Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

India - Arany háromszög
Diwali ünnepén, Dubai és Abu Dhabi
 
675 000 Ft
/fő repülőjeggyel
2021.10.29. - 2021.11.08.
 
Utazás:

menetrend szerinti Emirates repülőjárattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 4* szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanzió, (büfé reggeli és vacsora Indiában, italok nélkül. Dubaiban, 3 reggeli és 2 vacsora)

Utazás:

menetrend szerinti Emirates repülőjárattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 4* szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanzió, (büfé reggeli és vacsora Indiában, italok nélkül. Dubaiban, 3 reggeli és 2 vacsora)

Miért ez az út?

1. Mert mi nem csak beszélünk róla, hanem tényleg megmutatjuk a vendégeinknek Indiát.

2. Több élmény, látványosság, látnivaló, kevesebb vásárlás.

3. Az útjainkat olyan időszakokban indítjuk, amikor helyi ünnepek is vannak, az ezeken való részvétel nagyban növeli az utazáshoz kapcoslódó élményeket.

4. Kislétszámú, csoportos útjaink tartalmasabbak, élményekben gazdagabbak. 

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Társítási garancia!

Audio guide-ot biztosítunk 15 főtől!

Részletes program

1-2. nap: Budapest – Delhi

Elutazás Budapestről az Emirates légitársaság menetrend szerinti járatával, egy átszállással Delhibe. Másnap, a fővárosba való érkezés után rögtön megkezdjük ismerkedésünket India vallásaival, kultúrájával és Delhi műemlékeivel. A Laksmi Narayan hindu templom után a szikh vallásúak legnagyobb Delhiben található templomát, a Bangla Sahib gurudwarat látogatjuk meg, ahol lehetőségünk lesz a szikh vallásúak adományaiból finanszírozott közösségi konyhába betekinteni vagy akár kicsit besegíteni. Buszos városnézésünk során láthatjuk a Parlament épületét, a város jelképének számító India kaput és amennyire lehet, megközelítjük a monumentális elnöki palotát is. Szállás Delhiben (2 éj).

3. nap: Delhi

Második Delhiben töltött napunk során a város legrégebbi részébe, Ó-Delhibe látogatunk el, ahol bejárjuk India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Ezt követően biciklis riksákkal teszünk egy kört a mecset körüli bazár negyedben, így igazán át tudjuk élni a hihetetlen indiai hangulatot. Ó-Delhiben programunkat Mahatma Gandhi, a nemzet atyja emlékhelyének meglátogatásával zárjuk. A nap során megnézzük a Világörökség részét képező Qutub komplexumot a világ legnagyobb minaretjével és a csodával határos módon épségben megmaradt kb. 1600 éves Delhi vasoszloppal. 2005-ben adták át az Akshardam modern hindu templomot, amely lenyűgözi a látogatót faragásaival, márvány és féldrágakő díszítéseivel.

4. nap: Mathura – Agra

Korán reggel Agra felé vesszük utunkat, de közben megállunk Krisna szülővárosában, a Jamuna folyó partján fekvő Mathurában, amely a hindu vallásúak egyik legfontosabb szent helye. Agrába érkezés előtt megállunk külvárosában, Sikandrában, ahol a legnagyobb mogul uralkodó, Akbar többszintes mauzóleumát tekintjük meg. Felkeressük a „mini Taj Mahal”-ként, vagy a Taj Mahal előfutárként" ismert I’timád-ud-Daulah síremléket, majd a nap zárásaként a 17.században Sah Jahan mogul uralkodó által felesége, Mumtaz Mahal részére épült, a „szerelem műemlékeként is ismert" mauzóleumot, a Taj Mahal-t. Szállás Agrában (1 éj). Napi utazás: 205 km, 5 óra.

5. nap: Agra - Fatehpur Sikri – Bharatpur

Reggel meglátogatjuk a masszív vörös falakkal körbevett Vörös erődöt, amely egykor a Mogul Birodalom fővárosa volt, majd folytatjuk utunkat tovább Fatehpur Sikribe. Az Agrától 40 km-re található, a nagy mogul uralkodó, Akbar császár által épített és mindössze 15 éven keresztül használt fővárost elszórtan épült vörös homokkő épületegyüttesek tagolják. A hozzákapcsolódó óriási mecset Szálim Csiszti szúfi szent gyöngyház baldachinos síremlékével ma is kívánságok helyszíne. A „Szellemváros” megtekintése után Bharatpur városába érkezünk a délutáni órákban, ahol egy palotastílusban épült szálloda szökőkutakkal és belső udvarokkal tagolt nyugalmát élvezhetjük. Szállás Bharatpurban (1 éj). Napi utazás kb. 54 km, 1 óra.

6. nap: Bharatpur madárrezervátum – Jaipur

Hajnalban reggeli előtt biciklis riksákkal fedezzük fel a bharatpuri madár rezervátumot és nemzeti parkot, hiszen ebben az időben a legaktívabbak a madarak. Az UNESCO Világörökség részét képező, Indiában a legtöbbféle madárfajjal büszkélkedő vízi paradicsomban, a vízi és költöző madarakon túl szambár szarvasokat és antilopokat is láthatunk. A program végeztével utazás a szálláshelyre, majd reggeli után utazunk tovább Jaipurba, Rajasthan állam fővárosába. Útközben megállunk a világ egyik csodájának tartott Abhaneri lépcsős kútnál, amely az egyik legrégebbi és legmélyebb ilyen jellegű építmény egész Indiában. Közvetlen mellette állnak a 8. században épült ősrégi hindu Harshat Mata templom romjai. Szállás Jaipurban (2 éj). Napi utazás kb. 176 km, 4 óra

7. nap: Jaipur – Amber-erőd

Egész napunkat Jaipur, „a rózsaszín város” felfedezésével töltjük. Először a Jaipur melletti Amber erődbe látogatunk el, ahova elefántháton jutunk fel. Az erőd Jaipur megalapítása előtt az egyik rádzsput dinasztia fővárosaként szolgált. A belső kert, az apró tükrökkel díszített fogadópalota és háremhölgyek palotája ámulatba ejti a látogatót. Az erőd megtekintése után megállunk fotószünetre a Jal Mahal vízipalotánál, az indoszaracén stílusban épült, árkádokkal, pavilonokkal tagolt Albert Hall művészeti múzeumnál, valamint Jaipur egyik leghíresebb látnivalójánál, az apró lyukakkal tagolt Szelek Palotájánál. Felkeressük Jaipurban a Város palotát és Múzeumot, amely Jaipur város megalapítása óta az uralkodó maharaja rezdenciája. Itt betekintést nyerünk a jaipuri maharaják életébe, öltözékébe és megnézhetjük a világ legnagyobb ezüstedényeit. Az egyik legérdekesebb látnivaló a Jantar Mantar csillagvizsgáló, amellyel óriási műszereinek köszönhetően annak idején hihetetlen pontosságú számításokat tudtak végezni. A programból nem maradhat ki a bazárlátogatás, ahol a helyi kis üzletek forgatagában lehet gyakorolni az alkudozást. A program végeztével visszamegyünk a szállodába, majd este fakultatív programlehetőség a Diwali táncos-zenés esten való részvétel, hiszen a fények ünnepe az egyik legnagyobb fesztivál a helyiek életében.

8. nap: Delhi – Dubai

A reggeli utáni kis pihenővel utazás autóbusszal Delhibe, az Indira Gandhi nemzetközi repülőtérre. Utunk indiai szakasza ezzel véget ér és egy egész más világba csöppenünk, amikor Dubaiba érkezünk. India és az Emirátusok közötti nagy kontraszt különleges élményt jelent számunkra. Érkezés után transzfer a szállodába, majd idegenvezetőnkkel lehetőség lesz gyalogosan a szomszédos Emirates Mall bevásárlóközpontot felkeresni, ahol a fedett sípálya megtekintése mellett vacsorázásra is lesz lehetőség. Szállás Dubaiban (3 éj).

Napi utazás kb. 250 km, 5 óra

9. nap: Dubai

Reggeli után félnapos, autóbuszos Dubai városnéző programra indulunk. Elsőként a mesterségesen feltöltött Pálma-szigetre megyünk el, ahol fotószünetet tartunk a híres Atlantis Hotelnél. Sorra vesszük a város ikonikus épületeit, mint a Burj Al Arab vitorlás alakú szálloda és a világ legnagyobb épülete, a 828 méter magas Burj Khalifa és a Zabeel királyi palota. A legrégebbi városrészben áthajózunk az öböl (creek) túloldalára, ahol rövid megállót tartunk a híres fűszer-és arany bazárban. A városnézést követően visszamegyünk a szállodába és egy rövid pihenő után terepjáró autókkal indulunk a sivatagi szafari programra. Szakavatott gépkocsivezetőink visznek minket a homokdűnéken keresztül a dűnék között felállított táborig, ahol táncos és zenés programok mellett elfogyasztjuk vacsoránkat. A program során lehetőség lesz hennakészítésre, vízipipázásra és tevegelésre is.

10. nap: Abu Dhabi

A reggelit követően szabad program, vagy fakultatív egész napos kirándulási lehetőség Abu Dhabiba, az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába. A kirándulás keretében megismerkedünk a város leghíresebb épületeivel, látványosságaival. A látogatás fénypontja a világ egyik legnagyobb mecsetjének, a Zayed Sejk mecset meglátogatása a világ legnagyobb szőnyegével és egyik legnagyobb csillárjával. Megállunk fotószünetre az Emirates Palacenál, amely a világ egyik legdrágább szállodája. Ha időnk engedi, megállunk a Yas szigeten található Forma 1 es autópályánál. A fakultatív programot követően visszatérünk Dubaiba a szállodába, majd zárásképpen hajókirándulással egybekötött vacsorán veszünk részt a Creek (öböl) vagy a Dubai Marina mentén egy fából készült hajó (dau) fedélzetén.

11. nap: Dubai – Budapest

Kora reggel transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Delhi – Vörös Erőd
 • Delhi – Qutub Minaret
 • Agra – Taj Mahal
 • Agra – Vörös Erőd
 • Fatehpur Sikri
 • Jaipur – Jantar Mantar
 • Rádzsasztáni erődök – Amber erőd

Fakultatív programok

 • Diwali ünnepi gálaest: 25 000 Ft
 • Abu Dhabi egész napos kirándulás: 25 000 Ft
Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 
2021.10.29. - 2021.11.08.
11 nap / 9 éj
675 000 Ft
Foglalás

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 260.000 Ft)
 • 6 éjszaka szállást Indiában, félpanziós ellátással, 2 ágyas helyi 4*-os szállodai szobákban
 • 3 éjszaka szállást Dubaiban, helyi 4 *-os szállodában, reggelivel és 2 vacsorával
 • a program szerinti transzfereket, kirándulásokat légkondicionált gépjárművel
 • magyar nyelvű idegenvezetést
 • belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • e-vízum díja ügyintézéssel 
  kb. 32 000 Ft 
 • borravalók
  kb. 50 USD/fő
 • útlemondási biztosítás
  1,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • egyágyas felár
  149 000 Ft
 • Diwali ünnepi gálaest
  25 000 Ft
 • Abu Dhabi egész napos kirándulás
  25 000 Ft
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Gyurgyovits Éva
+36 (1) 354 3994
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
Az út idegenvezetője

2020 Simigh Ágnes 

s._agnes.jpg 

Az 1000út utazási iroda neve egyben a mottója is: olyan helyekre utazni, amelyek különlegesek, akár kevésbé ismertek.

Én teljesen azonosulni tudok ezzel, hiszen az ismeretlenebb desztinációk sokkal érdekesebbek, mint az Eiffel - torony meglátogatása sokadjára.

Az elmúlt 10 év alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem elsősorban Ázsiában és a Közel-Keleten, amit szeretek megosztani csoportjaimmal.

Azzal, hogy utasaink kiválasztják egy utunkat máris megmutatják, hogy készen állnak a felfedezés kalandjára.

Mindent megteszek azért, hogy olyan élményekkel érkezzenek haza, amelyeket nem felejtenek el és úgy érezzék valóban megismerték az adott országot.

Ha ez sikerül, akkor nem is lehetek ennél elégedettebb.

 

Ismerje meg Indiát!

 

16 nap / 14 éj
2021.11.06. - 11.21.


850.000 Ft/főtől

10 nap / 7 éj
2021.04.02. - 04.11.


505.000 Ft/főtől

14 nap / 11 éj
2021.07.17. - 07.30.


844.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin