Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Hírek
 • booking.1000ut.hu

  ELSTARTOLTUNK! booking.1000ut.hu

  Elstartoltunk!

  Örömmel értesítjük Önöket, hogy honlapunkon elindult vadonatúj onlie foglalási rendszerünk!

  Sokak számára bizonyára már jól ismertek a globálisan elérhető foglalási felületek, ahol szállást, repülőjegyet, transzfert foglalhatunk vagy autót bérelhetünk, sőt, akár helyszíni programokat is foglalhatunk magunknak.

  Mostantól Ön is elérheti nálunk ezeket az utazási szolgáltatásokat, csupán néhány kattintással.

  A felület elérhető a www.1000ut.hu főoldaláról és a www.booking.1000ut.hu oldalról is.

  Napjainkban sokan online szervezik utazásukat, kihasználva a nagy kínálatot, a kedvező árakat és azt, hogy ezt bármikor és bárhol le tudják foglalni. Természetesen, mi is számos foglalási rendszer előnyeit élvezzük, amelyek közül a legtöbb, csak nekünk, utazásszervezőknek elérhető.  Mostantól viszont Utasaink számára is elérhetővé tettük ezeket a szolgáltatásokat. 

  Ez így mind jól hangzik, de vajon mitől vagyunk MI jobbak, mint a már létező foglalási rendszerek?

  A mellett, hogy felvesszük az árversenyt azokkal az online foglalási felületekkel, amelyeket már Önök is ismerhetnek, legyőztük a legnagyobb hátrányukat is: személyes tapasztalatból vagy ismerősök példáján biztosan találkoztak már olyan esettel, hogy megtörtént az a bizonyos kivétel, amiről azt gondoltuk, hogy velünk soha! Hogy mégsem megy minden simán és segítségre van szükségünk, és ha lehet gyorsan! Mert: nem érik el a szállást, változott a menetrend, át kell foglalni a csatlakozó járatot, valamilyen technikai hiba adódott a fizetéssel, nem találják a foglalást a szálláson… és még estig sorolhatnánk a hasonló történeteket. Vagy egyszerűen csak nem tudjuk egyértelműen értelmezni a látott információkat és hezitálunk foglaláskor. Ilyen esetekben korábban, ha kérdésük, vagy valamilyen problémájuk akadt foglaláskor, utazás előtt vagy közben, nehezen – legtöbbször idegen nyelven - lehetett elérni az ismert szolgáltatókat.

  Az 1000út azonban most létrehozott egy olyan online keresési, foglalási és fizetési lehetőséget, amely minden - a mai világra jellemző - előnnyel rendelkezik, emellett viszont az utasaink élvezhetik az irodánkra jellemző magas minőségű szolgáltatási és ügyféltámogatási színvonalat a repülőjegy vagy szálláskereséstől kezdve, a foglaláson keresztül, egészen a hazaérkezésig.  

  Tehát ha Ön is az a típus, aki szeret válogatni, nézelődni, összehasonlítani, felfedezni és nem szeret ajánlatokra várni, akkor mindenképp tegye próbára új felületünket!

  Foglalás után pedig dőljön hátra, hiszen ha kérdése van, vagy bizonytalan valamiben, mi itt vagyunk és értjük egymást!

   
 • Oroszország visszaállította a vízumkiadást

  2021. július 1.
   
  Oroszország visszaállította a vízumok kiadását, így 1 darab 72 órás PCR teszttel lehet utazni. Nyári csoportjainkat várhatóan elindítjuk!

  Csoportos utazások: akiknek van már oroszországi foglalása, azokkal hamarosan felveszük a kapcsolatot.

  Vízum kiadás egyénileg utazóknak: a turista és az üzleti vízumok ügyintézése már elindult, részletek ezen a linken érhetők el: http://www.1000ut.hu/vizum/orosz_vizum
  Orosz vízumügyintézés: Kiss Henrietta, Simity Péter, vizum@1000ut.hu, +36 (1) 207 8221 és +36 (1) 354 3991
   
   
 • szabadság

  Hurrá, már nagyon vártuk!

  HURRÁ, MÁR NAGYON VÁRTUK!! Érvénybe lépett a Magyar Közlönyben is közzé tett rendelet, amelynek értelmében karantén- és tesztkötelezettség nélkül térhetnek vissza a világ bármely országából hazánkba azok, akik érvényes magyar védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.
   
  Szerencsére eddig is sokan utaztak, ám Irodánk már nagyon várta, hogy megszűnjön a hazafelé tartóknak a 10 napos karantén, hiszen innentől kezdve még könnyebben lehet külföldre utazni és tervezni a nyaralást.
   
  Weboldalunkon a könnyebb tájékozódás érdekében csoportosítottuk a desztinációkat a beutazási feltételek szerint:
  1. PCR teszt és oltás nélküli utazások
  2. PCR teszttel utazható országok
  3. oltással szabadon utaható országok
   
  Miért érdemes utazási irodával utazni:
  ✅szakértelmünkkel segítünk kiválasztani a megfelelő ajánlatot és programot
  ✅folyamatosan figyeljük a beutazási szabályokat, így, ha menet közben változás történik, értesítjük és megtesszük a szükséges intézkedéseket Ön helyett
  ✅a légitársaságok és a külföldi szolgáltatók is nagyon rugalmasak a lemondást és átfoglalást illetően, így nem kockáztatja a pénzét
  ✅lehetőség van olyan útlemondási biztosítást kötni, mely fedezetet nyújt nem csak a COVID megbetegedésre, hanem már akkor is térít, ha esetleg kontaktszemélyként kerül valaki karanténba
  ✅egy egész ágazatot segít a foglalásával, amivel segít megőrizni sok munkahelyet
   
 • Továbbra is kockázatmentes foglalási lehetőség

  2021. április 20. 

  Foglaljon kockázatmenetesen! Igény esetén a csoportos utazásra való jelentkezéskor az előleg csak 75 nappal az indulás előtt fizetendő. Erre vonatkozó igényüket jelezzék kollégáink felé. Az ajánlat visszavonásig él. 

   
 • 1000 ÚT utazási tippek egzotikus üdüléshez

  2021. január 21. 

  Nekünk fontos, hogy Ön nyugodt legyen az indulásig. Foglaljon rugalmas lemondási feltételekkel! 

  Tudta, hogy kérhet irodánktól ajánlatot extra rugalmas lemondási feltételekkel? A jelenlegi bizonytalan helyzetben nehéz dönteni, nálunk azonban foglalhat szállást és repülőjegyet is úgy, hogy azt lemondhatja vagy szabadon átfoglalhatja egy későbbi időpontra, akár pár nappal az indulás előtt is. Kérjük, jelezze kollégánk felé, ha Önnek a rugalmas feltételek a legfontosabbak, és mi olyan ajánlatot készítünk Önnek, amelyhez olyan légitársaságot és szállodát választunk, amelyek biztosítják ezeket. 

  Javasoljuk, hogy kössön sztornó biztosítást, amely pozitív teszt esetén is védelmet nyújt!

  Válasszon olyan biztosítást, amely abban az esetben is fizet, ha Ön nem beteg, de az indulás előtti PCR tesztje pozitív lesz. A különböző biztosítók eltérő feltételekkel ajánlanak ilyen biztosításokat, ezért javasoljuk, hogy döntés előtt kérje kollégánk segítségét, hogy biztosan az Ön igényeinek legmegfelelőbbet köthesse meg.

  Hogyan oldható fel a karantén a lehető leggyorsabban hazaérkezéskor?

  Pénteki érkezés esetén a repülőtéren rögtön lehetőség van az 1. PCR teszt elvégzésére, 2 nap múlva, vasárnap pedig már a 2. tesztet lehet megcsináltatni, amelynek eredménye már másnap elkészül, tehát 3 nap múlva (összesen +1 nap szabadság igénybevételével) már szabadulhat a karantén alól. 

  Bécsi indulás és érkezés
  Sok esetben a repülőjegy árak kedvezőbbek lehetnek, mint budapesti indulás esetén.
  A bécsi repülőtérre való kijutás és az onnan való hazajutás is egyszerű, hiszen tranzitálásnak számít. 

   

  AKTUÁLIS KÉRDÉSEK

  Hol lehet gyorsan tesztet elvégeztetni?

  Budapesti helyszínek:
  - Medicover: Cím: Budapesten és vidéken több helyszínen Tel: +36 1 465 3131 Web: www.medicover.hu   
  - Waberers Medical Center: Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.Tel: +36 1 323 7000 Web: www.wmc.hu

  Repülőtéri tesztelés:
  -  2B terminál, érkezési szint
  - A PCR tesztet időpontfoglalás nélkül lehet elvégeztetni. A tesztek elvégzéséhez csupán online regisztráció szükséges, amely okostelefon vagy számítógép segítségével elvégezhető a https://bud.umedhub.com/ weboldalon.
  - A regisztrációt követően a felhasználó e-mailben megkapja azt a QR-kódot, amelyet a helyszínen, érintésmentesen beszkennelhet, bankkártyával kifizeti a tesztelést, és azonnal megkapja a sorszámát. A PCR teszt hatóságilag meghatározott ára: 19.500 Ft.
  - A PCR teszt eredményéről a tesztet követő 24-48 órán belül elektronikus értesítést kapnak a szűrést igénybe vevők. 

  A karantén működése érkezéskor.

  A repülőtéren ki kell tölteni az adatlapot, amelyet a repülőtér munkatársai eljuttatnak a rendőrségnek. Két negatív teszt (a két tesztet 5 napon belül kell elvégezni, de a két teszt között minimum 48 órának el kell telni) után a rendőrségnek be kell küldeni az eredményt, amelyet követően e-mailen tájékoztatják arról, hogy elhagyhatja a lakását. Amennyiben nem végeztet tesztet, 10 nap elteltével automatikusan feloldódik a karantén.

  Már megkaptam az oltást, milyen utazási szabályok vonatkoznak rám?

  Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több egészségügyi dolgozó keres meg minket, aki már megkapta az oltást és szeretne utazni. Mivel az általános vakcinálás minden országban még csak néhány hete tart, ezért jelenleg még semmilyen kedvezményt nem jelent az oltás. Remélhetőleg ez az oltakozás előrehaladtával majd változni fog, de jelen állapot szerint az országok - néhány kivételtől eltekintve - általában PCR teszthez kötik a beutazást.
  Magyarországra való hazajutáskor is a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet a meghatározó. Ez alapján 10 nap karantén vagy 2 negatív PCR teszt a kötelező a beoltottaknak is.
  Egyetlen kivételt jelent, ha 6 hónapon belül valaki bizonyítottan átesett a koronavíruson, mivel ebben az esetben magyarországi belépéskor kiváltható a teszt és a karantén. Hogy ezt figyelembe veszik-e kiutazáskor, az országfüggő. Van, ahol igen (pl. a Maldív-szigetekre teszt nélkül léphet be, aki 3 hónapon belül igazoltan átesett a fertőzésen), és van, ahol viszont nem (pl. Dubai vagy Srí Lanka).
  Tudomásunk szerint március közepétől Seychelle-szigetek nyitni fog, ahol vakcina igazolással ki lehet váltani a jelenleg érvényben lévő karantént, viszont beutazáskor az oltási igazolás mellé még egy 72 óránál nem régebbi PCR tesztre így is szükség lesz.

  Folyamatosan figyeljük a híreket, hiszen azok szerencsére gyorsan változnak. Addig is keressenek minket bizalommal, mert a világ nyitva áll!

  Részletekért és további utazással kapcsolatos hasznos információkért érdeklődjön kollégáinknál.

   
 • Megjelent a katalógusunk! Kockázatmentes foglalás!

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy megjelent a 2021. évi prospektusunk!

  A már megszokott kínálaton kívül, az idei évben is sok új programot állítottunk össze. Bővítettük az európai körutazások kínálatát, élmény alapú új gasztró utazásokat szervezünk, és már belföldi ajánlatok is szerepelnek a prospektusunkban.

  ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

  2021. március 1-ig a repülőjegy nélküli alapárból törzsutasainknak: 7% kedvezményt, új utasainknak: 5% kedvezményt biztosítunk.

  KOCKÁZATMENTES FOGLALÁSI LEHETŐSÉG

  Számunkra fontos, hogy a jelenlegi helyzetben az utasainknak rugalmas feltételeket tudjuk biztosítani, ezért a legnagyobb újdonság az, hogy igény esetén az utazásaink kockázat és előleg nélkül is lefoglalhatók.

  Amennyiben 2021. március 1-ig lefoglalják az utazásukat, akkor az előleget csak az indulás előtti 75. napon kell befizetni. Eddig az időpontig a foglalás kötbérmentesen törölhető.

  • A fenti, kockázatmentes foglalás esetén új utasoknak a kedvezmény: 3%, törzsutasaink számára a kedvezmény: 5%.
  • A kockázatmentes foglalás alól kivételt képeznek az Oroszországba irányuló, WizzAir járatokkal szervezett utazások, amelyekre a jelentkezéseket normál szerződési és lemondási feltételek, illetve előfoglalási és törzsutas kedvezmények mellett fogadjuk el, viszont az előleg fizetési határideje: 2021. március 1. Ezen dátumig a foglalás kötbérmentesen törölhető.
  • A fenti, kockázatmentes akció csak az új foglalásokra érvényes, a már meglévő, korábban megkötött szerződésekre az érvényes utazási feltételek vonatkoznak.
  • Az előfoglalási és a törzsutas kedvezmény egymással és más kedvezménnyel nem vonható össze, illetve csak saját szervezésű programjainkra érvényesek.

  Katalógusunk letölthető elektronikus formában, illetve az abban szereplő utak a www.1000ut.hu honlapon is megtekinthetők.

  Bízva az érdeklődésükben, várva megrendelésüket, üdvözlettel: 

  1000 Út

   
 • 20 éves az irodánk!

  Megkezdődött a visszaszámlálás... Online KATALÓGUSUNK néhány nap múlva megjelenik! Ezzel a 2021-es évi utazásainkat tartalmazó prospektussal zárjuk le a nem egyszerű 2020-as évet, és megnyitjuk a következőt, amelyhez a jó előjeleknek köszönhetően sokkal több reményt fűzünk.

  Az egyik ilyen, hogy 20 ÉVES LESZ AZ 1000 ÚT.
  Folyamatosan új elképzeléseinken, ötleteinken dolgozunk, amelyek egy részét év közben már megvalósítottuk vagy a 2021. évben vezetjük be, mint:

  • az 1000 Élmény - egzotikus úticélokra szóló egyéni ajánlatok, melyek tartalmazzák a repülőjegyen és szállodán kívül a transzfereket, a helyi magyar idegenvezetést és néhány programot
  • 1000 Vital - egészségmegőrző utazások, ahol akár rehabilitációs, bőrgyógyászati kezeléseken is részt tudnak venni
  • 1000 ART - művészettörténész idegenvezető által kísért utak
  • 1000 CITY - egyéni városlátogatások Európa nagyvárosaiba városkártyával, repülőjeggyel, szállásfoglalással az Önök igényei szerint
  • 1000 ÍZ - különleges gasztro élményekkel fűszerezett kiscsoportos utazások
  • Belföldi csoportos utazások
  • Utazók Klubja EXTRA - tematikus gasztro estek Budapest legjobb helyszínein

  Köszönjük eddigi bizalmukat és foglalásaikat! Reméljük, hogy minél hamarabb személyesen is találkozhatunk! 

   
 • Új belföldi programok

  2020. szeptember 16.

  A belföldi programjainkat újabb érdekes ajánlatokkal bővítettük. A Mesélő Kárpát-Koszorú és a Felső-Tisza programunk során Tokaj, Zemplén és Szabolcs legérintetlenebb fellegvárait ismerhetjük meg. A Kalandozás a szatmári szilva vidékén programunk alkalmával a szilvát nem csak lekvárként, hanem pálinkaként is megkóstolhatjuk. Eszem-iszom kalandokat kereső utasaink egy Élmény disznóvágáson vehetnek részt Monoron. Szépasszonyvölgyi kirándulásunkat egy operettesttel gazdagítottuk. Egy villányi borvidéki Élményszüretet követően Pécset is felkeressük. Az Alföldi gasztro wellness ajánlatunk advent idején látogatja meg Szarvas, Gyula és Szeged városait. Advent a Dél-Dunántúlon programunk oszmán-török emlékeket kutat fel. A programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes belföldi programkínálatunk ITT érhető el.

   
 • Újdonság: Belföldi buszos körutazások

  2020. augusztus 25.

  Irodánk kínálatában belföldi programok eddig még nem szerepeltek. A kirándulásokat azon utasok részére állítottuk össze, akik a kulturális és természeti látnivalók mellett gasztronómiai élményeket is keresnek. A korábban már megszokott gasztro túráink színvonalát a belföldi ajánlataink esetében is megtartjuk, és olyan tájakra hívjuk az utasainkat, mint például Somoskő, Parádsasvár, Tokaj, Gemenc, Őrség vagy Tata vidéke. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 ART - Betekintés művészet világába!

  2020. augusztus 26.

  Az 1000 ART megnevezésű programjaink során a művészet és az építészet remekeit kutatjuk fel. Ilyen utak például a Badeni szabadtéri fotókiállítás vagy a bécsi Albertina kiállítás. A kirándulásokat elsősorban művészettörténész idegenvezetők kísérik, hogy a látványt érdekes információkkal egészítsék ki. Belföldi és a környező országokba szervezzük az utazásokat; a belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. Figyeljék a hírleveleinket, csatlakozzanak hozzánk Facebookon, hiszen több 1000 ART utazást tervezünk Magyarország területén, a környező, sőt a távoli európai országokba is!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 magyar szálloda egy kattintásra

  2020. augusztus 26.

  Irodánknál már nem csak 1000 utat, hanem 1000-féle belföldi szállást is lehet foglalni. A kínálatban nem csak üdülések találhatók, hanem csomagajánlatok is, mint például wellness vagy nyugdíjas akciók. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • SZÉP kártya elfogadóhely lettünk

  2020. augusztus 25.

  Örömmel tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy az újdonságként kínált belföldi 1 napos vagy több napos körutazásainkat vagy a belföldi üdüléseket már SZÉP kártyával is kifizethetik. Az alábbi kártyákat fogadjuk el: OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP Kártya.