Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Prémium Hungarikum
exkluzív belföldi programok
 

"Otthon, édes otthon" tartja a mondás...

Mi, az utazás megszállottjai evvel egyetértésben nem hagyhatjuk ki Magyarország felfedezését sem. Különleges és egyedülálló, csoportos belföldi buszos körutazásokat hoztunk létre, hogy megmutassuk hazánk mennyi szépséggel csábít.

Kifejezetten arra törekedtünk, hogy az apró finomságokat mutassuk meg utasainknak: illatos szappant készítő néniket; fiatalokat, akik a várostól elszakadva a legtisztább biotermékeket állítják elő; modern, látogatókat csábító borászatokat vagy kevésbé ismert természeti csodákat. 

Magyarországon is természetesen a tőlünk már jól megszokott prémium színvonalat kínáljuk, hiszen csak kipróbált és minősített szálláshelyekkel és szolgáltatókkal dolgozunk. Utasaink kényelme érdekében, csoportjaink kis létszámúak.

Aki már utazott velünk, tudhatja, hogy idegenvezetőink nem csak szerteágazó tudásukkal és előadásmódjukkal, hanem kedvességükkel és odafigyelésükkel életreszóló élményt adnak.

 

Kiemelt Magyarország ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:
GARANTÁLT

2 nap / 1 éj
2022.01.22. - 01.23.
Összesen 3 időpontban

49.000 Ft/főtől

3 nap / 2 éj
2022.10.07. - 10.09.

71.900 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin

Vélemények útjainkról

Gemenci gasztrokalandok szarvasbőgés idején

Kedves Péter!
Én nagyon jól éreztem magam ezen a 3 napos kiránduláson!
Jó volt a program, az idegenvezető kiváló volt, mindent megtett, hogy magas színvonalon történjen ez a belföldi utazás.
A szálloda is rendben volt, az ellátás pedig - ebéd+vacsorák -, igazán finom és bőséges volt.
Sajnálom, hogy nem sikerült számomra Szlovéniába elmenni, de nem csalódtam a megoldásban, amit lehetővé tettek számomra.

S. Á. 2020.09.15.

Gemenci gasztrokalandok

 

Tisztelt Simity Péter!
Nagyon jól sikerült a Gemenci út, különösen tetszett a szarvas agancs bemutató,nekem nagyon ízlett a gemenci vacsora is.Az idegenvezetővel nagyon sokat nevettünk a borkóstolon.Nagyon informativ, szemléletes idegenvezetest tartott.Az út felvette a versenyt bármelyik általam átélt külföldi úttal.

Natália 2020. szeptember

Gemenci gasztrokalandok

Kedves Péter!

Kérésének szívesen teszünk eleget, élveztük a kirándulás mindhárom napját. Baját és Szekszárdot már korábbról ismertük, Gőgös Norbert széleskörű és emocionális vezetésével tudásunk mélyebbé és színesebbé vált. Jó volt a szállás és az ellátás – kiemelkedő volt a bajai halászlé és az Ökoturisztikai Központban felszolgált erdőgazdálkodási jellegű vacsora. Nagyon tetszett a gemenci esti program is.

Megemlítjük még a hajósi családias légkörben lezajlott borkóstolót.

M.L. és M.J. 2020. szeptember

Gemenci gasztrokalandok

Kedves Péter!

Ez úton szeretném megköszönni Önöknek a figyelmes és fontos információkat.

Köszönetemet szeretném átadni Gőgös Norbert túra vezető Úrnak az emberi és szakmai vezetéséért!

Igazi élmény volt vele túrázni.

Remélem lesz még lehetőségem Önökkel hasonló jó hangulatú belföldi túrákon részt venni.

István és Kati 2020. szeptember

Gemenci gasztrokalandok 

Kedves Péter! Köszönöm szépen az érdeklődést, szívesen megosztom a tapasztalatainkat.

Először is: Mi az út nevében is szereplő programért, a gemenci erdő látogatásért jelentkeztünk az útra. Ez a nap teljes egészében nagyon jól sikerült.

A bajai látogatás is és a gasztrokalandok is. Az ebéd finom volt, a vacsora pedig full extra! :-) Az erdészetben széles italkínálat állt korlátlanul rendelkezésünkre és egy 4 fogásos vacsora, ami szintén nagyon, nagyon finom volt! Vendéglátóink kedvesek, udvariasak és gyorsak voltak! A 32 fős csoportot pillanatok alatt kiszolgálták és folyamatosan körbe járták az asztalokat, kinek, mit tölthetnek. És hát szarvasbőgés is volt :-)

Tehát az út nevében foglaltak maximálisan megvalósultak, mi pedig maximálisan elégedettek voltunk:-)

Idegenvezető: Gőgös Norbert hihetetlen felkészültséggel, lexikális tudással és nagy odaadással igyekezett élvezetessé tenni a 3 napot. 

J. Julianna 2020. szeptember

Feltöltődés az Őrségben 

 

Nagyon jól éreztem magam az őrségi utazáson, sok érdekes és élvezetes élményben volt részem, amelyet tovább fokozott a helyiek kedvessége és nyitottsága, vendégszeretete.

A szállás, az általunk meglátogatott helyszínek nagyon tetszettek, és azok az ételek/italok, amiket megkóstolhattunk, és amiből a társaság nagy része bőven be is vásárolt.

utasunk 2020.szeptember