2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Hawaii, a Csendes-óceán trópusi gyöngyszemei

Út típusa:VároslátogatásOrszág:Amerikai Egyesült Államok
Régió:HawaiiHelység:Hawaii
Utazás:RepülövelEllátás:Önellátás

Az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Hawaii Vulkánok, Nemzeti Park, Pearl Harbour kikötője, a polinéz királyok palotái, és a Jurassic Park trópusi esőerdői

Miért éppen Hawaii?

1. Hawaii nem csak egy trópusi szigetcsoport, ahol egész évben "tombol a nyár". Aktív vulkánjai, természeti látnivalói, kávé és ananász ültetvényei, illetve gazdag kulturális öröksége a természetjárók paradicsomává is teszik.

2. A kiscsoportos létszámnak köszönhetően a lehető legtöbb látnivaló sűríthető a körutazásba.

3. Ki ne látta volna a Jurrasic Park című sikerfilmet? Ennek forgatási helyszínét is felkeressük...

 

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokon, átszállással, a helyszínen kisbusszal

Szállás: szállodák 2 ágyas szobáiban;

Ellátás: önellátás

A csoport maximum létszáma: 9 fő

 

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: habár köztudott, hogy Földünk legtisztább vizei a Csendes-óceán közepén emelkedő Hawaii-szigetek partjait mossák (bolygónk talán legszebb, fehér homokos strandjaival) – az európaiak mégsem nyaralni érkeznek ebbe a trópusi paradicsomba. Túlságosan sok a természeti látnivalója, ráadásul túlságosan gazdag kulturális örökséggel – ahhoz, hogy tengerpartján sütkérezve elszalasszuk egyedi különlegességeit. Az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Hawaii Vulkánok Nemzeti Park; Pearl Harbour kikötője; a Polinéz királyok palotái, templomai és sírjai; a Jurassic Park trópusi esőerdői; James Cook kapitány tengeri sírja; a kávé, ananász, cukornád ültetvények világa – vagy az egekig nyúló, hófödte csúcsokra épített csillagvizsgálók – csak néhány tetszőlegesen megemlített világra szóló élmény – a megannyiból.

 

Program:

 

1. nap: Irány a Csendes-óceán közepe

Találkozás a Liszt Ferenc reptéren reggel 4:20-kor. Elrepülés menetrendszerinti járaton 6:20-kor az Egyesült Államokba, majd onnan a Csendes-óceánon át, a Hawaii –szigetekre. Étkezések a repülőgépeken. Útközben rövid áttekintés a 132 szigetből (8 nagyobb, lakott sziget) álló, 16.700 km2 területű trópusi szigetcsoport természeti földrajzáról. Az időzónák átlépésének köszönhetően este 19:50-kor megérkezés O’ahu szigetére, Honolulu-ba. Kisbuszunk átvétele után rövid utazás a Waikiki városrészben lévő szállodánkba. Éj Waikikin.

Szálloda: Waikiki Sand Villa

2. nap: Aloha Honolulu! Reggelit követően8:00-tól séta a Waikiki Beach központi strandjain, a Kapaemahu Varázs Köveihez. (Az erőadó köveket Tahitiről jött varázslók hagyták itt – aki átöleli őket, fáradhatatlanná válik, testiekben és lelkiekben egyaránt.) Fotószünet Duke Kahanamoku (1890-1968) a szörfözés atyja szobránál. Rövid strandolási lehetőség, majd városnézés a 360.000 lakosú fővárosban. O’ahu jelentése „A gyülekezőhely”, míg Honululu-é „A védett öböl”. Így érthető, hogy a szigetek 1.300.000 lakosának 80%-a ezen a szigeten, s ennek is 1/3 része Honolulu-n él. Az óceánparti nagyváros a természeti szépségek és modern építészet harmonikus ötvözete, óceánfrontján trópusi korallpadokkal, hátterében zöld, trópusi erdőkkel borított hegyoldalakkal. A városnézés fontosabb állomásai: State Capitol – St. Andrews Katedrális – Washington ház (volt kormányzói palota) – Iolani Palota (belülről is) – Nagy Kamehameha (1782-1819) szobra – Lili’ Uokalani királyné szobra – Ali Iolani Hale – Kawaiaha’O templom – Missziós házak múzeum.  Látogatás a  Bishop Múzeumban, a világ legnagyobb polinéz kiállítás együttesének megtekintésével. (A múzeum Hawaii mellett, rendkívül gazdag Polinézia, Mikronézia és Melanézia gyűjteménnyel is bír.) Esti séta az óceánparton, további strandolási lehetőséggel. Éj Waikikin.

Szálloda: Waikiki Sand Villa

 

 

3. nap:  Pearl Harbor és Waikiki azúrkék vizei

Reggeli után látogatás Pearl Harborban. A kikötő tengeri múzeuma átfogó áttekintést ad az 1941. dec. 7-én történt japán támadástól – a II. világháború legnagyobb tengeri csatáin át – az 1945. szept. 2-i japán fegyverletételig. Látogatás hajóval az elsüllyedt USS Arizona tengeri roncsánál.  2 órás bejárás a Missouri csatahajón. Utazás a Kalaniana ’Ole főút festői útvonalán a sziget legkeletibb csücskéhez, a Makapu’u –fok világítótornyához. Kb. 2 órás séta, közben a Koko kráter panorámáinak fényképezése, s a hozzá kapcsolódó sikamlós polinéz mondák megismerése.  A naplemente fényképezése a Hilton Hawaiian Village Lagúna pálmákkal övezett, fehér homokos strandján. (Figyelem! A napi programok sorrendje a Pearl Harborból kapott visszaigazolások függvénye.)Éj Waikikin.

Szálloda: Waikiki Sand Villa

 

4. nap: O’ahu trópusi ültetvényei és a Föld legnagyobb hullámai

Reggeli után csomagjaink leadási lehetősége a poggyász szobában. (Csak 2 napi felszerelést viszünk megunkkal) Látogatás a Diamond Head Parkban. Könnyű séta a vulkáni kráter peremen, a főváros csodaszép panorámáinak fényképezésével. Utazás a sziget belsejébe. A Dole ültetvény megtekintése, helyi vezetéssel. Ismerkedés a birodalom alapító James D. Dole életével, s Földünk legnagyobb ananász ültetvényének finomságaival. „Kiérkezés” az Északi Part-ra Hale’iwa városánál. A végtelen óceán felől érkező, olykor több mint 10 m magas (!) óriás hullámok és hullámlovasaik fényképezése a világhírű Waimea, Banzai Pipeline és Sunset Beach partszakaszokon. Kahukunál megérkezés az esős Windward Coast-ra, a Szélfelőli oldalra. Ismertetés az ÉK-i passzát szelekről és a keleti esőerdőkről. Délutáni megérkezés La’ie-be, a szamoai mormonok városába, a néhai tabu szegők és legyőzött harcosok volt rejtekhelyére. Látogatás a mormon templomban. Éj La’ie-ben.

Szálloda: Turtle Bay Resort

 

5. nap: Egy nap a Jurassic Parkban…

Reggeli indulás az Ahupua’a’O Kahana Park ősi, polinéz halneveldéihez és erdőibe. Séta az állandóan ködös-esős völgy őserdejében, kb. 4 km hosszan. Rövid fotószünet az amerikai tengerészgyalogosok dzsungel kommandó kiképzőhelye alatt, a Kahana-völgyben. Látogatás a Kualoa Birtokon, a Jurassic Park, Godzilla és a Lost c. film sikerek forgatási helyszínén. Étkezési és vásárlási lehetőség a birtokon, pihenővel az óceánparton. Délutáni utazás Kane’ohe városába, a templomok völgyébe, útközben rövid történetek Japán 1868. modernizálásáról, a Meidzsi reformokról és a szigetekre települt japánok sorsáról. Látogatás a Byodo-In templomban, a világhírű, 1000 éves kiotói templom pontos másában. „Hazaúton” strandolási lehetőség Kailua fehér homokos strandjain, a pálmafövenyek fényképezésével. Éj Waikikin.

Szálloda: Waikiki Sand Villa

 

6. nap: A Nagy Sziget királyi nyaralója

Reggeli utazás a reptérre. Elrepülés belföldi járattal Hawaii-ra (Big Island). Bejelentkezés a hotelünkbe a 10.000 lakosú Kailua-Konán, az örökkön napsütötte Kona Coast partvidék legszebb városában.  Séta Hawaii volt királyainak nyaralóhelyén, annak pálmákkal szegélyezett fövenyén. Látogatás a kétszintes, 1885-ben Kalakaua király által felújított Huline Palotában, majd az Ahu’ena Hieu-nál, a sziget uralkodóinak templománál. (Itt hunyt el 1819-ben Nagy Kamehameha is.)  Séta a korallból épült Moku’aikana templomnál, a szigetek első keresztény épületénél. Esti szabad program. Éj Kailua-Konán.

Szálloda: Royal Kona

 

 

 

 

7. nap:  James Cook kapitány nyomán

Reggeli után a város felett tornyosuló Hualalai hegy fotózása, majd elindulás délre, a világhíres kávé ültetvények mentén. A Kona Kávéöv természeti földrajzának ismertetése. Áthaladás Holualoa-n, a válogatottan szerencsés ide települt művészek és életművészek nyaralóvárosán. Átutazás Honalo városkáján,majd Kealakekua felé. Útközben a több mint 40 km hosszan húzódó ültetvényvilág, 650 kávéfarmjának legszebbjeinek fényképezésével. Kealakekukába érve látogatás a Greenwell család 1850 óta megművelt kávébirtokán. Továbbutazás délre, Captain Cook városába, útközben ismerkedés a híres brit felfedező életével és itt bekövetkezett halála körülményeivel. Séta a Kealakekua-öböl Emlékparkban, Cook kapitány 1877-ben átadott emlékművének fotózása a távolból. Továbbutazás délre, a Pu’uhonua O Honaunau Nemzeti Emlékparkba, menet közben a hely nevének kiejtési kísérleteivel...  A sziget talán legfontosabb szakrális helye, a törzsfők temetője, s egyben végső menedék is volt. A tabu (kapu) rendszer  megszegői, illetve a legyőzött harcosok is ide menekültek, hogy a papok segítségével megtisztuljanak – s új életet kezdhessenek. Séta a harcos ősök sírjaihoz, a polinéz királyi kajakok kikötőjéhez, a templom romokhoz, illetve a „Hawaii Nagy Falhoz”. 2 órás fakultatív strandolási és búvárkodási lehetőség a csodaszép öbölben. Esti visszautazás Kailuna Konába. Éj Kailua-Konán.

Szálloda: Royal Kona

 

8. nap: A hawaii Aranypart és a Waipi’O völgy vízesései

Kora reggeli indulással utazás Honokohau halász kikötőjébe. Jó szerencse esetén a világrekorder méretű kardhalak fotózása. Kutatás a partvidék óriásteknősei után, rövid fürdőzéssel. Továbbutazás a South Kohala Coast-ra, népszerű nevén Az Aranypartra. Úszás és csoportkép készítés a Hapuna Beach-en, számos utazási, nyaralási szaklap szerint, Földünk talán legjobb strandján. (!) Továbbutazás a Pu’ukohola Heiau Nemzeti Emlékparkba, a polinéz templomok és emberáldozatok emlékhelyére. Ismerkedés a néhai luakini (emberáldozat) ceremóniákkal, illetve az itt történt néhai hatalmas építkezések históriájával. Felkapaszkodás Waimea felföldi legelőire. Átutazás a Parker Ranch hullámzó legelőin, ismerkedés a cowboy birodalom alapító John Palmer Parker életével. A paniolo-k, a mexikói és spanyol cowboyok, valamint a longhorn szarvasmarhák fotózása. Rövid látogatás a Parker cowboy múzeumban. Délutáni érkezés a festői szépségű Waipi’O völgy kilátópontra, Kuka’ilimoku, a háború istene kegyhelyére. A hatalmas vízesésekkel ékesített völgy valaha a legbátrabb polinéz harcosok gyülekező és ember áldozat bemutató helyszíne volt. Fotószünet, majd vezetés délre, a Hamauka Coast partvidéken. Séta az Akaka Falls Park esőerdőben, a több mint 100 m magas vízesés fotózásával. Esti megérkezés Hilo-ba, a sziget legnagyobb és legesősebb városába. Éj Hilo-ban.

Szálloda: Hilo Naniloa

 

9. nap: Mauna Kea – ahol a Föld és Ég találkozik

Délelőtti szabadidő és városnézés Hilo-ban: Az USA legcsapadékosabb városa nagyon gazdag múzeumokban, s belvárosa is „európai módon”, vagyis sétával bejárható. 4-5 km távolságra a belvárostól számos kiváló strand található.

Közös múzeumlátogatás, előzetes egyeztetés alapján. A legfontosabb múzeumok: I./ Imiloa Csillagászati Központ: A Mauna Kea (4.205 m) keletkezését és a csillagok világát bemutató tárlatok, a polinéz népmeséktől – az atomkor csillagászatáig. II./ Lyman Múzeum: A Hawaii-szigetek vulkánossági és néprajzi kiállítása. III./ Pacific Tsunami Múzeum: A várost a múlt században kétszer is leromboló tsunamik kiállítása. IV./Mokupapa Discovery Központ: A Hawaii-szigetek több mint 100, nem lakott tagjainak kiállítása.

vagy

Közös látogatás a festői szépségű Hawai’i Tropical Botanical Gardens-ben, az Onomea-öböl partján.

Délutáni fakultatív utazás terepjáró kisbuszon, helyi vezetőnk irányítása mellett Polinézia tetejére, a hófödte Mauna Keá-ra, esti csillagmegfigyeléssel! Figyelem! Az óceán partjáról indulás következtében 3.000 m tengerszint feletti magasságtól a hegyi betegség tünetei jelentkezhetnek! Az utazás folyamán hosszabb szünetet tartunk, a magassági átállás érdekében. 3.500 m magasság felett bármikor előfordulhat havazás, illetve -3-5 °C hideg. Téli ruházat hozatala nyomatékosan ajánlott! A 4.205 m magas vulkánóriás 4.500 éve tört ki utoljára. Neve jelentése a „Fehér tető” illetve a hely ahol a Föld és Ég találkozik. A polinéz őslakosok számára a misztikus csúcs kapu (tabu) terület volt, amit csak a legelőkelőbb harcosok közelíthettek meg. (A tetejére ők sem merészkedhettek.) Az 1960-as években a szent hegyre rádióteleszkópokat telepítettek, mára a világ elsőszámú csillagászati megfigyelőközpontjává vált, 13 teleszkóppal, ebből a világ 3 legnagyobbjával. Vezetés a Saddle (Nyereg) úton, a felhők fölé, útközben fotószünetekkel a legszebb kilátópontokon. Látogatás az Onizuka Állomáson. (A hawaii származású, a Challenger űrrepülő katasztrófájakor hősi halált halt Ellison Onizuká-ról elnevezett központ.) Feljutás terepjáró buszunkon a csillagvizsgálókhoz. Csoportképkészítés Polinézia tetején. A hóviszonyoktól (és állapotunktól) függően rövid hócsata, majd aláereszkedés a Nyereg útra. A Maona Loa (4.170 m) óriásvulkán panorámáinak fotózása, jó látási viszonyok esetén. Sötétedés után csillagles! Késő éjszakai visszatérés a hotelbe. Éj Hilo-ban.

Szálloda: Hilo Naniloa

 

10. nap: Hawaii Vulkánok Nemzeti Park

Reggeli indulással egész napos látogatás az UNESCO Világörökségi védelem alatt álló Hawaii Vulkánok Nemzeti Park rámai szépségű és legkülönlegesebb pontjain. Közös információgyűjtés és filmnézés a Kilauea Látogatóközpontban, majd „kihajtás” bolygónk legaktívabb vulkáni kráterének peremére. Ismerkedés a Kilaueá-val „testközelből”: Séták és vezetés a peremen, fotószünetekkel. Rövid túra a Kén-partoknál, majd továbbutazás a Jaggar Múzeumhoz. Séták a láva által „sávozott” esőerdőkben, majd a Keanakako kráternél, amíg a kén-dioxid felhők és a rangerek megengedik. Séták a leglátványosabb (kihűlt) lávamezőkön, majd vezetés az óceánpartra a Holei Sea Arch vulkáni boltívhez. Alkonyatkor a vörösen izzó lávák fényének fotózása. Késő esti visszaérkezés szálláshelyünkre. Éj Hilo-ban.

Szálloda: Hilo Naniloa

 

11. nap: Az USA legdélibb pontján

Délelőtti indulással utazás délnek, Ka’u esőerdőinek peremén a sziget legelhagyatottabb vidékén, a Wood Valley völgyön át. Pahala városkája mellett látogatás egy tibeti buddhista templomnál, elmélkedési lehetőséggel a természet- és az emberi természet felett. Vezetés a hullámzó zöld mezőkön át a Ka Lae-hoz, a sziget és az USA legdélebbi pontjához. Az állandó viharos széltől hajló fák, és a viharos, mélykék óceán fényképezése. Továbbutazás Ho’okena-ba, a sziget talán legérintetlenebb – ma is polinéz többségű halász településére. Késő délutáni visszaérkezés Keahole Konába. Búcsúvacsora lehetőség, koktél kortyolgatással – s búcsúzással a Hawaii-szigetektől. Kailua-Konán

12-14. nap: Hazautazás

Menetrendtől függően elrepülés Honoluluba, majd onnan átszállásokkal haza. Éj a repülőn, Budapestre érkezés a 14. napon.

 

AMERIKAI-SZAMOA hosszabbítási lehetőség Honoluluból. A Pago Pagóra repülésről és a szigeteket bejáró hosszabbítási lehetőségről érdeklődjön irodánkban!

 

Az út idegenvezetője: Gőgös Norbert

Gőgös Norbert, geográfus, utazásszervező, a Magyar Földrajzi Társaság Expedíciós Szakosztályának titkára.
Az ELTE TFK-n szerzett diplomájának szakpárja: történelem.
Csoportos körutazásainak elsődleges célterülete Közép- és Belső-Ázsia, Észak-Amerika, valamint a Kárpát-medence.
Publikációs témakörei többek között - a törökségi népek és sztyeppei íjfeszítő birodalmak múltja; a nomád kultúrák néprajza; Észak-Amerika és a sarkkörök természeti földrajza, élővilága; a magyar földrajzi felfedezések és kutatóutak kultúrtörténete.
Hobbija a munkája és a természetjárás – a Görgényi-havasoktól - Alaszkáig és az Altájig.
Kedvenc városai: A Selyemút nagyvárosai Isztambultól – Szamarkandig.
Kedvenc szállodája: a mongol sztyeppék jurtái.
Kedvenc itala: A jó szívvel adott székely üdvözlőpálinka.
Három kislány boldog édesapja.

gogos_norbert_mh1_01.JPG

Hawaii, a Csendes-óceán trópusi gyöngyszemei, 2015 december

Kedves Bartos Szilvia!

A Hawaii körutazás, úgy szervezésben, mint idegenvezetésben professzionális volt. Egyetlen hibája a hazafelé való repülőút, amely túl hosszúra sikeredett. Ez az utazás fizikai megpróbáltatást jelentett, ami csökkenti az amúgy csak szuperlatívuszokban értékelhető utat.

Köszönjük a szervezést, Norbinak külön a mindenre kiterjedő 6 csillagos idegenvezetést és bus vezetést.

K. D.& A.


 

Hawaii, a Csendes-óceán trópusi gyöngyszemei, 2015 december

Kedves Szilvia!

Nagyon sok szép dolgot láttunk, de érződött, hogy ez volt az első út ide.

Apróbb dolgok ellenére nagyon jól éreztük magunkat, reméljük jövőre is összejön egy szép út.

B. É.

 


BEUTAZÁSI SZABÁLYOK

Magyarország része a vízummentességi programnak, amely lehetővé teszi a magyar állampolgárok számára, hogy vízum nélkül utazhassanak az Egyesült Államokba. 2009. január 12-től a vízummentességi program kellékévé vált az elektronikus beutazási engedélyezés (ESTA). Az ESTA engedély nem vízum, hanem egy előzetes engedély arra, hogy az országba utazhassanak. Egy jóváhagyott ESTA kérelem még nem garantál belépést az Egyesült Államokba. A vízum nélküli utazás nem vonatkozik azokra, akik tanulni vagy dolgozni szeretnének az Egyesült Államokban, illetve 90 napnál hosszabb időt szándékoznak ott tartózkodni. Ezeknek az utazóknak szükségük van vízumra. Ha a bevándorlási tisztviselőnek oka van azt feltételezni, hogy az utazó a Vízummentességi Program keretein belül tanulni ill. dolgozni fog, vagy 90 napnál hosszabb időt fog kint tartózkodni, megtagadhatja a belépést.

Szükséges iratok: elektronikus chipet tartalmazó érvényes magyar útlevél. Az útlevélnek érvényesnek kell lennie a hazautazástól számított legalább még 6 hónapig. (A vízummentes utazás szempontjából lényegtelen, hogy ez a chip tartalmaz-e ujjlenyomatot.) Ennek az e-útlevélnek bordó a borítója, ellentétben a régebbi nem-elektronikus kék borítójú útlevéllel.

Irodánkon keresztül ESTA engedély intézhető.

Érvényes USA vízummal rendelkezők továbbra is utazhatnak azzal, részükre külön ESTA engedély igénylése nem szükséges.

TÁJÉKOZTATÁS: 2016. januártól az Amerikai Egyesült Államok szigorítást vezettek be az USA-ba történő belépéssel kapcsolatban. Mindazok, akik 2011. márciustól kezdődően IRAKBAN, IRÁNBAN, SZUDÁNBAN SZÍRIÁBAN, LÍBIA, SZOMÁLIA ÉS/VAGY JEMEN jártak, csak és kizárólag a Nagykövetség által kiadott vízummal léphetnek be az országba!

 

PÉNZVÁLTÁS – KÖLTŐPÉNZ – ÁRAK - BORRAVALÓ

Amerikai dollár (USD) 1 USD = 100 cent

A bankkártyák használata általános, minden településen található bank és ATM automata.

Az USA államaiban jellemző árakra, vagy azoknál +20%-kal magasabb árakra kell számítani. Napi költőpénzre kb. 15-20 USD/fő szükséges. Az ellátás meglepően magas (amerikai) színvonalú.

Éttermekben szokás borravalót adni, szívesen elfogadják, mértéke a Magyarországon megszokott 5-10%.

ELEKTROMOSSÁG

15/125 V amerikai standard. Átalakító hozatala szükséges.

IVÓVÍZ, EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS

Védőoltás nem szükséges, nincs semmilyen egzotikus, fertőző betegség. Az orvosi rendelők és kórházak világszínvonalúak. A csapvíz ásványvíz minőségű. Az élelmiszer higiénia tökéletes.

Amerikában a legegyszerűbb orvosi vizsgálat díja is 100 -150$ körül mozog, kórházban történő vizsgálat esetén sok esetben még egy kb. 100$-os regisztrációs díjat is fizetni kell.

KÖZBIZTONSÁG

Mindig tartsák maguknál az összes hivatalos iratukat, bankkártyákat és készpénzt. A hotelekbe való érkezéskor az útlevelet olykor a recepción ellenőrzik.

A közbiztonság megfelelő.

Mauna Kea kirándulás: 55 900 Ft

A teljes ár kalkulációjához vagy a foglaláshoz kattintson a választott időpontra!

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár
Repülövel 2017.11.17 2017.11.30 14 nap / 11 éj Önellátás 782 000 Ft
Repülövel 2018.02.19 2018.03.04 14 nap / 11 éj Önellátás 782 000 Ft

Az ár tartalmazza

A megadott szállást, a megadott programokat, helyszíni közlekedést és a magyar nyelvű idegenvezetést

Külön fizetendő

- Repülőjegy illetékkel: kb. 470.000 Ft,

- ESTA engedély díja és ügyintézés: 8.000 Ft/fő + 5.000 Ft/fő

- Egyágyas felár: 393.000 Ft

- Belépők (kb. 194 USD, a helyszínen fizetendő)

- Útlemondási biztosítás: 1,5%

- Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás

 

 

 

Fakultatív program

Mauna Kea kirándulás: 55.900 Ft

 

Várható belépődíjak kb. (helyszínen fizetendők):

1./ Washington Place (palota): 7,-USD
2./ Iolani Palota: 8,-USD
3-4./ Hawaii Hajózási Központ & Bishop Múzeum: 12,-USD
5./ Pearl Harbour: 40,-USD
6./ Diamond Head Park: 2,-USD
7./ Hanauma-öböl búvárpart: 8,-USD
8./ Hawaii Ültetvény Skanzen: 8,-USD
9./ Dole Ültetvény Ananász vonat: 9,-USD
10./ Hawaii Vulkánok Nemzeti Park: 8,-USD
11./ Ahupua'a'O Kahana Park: 2,-USD
12./ Kualoa Ranch esőerdő terepjárózás: 35,-USD
13./ Kealakekua-öböl Emlékpark: 4,-USD
14./ Pu'uhonua O Honaunau Emlékpark: 4,-USD
15./ Pu'ukohola Heiau Emlékpark: 6,-USD


Az utazásokról további felvilágosítást adnak:

Oroszország, Kaukázus, Üzbegisztán, Irán, Baltikum és oroszországi hajóutak

  • Bartos Szilvia:+36 1 354 3997
  • Márk László:+36 1 354 3996
  • Nagy Gergő:+36 1 301 4991

Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia (India, Kína, Dél-Kelet Ázsia), Ausztrália

  • Rokolya Péter:+36 1 354 3994
  • Csumita Angéla:+36 1 302 2962
  • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Nyugat Európa, Tengerparti nyaralások, Tengeri Hajóutak

  • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Franciaország, Korzika, Szardínia, Portugália, Olaszország, Bor és Gasztronómiai Utazások

  • Deczky Katalin:+36 1 301 4999
  • Zsila Sándor:+36 1 301 4998

Figyelem! A térképen látható útvonalak tájékoztató jellegűek!

Térkép nem áll rendelkezésre.

Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte