Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Hírek
 • Utazási tanácsok videó Gyetván Csabával 2021.03.19.

  2021. március 19.

  Gyetván Csaba Youtuber és televíziós műsorvezető irányításával segítünk eligazodni a jelenleg érvényes légitársasági és utazási szabályokban.
  Témák: Friss élménybeszámoló dr. Rontó Attila idegenvezetőnktől, aki a napokban ért haza csoportunkkal Tanzániából. Márc. 25-én nyit a Seychelle-szigetek, így röviden bemutatjuk az országot és szállodákat. Mexikóból jelentkezik helyi képviselőnk, aki megmutatja, hogy mi a helyzet most Cancúnban. Egyre többen kapják meg az oltást, így röviden összefoglaljuk, hogy milyen feltételekkel lehet oltással utazni.
  A videó IDE kattintva tekinthető meg.

   
 • Meghosszabbított kockázatmentes előfoglalás

  2021. március 19.

  Foglaljon kockázatmenetesen! Ha április 15-ig lefoglalja utazását, az előleg csak 75 nappal az indulás előtt fizetendő. Kivéve az oroszországi, Wizz Air-rel történő utazások esetén, ahol az előleg április 15-ig fizetendő.

   
 • Utazási tanácsok videó Gyetván Csabával 2021.02.05.

  2021. február 5.

  Egyre több ország nyitja meg kapuit a turisták előtt. A televíziós műsorvezető, Gyetván Csaba vezetésével röviden kitekintünk a nagyvilágba, hogy milyen feltételekkel utazhatunk például Dubaiba, Zanzibárra, Mexikóba, Dominikára vagy éppen a Maldív-szigetekre. Milyen előnyt jelent az oltás jelenleg? Tartsanak velünk online "utastalálkozónkon", ahol minden friss információt megosztunk Önökkel!
  A videó IDE kattintva tekinthető meg.

   
 • 1000 ÚT utazási tippek egzotikus üdüléshez

  2021. január 21. 

  Nekünk fontos, hogy Ön nyugodt legyen az indulásig. Foglaljon rugalmas lemondási feltételekkel! 

  Tudta, hogy kérhet irodánktól ajánlatot extra rugalmas lemondási feltételekkel? A jelenlegi bizonytalan helyzetben nehéz dönteni, nálunk azonban foglalhat szállást és repülőjegyet is úgy, hogy azt lemondhatja vagy szabadon átfoglalhatja egy későbbi időpontra, akár pár nappal az indulás előtt is. Kérjük, jelezze kollégánk felé, ha Önnek a rugalmas feltételek a legfontosabbak, és mi olyan ajánlatot készítünk Önnek, amelyhez olyan légitársaságot és szállodát választunk, amelyek biztosítják ezeket. 

  Javasoljuk, hogy kössön sztornó biztosítást, amely pozitív teszt esetén is védelmet nyújt!

  Válasszon olyan biztosítást, amely abban az esetben is fizet, ha Ön nem beteg, de az indulás előtti PCR tesztje pozitív lesz. A különböző biztosítók eltérő feltételekkel ajánlanak ilyen biztosításokat, ezért javasoljuk, hogy döntés előtt kérje kollégánk segítségét, hogy biztosan az Ön igényeinek legmegfelelőbbet köthesse meg.

  Hogyan oldható fel a karantén a lehető leggyorsabban hazaérkezéskor?

  Pénteki érkezés esetén a repülőtéren rögtön lehetőség van az 1. PCR teszt elvégzésére, 2 nap múlva, vasárnap pedig már a 2. tesztet lehet megcsináltatni, amelynek eredménye már másnap elkészül, tehát 3 nap múlva (összesen +1 nap szabadság igénybevételével) már szabadulhat a karantén alól. 

  Bécsi indulás és érkezés
  Sok esetben a repülőjegy árak kedvezőbbek lehetnek, mint budapesti indulás esetén.
  A bécsi repülőtérre való kijutás és az onnan való hazajutás is egyszerű, hiszen tranzitálásnak számít. 

   

  AKTUÁLIS KÉRDÉSEK

  Hol lehet gyorsan tesztet elvégeztetni?

  Budapesti helyszínek:
  - Medicover: Cím: Budapesten és vidéken több helyszínen Tel: +36 1 465 3131 Web: www.medicover.hu   
  - Waberers Medical Center: Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.Tel: +36 1 323 7000 Web: www.wmc.hu

  Repülőtéri tesztelés:
  -  2B terminál, érkezési szint
  - A PCR tesztet időpontfoglalás nélkül lehet elvégeztetni. A tesztek elvégzéséhez csupán online regisztráció szükséges, amely okostelefon vagy számítógép segítségével elvégezhető a https://bud.umedhub.com/ weboldalon.
  - A regisztrációt követően a felhasználó e-mailben megkapja azt a QR-kódot, amelyet a helyszínen, érintésmentesen beszkennelhet, bankkártyával kifizeti a tesztelést, és azonnal megkapja a sorszámát. A PCR teszt hatóságilag meghatározott ára: 19.500 Ft.
  - A PCR teszt eredményéről a tesztet követő 24-48 órán belül elektronikus értesítést kapnak a szűrést igénybe vevők. 

  A karantén működése érkezéskor.

  A repülőtéren ki kell tölteni az adatlapot, amelyet a repülőtér munkatársai eljuttatnak a rendőrségnek. Két negatív teszt (a két tesztet 5 napon belül kell elvégezni, de a két teszt között minimum 48 órának el kell telni) után a rendőrségnek be kell küldeni az eredményt, amelyet követően e-mailen tájékoztatják arról, hogy elhagyhatja a lakását. Amennyiben nem végeztet tesztet, 10 nap elteltével automatikusan feloldódik a karantén.

  Már megkaptam az oltást, milyen utazási szabályok vonatkoznak rám?

  Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több egészségügyi dolgozó keres meg minket, aki már megkapta az oltást és szeretne utazni. Mivel az általános vakcinálás minden országban még csak néhány hete tart, ezért jelenleg még semmilyen kedvezményt nem jelent az oltás. Remélhetőleg ez az oltakozás előrehaladtával majd változni fog, de jelen állapot szerint az országok - néhány kivételtől eltekintve - általában PCR teszthez kötik a beutazást.
  Magyarországra való hazajutáskor is a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet a meghatározó. Ez alapján 10 nap karantén vagy 2 negatív PCR teszt a kötelező a beoltottaknak is.
  Egyetlen kivételt jelent, ha 6 hónapon belül valaki bizonyítottan átesett a koronavíruson, mivel ebben az esetben magyarországi belépéskor kiváltható a teszt és a karantén. Hogy ezt figyelembe veszik-e kiutazáskor, az országfüggő. Van, ahol igen (pl. a Maldív-szigetekre teszt nélkül léphet be, aki 3 hónapon belül igazoltan átesett a fertőzésen), és van, ahol viszont nem (pl. Dubai vagy Srí Lanka).
  Tudomásunk szerint március közepétől Seychelle-szigetek nyitni fog, ahol vakcina igazolással ki lehet váltani a jelenleg érvényben lévő karantént, viszont beutazáskor az oltási igazolás mellé még egy 72 óránál nem régebbi PCR tesztre így is szükség lesz.

  Folyamatosan figyeljük a híreket, hiszen azok szerencsére gyorsan változnak. Addig is keressenek minket bizalommal, mert a világ nyitva áll!

  Részletekért és további utazással kapcsolatos hasznos információkért érdeklődjön kollégáinknál.

   
 • Megjelent a katalógusunk! Kockázatmentes foglalás!

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy megjelent a 2021. évi prospektusunk!

  A már megszokott kínálaton kívül, az idei évben is sok új programot állítottunk össze. Bővítettük az európai körutazások kínálatát, élmény alapú új gasztró utazásokat szervezünk, és már belföldi ajánlatok is szerepelnek a prospektusunkban.

  ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

  2021. március 1-ig a repülőjegy nélküli alapárból törzsutasainknak: 7% kedvezményt, új utasainknak: 5% kedvezményt biztosítunk.

  KOCKÁZATMENTES FOGLALÁSI LEHETŐSÉG

  Számunkra fontos, hogy a jelenlegi helyzetben az utasainknak rugalmas feltételeket tudjuk biztosítani, ezért a legnagyobb újdonság az, hogy igény esetén az utazásaink kockázat és előleg nélkül is lefoglalhatók.

  Amennyiben 2021. március 1-ig lefoglalják az utazásukat, akkor az előleget csak az indulás előtti 75. napon kell befizetni. Eddig az időpontig a foglalás kötbérmentesen törölhető.

  • A fenti, kockázatmentes foglalás esetén új utasoknak a kedvezmény: 3%, törzsutasaink számára a kedvezmény: 5%.
  • A kockázatmentes foglalás alól kivételt képeznek az Oroszországba irányuló, WizzAir járatokkal szervezett utazások, amelyekre a jelentkezéseket normál szerződési és lemondási feltételek, illetve előfoglalási és törzsutas kedvezmények mellett fogadjuk el, viszont az előleg fizetési határideje: 2021. március 1. Ezen dátumig a foglalás kötbérmentesen törölhető.
  • A fenti, kockázatmentes akció csak az új foglalásokra érvényes, a már meglévő, korábban megkötött szerződésekre az érvényes utazási feltételek vonatkoznak.
  • Az előfoglalási és a törzsutas kedvezmény egymással és más kedvezménnyel nem vonható össze, illetve csak saját szervezésű programjainkra érvényesek.

  Katalógusunk letölthető elektronikus formában, illetve az abban szereplő utak a www.1000ut.hu honlapon is megtekinthetők.

  Bízva az érdeklődésükben, várva megrendelésüket, üdvözlettel: 

  1000 Út

   
 • 20 éves az irodánk!

  Megkezdődött a visszaszámlálás... Online KATALÓGUSUNK néhány nap múlva megjelenik! Ezzel a 2021-es évi utazásainkat tartalmazó prospektussal zárjuk le a nem egyszerű 2020-as évet, és megnyitjuk a következőt, amelyhez a jó előjeleknek köszönhetően sokkal több reményt fűzünk.

  Az egyik ilyen, hogy 20 ÉVES LESZ AZ 1000 ÚT.
  Folyamatosan új elképzeléseinken, ötleteinken dolgozunk, amelyek egy részét év közben már megvalósítottuk vagy a 2021. évben vezetjük be, mint:

  • az 1000 Élmény - egzotikus úticélokra szóló egyéni ajánlatok, melyek tartalmazzák a repülőjegyen és szállodán kívül a transzfereket, a helyi magyar idegenvezetést és néhány programot
  • 1000 Vital - egészségmegőrző utazások, ahol akár rehabilitációs, bőrgyógyászati kezeléseken is részt tudnak venni
  • 1000 ART - művészettörténész idegenvezető által kísért utak
  • 1000 CITY - egyéni városlátogatások Európa nagyvárosaiba városkártyával, repülőjeggyel, szállásfoglalással az Önök igényei szerint
  • 1000 ÍZ - különleges gasztro élményekkel fűszerezett kiscsoportos utazások
  • Belföldi csoportos utazások
  • Utazók Klubja EXTRA - tematikus gasztro estek Budapest legjobb helyszínein

  Köszönjük eddigi bizalmukat és foglalásaikat! Reméljük, hogy minél hamarabb személyesen is találkozhatunk! 

   
 • Hideg télből a forró nyárba - PCR teszt nélküli utazások

  2020. október 20.

  Az alábbiakban felsoroljuk, a mai napon mely egzotikus úti célokat kereshetik fel PCR teszt bemutatása nélkül: várják a turistákat Mexikó, Dominika, Kuba (Varadero), Zanzibár és a Kanári-szigetek napfényes tengerpartjai. Amennyiben az utazás célja igazoltan üzleti utazás, abban az esetben a hazaérkezést követően nem kötelező a 10 nap karantén vagy a 2 darab negatív teszt bemutatása. Természetesen irodánk a repülőjegy foglalásban és a szálloda kiválasztásában is segítséget nyújt. A be- és kiutazási szabályok napról napra változnak, ezért részletes tájékoztatásért kérjük, vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Munkatársainkat a travel@1000ut.hu e-mail címen és a +36 (1) 207 8226, +36 (1) 301 4996 telefonszámokon érik el. Részletes tájékoztató a PCR teszt nélküli utazásokról ITT látható.

   
 • Újra készíttethető orosz üzleti vízum

  2020. szeptember 25.

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy szeptember 26-tól kezdődően Az Aeroflot légitársaság újra üzemelteti a közvetlen Budapest - Moszkva járatát. A járat heti 2 alkalommal közlekedik.
  Továbbá arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy az orosz konzulátus elindította bizonyos típusú OROSZ ÜZLETI VÍZUMOK ügyintézését, melyek elkészíttetésében irodánk szintén segítséget nyújt.
  Részletes információért keresse Kiss Henrietta és Simity Péter kollégáinkat. Az elérhetőségeik ITT láthatók.

   
 • Új belföldi programok

  2020. szeptember 16.

  A belföldi programjainkat újabb érdekes ajánlatokkal bővítettük. A Mesélő Kárpát-Koszorú és a Felső-Tisza programunk során Tokaj, Zemplén és Szabolcs legérintetlenebb fellegvárait ismerhetjük meg. A Kalandozás a szatmári szilva vidékén programunk alkalmával a szilvát nem csak lekvárként, hanem pálinkaként is megkóstolhatjuk. Eszem-iszom kalandokat kereső utasaink egy Élmény disznóvágáson vehetnek részt Monoron. Szépasszonyvölgyi kirándulásunkat egy operettesttel gazdagítottuk. Egy villányi borvidéki Élményszüretet követően Pécset is felkeressük. Az Alföldi gasztro wellness ajánlatunk advent idején látogatja meg Szarvas, Gyula és Szeged városait. Advent a Dél-Dunántúlon programunk oszmán-török emlékeket kutat fel. A programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes belföldi programkínálatunk ITT érhető el.

   
 • Újdonság: Belföldi buszos körutazások

  2020. augusztus 25.

  Irodánk kínálatában belföldi programok eddig még nem szerepeltek. A kirándulásokat azon utasok részére állítottuk össze, akik a kulturális és természeti látnivalók mellett gasztronómiai élményeket is keresnek. A korábban már megszokott gasztro túráink színvonalát a belföldi ajánlataink esetében is megtartjuk, és olyan tájakra hívjuk az utasainkat, mint például Somoskő, Parádsasvár, Tokaj, Gemenc, Őrség vagy Tata vidéke. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • Már foglalhatók a szilveszteri programjaink

  2020. augusztus 24.

  Elkészültek és már foglalhatók az idei szilveszteri programjaink. A megszokott kínálattal készültünk, az európai városlátogatásokon kívül, mint például Szentpétervár, Moszkva, Isztambul, Barcelona, egzotikus úti célokon, szikrázó napsütésben is „átugorhatunk” 2021-re, mint például Srí Lanka, Vietnám, Madagaszkár. Ünnepeljék velünk az újévet!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1 napos kirándulások

  2020. augusztus 24.

  A változó utazási szokásokhoz alkalmazkodva irodánk bővítette a már eddig is színes és sokrétű utazási palettáját. Az 1 napos ajánlataink megszervezése során is a fő szempont a kiváló minőség, és az egyedülálló tartalom. Ahogy már más utazásainknál is megszokhatták, igyekszünk nem csak a kulturális és természeti látnivalókba betekintést nyújtani, hanem a helyi gasztronómiai különlegességeket is bemutatni utasainknak. A kirándulások nem csak „hop-on hop-off” túrák, hiszen idegenvezetőink a programot rengeteg információval és tartalommal töltik fel. Belföldi vagy a környező országokba szervezzük a programokat, mint például Tata, Tokaj, Szilvásvárad, Bécs. A belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 ART - Betekintés művészet világába!

  2020. augusztus 26.

  Az 1000 ART megnevezésű programjaink során a művészet és az építészet remekeit kutatjuk fel. Ilyen utak például a Badeni szabadtéri fotókiállítás vagy a bécsi Albertina kiállítás. A kirándulásokat elsősorban művészettörténész idegenvezetők kísérik, hogy a látványt érdekes információkkal egészítsék ki. Belföldi és a környező országokba szervezzük az utazásokat; a belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. Figyeljék a hírleveleinket, csatlakozzanak hozzánk Facebookon, hiszen több 1000 ART utazást tervezünk Magyarország területén, a környező, sőt a távoli európai országokba is!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 magyar szálloda egy kattintásra

  2020. augusztus 26.

  Irodánknál már nem csak 1000 utat, hanem 1000-féle belföldi szállást is lehet foglalni. A kínálatban nem csak üdülések találhatók, hanem csomagajánlatok is, mint például wellness vagy nyugdíjas akciók. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • SZÉP kártya elfogadóhely lettünk

  2020. augusztus 25.

  Örömmel tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy az újdonságként kínált belföldi 1 napos vagy több napos körutazásainkat vagy a belföldi üdüléseket már SZÉP kártyával is kifizethetik. Az alábbi kártyákat fogadjuk el: OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP Kártya.