Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Fülöp-szigetek
Filippínók, kobold makik és Csokoládé hegyek
 
555 000 Ft
/fő + repülőjegy
2020.03.10. - 2020.03.22.
 
Utazás:

repülővel, menetrend szerinti Emirates járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanzió

Utazás:

repülővel, menetrend szerinti Emirates járattal, átszállással

Elhelyezés:

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

Ellátás:

félpanzió

Miért ez az út?

1. A filippínók vendégnek tartják az idelátogatót, nem pedig „pénzeszsáknak”. Soha, sehol ennyi mosolygós arc, kedves ember nincs a térségben, mint itt, ami az ideutazókra is gyorsan átragad.

2. Az ország csodálatos természeti látványosságokkal kínál, amelyeket sehol máshol nem láthatunk. Sehol sem ilyen kék az ég, a tenger és sehol nem ilyen szépek a felhők Ázsiában.

3. A Fülöp szigetek földrajzilag Ázsia, de valóban mégsem az, más, több, egy olyan különleges hely, ahova jó döntés elutazni.

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Tengerparti pihenéssel hosszabbítható Bohol szigetén!

Részletes program

1-2. nap: Budapest - Manila

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatta, átszállással Manilába. Másnapi ékezés Manilába, Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb metropoliszába, érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Manilában (2 éj).

Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

3. nap: Manila

Reggeli után kezdődik városnéző programunk, melynek során Manila nevezetességeivel ismerkedünk meg. Első állomásunk a gyarmati múlt alatt épült nevezetességek felkeresése lesz, a Santiago Erőd, a San Augustin templom (UNESCO világörökség), és a Casa Manila. Következő állomásunk a Rizal park, amelyet a Fülöp-szigetekiek nemzeti hőséről Jose Rizalról neveztek el. Ezt követően a bizarr és különleges kínai temetőt látogatjuk meg, majd Manila legrégebbi részét a koloniális időkben már virágzó Quiapo-t a világ legöregebb kínai negyedét. A napi programunkat Makati városrészben, a vibráló és modern üzleti városrészben zárjuk.

4. nap: Manila – Banaue

Reggel autóbuszra szállunk és Luzon – sziget északi részében található Banaue-ba utazunk. Utunk során a Pinatubo vulkán kitörése következtében betemetett falvakon, városokon is keresztülhaladunk. Ezek közül a legkülönlegesebb a Lahar-ban található Bazilika. Banaue a gyönyörű rizsteraszok központja. A számtalan rizs terasz mintha egy mennyországba vivő gigantikus lépcsősor eleme lenne, úgy látszik a tájban, nem véletlen hogy „mennyei lépcsőknek” hívják a helyiek is. Éjszaka Banaue-ban. (3 éj)

Szállás: Banaue Hotel and Youth Hostel 3*

5. nap: Batad – Banga és a rizsteraszok

Reggeli után jeepney-re szállunk, kipróbáljuk ezt a tipikusan helyi, gazdagon díszített közlekedési eszközt melyek első példányai az amerikai hadsereg jeep-jeiből készültek. Először Banga - ba megyünk, útközben különböző kilátópontoknál állunk meg gyönyörködni a táj és a rizsteraszok (UNESCO világörökség) különlegességében, szépségében.  Közelebb haladva ezen a különleges földön, rövid túra után, megnézünk egy Ifugao falut, betekintünk a barátságos helyiek életébe. Megállunk a legrégebbi rizsteraszra – közel 2000 éves - nyíló kilátó pontnál, amelyet a világ nyolcadik csodájaként tartanak nyilván. Batad rizsteraszai, mint egy amfiteárum helyezkednek el és évezredek ót szolgálják a helyiek megélhetését, fennmaradását. Ebédet követően felkeressük a helyiek, múltját, történelmét bemutató múzeumot. Szállás Banaue-ban (3 éj).

6. nap: Sagada

Délelőtt autóba ülünk és Sagadaba utazunk. Először meg­tekintjük a Bontoc Múzeumot, ahol gazdag gyűjteményen keresztül ismerkedhetünk meg az őslakosok életével, házaival. Ebéd után, a Sagada közösség temetkezési szokásaival is­merkedünk. Túránkat a Szűz Mária templomnál kezdjük, majd folytatjuk a Visszhang-völgyön keresztül. Ezt követően a temetkezési barlangokat is felkeressük. A program vé­geztével transzfer vissza a szállodába.

7.nap: Banaue – Pampagna

Reggelit követően 3 órás transzfer a Bagabag repülőtérre, utazás Clarkba. Érkezés után transzfer a szállodába a nap hátralévő része szabad program, pihenés, készülődés a másnapi túrázásra.

Szállás: Prime Aisa Hotel 3*+

8. nap: Pinatubo kirándulás – Manila

Kora reggel indulunk a túrára a Pinatubo kráteréhez. Terep­járókkal jutunk el a vulkáni területhez majd onnan gyalog a kráterhez. (a túra várható hossza: 2,5-3 óra). Megérkezve gyönyörködünk a tájban a kráter tóban. A program végeztével leereszkedünk, ebéd egy helyi étteremben, majd és utazunk Ma­nilába. Szállás Manilában (1 éj).

Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

9. nap: Manila – Tagbilaran

Reggeli után utazás Tagbilaran-ba, Bohol – szigetére, ahol a meleg Boholano vendéglátás és a fehér homokos tengerpart várja vendégeket.  Érkezés után transzfer a szálláshelyre, szállás Panglao-ban (4 éj).

Szállás: South Palms Resort 5*

10. nap: Bohol, kobold makik és Csokoládé hegyek

Reggeli után elsőként a Baclayon templomot, a szigetek egyik első keresztény templomát látogatjuk meg, majd a Bohol Nemzeti Múzeumot, ezt követően utazunk a Kobold maki Menedék-be, ahol Carlito Pizzaras vezetetésével igye­keznek ezt a fajt megmenteni az utókor számára. Kókusz ültetvények, nipa pálmák, mahagóni erdők mellett utazunk tovább Carmen városáig a Csokoládé hegyekhez. Felme­gyünk a legmagasabb kilátópontra, hogy a több mint 1200 hegy legtöbbjét láthassuk.

11. nap: Bohol

Szabad program, pihenés a tengerparton.

12-13. nap: Bohol – Manila

Reggeli a szállodában, transzfer a repülőtérre utazás Manilába. A késő esti órákban hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek
 • Fülöp-szigetek barokk templomai
 • Banaue rizsteraszai

 

További információk

Tervezett menetrend (változhat)

emirates_.png 

Március 10. Bubapest – Dubai 14.50 – 23.05  EK 112 / kb.5 óra 15 perc   

Március 11. Dubai – Manila  03.50 – 16.00  EK 332 / kb.8 óra 10 perc

Március  21. Manlia – Dubai 23.10 – 04.25  EK 335 / kb.9 óra 15 perc

Március  22. Dubai - Budapest 08.40 – 11.45  EK 111 / kb.5 óra 05 perc

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók.

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 
2020.03.10. - 2020.03.22.
13 nap / 10 éj
555 000 Ft
Lekérés

További időpontok

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • a szállásokat helyi, 3-4*-os szállodákban
 • félpanziós ellátást
 • szükséges transzfereket, és a helyi közlekedést
 • a belépőt a megadott programokra
 • a magyar nyelvű idegenvezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkel
  kb. 350 000 Ft
 • borravalók
  kb. 60 USD/fő
 • útlemondási biztosítást
  1,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
 • egyágyas felár
  160 000 Ft
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Lakatos Gabriella
+36 (1) 207 8220
Kovács Andrea
+36 (1) 301 4990
Gim-Alé Krisztina
+36 (1) 207 8224
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)
 

Ismerje meg a Fülöp-szigeteket!

16 nap / 13 éj
2020.02.19. - 03.05.

485.000 Ft/főtől

16 nap / 13 éj
2020.03.11. - 03.26.

695.000 Ft/főtől

12 nap / 10 éj
2020.02.09. - 02.20.

495.000 Ft/főtől