vízellátási rendszert is felállítottak. Azon utasaink részére, akik a fakultatív programon nem vesznek részt, szabadidő Asztrahányban (a bőröndjeiket a szálloda csomagmegőrzőjében hagyhatják). A délutáni órákban transzfer a kikötőbe, a kabinok elfoglalása a hajón. Vacsora a hajón.

3. nap: Asztrahány

A reggelit követően autóbuszos városnézés Asztrahányban. A város a Kaszpi-tenger menti alföldön, a Volga folyó deltájának 11 szigetén, a folyó Kaszpi-tengeri torkolatához közel, Európa és Ázsia határán fekszik. A 13. században tatárok által alapított város egyik legfőbb nevezetessége az asztrahányi vár, a Kreml az 1580-as évektől az 1620-as évekig épült. Két hatalmas székesegyházát 1700-ban és 1710-ben szentelték fel. Az épületek megőrizték a hagyományos orosz építészet jellegzetességeit, de külső díszítésükben barokk hatás érződik. A városban található még a Fehér mecset, valamint a Kirovszkij piac, amely nevét a várostól mintegy 50 km-re délre található Kirovszkij községről kapta. Városnéző programunk során a Kremlt látogatjuk meg. A városnézés után fakultatív programként a Művészeti múzeumot látogathatjuk meg. Ebéd a hajón. Este kapitányi üdvözlő vacsora (egy elegánsabb öltözék szükséges). Kihajózás Moszkva felé.

4. nap: Hajózás Volgográd felé

Utazással töltjük a napot. A hajóút során napközben és az esti órákban különféle, változatos animációs és szórakoztató programokat szerveznek a vendégek részére, mint például: zenés estek a bárban, orosz tánc- és nyelvleckék, orosz teaceremónia, bingó.

5. nap: Volgográd

Megérkezünk Volgográdba, amely Oroszország délkelet-európai részének egyik legfontosabb városa. A város 80 km hosszan terül el a Volga mentén, itt kezdődik a folyam deltája. A várost sokáig Sztálingrádnak hívták, amely név ismerősen cseng a második világháborúban zajlott nagy sztálingrádi csatáról (1942). A súlyosabb harcok színhelyei (Pavlov-ház, gabonasiló, egyes gyártelepek) múzeumként ma is látogathatók. A város egyik legfőbb látványossága a Mamayev-domb, amelyen megcsodálhatjuk a Haza anyácska szobor monumentalitását. Ez az emlékmű az építésekor a Föld legmagasabb szobra volt. Autóbuszos városnézés. A kihajózást követően ebéd a hajón.

6. nap: Szaratov

Autóbuszos városnézés Szaratovban, a szovjet korban elzárt városban. A települést külföldiek nem látogathatták, ugyanis fontos hadiipari központ volt. A települést 1590-ben Rettegett Iván cár alapította. Jurij Gagarin asztronauta a helyi egyetemen tanult, melyet később róla neveztek el. A város bájos hangulatát épületei és parkjai adják, többek között a moszkvai barokk stílusban épült Szentháromság katedrális (17. század). A kihajózást követően ebéd a hajón.

7. nap: Szamara

A délutáni órákban érkezés Szamarába, Oroszország hatodik legnépesebb városába. Történelmi város, a középső-volgai régió fontos központja. A települést a 16. században alapították, jelentős fejlődést a 19. században ért el, ennek nyomát őrzi ma is a város, sok kulturális létesítményt ekkor alapítottak. 1935-1991 között Kujbisev volt a neve. Autóbuszos városnézés, melynek keretében meglátogatjuk a Művészeti Galériát.

8. nap: Kazany

A késő délutáni órákban érkezés Kazanyba, amely Oroszország egyik legrégebbi települése, a Tatár Köztársaság fővárosa. A várost 1005-ben alapították, és a későbbi időkben az Arany Horda fontos településévé vált. Kazany lakosságának egyik fele orosz, másik fele pedig tatár, e kettőség a muszlim és keresztény kultúra harmonikus keveredését adja. A város leghíresebb szülöttje Rudolf Nurejev balett táncos. A legfontosabb látnivaló a Kreml, ahol az orosz építészeti emlékek szinte érintetlenül maradtak fenn. Autóbuszos városnéző programunk alkalmával megtekintjük a létesítményt. A Kreml védett történelmi épületegyüttes 2000-ben került fel az UNESCO világörökségi listájára.

9. nap: Csebokszári

Délelőtt megérkezünk Csebokszáriba, amely Oroszország egyik jelentős történelmi városa és a Csuvas Köztársaság fővárosa. A régió fontos kereskedelmi, kulturális, gazdasági, politikai és oktatási központja. Legfontosabb látnivalója és történelmi emléke a Vvegyenszkij katedrális. A templom építésére 1555-ben Rettegett Iván cár adott utasítást. Az idők folyamán többször felújították, de ma is hűen őrzi 17. századi formáját. Autóbuszos városnézés.

10. nap: Nyizsnij Novgorod

A reggeli órákban érkezés Nyizsnij Novgorodba, mely Oroszország 5. legnagyobb városa. A várost 1221-ben a Volga és az Oka folyók összefolyásánál alapították meg. Országos jelentőségű közlekedési csomópont, itt vezet a Transzszibériai vasútvonal egyik ága is. 1932-1990-ig a város a Gorkij nevet viselte Makszim Gorkij író neve után. Leghíresebb ipari létesítménye a Gorkij autógyár volt, itt gyártották a GAZ terepjárókat és a Volga személygépkocsikat. Autóbuszos városnézés, melynek során megtekintjük a Kremlt. Autóbusszal az utasok Gorodetsbe utaznak. A hajó Gorodetsben várja az utasokat.

11. nap: Kosztroma - Jaroszlávl

A reggeli órákban érkezés Kosztromába, autóbuszos városnézés, melynek során megtekintjük az ipatyevi kolostort és a szentháromság katedrálist. Ebéd után, a délutáni órákban a hajó az Aranygyűrű városainak egyikénél, Jaroszlávlnál köt ki. Jaroszlávl jelentős ipari, kulturális és tudományos központ Oroszországban, mely a Volga és a Kotoraszl folyó találkozásánál épült fel. A város történelmi központját 2005-ben felvették az UNESCO világörökségi listájára. A 17. században a város gazdag kereskedelmi központ volt, virágzó építő- és díszítőművészettel, amelyről a ma is látható régi épületek tanúskodnak. Az autóbuszos városnézés során a Megváltó Átváltozása kolostort és Illés próféta templomát keressük fel. Egy kis szabadidő a helyi piacon.

12. nap: Uglics

A délelőtti órákban érkezés Uglicsba, az Aranygyűrű városainak egyik állomására, a Volga jobb partján található ősi orosz városba. A gyalogos városnézés keretében megtekintjük Rettegett Iván Dimitrij nevű kisfiának titokzatos halálának emléket állító Vérző Dimitrij templomot, majd az egykori Kreml területén sétálhatunk, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Volga folyóra. Este kapitányi elköszönő vacsora (egy elegánsabb öltözék szükséges).

13. nap: Moszkva

A kora délutáni órákban kikötés Moszkvában. Autóbuszos városnézésünk során végighaladunk a leningrádi sugárúton, a csodásan felújított Tverszkaja utcán, elhaladunk a KGB épülete, majd a Megváltó Krisztus Székesegyház, az ortodox vallás egyik páratlan remekműve mellett. Ezt követően fakultatív programként a Tretyakov képtárat kereshetjük fel. A 19. században élt Tretyakov fivérek magángyűjteményéből alakult képtár a legfontosabb orosz művészet kulturális létesítménye, amelyben világhírű ikonok mellett nem kevésbé ismert orosz festők leghíresebb alkotásai találhatók meg. Vacsora a hajón. Este fakultatív programként autóbusszal bejárjuk az esti Moszkvát, melynek során az esti megvilágításban is megcsodálhatjuk a nevezetességeket, amelyek teljesen más képet mutatnak, mint nappal. Ezt követően a moszkvai metrót keressük fel. A moszkvai metró a világ egyik legkiterjedtebb metróhálózata. A teljes hosszúsága kb. 300 km. Páratlan élményt nyújt méretével és impozáns látványával. Építésekor hatalmas tágas tereket alakítottak ki a föld alatt, azokat gyakran márvánnyal burkolták, szobrokkal és más díszítőelemekkel ékesítették. A metró Moszkva fő közlekedési eszköze, naponta emberek millióit szállítja.

14. nap: Moszkva

A délelőtti órákban folytatjuk városlátogatásunkat a Kreml megtekintésével: Kongresszusi palota, Szenátus tér, Cár ágyú és harang és a 3 székesegyház, melyek közül egyet belülről is megtekintünk. Ezt követően a Vörös térre érkezünk, ahol megtekintjük a világ egyik leghíresebb terének látnivalóit, némi szabadidővel fűszerezve. Ebéd a hajón. Délután fakultatív programként a Novogyevicsij kolostort keressük fel. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség és közéleti személyiség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Nyikita Hruscsov és Borisz Jelcin. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg. Az esti órákban fakultatív programként egy folklór előadáson lehet részt venni. Késő este vacsora a hajón.

15. nap: Moszkva – Budapest

A reggelit követően kijelentkezés a hajóról. Fakultatív kirándulás az arany gyűrű városainak egyik tagjába, Szergiev Poszádba, az ősi orosz ortodox egyház centrumába, mely templomokban, kolostorokban és szent helyekben gazdag. (Moszkvától 71 km-re északkeletre található.) A város legismertebb, meghatározó épületegyüttese a Szentháromság–Szergij-kolostor, mely 1993 óta a Világörökség része. Ebéd Szergiev Poszádban. Azon utasaink részére, akik a fakultatív programon nem vesznek részt, szabadidő Moszkvában. Hazautazás Moszkvából az esti órákban közvetlen repülőjárattal Budapestre.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Moszkva - Kreml és a Vörös tér
 • Jaroszlávl - történelmi belváros
 • Kazany - Kreml
 • Szergijev Poszad - Szentháromság Szergij kolostor épületegyüttese

Fakultatív programok

Szaraj-Batu kirándulás

Az Arany Horda ófővárosába, Szaraj-Batu-ba kirándulunk. Az Arany Horda 1236-tól kezdődően a Mongol Birodalom része, majd később az utódállama volt. A híres Selyemút Európa és Ázsia között itt haladt át. 1395-ben a várost teljesen lerombolták. 2011-ben egy filmforgatás miatt Szaraj Batu-t díszletként megalkották. A forgatás után a díszletet nem bontották le, hanem Asztrahány városának ajándékozták, és amelyet múzeummá alakítottak. Az óváros az Arany Horda kultúráját idézi fel. Olyannyira, hogy még egy, az Arany Horda korában használt vízellátási rendszert is felállítottak.

Ár: 21.500 Ft 


Asztrahány - Művészeti múzeum

Ezen program során Asztrahányban a Művészeti múzeumot látogathatjuk meg

Ára: 6.500 Ft


Moszkva folklór est

Az esti órákban folklór előadáson lehet részt venni.

Ára: 29.300 Ft


Esti városnézés Moszkvában és metró

Autóbusszal bejárjuk az esti Moszkvát, melynek során az esti megvilágításban is megcsodálhatjuk a nevezetességeket, amelyek teljesen más képet festenek, mint nappal. 

A moszkvai metró a világ egyik legkiterjedtebb metróhálózata. A teljes hosszúsága 300 km. Páratlan élményt nyújt a méretével és impozáns látványával. Építésekor hatalmas tágas tereket alakítottak ki a föld alatt, azokat gyakran márvánnyal burkolták, szobrokkal és más díszítőelemekkel ékesítették. A metró Moszkva fő közlekedési eszköze, naponta emberek millióit szállítja.  
Üzemidő: 06:00 – 01:00
További információk: http://engl.mosmetro.ru/

A hazaúton közlekedés metróval!

Ár: 19.900 Ft


Nemzeti (Tretyakov) képtár

A XIX. században élt Tretyakov fivérek magángyűjteményéből alakult képtár a legfontosabb orosz művészet kulturális létesítménye, amelyben világhírű ikonok mellett nem kevésbé ismert orosz festők leghíresebb alkotási találhatók meg.
Nyitva tartás: kedd-szerda-vasárnap 10:00 – 18:00, csütörtök-pétek-szombat 10:00 - 21:00 hétfőnként zárva, a pénztárak egy órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet
További információ: http://www.tretyakovgallery.ru/en

Ár: 26.500 Ft


Novogyevicsij kolostor

A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Szergej Prokofjev. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg.

Ár: 10.900 Ft

 

Szergiev Poszad (ebéddel)

Szergiev Poszad Moszkvától mintegy 60 km-re található kisváros. Legnagyobb értéke az 1340-ben alapított Szt. Szergej kolostor, történelmi és egyházi szempontból Oroszország egyik legfontosabb kolostora. 1408-ban a tatárok feldúlták, de 10 év elteltével már álltak az új, kőből épült falak. Fő látványosságai az Andrej Rjubljov által festett ikonok. A székesegyházban helyezték el Szt. Szergius maradványait, mely évente zarándokok ezreit vonzza. A település az „Aranygyűrű” városainak egyike. A kolostor 1993 óta a világörökség része.
Nyitva tartás: minden nap 8:00-18:00
További információ: http://www.stsl.ru/

Ár: 33.400 Ft

 

A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.
Jelentkezés és befizetés: legkésőbb 1 hónappal az indulás előtt, a programok itthon forintban fizetendők.
A fakultatív programok minimum létszáma: 15 fő

További információk

Várható menetrend (változhat)

c_aeroflot.png
Légitársaság: Aeroflot
Budapest - Moszkva 12.50 - 16.30 Moszkva - Asztrahány 21:35 - 00:55 (érkezés másnap)
Moszkva - Budapest 20.10 - 21.55

A légitársaság fenntartja a jogot a menetrend változtatásra.

 

A hajó: MS. Nekrasov

A folyami hajózás előnye az óceánjárókhoz képest, hogy a folyami hajók sokkal kisebbek, nincsenek belső kabinok, a kétfős kabinok mindegyike ablakos. Bár a folyami hajók a méretükből adódóan nem kínálnak annyi szolgáltatást, mint az óceánjárók (pl. nincs színházterem), ellenben a folyami hajókon csak max. kb. 260 fő fér el, ezáltal családias és baráti a hangulat. Mivel a folyami hajók kisebbek, emiatt a motortér a kabinokhoz közelebb helyezkedik el, és a motor zaja jobban hallható. 
A középkategóriájú hajón minden kabin ablakos, légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, zuhanyzóval, WC-vel, rádióval, ruhásszekrénnyel, konnektorral felszerelt. A kabinok egy normál szállodai szobához képest szűkebbek. 
Felszereltség: étterem, night club, piano bar, coffee bar, konferencia terem, ajándéküzlet, szauna, orvosi szoba.
Útközben változatos programokkal szórakoztatják a vendégeket (orosz nyelven).

 

Hagyományos vízum

Milyen esetekben szükséges hagyományos vízumot igényelni

A felsorolt esetekben hagyományos, papír alapú vízum szükséges.
1. Ha az utazás során nem érintik Szentpétervárat, vagy Leningrád megyét vagy Kalinyingrád megyét.
2. Amennyiben Szentpétervárra utazik, de az alábbi tényezők egyike fennáll:
- ha a határátlépés nem közvetlenül Szentpétervárra (hanem például moszkvai átszállással) történik
- ha az utazás során elhagyják Szentpétervár területét (pl.: átutaznak Moszkvába vagy Kazanyba)
- ha a kint tartózkodás időtartama meghaladja a 8 napot

A hagyományos vízumoztatáshoz szükséges dokumentumok

- 1 db fél évnél nem régebbi színes igazolványkép, 3,5 x 4,5 cm-es szembe nézetű (a vállak is szembe legyenek), kizárólag fehér hátterű. A fotón az arc kb. 3 x 3,5 cm méretű legyen, de a haj teljes terjedelmében látszódjék a fotón. Ha az útlevélkép szemüveges, akkor az igazolványképen is szemüveget kell viselni. A szemüveg lencséjén a vaku villanása ne látszódjék (ne legyen fehér folt a szemüvegen). A fotó ne legyen homályos és életlen, a kontúrvonalak jól kivehetőek legyenek, a képnek jó felbontásúnak kell lennie. A fotón vállakat eltakaró ruha legyen. Otthon készített fényképeket a konzulátus nem fogad el.
- Az eredeti útlevél leadása a vízum bepecsételéséhez, melyben egymással szemben legalább két üres oldal található. Az útlevél érvényességének 6 hónappal meg kell haladnia a hazaút dátumát.
- Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (BBP) a teljes kinntartózkodás idejére.

További tájékoztatással kapcsolatban forduljanak kollégáinkhoz.

 

Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 1,5%
Amennyiben az útlemondási és BBP biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész.

 

A repülőre történő felszállás

Tájékoztatjuk az utasainkat arról, hogy idegenvezetőnk a moszkvai repülőtéren várja a csoportot. A budapesti repülőtéren irodánk munkatársa indítja a csoportot, és segít a becsekkolásban. Kollégánk a tranzit zónába nem léphet be, az utasoknak önállóan szükséges a kaput megtalálniuk. Idegenvezetőnk a hazaúton csak a repülőtérig kíséri az utasainkat, a hazautazás szintén egyénileg történik.

A tranzitban való tartózkodás ideje alatt a járatinformációs kijelzőkön ellenőrizni szükséges a járathoz rendelt beszállító kapu számát, mivel a forgalom függvényében az esetlegesen változhat. Az utasnak az indulási idő előtt legkésőbb 30 perccel a beszállító kapuknál be kell jelentkeznie. Amennyiben az utas nincs a megadott időben a kapunál, a kiszolgáló szervezet a légitársaság utasítására leveheti az utast a járatról.

A budapesti repülőtéren való tájékozódásról további tudnivalók az alábbi web oldalon láthatók: https://www.bud.hu/utazas/utazas_elott/check_in/mi_tortenik_a_repuloteren

A hazaúton a moszkvai repülőtérre való érkezéskor az egyik terminálról egy másik terminálra kell átsétálniuk. A gép leszállását követően nem a tranzit feliratot, hanem a városba való kijárat feliratot kell követniük. Az útlevél ellenőrzést követően, a csarnokban 1000 Út feliratos táblával egy kísérő várja a csoportot, aki a másik terminálra kíséri a csoportot. A két terminál közötti út kb. 20 perces sétát jelent az épületen belüli folyosókon, mely útvonal jól kitáblázott.


Hátralék

Asztahány - Moszkva hajóút esetében a hátralék legkésőbb 75 nappal az indulás előtt fizetendő.

 

Vörös tér és Lenin mauzóleum

Tájékoztatjuk az utasainkat arról, hogy a Vörös tér és a Lenin mauzóleum különleges helyszínek, amelyek kremli őrség hatáskörébe tartoznak. Sajnos előfordulhat, hogy különböző rendezvények, avatások, egyéb hivatalos és nem hivatalos események miatt előzetes tájékoztatás nélkül a tér lezárásra kerül, a mauzóleum pedig zárva tart.

 

A csoport indításához szükséges minimum létszám: 10 fő

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • a repülőjegyet illetékkel
  és személyenként
  1 db max. 23 kg-os
  feladható poggyásszal
  (melynek értéke: 155.000 Ft)

 • az elhelyezést kétszemélyes kabinokban
 • az 1 éjszaka szállást Asztrahányban 4*-os szállodában
 • a hajón teljes panzió (a 2. nap vacsorájától a 15. nap reggelijéig), 2. nap reggeli
 • a kirándulásokat a program szerint
 • a szükséges transzfereket
 • az animációs, illetve változatos szórakoztató programokat végig a hajóúton orosz, angol, vagy német nyelven
 • a magyar idegenvezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • a vízumdíjat
  19 000 Ft
 • az útlemondási biztosítást
  1,5%
 • a fakultatív programokat

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  72 700 Ft
 • Borravaló
  (ajánlott, a helyszínen fizetendő)
  7 EUR/nap/fő
 • Utasbiztosítás (Aegon)
  - Basic: 540 Ft/fő/nap

  - Extra: 710 Ft/fő/nap
  - Exclusive: 910 Ft/fő/nap
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Bartos Szilvia
+36 (1) 354 3997
Keresztes Réka
+36 (1) 207 8227
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

Az út idegenvezetője

Daria Nikiphorova

dasa.jpg

Gyerekkorom óta szeretem a nyelveket, az egyetemen magyarul és finnül tanultam. Szentpéterváron, Oroszország egyik legszebb városában születtem. Idegenvezetői szakmám a nyelveket és a szülővárosom szépségét kötötte össze. Már egyetemistaként a Szentpétervárt és Moszkvát összekötő hajóúton kezdtem kísérni a magyar csoportokat. Mindmáig nagyon kedvelem ezt az utat, amely egyidejűleg Oroszország történelmével és Oroszország északi részének változatos tájképeivel ismerteti meg az utazókat. De mindig örömmel indulok új utakra is. Szabadidőmben utazom, szeretem a természetjárást, biciklitúrákat, fotózást, sportolást, Szentpéterváron gyakran járok színházi előadásokra és koncertekre.
Kedvenc városok: Szentpétervár, Budapest, Granada, Isztambul
Kedvenc szálloda: tengerparti bungaló
Kedvenc ital: a borok királya Tokaji, tea

Ismerje meg Oroszországot!

 

4 nap / 3 éj
2020.10.23. - 10.26.
Összesen 4 időpontban

176.500 Ft/főtől

5 nap / 4 éj
2021.06.30. - 07.04.
Összesen 2 időpontban

515.000 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
2021.07.23. - 07.30.


1.025.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin

bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK