Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Málta
Indulhatunk!
 

Utolsó frissítés dátuma: 2021.04.19.

Máltára való belépés szabályai és feltételei:

Be lehet-e utazni az országba? Igen. 

Az országok külön meghatározott köréből („koridor” országok) lehet beutazni Máltára. Magyarország is ezen országok közé tartozik.

Kell-e teszt? Igen. 

Aki nem kívánja letölteni a 14 napos karantént beutazása után, az választhatja a beutazástól számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet bemutatását. 

Kell-e regisztrálni? Igen. 

A beutazáskor kötelező a kitöltött Passenger Locator Form (PLF) és Public Health Travel Declaration form leadása. A nyomtatványok a következő linken érhetők el: https://www.maltairport.com/declarationforms/ 

Karanténkötelezettség: Van. 

A Máltára belépőknek 14 napos hatóság által felügyelt otthoni karanténba kell vonulniuk. A karantén kiváltható 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel, illetőleg a repülőtéren is elvégeznek gyorstesztet azokon akik nem kívánják letölteni a karantén időszakát. 

Magyarországra való belépés szabályai és feltételei:

A külföldről hazatérő magyar állampolgárok fő szabály szerint 10 napos hatósági házi karanténra számíthatnak, az alól mentesülni csak 5 napon belül, legalább 48 óra különbséggel, 2 db negatív PCR teszteredmény felmutatását követően lehetséges.

Az első PCR tesztként azt a  vizsgálatot is figyelembe kell venni, amelyet valamely schengeni térségbe tartozó országban, az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában végeztek el, és annak eredményét az érintett magyar vagy angol nyelvű okirattal igazolja.

Kiemelt Málta ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont
Összesen 60 időpontban

240.115 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont
Összesen 60 időpontban

284.490 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

310.055 Ft/főtől

8 nap / 7 éj
tetszőleges időpont

315.105 Ft/főtől