Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Hírek
 • Megjelent a katalógusunk! Kockázatmentes foglalás!

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy megjelent a 2021. évi prospektusunk!

  A már megszokott kínálaton kívül, az idei évben is sok új programot állítottunk össze. Bővítettük az európai körutazások kínálatát, élmény alapú új gasztró utazásokat szervezünk, és már belföldi ajánlatok is szerepelnek a prospektusunkban.

  ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY

  2021. március 1-ig a repülőjegy nélküli alapárból törzsutasainknak: 7% kedvezményt, új utasainknak: 5% kedvezményt biztosítunk.

  KOCKÁZATMENTES FOGLALÁSI LEHETŐSÉG

  Számunkra fontos, hogy a jelenlegi helyzetben az utasainknak rugalmas feltételeket tudjuk biztosítani, ezért a legnagyobb újdonság az, hogy igény esetén az utazásaink kockázat és előleg nélkül is lefoglalhatók.

  Amennyiben 2021. március 1-ig lefoglalják az utazásukat, akkor az előleget csak az indulás előtti 75. napon kell befizetni. Eddig az időpontig a foglalás kötbérmentesen törölhető.

  • A fenti, kockázatmentes foglalás esetén új utasoknak a kedvezmény: 3%, törzsutasaink számára a kedvezmény: 5%.
  • A kockázatmentes foglalás alól kivételt képeznek az Oroszországba irányuló, WizzAir járatokkal szervezett utazások, amelyekre a jelentkezéseket normál szerződési és lemondási feltételek, illetve előfoglalási és törzsutas kedvezmények mellett fogadjuk el, viszont az előleg fizetési határideje: 2021. március 1. Ezen dátumig a foglalás kötbérmentesen törölhető.
  • A fenti, kockázatmentes akció csak az új foglalásokra érvényes, a már meglévő, korábban megkötött szerződésekre az érvényes utazási feltételek vonatkoznak.
  • Az előfoglalási és a törzsutas kedvezmény egymással és más kedvezménnyel nem vonható össze, illetve csak saját szervezésű programjainkra érvényesek.

  Katalógusunk letölthető elektronikus formában, illetve az abban szereplő utak a www.1000ut.hu honlapon is megtekinthetők.

  Bízva az érdeklődésükben, várva megrendelésüket, üdvözlettel: 

  1000 Út

   
 • A két ünnep között is várjuk Önöket!

  ÜNNEPI NYITVA TARTÁSUNK a következőképpen alakul:
   
  December 21. és 22. (hétfő és kedd) 08:30 – 18:00
  December 23. (szerda) 08:30 – 17:00
  December 24-27. (csütörtök - vasárnap) ZÁRVA
  December 28-30. (hétfő – szerda) 08:30 – 17:00
  December 31. (csütörtök) 08:30 – 14:00
  Január 1-3. (péntek – vasárnap) ZÁRVA
   
  Ügyeleti telefonszámok (csak sürgős esetben):
  Egyéni utak és vízumok esetében: +3630 447 7825
  Egzotikus, csoportos utak esetében: +3630 973 1019
  Hagyományos csoportos (Oroszország) utak esetében: +3630 202 2651
  Mediterrán és gasztro csoportos utak esetében: +3630 589 7960
   
 • Kellemes Ünnepeket kívánunk Önöknek!

  Megkezdődött a visszaszámlálás...online KATALÓGUSUNK néhány nap múlva megjelenik! Ezzel a 2021-es évi utazásainkat tartalmazó prospektussal zárjuk le a nem egyszerű 2020-as évet, és megnyitjuk a következőt, amleyhez a jó előjeleknek köszönhetően sokkal több reményt fűzünk.

  Az egyik ilyen, hogy 20 ÉVES LESZ AZ 1000 ÚT.
  Folyamatosan új elképzeléseinken, ötleteinken dolgozunk, amelyek egy részét év közben már megvalósítottuk vagy a 2021. évben vezetjük be, mint

  • az 1000 Élmény: egzotikus úticélokra szóló egyéni ajánlatok, melyek tartalmazzák a repülőjegyen és szállodán kívül a transzfereket, a helyi magyar idegenvezetést és néhány programot.
  • 1000 Vital: egészségmegőrző utazások, ahol akár rehabilitációs, bőrgyógyászati kezeléseken is részt tudnak venni.
  • 1000 ART: művészettörténész idegenvezető által kísért utak
  • 1000 CITY: egyéni városlátogatások Európa nagyvárosaiba városkártyával, repülőjeggyel, szállásfoglalással az Önök igényei szerint
  • 1000 ÍZ: különleges gasztro élményekkel fűszerezett kiscsoportos utazások
  • Belföldi csoportos utazások
  • Utazók Klubja EXTRA: tematikus gasztro estek Budapest legjobb helyszínein

  Köszönjük eddigi bizalmukat és foglalásaikat! Reméljük, hogy minél hamarabb személyesen is találkozhatunk, addig is kellemes karácsonyi ünnepeket és utazásban gazdag új évet kívánunk Önöknek minden munkatársunk nevében! 

   
 • Hideg télből a forró nyárba - PCR teszt nélküli utazások

  2020. október 20.

  Az alábbiakban felsoroljuk, a mai napon mely egzotikus úti célokat kereshetik fel PCR teszt bemutatása nélkül: várják a turistákat Mexikó, Dominika, Kuba (Varadero), Zanzibár és a Kanári-szigetek napfényes tengerpartjai. Amennyiben az utazás célja igazoltan üzleti utazás, abban az esetben a hazaérkezést követően nem kötelező a 10 nap karantén vagy a 2 darab negatív teszt bemutatása. Természetesen irodánk a repülőjegy foglalásban és a szálloda kiválasztásában is segítséget nyújt. A be- és kiutazási szabályok napról napra változnak, ezért részletes tájékoztatásért kérjük, vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Munkatársainkat a travel@1000ut.hu e-mail címen és a +36 (1) 207 8226, +36 (1) 301 4996 telefonszámokon érik el. Részletes tájékoztató a PCR teszt nélküli utazásokról ITT látható.

   
 • 2020. október 21-től újraindul a Budapest - Dubai járat

  2020. október 7.

  Október 21-től újra lehet repülni Dubajba Budapestről, ugyanis az Emirates légitársaság újra üzemelteti a járatait! A járatok az első fázisban a hét 2 napján közlekednek majd: szerdán és szombaton. Dubai elérhetőségén túl kiváló csatlakozási lehetőségek például Japánba, Koreába vagy akár Maldív-szigetekre, Thaiföldre, Dél-Afrikába, stb.
  Irodánk segítséget nyújt a repülőjegyek vásárlásában, kollégáinkat a repjegy@1000ut.hu e-mail címen vagy a +36-(1)-207-8221 telefonszámon érik el. Amennyiben Dubajban szállást szeretnének foglalni, abban az esetben a honlapunkon ITT láthatják az ajánlatainkat, ezen felül természetesen a világ bármely pontjára kínálunk szállodai elhelyezéseket.

   

   
 • Újra készíttethető orosz üzleti vízum

  2020. szeptember 25.

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy szeptember 26-tól kezdődően Az Aeroflot légitársaság újra üzemelteti a közvetlen Budapest - Moszkva járatát. A járat heti 2 alkalommal közlekedik.
  Továbbá arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy az orosz konzulátus elindította bizonyos típusú OROSZ ÜZLETI VÍZUMOK ügyintézését, melyek elkészíttetésében irodánk szintén segítséget nyújt.
  Részletes információért keresse Kiss Henrietta és Simity Péter kollégáinkat. Az elérhetőségeik ITT láthatók.

   
 • Új belföldi programok

  2020. szeptember 16.

  A belföldi programjainkat újabb érdekes ajánlatokkal bővítettük. A Mesélő Kárpát-Koszorú és a Felső-Tisza programunk során Tokaj, Zemplén és Szabolcs legérintetlenebb fellegvárait ismerhetjük meg. A Kalandozás a szatmári szilva vidékén programunk alkalmával a szilvát nem csak lekvárként, hanem pálinkaként is megkóstolhatjuk. Eszem-iszom kalandokat kereső utasaink egy Élmény disznóvágáson vehetnek részt Monoron. Szépasszonyvölgyi kirándulásunkat egy operettesttel gazdagítottuk. Egy villányi borvidéki Élményszüretet követően Pécset is felkeressük. Az Alföldi gasztro wellness ajánlatunk advent idején látogatja meg Szarvas, Gyula és Szeged városait. Advent a Dél-Dunántúlon programunk oszmán-török emlékeket kutat fel. A programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes belföldi programkínálatunk ITT érhető el.

   
 • Újdonság: Belföldi buszos körutazások

  2020. augusztus 25.

  Irodánk kínálatában belföldi programok eddig még nem szerepeltek. A kirándulásokat azon utasok részére állítottuk össze, akik a kulturális és természeti látnivalók mellett gasztronómiai élményeket is keresnek. A korábban már megszokott gasztro túráink színvonalát a belföldi ajánlataink esetében is megtartjuk, és olyan tájakra hívjuk az utasainkat, mint például Somoskő, Parádsasvár, Tokaj, Gemenc, Őrség vagy Tata vidéke. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • Már foglalhatók a szilveszteri programjaink

  2020. augusztus 24.

  Elkészültek és már foglalhatók az idei szilveszteri programjaink. A megszokott kínálattal készültünk, az európai városlátogatásokon kívül, mint például Szentpétervár, Moszkva, Isztambul, Barcelona, egzotikus úti célokon, szikrázó napsütésben is „átugorhatunk” 2021-re, mint például Srí Lanka, Vietnám, Madagaszkár. Ünnepeljék velünk az újévet!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1 napos kirándulások

  2020. augusztus 24.

  A változó utazási szokásokhoz alkalmazkodva irodánk bővítette a már eddig is színes és sokrétű utazási palettáját. Az 1 napos ajánlataink megszervezése során is a fő szempont a kiváló minőség, és az egyedülálló tartalom. Ahogy már más utazásainknál is megszokhatták, igyekszünk nem csak a kulturális és természeti látnivalókba betekintést nyújtani, hanem a helyi gasztronómiai különlegességeket is bemutatni utasainknak. A kirándulások nem csak „hop-on hop-off” túrák, hiszen idegenvezetőink a programot rengeteg információval és tartalommal töltik fel. Belföldi vagy a környező országokba szervezzük a programokat, mint például Tata, Tokaj, Szilvásvárad, Bécs. A belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 ART - Betekintés művészet világába!

  2020. augusztus 26.

  Az 1000 ART megnevezésű programjaink során a művészet és az építészet remekeit kutatjuk fel. Ilyen utak például a Badeni szabadtéri fotókiállítás vagy a bécsi Albertina kiállítás. A kirándulásokat elsősorban művészettörténész idegenvezetők kísérik, hogy a látványt érdekes információkkal egészítsék ki. Belföldi és a környező országokba szervezzük az utazásokat; a belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. Figyeljék a hírleveleinket, csatlakozzanak hozzánk Facebookon, hiszen több 1000 ART utazást tervezünk Magyarország területén, a környező, sőt a távoli európai országokba is!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 magyar szálloda egy kattintásra

  2020. augusztus 26.

  Irodánknál már nem csak 1000 utat, hanem 1000-féle belföldi szállást is lehet foglalni. A kínálatban nem csak üdülések találhatók, hanem csomagajánlatok is, mint például wellness vagy nyugdíjas akciók. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • SZÉP kártya elfogadóhely lettünk

  2020. augusztus 25.

  Örömmel tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy az újdonságként kínált belföldi 1 napos vagy több napos körutazásainkat vagy a belföldi üdüléseket már SZÉP kártyával is kifizethetik. Az alábbi kártyákat fogadjuk el: OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP Kártya.