2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Körutazás Burmában

Út típusa:VároslátogatásOrszág:Burma
Régió:BurmaHelység:Burma
Utazás:RepülövelEllátás:Félpanzió

CSOPORTOS KÖRUTAZÁS MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐVEL. 12 napos körutazás Burmbában. Kirándulás Yangon, Bagan, Mingun és az Inle-tó látnivalói és buddhista emlékei között.

Myanmar, az egykori Burma az arany pagodák, templomok és a millió sztupák országa, bájos, mosolygós és még mindig őrzi az évszázados titkát, amelyet csak akkor lehet megfejteni, ha látjuk, felfedezzük és megnézzük ezt a titokzatos világot, Délkelet-Ázsia ékkövét. Nap mint nap, olyan magasra tesszük a mércét a sok és változatos látnivalóval, hogy az út során végig olyan érzésünk lesz, mintha egy aranytól csillogó meseországban járnánk, ahol thanakával festett arcú, longyis - szoknyás helyiek élnek örök mosollyal az arcukon. Myanmar egy életre megbabonáz mindenkit.

 

Miért utazzunk Myanmarba-Burmába?

1. Még kevés turista ismeri és keresi fel.

2. Ázsiában itt találjuk a legtöbb buddhista templomot és sztupát.

3. Minden nap olyan különleges kincseket fedezhet fel, amit sehol másutt a világon.

4. Az Inle –tó egyedisége, életközösségei, falvai a Titicaca-tóval említhető egy lapon.

 

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés: 4*-os szállodákban, egy alkalommal 3*-os szállodában, kétágyas szobákban (a programban szereplő összes szálloda a Booking.com honlapján 8,4 és 8,9 közötti értékelést kapott, ami a Booking.com értékelése szerint a "Mesés" kategóriába tartozik)

Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd) utolsó napon reggeli, ebéd és vacsora

 

GARANTÁLT INDULÁS!

Program:

1. nap: Budapest - Yangon

Indulás Budapestről Yangonba, menetrend szerinti járattal, átszállással Doha-ban.

 

 

2. nap: Yangon

„Mingalabar!” Isten hozta Önöket Burmában! Érkezés Yangonba a reggeli órákban, érkezés után ismerkedés a várossal, a város hangulatának felderítése következik. Először Yangon óvárosát nézzük meg, annak brit gyarmati stílusú épületeit. Egy kis séta a nyüzsgő belvárosban, ebéd egy indiai étteremben, majd a burmai templomépítészet egyik remekét keressük fel, a Kyaukhtatgyi pagodát, amely a 72 méter hosszú fekvő Buddha szobornak ad otthont, maj dtovábbmegyünk a Kandawgyi-tóhoz. A város közepén található tó elsősorban kora reggel és naplementekor tökéletes helyszín a sétálásra és a piknikezésre. A tó naplementekor a legszebb, amikor a csillogó Shwedagon pagoda tükröződik a vizében.    Ezután jön a nap fénypontja, a domb tetején épült, világhírű, 40 tonna arannyal gazdagon díszített Shwedagon pagoda, a burmai függetlenség szimbóluma, ahol órákat lehet bolyongani a sok aranypagoda árnyékában. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Yangonban (1 éj).

 

Szállás: Jasmin Palace Hotel Yangon 4*

3. nap: Yangon – Kyeikhtiyo (Arany –szikla)

Reggeli után autóbusszal utazunk Bago város irányába az Arany –sziklát rejtő hegy lábánál lévő Kingun alaptáborba. Útközben a burmai vidék, a vidéki életbe nyerhetünk bepillantást. Ebéd útközben egy helyi étteremben.  Az Arany – sziklát nyitott terepjáróval közelítjük meg, majd 4 km-es gyalogtúra után érjük el. (külön költség fejében, hordszékkel is megtehető a gyalogtúra) Érkezés után a naplemente csodálatos látványában gyönyörködhetünk. Szállás és éjszaka a hegy tetején levő, különleges panorámával bíró hotelben.

Szállás:

 

4. nap: Kyeikhtiyo – Bago – Yangon

Reggel utazunk tovább az egykori Mon fővárosba, Bago-ba. Érkezés után Burma legmagasabb pagodáját a Shwemawdaw pagodát, és a világ legszebb fekvő Buddha szobrát Shwethalyaung-ot nézzük meg. Ebéd egy helyi étteremben, szállás Bago-ban.

 

Szállás:

5. nap: Yangon – Bagan

Reggeli után utazás Yangonba, Burma fővárosába. Ebéd után transzfer a repülőtérre és helyi repülőjárattal repülés Baganba, Ázsia legnagyobb építészeti emlékeivel rendelkező városába.  Érkezés után transzfer a szálláshelyre. Éjszaka Baganban.

Szállás:

 

 

6. nap: Bagan

Reggeli után felkeressük a Min Nan Thu faluban lévő, XII. században épült Tayokepyay templomot. és Phaya Thone Zu és a Nandamanya templomokat, valamint Bagan egyik leghíresebb kolostorát a Kyat Kan Cave monostort. Ezután szétnézünk, a helyi faluban találkozunk a helyiekkel, akár a házaikat is megnézhetjük. Ebédelni egy különleges helyen és társaságban fogunk, a kolostorban és szerzetesekkel. Megismerkedünk a szerzetesek életével, mintegy 100 fő lakik ebben a kolostorban, miután megáldják a csoportot együtt fogyasztjuk el a szerzetesek egyszerű ebédjét. Ebéd után, változatos program bár minket. Megnézünk egy helyi tészta üzemet, meglátogatunk egy burmai mozit, felkeressük a helyi fodrászt és egy helyi tea üzletet is, ismerkedünk a vidéki Burma mindennapi életének a szereplőivel a napot egy ökrösszekerezés zárja. Szállás Baganban.

Szállás:

 

 

7. nap: Bagan – Heho – Pinday barlangok – Inle – tó

Reggeli után repülés Heho-ba, onnan Pindaya érintésével az Inle – tóhoz. A nap folyamán meglátogatjuk a Pindaya-i barlangokat, ahol több mint 8.000 darab, különféle anyagból készült Buddha szobor található. A nap folyamán felkeressük Pindaya egyik leghíresebb kézműves műhelyét is, ahol gyönyörűen díszített shan papír- és fa esernyőket készítenek. Késő délután motorcsónakba szállunk, hogy eljussunk a szállodánkig, amely az Inle-tónál található. Szállás az Inle-tónál (2 éj).

Szállás:

 

8. nap: Inle –tó

Reggeli után hajóra szállunk és felkeressük az úszó piacot. Ezt követően Pa-Oh faluba, Indein-be hajózunk a tó nyugati partjára, és felkeressük a rejtett Indein pagodakomplexumot, amely több száz kisebb, mohával és növényekkel benőtt sztúpából áll. Ebéd egy helyi étteremben. Délután megismerkedünk a falusi emberek mindennapi életével, láthatjuk, mint végzik a betakarítást, a cséplést és a termények válogatását, megtekinthetjük az érdekes építkezési szokásaikat. Felkeresünk egy hajókészítő műhelyt is. Helyi ételeket fogyaszthatunk, a nap során megnézzük az 5 darab arannyal borított Buddha szobrot őrző Phaung Daw Oo pagodát is. Vacsora és éjszaka szálláshelyen.

 

Szállás:

 

9. nap: Inle-tó – Bagan

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Mandalayba. Érkezés után városnézés. Mandalay a királyi Burma utolsó fővárosa, az ország egyik legnagyobb városa, valamint kulturális és vallási központja. A szomszédos Sagaing-ben él az ország szerzeteseinek 60%-a. A Mandalay-i kézművesek is országszerte híresek. A Mandalay-i városnézést a Kuthodaw Paya-val kezdjük, ahol a központi sztúpa körül miniatűr pavilonok találhatók és mindegyikben egy márványtábla kapott helyet. A 729 márványtáblát buddhista írásjelek díszítik. Ez a „világ legnagyobb könyve”. Majd a Mandalayi Palotával folytatjuk a városnézést. Ez volt az első palota a városban, amit Mindon király építtetett, amikor Mandalay-ba helyezte át a székhelyét. Ebédet követően a Mahamuni Paya pagodájához utazunk. Az ebben a pagodában található Mahamuni kép az egyik legszentebb ábrázolás Myanmarban, amelyet 15 centiméternyi aranylemez borít. A szentségimádók reggelente 4 órakor a képhez sereglenek, hogy megnézzék a különleges arcmosó ceremóniát. Ezen kívük még ellátogatunk egy aranyfüst készítő műhelybe és selyem manufaktúrába valamint Kalaga tapéta készítő műhelybe is. Naplementekor a Mandalay dombra megyünk, könnyű sétával felgyalogolunk a fedett lépcsősoron, hogy fentről tekinthessük meg a gyönyörű naplementét és a panorámát. Szállás Mandalay-ban (2 éj).

Szállás:

 

10. nap: Mandalay – Amarapura – Mingun

Reggel felhajózunk az ország legjelentősebb vízi közlekedési útján, az Irrawady folyón és felkeressük Mingun ősi települését, ahol a világ legnagyobb, de egyben befejezetlen sztúpája található. Fantasztikus látvány a folyóról megpillantani ezt a félbehagyott piramisszerű építményt. Érkezés után felkeressük Settawya pagodáját, ami Buddha lábnyomát őrzi. A szent helytől nem messze található a világ legnagyobb, máig is megszólaltatható harangja, a Mingun harang. Ezután a „Halhatatlanság városába”, Amarapura-ba, a régi királyi központba utazunk. Itt meglátogatjuk Mahangadayon buddhista kolostort, ahol megközelítőleg 100 szerzetes él, megnézzük a világ leghosszabb teakfa hídját, az 1,2 km hosszú U Bein hidat. Szállás Mandalay-ban.

Szállás:

 

 

11. nap: Mandalay – Mingun – Yangon

Reggel transzfer a repülőtérre, Hehoba és repülés Yangonba. Érkezés után ebéd, majd kipróbáljuk a város egyik különlegességét a „körvonatot” ez követően ajándékvásárlási lehetőség a Scott piacon, más néven a Bogyoke piacon. Búcsúvacsora után éjszaka Yangonban

Szállás:

 

12. nap: Yangon – Budapest

Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.

 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek:

Bagan négynyelvű kőtáblák

 

 

Mison_A.jpg


Az út idegenvezetője: Mison Andrea

Bölcsész tanár - közgazdász, idegenforgalmi vállalkozási szakértő

Az utazás iránti szeretetemet nagyapámnak köszönhetem, aki a diavetítéseivel minden este más és más városba utaztatott minket… Akkor még híres régésznek készültem. A két tannyelvű gimnázium szintén garancia volt a kötelező külföldi utakra. Az egyetemista-hátizsákos világjáró kalandok alatt döntöttem el: meg kell ismernem minél több kultúrát, ahol térd alatt piszok van. Az újabb és újabb civilizációk felfedezése a hobbimmá, majd szakmámmá vált, a diplomaosztó ünnepség helyett már Burmában idegenvezettem. A latin országok és Ázsia lett a szenvedélyem.  A tanítás, tolmácsolás és az idegenvezetés mellett az anyaszerepet sem hanyagolom el.  A közel 25 év szakmai tapasztalat sokat segít abban, hogyan adjam tovább a világ általam fontosnak tartott jelenségeit. Szerencsésnek mondhatom magam: a hobbim a munkámmá vált.
2 alkalommal is telepített idegenvezető voltam Burmában huzamosabb ideig.

 

2017 február

"Nagyszerű a burmai út: rengeteg a látnivaló, változatos a program, bőséges az ellátás, mindez egy felkészült, lelkes idegenvezető társaságában - mi kell még egy élménydús egzotikus utazáshoz?

Én nagyon élveztem, köszönöm!" V.I.


2017 február

„Szeretnék külön köszönetet mondani az út szervezőinek és Mison Andrea idegenvezetőnknek a felejthetetlen élményekért. Sok különleges és új élményben volt részem. Betekintést nyerhettem egy távoli ázsiai ország kultúrájába, mindennapjaiba. Találkozhattunk helyi törzsekből emberekkel, ismereteket szerezhettünk kézműves mesterségeikről. Az európai turistáknak készített megszokott éttermi ételek mellett Andi jóvoltából helyi specialitásokat is kóstolhattunk, ami szintén érdekesség volt számomra és örülök, hogy erre lehetőség nyílott.

Mint minden úton, itt is természetesen előfordultak megoldandó kérdések vagy helyi félreértések, amik szerintem csak szórakoztatóbbá, élménydúsabbá tették az együtt töltött időt. Lényeg, hogy szerintem minden jól végződött.

Köszönöm a szervezést és remélem, mihamarabb újra részese lehetek a világ egy másik  pontján az 1000 út által szervezett egyik programnak. „ K. Szilvi


2017 február

„Az utat nagyon sikeresnek értékelem.   A kulturális élmény szinte felfoghatatlanul gazdag volt.  Valamennyi kirándulás kiválóan volt szervezve, szinte semmire sem kellett várni, könnyedén illeszkedtek a programok.   A szállások és étkezések is jól lettek kiválogatva.   A helybéli idegenvezetők közül a yangoon-i és a mandalay-i vezető egészen kiváló volt, a bagani talán kevésbé.

Néhány szó az idegenvezetésről.   Mison Andrea rátermett, áldozatkész és jól tájékozott idegenvezető.  Remekül kommunikál a helyiekkel és az utasokkal is.   Nehéz dolga volt egy kevéssé homogén csoport valamennyi tagjával egyszerre szót érteni, de sikerült megoldania a feladatot.   Bár szerencsére nem volt rá szükség, de érezni lehetett, hogy baj (orvosi, hatósági, stb.) esetén is mindent meg akarna és tudna jól oldani.  Külön kiemelném, hogy a program alakításában is rugalmas volt, minden esetben, amikor külön kívánság merült fel, a csoporttal együtt mérlegelte, hogy egyfelől eleget tegyen a leírt program pontjainak, másfelől módot találjon arra, hogy azok, akik elfáradtak, vagy más miatt nem kívántak egyes programokon részt venni, megfelelően pihenhessenek.   Ez hatalmas munka volt, amit Andrea kiválóan oldott meg.

Három megjegyzésem lenne a szervezésről.  Először.  Lehet, hogy elkerülhetetlen, mégis igen fárasztó volt több ízben nagyon korán kelni, mert az időeltolódás miatt amúgy is zavaros biológiai ritmus ehhez nem könnyen alkalmazkodott.  Nincs kizárva, hogy ez az én személyes problémám csupán, mert a társaság legtöbb tagján nem láttam túlzott fáradtságot. Másodszor:  a "mesterségek" helyszínein tett látogatások többnyire boltokkal voltak összekötve és az utasok (én is) vidáman vásárolgattak is.  Ez jó dolog, de akár nyíltabban is el lehet mondani, hogy ezek kvázi bevásároló megállók.  Nem szégyen ez.  Harmadszor:  engem igen-igen érdekelt volna valami olyan program,  amely során valamit látunk a helyi középosztályból is.  A luxus-szállodák, illetve a szegény sorsú falusiak mellett jó lett volna azt is látni, hogyan él a középosztály.  Ha megoldható, a jövőben talán beilleszthető lenne egy program, amelyben mondjuk a turisztikai, vagy nyelveket tanuló, illetve azt tanító diákokkal és tanárokkal lehet találkozni.   Igaz, abban, hogy ez mennyi utast érdekelne annyira, mint engem, nem vagyok biztos.

 

Mindezek apróságok.  Összefoglalva: történelmi tudásban és esztétikai élményekben rengeteget gazdagodtunk.  Örülök, hogy részt vettem az úton. Az 1000 út szervezése meggyőző és kiváló volt, legközelebb is boldogan választom az irodát.

 

Üdvözlettel,

Kovács Mária”


Várható menetrend:

December 03: Budapest - Dubai  14:40-23:05

December 04: Dubai - Yangon    03:30-11:15

December 14: Yangon - Dubai    01:50-05:45

December 14: Dubai - Budapest  08:25-11:40

 

Ország

Burma:

Lakosság: 63 millió. Yangon a korábbi főváros 5 millió lakosú, Mandalay a kereskedelmi központ 1 millió. A lakosság nagy része a központi síkságon él, mezőgazdasággal foglalkozik, s csak alig negyedük városlakó. Hivatalos nyelv a burmai; de az értelmiség körében, és a kereskedelemben szinte mindenki beszél angolul. A lakosság 85%-a theravada-buddhista, 2%-a hindu, 2-3%-a mohamedán, illetve keresztény. Népcsoportok: 72% burmai, a többi 9% shan, 7% karén, 12% egyéb népcsoport. Területe 7 Magyarország, 680 ezer km2, 900x2000 km. Legmagasabb hegye 5881 méter. Leghosszabb s legfontosabb folyója: Irrawaddy 2092 km. Az ország fő tájegységei: a Himalája alsó vonulata, a keleti és nyugati hegylánc, az Irrawaddy termékeny völgye és a tengerpart. A trópusi esőerdőktől a teakfa és a bambuszon keresztül a fenyő és az örökzöld tölgy is megtalálható. 1945 előtt Burma volt a világ legjelentősebb rizsexportőre. A megművelt területnek felén rizst termesztenek, ami a legfontosabb exportcikke az országnak.

Az ásványi kincsekben gazdag ország, ólmot, cinket és ezüstöt bányásznak, illetve drága és féldrága köveket. Burma ipara még fejletlen, habár az embargó vége óta hatalmas változások zajlanak az országban. Az úthálózat bővül, hossza már 25 000 km; minősége is javúl. Van vasútvonala, habár elég lassú. Az Irrawady folyón zajlik a fő kereskedelem, több mint 1400 km hosszan hajózható.

Vallásuk: Alapvetően theraváda buddhista ország, de sok animista hitet követő népcsoport is él ott, illetve hinduk, keresztények, és muszlimok is.

Az építészeti emlékek egyértelműen indiai hatásról tanúskodnak 3-9 századból származó. Két típusuk van: a sztupák (buddhista egyházi építmények az ereklyék megőrzésére), és a templomok. Az aranyműves munkák és az elefántcsonttal, tükörüveggel berakott, aranyozott fafaragványok tanúskodnak arról, hogy a burmaiak ma is mesterei a kézművességnek.

Főbb látnivalók: Burma rengeteg történelmi és természeti látványossággal rendelkezik: Shwedagon Paya Yangonban; az ősi város Bagan, és az Inle tó, s Mandalay körül a régi királyi városok. 1989-ben a katonai hunta az országgal együtt (ekkor lett Burmából Mianmar) több várost és folyót átneveztek, majd nemrég lett az ország új fővárosa Nepjida faluja.

Kommunikáció: nagyon drága (1000 ft/perc roamingal). Az internet lassú, de már a szállodákban van.

 

Időjárás

Burma alapvetően egész évben meleg ország, száraz és esős évszak váltakozik. A trópusi monszunövezethez tartozik. A kellemesebb száraz időszak decembertől márciusig tart, a monszun májustól októberig. Ezek között két forró átmeneti időszak van. Utunk során túlnyomórészt 25°C körüli párás hőmérsékletre, napos időre számíthatunk. Különösen javasolt a napszemüveg, fejfedő és az erős faktorszámú naptej használata! A hegyekben az Inle-tónál és Kalawban este lehűl éjszaka 12-fokra és rövid eső előfordulhat.


Ruházat

Ne hozzon túl sok ruhát, mert meleg van még télen is, s a szállodákban lehet mosatni. Trópusi országban póló vagy ing, laza nadrág elégséges. Estére hosszú ujjú ing, polár, nadrág. Egyéb felszerelések: kényelmes hátizsák, szandál, kényelmes könnyű túra cipő, bicska, zseblámpa, elemek, gyógyszerek, napszemüveg, napolaj, mini-varrókészlet, fejfedő, napszemüveg, napkrém, legalább egy váltás meleg ruha, szúnyogriasztó. A fényképezőgép és telefonok akkumulátorait majdnem minden szálláshelyen lehetőség lesz feltölteni.


Szállás

Általában szállodákban alszanak, amik színvonala jó, de elmaradhat az Európában megszokott minőségtől. Áramszünet már alig van. A zuhanyzók és vécék a szobákban lesznek, tisztaságuk megfelelő. A szobák általában kétágyasak, így az egyedül jelentkezőket összetársítjuk nemben és lehetőség szerint korban megegyező utastársakkal.


Higiénia

Csak palackozott víz fogyasztását javasoljuk, ami egyébként mindenütt kapható s olcsó. A vásárolt gyümölcsöt alaposan mossa meg. Ha odafigyel, jó eséllyel tudja elkerülni az emésztési jellegű kellemetlen szituációkat, habár, ezen legtöbben átesnek egyszer az út során. Kötelezően előírt védőoltás nincs, de javasoljuk a Hepatitis A és esetleg a B védőoltást, ill. tetanusz, tífuszt. Az oltásokról háziorvosodnál tudsz érdeklődni. De hivatalos infokért keresd fel a nemzetközi oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 2-6., Tel.: (06-1) 476-1364) avagy http://www.oltokozpont.hu/index.php?id=296 , illetve a megyei ÁNTSZ kirendeltséget.

Természetesen egy-két alapvető orvosságot érdemes magával hoznia: hasfogót, lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót, görcsoldót valamint fertőtlenítőszert és ragtapaszt, de mindenhol hozzá lehet jutni gyógyszerekhez.


Élelem

A burmai étkezések az itthoni árak alatt vannak, habár jobb éttermekben inkább magyar árakra lehet számítani. Alapélelmiszer mindenütt beszerezhető a boltokban, mindig megállunk vásárolni palackos vizet, este pedig mindig lesz étterem a közelben. Emellett az utcai kifőzdékben, éttermekben, nagyon olcsón lehet meleg ételhez vagy snackekhez jutni (3-4  dollár). A burmai konyhában sok kis hús és zöldséges adagot hoznak ki a rizs mellé. A tea, leves és a saláta jóformán mindenhol ingyen jár az ételekhez. A legtöbb fogás elég fűszeres.  Az ételekhez változatos fűszerek és mártások is tartoznak: ecetes chili, szójaszósz és egy egyéb mártások. Desszertként érdemes indiai édességeket enni, de a mianmariak trópusi gyümölcsöket esznek. A lakosság sokszínűségét az étkezés is tükrözi: rengeteg féle indiai és kínai ételt is találni. A vegetáriánusok a zöldségételek közül tudnak választani. A kávé íze nem hasonlít a hazai eszpresszóra. Hozzon magával Nescafét, ha arra vágyik. A gyümölcsleveket és a cukornádlét ajánlom mindenki számára. Alkohol tartalmú italt csak jobb éttermekben vagy boltokban lehet kapni. Cigit mindenhol lehet vásárolni, nagyon olcsó. A helyiek nagy része helyi szivart, cserutot szív.


Pénz-ügy

ATM van az országban, de nagyon magas kezelési költséget számolnak fel tranzakciónként.

Ezért célszerű készpénzt hozni, amerikai dollárt. LEHETŐLEG MINÉL FRISSEBB NYOMTATÁSÚ, CSAK ÚJ ÁLLAPOTÚ, PECSÉT ÉS FIRKÁLÁS VALAMINT SÉRÜLÉS MENTES DOLLÁRT HOZZON! Egyébként elképzelhető, hogy nem, vagy sokkal alacsonyabb árfolyamon váltják be. A hamis dollártól tartva előfordulhat, hogy a helyi váltók nem fogadják el az AB és a CB-vel kezdődő sorszámozású amerikai bankjegyeket. A hivatalos pénznem a kyat, 1340 kyat/1 USD volt idén, 2017. januárban. A legjobb árfolyamot a minél magasabb címletű bankjegyekért adják 50-100 dolláros címletek esetén, általában vidéken rosszabb az árfolyam. Érdemes mind amerikai dollárt, mind kyatot tartani magunknál. Költőpénznek minimum 250-300 dollárt ajánlunk (étkezésekre, innivalóra, emléktárgyak, ajándékok, kisebb szolgáltatások vásárlása esetén)

Ehhez a körutazáshoz nem tartozik fakultatív program, a részvételi díj minden programot tartalmaz.

A teljes ár kalkulációjához vagy a foglaláshoz kattintson a választott időpontra!

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár
Repülövel 2017.12.03 2017.12.14 12 nap / 10 éj Félpanzió 425 000 Ft

Az ár tartalmazza

 • a szállást 4*-os szállodákban és egy alkalommal 3*-os szállodában, kétágyas szobákban
 • a félpanziós ellátást (program szerint)
 • a helyi közlekedést
 • a megadott programokat
 • a programok belépődíjait
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
 • az e-bike kerékpártúrát Baganban
 • a csónak túrát az Inle-tavon

Külön fizetendő

 • A nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel (kb. 370 000 Ft/fő),
 • az esetleges védőoltások árát (kb. 25.000 Ft),
 • a vízumot (burmai vízum:kb. 20.000 Ft/fő),
 • borravalót 4 USD/fő/nap
 • útlemondási biztosítást (1,5%),
 • betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást

Egyágyas felár: 170.000 Ft


Az utazásokról további felvilágosítást adnak:

Oroszország, Kaukázus, Üzbegisztán, Irán, Baltikum és oroszországi hajóutak

 • Bartos Szilvia:+36 1 354 3997
 • Márk László:+36 1 354 3996
 • Nagy Gergő:+36 1 301 4991

Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia (India, Kína, Dél-Kelet Ázsia), Ausztrália

 • Rokolya Péter:+36 1 354 3994
 • Csumita Angéla:+36 1 302 2962
 • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Nyugat Európa, Tengerparti nyaralások, Tengeri Hajóutak

 • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Franciaország, Korzika, Szardínia, Portugália, Olaszország, Bor és Gasztronómiai Utazások

 • Deczky Katalin:+36 1 301 4999
 • Zsila Sándor:+36 1 301 4998

Figyelem! A térképen látható útvonalak tájékoztató jellegűek!


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte