Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Dél-India nagykörút
Madrastól Kochiig
 
550 000 Ft
/fő + repülőjegy
2019.02.21. - 2019.03.07.
 
Utazás:

repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanziót, (reggeli és vacsora), a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)

Utazás:

repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanziót, (reggeli és vacsora), a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)

Miért ez az út?

1. Mert ezen az utunkon megismerheti Dél-India történelmét, vallásait, kultúráját és mindent, amit ebben a régióban feltétlen meg kell nézni.

2. Mert Dél-Indiában található többek szerint az igazi indiai konyha, ízek és természetesen a vegetariánusoknak, ez egy igazi „paradicsom”.

3. Mert a programunk tartalmaz 3 éjszakát a tengerparton, ahol kipihenhetjük a körutazás fáradalmait is.

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Tengerparti pihenéssel

UNESCO Világörökségi helyszínek

Társítási garancia!

Részletes program

1. nap: Budapest – Dubai

Elutazás Budapestről az Emirates Légitársaság, menetrend szerinti járatával, egy átszállással Chennai-ba az egykori Madrasba.  

2. nap: Chennai

Érkezés transzfer a szállodába majd rövid pihenés után kezdődik az autóbuszos városnéző programunk. Ismerkedés 4. legnagyobb városával Chennai-val az egykori Madrassal. Városnéző programunkat a Szent György Erődben és Múzeumban kezdjük, majd a Mária és Szent Tamás templomot is megnézzük, ismerkedésünket a várossal a Madras Múzeummal folytatjuk, valamint a nemzeti Művészeti Galériával. Vacsora és éjszaka a szállodában, Chennaiban (1 éj).

3. nap: Chennai – Mahabalipuram

Reggeli után Mahabalipuramba utazunk érkezés után elfoglaljuk a szálláshelyünket, a Koromandel parton, a Bengáli – öbölben fekvő városban. A környék egykori legnagyobb kikötővárosának történelme több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Érkezés után a nap hátralévő részében szabad program. Szállás Mahabalipuramban (2 éj).

4. nap: Mahabalipuram

A mai napon a környék különleges látnivalóit fedezzük fel.  Először Kanchipuramba utazunk, ahol először a Sivanak szentelt a Kailasanathar templomot nézzük.  A Pallava időszak más templomait, Muktheeswarar, Iravatanesvara is meg fogjuk látogatni. Délután Mahabalipuram látnivalóit nézzük meg. A hely tömör gránitsziklából kifaragott szobrászati remekművek lélegzetelállító kiállítása. Itt az ember magát a természetet alakította  fenséges művészetté a legkiemelkedőbb látványosság az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott öt kocsi csoportja. Nem marad ki a programból a világ legnagyobb domborművének a „Bhágiratha vezeklésének” a megtekintése sem.

5. nap: Mahabalipuram – Tanjore

Reggeli után Tanjore-ba utazunk. Útközben megállunk Aurobindo Ashram Auroville-ban, a világ legismertebb spirituális központjában. Ezt követően a következő állomásunk Pondicherry lesz, ahol a Pí élete c. film is kezdődik. Ez a francia hangulatú város sajátosan ötvözi az indiai és az európai kultúrát, itt a Ganésának szentelt templomokat nézzük meg. A legöregebb templomot a X. században építették a Cholas birodalom idején. Érkezés után a szálláshely elfoglalása, éjszaka Tanjore-ban (1 éj).

6.nap: Tanjore – Trichy

Tanjore a Chola birodalom fővárosa volt. Első programunk a I. Raja Raja király uralkodása idején a X. században épített Sri Brahadeeswarar templom lesz.  A világ egyik legkülönlegesebb templom együttese mellett megnézzük a Palotát, a Művészeti Galériát, és a Saraswathi Mahal könyvtárt, ahol több mint 30.000 db pálmalevélre és papírra írt kéziratot őriznek.  A program végeztével utazunk tovább Trichy-be. Éjszaka Trichy-ben (1 éj).

7. nap: Trichy – Madurai

Reggeli után Srirangamba látogatunk. A város a Cauvery folyó egy szigetén található, India egyik legnagyobb Visnu szentélyének a falain belül. Megnézzük a Sri Ranganathaswamy hindu templomot amely Ranganatha istenségnek szenteltek és a világ legnagyobb működő hindu temploma. A 83 méter magas Sziklaerőd (Rock Fort) tetejére épült Ganésa szentélyből különleges látvány tárul a városra és környékére. A városban számos történelmi épületek, régi műemlékek, templomok találhatóak. Megnézzük még a Szent József templomot, és India egyik legrégebbi templomát a Sívának szentelt Tiruvanaikkaval templomot. A program végeztével utazunk Maduraiba a „szentélyek szentélyébe, a városok városába”. Éjszaka Madurai-ban (2 éj).

8. nap: Madurai

A mai napi programunk az utazásunk egyik csúcspontja lesz. Reggeli után megnézzük a Parvatinak szentelt Sri Meenaksi-Sunderaswarar templomot majd a madurai-i Nayaka dinasztia uralkodója számára építet Thirumalai Nayak Mahal palotát. Este részt veszünk a Meenakshi templom szertartásán.

9. nap: Madurai – Periyar

Reggeli után utazunk Periyar-ba. Periyarban található India 27 tigris rezervátuma közül ez egyik. Az egykori vadászterület természetes szépsége, változatossága, gazdag növény és állatvilága rabul ejt minden látogatót. Két folyója, a Periyar és a Pamba biztosítja a folyamatos vízutánpótlást. A látogatás után megkeresünk egy fűszerkertet, amely a vidék egykori gazdagságát biztosította, és a nyugati gyarmatosítók érdeklődését is felkeltette. Csónakba szállunk és a Periyar-tavon utazva találkozhatunk, elefántokkal, vízi bivalyokkal. Szállás Periyar-ban (1 éj).

10. nap: Periyar  - Alleppey  

Reggeli után kezdődik az elefánt program amely, etetést, fürdetést és elefánt háton utazást is tartalmaz. Ezt követően utazunk tovább Aleppey-be, ahol lakóhajóra szállunk és a híres Kerala-i csatornákon utazva élvezzük a kényelmet a trópusi táj látványát, szépségét. Évszázados kereskedő kikötők mellett hajózunk el, képeskönyvbe illő tájak között, ültetvények, kókuszpálmák, nyugalom ez vár ránk.  Éjszaka a lakóhajón (1 éj).

Szállás: Lakóhajón

11-13. nap: Alleppey – Mararikulam

Reggeli után utazunk tovább Mararikulamba, az arab-tenger partján fekvő üdülővárosba. a szálloda elfoglalása után szabad program. Éjszaka Mararikulamban (3 éj).

14. nap: Mararikulam – Cochin

Reggeli után utazunk Cochinba. Cochin városa az „Arab-tenger királynője”. India leggazdagabb államának, Keralának a gazdasági és kereskedelmi központja. Érkezés után megkezdjük városnéző programunkat. Megnézzük a Mattancherry Holland Palotát, a Zsinagógát, A Szent Ferenc templomot, amely a legöregebb keresztény templom Indiában. Természetesen nem maradhat ki a látnivalók sorából a hagyományos hálós horgászt a kínai hálók megtekintése sem. Este részt veszünk egy tradicionális Kathakali tánc shown. Szállás Cochinban (1 éj).

15. nap: Cochin – Dubai – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre utazás Dubai-on keresztül Budapestre.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Mahabalipuram templomok
 • Chola templomok

 

További információk

Várható menetrend (változhat):

November 22: Budapest – Dubai  14:40 – 23:05       EK112   kb. 5 óra 25 perc 

November 23: Dubai – Chennai  02:50 – 08:15         EK544   kb. 4 óra

December 06: Kochi - Dubai  04:30 – 07:05               EK533   kb. 4 óra 30 perc

December 06: Dubai - Budapest  08:25 – 11:40        EK111  kb. 5 óra 25 perc

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

A foglalás gombra kattintva elsőként az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlat megfelelő, akkor ugyanazon a felületen a foglalás is elkészíthető.

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • 13 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
 • svédasztalos reggelit, és vacsorát, a lakóhajón teljes ellátást (italok nélkül)
 • a helyszíni közlekedést és minden közlekedési jegyet, közlekedést külön busszal,
 • belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
 • Riksa túrát Maduráj-ban
 • Elefánt programot Periyarban
 • Kathakali táncbemutatót
 • magyar nyelvű idegenvezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • a nemzetközi és belföldi repülőjegyet illetékkel
  kb. 195 000 Ft
 • e-vízum díját ügyintézéssel
  kb. 32 000 Ft
 • a borravalókat
  6 USD/fő/nap
 • az útlemondási biztosítást
  1,5%

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • egyágyas felár
  230 000 Ft
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

Ismerje meg Indiát!

 

 

16 nap / 13 éj
2020.10.18. - 11.02.


1.030.000 Ft/főtől

16 nap / 14 éj
2020.11.08. - 11.23.


850.000 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin

bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK