Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Hírek
 • Hideg télből a forró nyárba - PCR teszt nélküli utazások

  2020. október 20.

  Az alábbiakban felsoroljuk, a mai napon mely egzotikus úti célokat kereshetik fel PCR teszt bemutatása nélkül: várják a turistákat Mexikó, Dominika, Kuba (Varadero), Zanzibár és a Kanári-szigetek napfényes tengerpartjai. Amennyiben az utazás célja igazoltan üzleti utazás, abban az esetben a hazaérkezést követően nem kötelező a 10 nap karantén vagy a 2 darab negatív teszt bemutatása. Természetesen irodánk a repülőjegy foglalásban és a szálloda kiválasztásában is segítséget nyújt. A be- és kiutazási szabályok napról napra változnak, ezért részletes tájékoztatásért kérjük, vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Munkatársainkat a travel@1000ut.hu e-mail címen és a +36 (1) 207 8226, +36 (1) 301 4996 telefonszámokon érik el. Részletes tájékoztató a PCR teszt nélküli utazásokról ITT látható.

   
 • 2020. október 21-től újraindul a Budapest - Dubai járat

  2020. október 7.

  Október 21-től újra lehet repülni Dubajba Budapestről, ugyanis az Emirates légitársaság újra üzemelteti a járatait! A járatok az első fázisban a hét 2 napján közlekednek majd: szerdán és szombaton. Dubai elérhetőségén túl kiváló csatlakozási lehetőségek például Japánba, Koreába vagy akár Maldív-szigetekre, Thaiföldre, Dél-Afrikába, stb.
  Irodánk segítséget nyújt a repülőjegyek vásárlásában, kollégáinkat a repjegy@1000ut.hu e-mail címen vagy a +36-(1)-207-8221 telefonszámon érik el. Amennyiben Dubajban szállást szeretnének foglalni, abban az esetben a honlapunkon ITT láthatják az ajánlatainkat, ezen felül természetesen a világ bármely pontjára kínálunk szállodai elhelyezéseket.

   

   
 • Újra készíttethető orosz üzleti vízum

  2020. szeptember 25.

  Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy szeptember 26-tól kezdődően Az Aeroflot légitársaság újra üzemelteti a közvetlen Budapest - Moszkva járatát. A járat heti 2 alkalommal közlekedik.
  Továbbá arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy az orosz konzulátus elindította bizonyos típusú OROSZ ÜZLETI VÍZUMOK ügyintézését, melyek elkészíttetésében irodánk szintén segítséget nyújt.
  Részletes információért keresse Kiss Henrietta és Simity Péter kollégáinkat. Az elérhetőségeik ITT láthatók.

   
 • Új belföldi programok

  2020. szeptember 16.

  A belföldi programjainkat újabb érdekes ajánlatokkal bővítettük. A Mesélő Kárpát-Koszorú és a Felső-Tisza programunk során Tokaj, Zemplén és Szabolcs legérintetlenebb fellegvárait ismerhetjük meg. A Kalandozás a szatmári szilva vidékén programunk alkalmával a szilvát nem csak lekvárként, hanem pálinkaként is megkóstolhatjuk. Eszem-iszom kalandokat kereső utasaink egy Élmény disznóvágáson vehetnek részt Monoron. Szépasszonyvölgyi kirándulásunkat egy operettesttel gazdagítottuk. Egy villányi borvidéki Élményszüretet követően Pécset is felkeressük. Az Alföldi gasztro wellness ajánlatunk advent idején látogatja meg Szarvas, Gyula és Szeged városait. Advent a Dél-Dunántúlon programunk oszmán-török emlékeket kutat fel. A programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes belföldi programkínálatunk ITT érhető el.

   
 • Újdonság: Belföldi buszos körutazások

  2020. augusztus 25.

  Irodánk kínálatában belföldi programok eddig még nem szerepeltek. A kirándulásokat azon utasok részére állítottuk össze, akik a kulturális és természeti látnivalók mellett gasztronómiai élményeket is keresnek. A korábban már megszokott gasztro túráink színvonalát a belföldi ajánlataink esetében is megtartjuk, és olyan tájakra hívjuk az utasainkat, mint például Somoskő, Parádsasvár, Tokaj, Gemenc, Őrség vagy Tata vidéke. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • Már foglalhatók a szilveszteri programjaink

  2020. augusztus 24.

  Elkészültek és már foglalhatók az idei szilveszteri programjaink. A megszokott kínálattal készültünk, az európai városlátogatásokon kívül, mint például Szentpétervár, Moszkva, Isztambul, Barcelona, egzotikus úti célokon, szikrázó napsütésben is „átugorhatunk” 2021-re, mint például Srí Lanka, Vietnám, Madagaszkár. Ünnepeljék velünk az újévet!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1 napos kirándulások

  2020. augusztus 24.

  A változó utazási szokásokhoz alkalmazkodva irodánk bővítette a már eddig is színes és sokrétű utazási palettáját. Az 1 napos ajánlataink megszervezése során is a fő szempont a kiváló minőség, és az egyedülálló tartalom. Ahogy már más utazásainknál is megszokhatták, igyekszünk nem csak a kulturális és természeti látnivalókba betekintést nyújtani, hanem a helyi gasztronómiai különlegességeket is bemutatni utasainknak. A kirándulások nem csak „hop-on hop-off” túrák, hiszen idegenvezetőink a programot rengeteg információval és tartalommal töltik fel. Belföldi vagy a környező országokba szervezzük a programokat, mint például Tata, Tokaj, Szilvásvárad, Bécs. A belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 ART - Betekintés művészet világába!

  2020. augusztus 26.

  Az 1000 ART megnevezésű programjaink során a művészet és az építészet remekeit kutatjuk fel. Ilyen utak például a Badeni szabadtéri fotókiállítás vagy a bécsi Albertina kiállítás. A kirándulásokat elsősorban művészettörténész idegenvezetők kísérik, hogy a látványt érdekes információkkal egészítsék ki. Belföldi és a környező országokba szervezzük az utazásokat; a belföldi programok SZÉP kártyával is fizethetők. Figyeljék a hírleveleinket, csatlakozzanak hozzánk Facebookon, hiszen több 1000 ART utazást tervezünk Magyarország területén, a környező, sőt a távoli európai országokba is!
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • 1000 magyar szálloda egy kattintásra

  2020. augusztus 26.

  Irodánknál már nem csak 1000 utat, hanem 1000-féle belföldi szállást is lehet foglalni. A kínálatban nem csak üdülések találhatók, hanem csomagajánlatok is, mint például wellness vagy nyugdíjas akciók. A programok SZÉP kártyával is fizethetők.
  A teljes kínálat ITT érhető el.

   
 • SZÉP kártya elfogadóhely lettünk

  2020. augusztus 25.

  Örömmel tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy az újdonságként kínált belföldi 1 napos vagy több napos körutazásainkat vagy a belföldi üdüléseket már SZÉP kártyával is kifizethetik. Az alábbi kártyákat fogadjuk el: OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP Kártya.