Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Lengyelország

Június 13-án ismét megnyitotta a határait!
 
 

Beutazási, tartózkodási és egyéb korlátozások Lengyelországban

Enyhítés június 13-tól:

Mateusz Morawiecki miniszterelnök június 10-i bejelentése szerint június 13-tól, szombattól feloldják a határzárat a schengeni (a német, a cseh, a szlovák és a litván) határokon, június 16-tól pedig újraindulhat a nemzetközi légiforgalom is. A beutazó külföldieknek nem kell karanténba vonulniuk. A nemzetközi légiforgalom normális menetének a visszaállítása akár több hétig is eltarthat, hiszen a légitarsaságoknak idő kell, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba – derült ki szavaiból. (Június elsejével a belföldi járatok 8 repülőtér bevonásával újraindultak.) A nemzetközi vasúti forgalom visszaállításáról a miniszterelnök nem szólt. A FlixBus június 17-től elindítja nemzetközi autóbusz járatait, mely hagyományosan Budapestre is jár. Az első járat Budapestről Varsóba június 25-én indulhat. 

Morawiecki bejelentése alapján a lengyel állampolgárok szabadon utazhatnak azokba az uniós tagországokba, amelyek kinyitják előttük a határaikat, az uniós állampolgárok pedig zöld utat kapnak Lengyelországba. 

Kiemelt Lengyelország ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

8 nap / 7 éj
2020.08.29. - 09.05.
Összesen 2 időpontban

280.700 Ft/főtől
bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK