Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Kanadai kalandozások a Rocky Mountaineeren
Luxus vonatút Kanadában
 
970 000 Ft
/fő + repülőjegy
8 nap/ 7 éjszaka
 
Utazás:

Vonatút luxus vonattal.

Elhelyezés:

7 éjszaka, kétágyas Kabinban

Ellátás:

Teljes ellátás

Utazás:

Vonatút luxus vonattal.

Elhelyezés:

7 éjszaka, kétágyas Kabinban

Ellátás:

Teljes ellátás

Miért ez az út?

 Garantált indulás a megjelölt időpontokban

 

 Exkluzív utazás, különleges kényelem az út során

Részletes program

Kanadai kalandozások a Rocky Mountaineeren!

Ha olyan utazást keresnek, ami tele van kalandos tájakkal és felfedeznivalókkal, ez ezt az utat Önnek ajánljuk. A Sziklás-hegységet nehéz bejárni, de a vonat hatalmas kupolaablakaival nem maradnak le semmiről.

A világhírű luxusvonattal felfedezhetik Kanada legnyugatibb tartományának mesés és  ikonikus szépségeit, úgy mint a Sziklás-hegységben lévő Castle Mountain, a híres Stoney Creek híd és a türkizszínű gleccsertó, a Lake Louise. A Rocky Mountaineer vitathatatlan fénypontját a kétszintes üvegtetős kocsik jelentik; az emeleten káprázatos kilátás nyílik a lenyűgöző tájra, míg a földszinten ínyenc ételekkel kényeztetik a vendégeket.

Útvonalunk: CalgaryBanff-Lake Louise Kamloops- Vancouver

Tervezett program

1. nap – Calgary

Érkezés Calgaryba, városnézés az „Új Nyugat szívében” egyénileg. Éjszakázás Calgaryban.

 2. Nap – Calgary - Banff

Reggel indulunk Calgaryból egész napos túrára, amit Lake Louis-zal zárunk. Elutazunk Karanaskisba ahol a nap fénypontjaként egy 12 perces helikopterrepülésen veszünk részt a lenyűgöző Sziklás-hegység fölött. Folytatjuk utunkat Banff felé egy városnéző túrára ami során megnézzük Bow Fallst, a Minnewanka-tavat, a Surprise Cornert és a Hoodoos-t majd felvonóról csodáljuk a tájat Banffban. A túra végeztével késő délután érkezünk Banffba, ahol éjszakázunk.

3. Nap – Banff

Egy egész napunk lesz, hogy egyénileg felfedezzük a Banffi Nemzeti 
Parkot. Fakultatív programként választhatunk egy kellemes fürdőzést az Upper Hot Springs-i ásványvizes medencékben vagy természetsétára indulhatunk a közeli hegyi ösvényeken, meglátogathatjuk a Banffi Történrti Múzeumot, hajókázhatunk a Minnewanka-tavon vagy golfozhatunk a Fairmont Banff Springs golfpályáján.

Éjszakázás Banffban.

4. Nap – Lake Louise

Reggel után indulás egy félnapos túrára a Yoho Nemzeti Parkba, hogy bepillantást nyerhessünk a park természeti csodáiba. A látnivalók között van a Spirál Alagút, a Smaragd-tó és a természetes sziklahíd, ami átível a Kicking Horse folyón. A túra végén transzfer a szállásra.

Éjszakázás Lake Louisban

5. Nap – Gleccser és jégmezők

A mai napon egész napos túrára indulunk a világ leglátványosabb országútján a Jasperi Nemzeti Park felé az Icefield Parkway-n. A Columbia Jégmező az egyik legnagyobb jégfelhalmozódás az északi sarkkörtől délre, valamint Észak-Amerika legmegközelíthetőbb jégmezője. A Columbia Icefield Centerben ideje megebédelnünk (nincs az árban), ebéd után pedig átélhetjük a Columbia Jégmező Gleccser Kalandját (a belépőt az ár tartalmazza). A túra alatt egy jégfelfedező fedélzetén utazunk az Athabasca Gleccser közepében, hogy többet megtudhassunk a földtani jellemzőiről. Ezt követően rövid megállót teszünk a Bow- és a Peyto-tavak partján, mielőtt visszaérkeznénk Lake Louise-ba délután.

Éjszakázás Lake Louis-ban.

6. Nap – Lake Louise – Kamloops


Mai utazásunk a Lake Louise állomásról indul, reggel 9:00 órakor. Lake Louise-tótól Kamloopsig utazunk, mely British Columbia belvárosának szíve. Az utazás egy látványos tájképet ölel fel, a kanadai Sziklás-hegység gleccserjei és hófödtei csúcsai között, hágókon és hosszú alagutakon, tó rendszereken át. A mai csúcspontok közé tartozik majd a Continental Divide, a Spiral Tunnels, a Kicking Horse Canyon, a Rogers Pass. Érkezés Kamloopsba 18:30 és 20:00 óra között. Töltsön el az estét a város felfedezésével, vagy pihenjen a szállodában.

Éjszakázás Kamloopsban.

 

7. Nap – Kamloops – Vancouver


Utazásunk folytatódik nyugat felé a partmenti város, Vancouver felé. A mai utazásunkon ismét tanúi lehetünk a táj drámai változásának: a sivatagszerű környezetből élesen váltunk át a szélesen kanyargó folyókig, érintetlen erdőkig, a Cascade-hegység lélegzetelállító látványa mentén a Fraser-völgyi buja, zöld mezőkig. A legizgalmasabb napi látnivalóink a meredek lépcsők, szikla kocsiszínek a Thompson folyó partján és a Pokol Kapujának rohanó vize a Fraser-kanyonban. A vonatutunk végetér a Vancouverbe való esti érkezéskor.

8. Nap – Vancouver

A vakáció véget ér a hotelből történő check-out-tal.

 

Foglalható időpontokCsomagár 7 éj/fő
2019.05.30 -2019.06.27 között970.000 Ft
2019.07.11-20109.09.23 között990.000 Ft
2019.09.29 -2019.10.10 között930.000 Ft
Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

További időpontok

AZ ÁR TARTALMAZZA
  • Teljes ellátást a vonaton
  • programok angol nyelvű idegenvezetéssel
  • Belépőjegyeket a program szerint
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
  • Repülőjegyet illetékkel kb. 250 000 Ft -tól
  • Vízumot (kb. 15 CAD / fő)
  • Útlemondási biztosítást 
    (1,5%)
  • Utasbiztosítás

 

Egyéb költségek

  • Személyes kiadások
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Melicher Szilvia
+36 (1) 207 8226
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

 

8 nap / 7 éj
2020.11.15. - 11.22.

880.000 Ft/főtől

5 nap / 4 éj
2020.05.20. - 05.24.

450.000 Ft/főtől
bezárás

 

 

Kedves Utasaink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy megelőzés céljából irodánkban a személyes ügyfélfogadás jelenleg szünetel. Kollégáink továbbra is elérhetők e-mailben és telefonon hétfőtől péntekig 9-18 óra között. 


A részleteket az alábbi linken találják meg: 

http://www.1000ut.hu/kapcsolat


A tájékoztató teljes tartalma ITT olvasható.

 

Megértésüket köszönjük!