Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Utazás:

menetrendszerinti, közvetlen repülőjárattal

Elhelyezés:

4*-os, kétágyas, fürdőszobás, szállodai szobákban

Ellátás:

reggeli

Utazás:

menetrendszerinti, közvetlen repülőjárattal

Elhelyezés:

4*-os, kétágyas, fürdőszobás, szállodai szobákban

Ellátás:

reggeli

Miért ez az út?

Szeretnénk meginvitálni Önöket egy remek hangulatú koncertre, amely minden évben egyre több és több szórakozni vágyót vonz kis országunkból és a világ minden tájáról Moszkvába. Kis ízelítőként pár név az előző évek fellépői közül: Smokie, Bonnie Tyler, C.C. Catch , Bonie M , Bad Boys Blue , Samantha Fox és még sokan mások . Az élményt szavakba önteni szinte lehetetlen, a Show-t minden porcikával át kell érezni, megtapasztalni!
Kérdezik, miről is van szó?
Ez a 18. Nemzetközi fesztivál „ a 80-as évek Diskotekaja ” Auto radio megrendezésében, amely idén ünnepli az új helyszínt és ennek köszönhetően sokkal színesebb, gazdagabb és meglepetésekkel teli programmal készül a közönség számára. Idén a fesztivál házigazdája a virtuális Alisa lesz , aki egyenesen a jövőből érkezik hozzánk!
Dátum: November 29. Helyszín: Moszkva , CSZK csarnok a „ Legendák Arénája”

 

Kis létszámú csoport

Részletes program

1. nap: Budapest - Moszkva

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban (felszállás 05.55 – wizzair járathoz igazítva), érkezés Moszkvába 10.30-kor és privát transzfer a szállodába.

Majd fakultatív programként ajánljuk az orosz főváros megismerését. Elsőként a Lomonoszov Egyetem főépületét érintjük, mely a Veréb-hegyen található. Tartunk egy rövid pihenőt, mivel a hegyről gyönyörű kilátás nyílik Moszkvára. Az egyetem jellegzetes formájú főlétesítménye a „Hét nővér” építményeinek egyike, elkészültekkor a világ hetedik legmagasabb épülete volt. Majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Szergej Prokofjev. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg. Ezt követően a Megmentő Krisztus Székesegyházat, az ortodox vallás egyik páratlan remekművét keressük fel. Autóbuszos városnézésünk az UNESCO világörökség listáján szereplő Vörös téren ér véget, melynek jellegzetes épületei Moszkva jelképévé váltak. A tér főbb látnivalói: Vaszilij Blazsennij-székesegyház, GUM áruház, Állami Történeti Múzeum, Lenin-mauzóleum. Egy rövid sétát teszünk a téren, majd transzfer a szállodába.

2. nap: A koncert napja. Helyszín: Moszkva, 19:00 CSZK csarnok - 18. "Retro Disco" Nemzetközi fesztivál

Idei fellépők:

 retro_disco_2019.jpg

A fesztivál előtt délelőtti órákban Moszkva megismerését fakultatívan kibővíthetjük a kihagyhatatlan, szintén a világörökség részévé vált Kreml és Kincstár megtekintésével, melyhez metróval utazunk. A Kreml területén található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Ezután a Kincstárat keressük fel. A régebben fegyvertárként működő épületben ma kincstár található, amelyben a cári udvar tárgyi történelme látható, orosz mesterek által készített ezüst és arany ékszerek, illetve a külföldi delegációk ajándékai. Megtekinthetők a cári koronázási kellékek és ruházat, díszes étkészletek, a híres Faberge tojások és régi fegyverek. Eddigi élményeinket még tovább gazdagítva, fakultatív programként az orosz művészet leghatalmasabb és műkincseiben páratlan gyűjteményének, a Nemzeti képtár (Tretyakov) megcsodálására invitáljuk Önöket. A képtár megtekintése után a szállodába metróval utazunk vissza, mely utazás során megtekintjük a világhírű metróhálózat néhány igazi műalkotásként számon tartott állomását is.

 

3. nap: Arbat és esti Moszkva

A fergeteges buli kipihenése után szabadidő, vagy fakultatív programként bejárhatjuk az esti Moszkvát, melynek során az esti megvilágításban is megcsodálhatjuk a nevezetességeket, amelyek teljesen más képet festenek, mint nappal. A program keretében lehetőségük lesz gyalogosan is megnézni az Arbatot, Moszkva turisták által leginkább látogatott sétáló utcáját, amely tele van régiség- és ajándékboltokkal, és ahol esténként utcazenészek szórakoztatják a járókelőket.

4. nap: Moszkva - Budapest


Reggeli órákban transzfer a repülőtérre (felszállás 11:05 - wizzair járathoz igazítva), várható érkezés Budapestre 11:45, vagy esetleges úthosszabbítás – útkiegészítés .

Árak és indulás
Utazás hossza
Ár
 

További időpontok

Ajánlatkérés
Repülőjegy ajánlatot kérek
Személyes adatok
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadtam.

Az adatait az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük, amit az alábbi linken olvashat el.

Köszönjük, hogy hozzájárul, hogy a megadott adatokat felhasználjuk annak érdekében, hogy a fenti kért ajánlatot megadhassuk Önnek.
AZ ÁR TARTALMAZZA
 • szállást kétágyas szobában
  4*-os szállodában
 • reggelit
 • privát transzfert
 • vízumot
 • Tánctéri belépőjegyet a 29-én megrendezendő „Retro Disco” nemzetközi fesztiválra
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • útlemondási és utas biztosítást
  1,5%

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • fakultatív programok
 • éjszaka hosszabbítás a hotelben
  19 500 Ft/fő
 • „A” kategóriás belépőjegy kiegészítő ár
  45 000 Ft/jegy
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Kvák Jevgenyij
+36 (1) 354 3999
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

Kapcsolódó magazin