Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Dél-Korea és Japán
Vízen, földön, levegőben
 
1 675 000 Ft
/fő + repülőjegy
2020.03.26. - 2020.04.14.
 
Utazás:

 repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással; a helyszínen belföldi repülőjárattal, autóbusszal és hajón 

Elhelyezés:

Dél-Koreában 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban, és a Princess Cruises kétágyas kabinjaiban

Ellátás:

félpanzió a körutazáson, teljes ellátás a hajón

Utazás:

 repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással; a helyszínen belföldi repülőjárattal, autóbusszal és hajón 

Elhelyezés:

Dél-Koreában 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban, és a Princess Cruises kétágyas kabinjaiban

Ellátás:

félpanzió a körutazáson, teljes ellátás a hajón

Miért ez az út?

1. A tavasz időszaka mindkét országban teli van várakozással, örömmel, hagyományokkal. Ennek leszünk mi is részesei cseresznyevirágzáskor. Tesszük mindezt, egy óceánjáró minden kényelmével az út japán szakaszán.

2. Felkeressük Dél-Korea legszebb, legérdekesebb látnivalóit a demilitarizált zóna egyedi világától a Japán-tenger partjáig.

3. Japánban megismerkedünk az ország kettősségével, a máig élő, a múltban eredt tradíciókkal és a modern Japán világával az élet számos területén.

 

Magyar csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Részletes program

1-2. nap: Budapest – Szöul

Utazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szöulba, Dél-Korea fővárosába. A másnapi érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Szöulban (2 éj).

3-4. nap: Szöul – Gwangmyeong – Yongin – Deajeon

Reggeli után megkezdjük egész napos szöuli programunkat. Először a suwon-i Hwaseong erődöt keressük fel, majd a Jogmyo királyi szentélyt, a Kjongbokkung királyi palotakomplexumot és a Jogyesa templomot. Napunkat az lnsadong piacon zárjuk. Másnap az egész napos programunk során először a Gwangmyeong barlangot keressük fel. A barlang a modern Dél-Korea megtestesítője, de egyben történelmi emlék is. Ezt követően Yonginba, egy koreai hagyományőrző faluba megyünk. A nap végén egy frissítő lábfürdőt veszünk a Daejon Spa Park-ban. Szállás Daejonban.

5-6. nap. Gyeongju – Andong

Délelőtt Gyeongju falut keressük fel, mely a Hahoe maszkokról és a Gut maszk táncról híres. Következő programunk a Byeongsan konfuciánus iskola meglátogatása. Szállás Andongban. Másnap reggeli után a Bulguksa templomot keressük fel. A templom szépsége és „kőtornyai” az egész világon ismertek. Ezt követően a Tohamsan hegységben megnézzük a Seokguram templomot. Következő megállónk a Daereungwon sírkomplexumban lesz, a 23 síron túl itt található a Cheonseongdae obszervatórium is. Szállás Gyeongju-ban.

7-8. nap: Gyeongju – Busan - Mungyeong – Szöul – Tokió

Délelőtt megnézzük a Hadongyongygungsa templomot, amely Dél-Korea egyik legnépszerűbb látványossága, majd átkelünk a Gwangandaegyo hídon, és meglátogatjuk a Dongbaekseom-szigeten található Choi Chi-Won emlékművét. Megállunk az ENSZ temetőben, ahol a dél-koreai háború áldozatainak állítottak emléket. A nap végén a busan-i Gwangbokdong utcán és a Jagalchi piacon zárjuk a napot. Szállás Busan-ban. Másnap meglátogatjuk MungyeongSaejae-t, Dél-Korea legmagasabb és legveszélyesebb hágóját. Megnézzük a KBS Dráma Stúdiót, mely a történelmi drámákra szakosodott stúdiók közül a legnagyobb a világon. Érkezés Szöulba, transzfer a repülőtérre és utazás Tokióba, Japánba. Szállás Tokióban (2 éj).

9-10. nap Tokió – Gamagori

Reggeli után egész napos gyalogos városnézésre indulunk, de természetesen a tömegközlekedés is hasznos segítségünkre lesz. Városnézés: Asakusi és Shinjuku negyedek, Sensoji templom, Meji szentély. Másnap délelőtt szabadidő, majd transzfer a kikötőbe, csoportos bejelentkezés, ebéd a hajón, délután szabadprogram. Szállás a hajón (9 éj).

11-12. nap: Gamagori – Osaka

Kikötünk Gamagori-ban, mely kellemes klímával bír, és tradicionálisan készített textiljeiről híres. Másnap Osaka-ba érkezünk. Évszázadokon keresztül Osaka volt Japán kereskedelmi és kulturális kapuja, ma Japán 2. legnagyobb városa.

13-14. nap: Kochi – Hiroshima

Kochi-t, az Urado-öböl partján fekvő várost ismerhetjük meg. Nevét a városban lévő középkori erődről kapta. Szubtrópusi klímájából adódóan gazdag növényzet, pálmák és hibiszkuszok borítják. Másnap Hiroshima-ban kötünk ki. 1945. augusztus 6. napja mindenki számára ismertté tette a város nevét. Pedig Hiroshima mást is tartogat a látogatóinak. Miyajima-szigetén áll a híres Itsukushima szentély, amely Japán egyik legszebb látványossága.

15-16. nap: Tengeren – Busan

Egész nap a tengeren, pihenés, a fedélzeti szolgáltatások igénybe vétele. Másnap Busan-ba érkezünk, amely számtalan felfedezésre váró látnivalót tartogat.

17-20. nap: Sasebo – Tokió – Budapest

Érkezés Sasebo-ba, mely a Saikai Nemzeti Park területén fekszik, ebből adódódóan sok természeti szépséggel várja a látogatóit. A 18. napot a tengeren töltjük. A 19. napon reggeli után búcsúzunk a hajótól, kiszállás Yokohama kikötőjében. Transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre, érkezés a 20. napon.

 

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát mindenkor fenntartja! A körutazás és a hajóút külön-külön is foglalható, erről bővebb tájékoztatást a kollégáink adnak.

 
UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Korea: suwon-i Hwaseong erőd, Jogmyo Királyi Szentély, Kjongbokkung királyi palotakomplexum, Bulguksa templom, Seokguram templom, Korea - Gyeongju falu
 • Japán – Titkos keresztény emlékek Nagaszaki, Itsukushima szentély, Japán - Hiroshima Béke Emlékhely
Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 
2020.03.26. - 2020.04.14.
20 nap / 17 éj
1 675 000 Ft
Betelt

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • a hajóút előtt 6 éjszaka szállást Dél-Koreában, 2 éjszaka szállást Tokióban, helyi 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban, félpanzióval
 • a leírásban szereplő programokat és szükséges transzfereket
 • 9 éjszaka szállást a hajón, választott kabin kategóriában
 • hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, tea, limonádé)
 • medencék, napozóágyak és fitneszterem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • nemzetközi repülőjegyek illetékkel
  kb. 245 000 Ft
 • kikötői illetéket
  kb. 36 000 Ft
 • kötelező borravalót (hajóra előre itthon fizetendő Ft-ban, a körút során pedig a helyszínen USD-ben)
  kb. 31 000 Ft és 75 USD/fő
 • alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását a hajón
 • útlemondási biztosítást
  1,5%

 

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • egyágyas felár
  135 000 Ft
 • fakultatív kirándulásokat 
 • személyes kiadásokat
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Gyurgyovits Éva
+36 (1) 354 3994
Kovács Andrea
+36 (1) 301 4990
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Az út idegenvezetője

Dr. Rontó Attila

1000ut_ronto_attila2.jpg

24 éve kezdtem idegenvezetni, mivel nagyon szeretek utazni és nyelveket tanulni. A történelem és földrajz is az érdeklődésem középpontjában volt. Első diplomámat az MBE Összehasonlító Kultúra és Kelet- Kutató tanszékének Japán szakán szereztem, ahol lehetőségem volt vallás- és kultúrtörténettel foglalkozni. Ezután a Japán állam ösztöndíjasaként lehetőségem volt Tokióban tanulni. Kutatásom témája a világ vallásai voltak. Gyakorlatilag az egész világtörténetet végigtanultam. Különösen a vallás- és művészettörténetre koncentráltam. Sokat foglalkoztam az ősi civilizációk történetével is. A világ túlnyomó részét bejártam már, magán- és üzleti úton. Stabil idegenvezetési ismereteimben azért bízom, mert dolgoztam már be- és kiúton egyaránt. 6 útlevelem telt be eddig és kb. 80 országban jártam már.

 

Ismerje meg Dél-Koreát és Japánt!

14 nap / 13 éj
2021.09.21. - 10.04.


900.000 Ft/főtől

18 nap / 15 éj
2022.03.11. - 03.28.


1.675.000 Ft/főtől

11 nap / 9 éj
2021.05.19. - 05.29.


1.209.000 Ft/főtől
bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK