Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Bor, mámor, Provence
329 500 Ft
/fő + repülőjegy
2018. június 27.
 
Utazás:

repülővel

Elhelyezés:

szállás 3*-os szállodákban

Ellátás:

büfé reggeli, 2 alkalommal gasztronómiai vacsora

Utazás:

repülővel

Elhelyezés:

szállás 3*-os szállodákban

Ellátás:

büfé reggeli, 2 alkalommal gasztronómiai vacsora

Miért ez az út?

1. Megismerhetjük Provence legszebb városait, műemlékeit

2. Megkóstolhatjuk Provence legjobb borait, finom ételeit

3. Élvezhetjük a virágzó levendulamezők illatát és látványát

 

UNESCO világörökségi helyszinek

 

kis létszámú csoport

Részletes program

1.nap Budapest – Lyon

Találkozó 16 h-kor a Liszt Ferenc repülőtéren. Elutazás 19:20 h-kor az Easyjet járatával. Érkezés Lyonba 21:20 h-kor. Transzfer a szállodába (2 éj).

2.nap Lyon – Egy hangulatos nap a gasztronómia fővárosában

Reggeli után gyalogos városnézés Lyonban. Sétánk során megtekintjük a reneszánsz városrészt, a románkori Amfiteátrumot, a Saint Jean katedrálist és a Notre Dame Du Fouriére bazilikát.
A hangulatos óvárosból a híres Bocuse csarnokhoz sétálunk, ahol minden megtalálható, ami szükséges egy igazi ínyenc fogás elkészítéséhez. A tradícionális éttermek is innen szerzik be a legfrissebb alapanyagokat. És nem csak a szemünk élvezheti a gazdag kínálatot, sok árusnál lehet kóstolni is. A finom falatokat egy zamatos Beaujolais-val öblítjük le egy borbisztró teraszán. Ezután szabadprogram, mialatt mindenki kedvére folytathatja a város és a helyi kulináris élmények felfedezését.
Este közös vacsora a tradicionális Bouchon éttermek egyikében.
Az autentikus Lyon-i konyha nagyban meghatározza a tradícionális francia konyhaművészetet. A Lyon-i Bouchon éttermek, olyan kisvendéglők, melyek házias ételeket kínálnak. Kockás abroszok, régi plakátok, rézserpenyők emlékeztetnek a hagyományokra. Az éttermek fő jellemzője a családias hangulat, hogy a vendég otthon érezze magát!
A városban számos Michelin étterem található, de a helyi Bouchonok-ban kóstolhatjuk meg a helyi ízeket a maguk egyszerűségében. Az étlapok jellemző fogásai: hurka, kolbász, felvágottak, csukagaluska, buggyantott tojás burgundiai szósszal, rántott pacal … Az ételeket zamatos borok kísérik: Beaujolais vagy a Cotes du Rhone kíváló borai. Szállás Lyonban.

3. nap Lyon – Orange  (200 km)

Reggeli után a Rhone folyó mentén haladunk Orange felé. Útközben megállunk a Cava De Tain pincészetnél, amely a Rhone folyó jobb partján terül el. Sétálunk a szőlő ültetvényben, majd 5 mitikus bor kóstolunk meg: egy Hermitage Blanc és három különböző évjáratú Hermitage Rouge Gambert. Végül egy Rouge Epsilont. A borkóstolás után tovább utazunk Orangeba.
A város leghíresebb látnivalója a római kori amfiteátrum, ami Európában a legépebb állapotban maradt fent. Ezután átsétálunk a szintén római korban emelt Diadalív alatt. Rövid szabadprogram után kora délután érkezünk a Cotes du Rhone terület egyik legrégebbi pincészetéhez, az 1794-ben a Michel Bernard által alapított Chateau Beauchéne birtokra, amely három területen közel 70 hektáron termel szőlőt. Séta után három féle bort kóstolunk meg: fehér Cotes du Rhone Grande Reserva, vörös Premier Terroir, majd kis sajt falatkák kiséretében egy Chateauneuf du Pape Vignobles de la Serriere-t.
A látogatás után a szállás elfoglalása Orangeban (3 éj).

4.nap Pont du Gard – Chateauneuf-du-Pape – Avignon - Orange (90 km)

Reggeli után a világörökség részeként számon tartott Pont du Gard-t tekintjük meg. A több mint 49 m magas, háromszintes, 2000 éves római völgyhidat feltehetően i.sz. 19 környékén építették. Végigsétálunk a hídon, ahonnan a látvány lenyűgöző.
Egy rövid pihenő után Franciaország egyik legnevesebb szőlőskertjeivel büszkélkedő Chateauneuf-du-Pape felé vesszük utunkat. A híres borvidéken a Domaines Beaurenard pincészetet látogatjuk meg. Itt egyórás vezetésben és kóstolásban lesz részünk. A borvidék bemutatása után három bort kóstolunk meg: 2015-ös fehérbort, 2011-es vörös cuvét, majd egy 2006-os Chateauneuf du Pape Rouge Cuvé Boisrenard Vieilles Vignest.
A kora délutáni órákban érkezünk Avignonba. A városnézés keretében megtekintjük a Pápai palotát, felsétálunk a csonka hídra, majd szabadprogram. Este fakultatív sétahajózás gyertyafényes gasztronómiai vacsorával a Rhone folyón, a Mireio hajó fedélzetén.
A 4 fogásos, zenés vacsora közben láthatjuk a kivilágított várost és a Rhone túlpartján fekvő Villeneuve les Avignon városkát.

5.nap Roussillon - Gordes – L’Abbay de Sénanque - Orange (110 km)

Színek és illatok határozzák meg egész kirándulásunkat. Ezen a napon Vaucluse területét fedezzük fel, Provence talán legszínesebb régióját. A jellegzetes provanszi színek - lila-kék-sárga - különböző árnyalatai kísérnek utunk során, hiszen Vaucluse azon négy megye egyike, ahol a francia levendula 94%-át termesztik. A levendula az idők során Provence igazi jelképévé vált.
Kirándulásunk első állomása Roussillonba vezet. Ez a település is Franciaország legszebb falvai közé tartozik. Különlegessége, hogy az okkerlerakódás természetes vörösesbarna színárnyalatba borítja az egész falut, így még borús időben is olyan, mintha sütne a nap.  Megtekintjük a 18. sz-i városházát, a harangtornyot, majd a szirt szélén található kilátóhoz sétálunk, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Innen Gordes-ba utazunk, melynek házai és kertjei a sziklás hegyoldal lejtőjén kapaszkodnak meg. A falu fekvése, a szűk macskaköves utcák számos híres művészt ihletettek meg. A város jelképe az 1540-ben épült reneszánsz kastély és a templom.
Egy rövid pihenő után érkezünk Sénanque-ba. Magány, csend, fény és derű csodálatos harmóniája érződik Franciaország egyik legszebb román kori, 1148-ban alapított kolostorában. Az egyszerűségében szép kolostor kedvenc helye volt Vasarelynek és Chagallnak is, melyet a környező levendulamező tesz még varázslatosabbá.
A kora délutáni órákban érkezünk a Tourbillon család birtokára, ahol a Cotes du Rhone Gigondas, és Chateauneuf du Pape terület 4 kiváló borát kóstoljuk meg: Cotes du Rhone Tourbillon Rose, Cotes du Rhone Villages Plan de Die Rouge, egy Chateauneuf du Pape Blanc Cuvét és egy Veilles Vignes Rouge-t.
Este vacsorával egybekötött borkóstoláson veszünk részt az 1920-ban alapított Skalli Le Pavillion pincészetben. Itt a vacsora mellé 4 féle bort kóstolunk meg: egy 2015-ös Chateauneuf du Pape fehérbort,  2010-es vörösbort, egy Special Edition vörösbort, végül egy 2008-as vörösbort
Este érkezünk vissza a szállásunkra

6.nap Tarascon – Baux de Provence – St Rémy - Arles - Marseille (160 km)  

Egész napos kirándulás, gazdag programmal. Utazásunk első állomása Tarascon, itt látható Franciaország egyik legszebb középkori vára. Különlegessége, hogy szinte teljes épségben vészelte át a múlt viharos századait. Innen Les Baux-de-Provenceba utazunk. A műemlék település egy sziklán terül el, melyet egy középkori vár romjai uralnak. A vad, drámai környezet ihlette a legenda szerint Dante Isteni színjátékának Pokol helyszínét – a látvány kétség kívül lenyűgöző.
Délután érkezünk Arlesba, Franciaország „legrómaibb” városába, ahol számtalan római kori emlék repít vissza a múltba. A városnézés során többek között megtekintjük a 136 m átmérőjű, 2000 éves arénát, a 12.-14. században épült román kori St Trophime templomot és kolostort valamint az őskeresztény temetőt (Les Alyscamps). Arlesból a kora esti órákban érkezünk Marseillebe (2 éj).

7. nap Marseille – Cassis  (60 km)

Kellemes, laza nap sok napfénnyel és tengerparttal! Reggeli után séta a hangulatos régi kikötőben, majd áthajózunk If várához, ahol a híres regény főhőse, Monte Christo raboskodott. Visszaérkezés után megtekintjük a város fölé magasodó Notre Dame de la Garde székesegyházat, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a híres kikötőre és If várára. Ezt követően a közeli Cassisba látogatunk.
A tengerparti településről indulnak a kis hajók a Calanques de Cassis csodálatos öbleinek felfedezésére, melyeket magas mészkőfalak határolnak. A hajóról a látvány lenyűgöző! A program fakultatív, Cassisnál fürdésre is lesz lehetőség. A kora esti órákban érkezünk vissza a szállásunkra, a vacsora fakultatív.

8.nap  Maseille - Lyon - Budapest (295 km)

Reggel után rövid szabadprogram. 10 h-kor indulás Lyonba, a repülőtérre, elutazás 16:45 h-kor az Easyjet járatával. Érkezés Budapetre 17:40 h-kor.

Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő helyek:
 • Lyon történelmi óvárosa (kulturális/1998) 
 • Arles római kori és román stílusú műemlékei (kulturális/1981) 
 • Orange római kori amfiteátruma és környéke, valamint diadalíve (kulturális/1981) 
 • Pont du Gard (a római kori vízvezeték) (kulturális/1985) 
 • Avignon történelmi központja a pápai palotával (kulturális/1995)

 

További információk

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Easyjet
Oda út: Budapest - Lyon: 19:20- 21:20
Haza út: Lyon - Budapest: 16:45 - 18:50

Utazás Easy Jet járattal

Utasaink a fedélzetre személyenként 1 darab max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek fel (max. 56 x 45 x 25 cm nagyságú), illetve külön fizetendő : max. 15 kg súlyú , vagy max 23 kg-os bőrönd feladása.
A fedélzeti használatra szánt folyadékot egyenként 100 milliliteres tárolóedényekben lehet szállítani. A kis tégelyeket egy maximum 1 literes űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóban kell elhelyezni. A 100 milliliternél nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági személyzet elkobozza és megsemmisíti.
Amennyiben az irodánknál előre megrendelt és kifizetett csomagok mérete vagy mennyisége meghaladja az Easy Jet poggyász szabályzatát, abban az esetben becsekkolásnál felár fizetendő.

Felhívjuk az utasaink figyelmét arra, hogy az Esay JET járatain a fedélzeten ingyenes ellátás nincs, az italokért és ételekért fizetni szükséges.


Utas vélemény:

Provence ízei, illatai, színei mindig lenyűgözőek, ám ha utazásunk a vidék méltán híres pincészeteit is érinti, a borokat kóstolva még teljesebb képet kapunk a filmeken is olyan gyakran megörökített dél-francia életérzésből. Provence-i utunkon az épített örökség és a táj szépségei mellett a gasztronómia kincseiből is bőséges ízelítőt kaptunk.

A gasztronómia fővárosának is nevezett Lyon épp megfelelő kiindulási pont, ha Provence borait a Vallée du Rhône, vagyis a Rhône völgye felől szeretnénk feltérképezni. Repülőgépünk ide érkezik, s mielőtt busszal nekivágnánk a vidéknek, még van egy napunk a Rhône és a Saone folyók által átszelt város legfőbb nevezetességeire, és arra is, hogy Lyon kisvendéglőinek, azaz bouchonjainak egyikében megkóstoljuk a helyi konyha specialitásait. A francia gasztronómia iránt érdeklődőknek külön élmény a lyoni gasztropápáról, Paul Bocuse-ről elnevezett híres-nevezetes vásárcsarnok, ahol nemcsak a környék csodálatos alapanyagaiból és termékeiből kapunk ízelítőt, de a bouchonok – és egyben a lyoni gasztrokultúra – fejlődéstörténetét is megismerhetjük.

Az erős lyoni kezdés után másnap nekivágunk a Rhône völgyének, s mint elszánt borturisták, már délelőtt kóstolóra vagyunk hivatalosak. Első állomásunk a Côtes du Rhône északi vidékén fekvő Cave de Tain pincészet, amelynek többek között a világhírű Hermitage területen is vannak ültetvényei. A szövetkezeti rendszerben működő, lenyűgöző kialakítású pincészet bejárása után összesen öt bort kóstolunk, s mire ismét buszra szállunk, hogy Orange felé induljunk tovább, már van némi képünk a Rhône völgyének északi részén termett borok egyedi stílusáról és eleganciájáról.

Orange elsősorban római emlékeiről nevezetes, itt találjuk Európa legjobb állapotban fennmaradt amfiteátrumát, amely manapság nagyszabású koncertek helyszíne, és a város szélén egy ugyancsak épen fennmaradt diadalívet. Hogy utunk kellő ritmusban folytatódjon, az építészettörténeti kuriózumok élvezete után ismét a boroknak hódolunk. Következő célpontunk a borvidék egyik legrégebbi pincészete, a 18. század végén alapított Château Beauchêne, ahol igazi francia château-élményben van részünk: a Bernard-Vergniaud család tulajdonában lévő birtok ugyanis szőlőültetvények, kastély, park és pincészet hagyományos –számunkra ritka élményt nyújtó – együttese. Az itt kóstolt borok stílusán érezhető, hogy errefelé már melegebb vidéken járunk.

A Côtes du Rhône aromáival telve estére érkezünk a pápák városába, Avignonba, amely a következő napokban kirándulásaink kiindulópontja lesz.

A másnapot a nevezetes pápai palota labirintusának bejárásával kezdjük – a történelem és a középkori épületek kedvelőinek maradandó az élmény. És aztán persze mi is megnézzük a francia dalocskából ismert világhírű avignoni hidat, sőt, idegenvezetőnk nem kis erőfeszítéssel még az eredeti szövegre is megtanít bennünket: „Sur le Pontd’Avignon on y danse, on y danse…”

A délutánt már a provence-i tájban töltjük: először a fantasztikus látványt nyújtó háromszintes római vízvezetékhez, a Pont du Gard-hoz utazunk. Átsétálunk a Gardon-folyó felett átívelő, hatalmas kőtömbökből épült völgyhídon, s magunkba szívjuk kétezer év időtlenségét. Közben a rekkenő hőségben irigykedve nézzük a folyóban strandolókat, és elhatározzuk, ha legközelebb erre járunk, semmiképp sem hagyjuk otthon a fürdőruhát…

A Pont du Gard-nál töltött pihenő után ismét munkára kell fognunk ízlelőbimbóinkat, következő állomásunk ugyanis a szőlőbirtokairól és vörösboráról nevezetes Châteauneuf-du-Pape. A település neve beszédes: az első szőlőskerteket még az avignoni pápák kezdeményezésére ültették, akik a borbarát XXII. János által az 1300-as évek elején építtetett kastélyban töltötték a nyarakat. Mielőtt bejárnánk a kisvárost, a bioborokat készítő Domaine de Beaurenard pincészet kóstolójára vagyunk hivatalosak. A hét generáció óta borászkodó család elegáns, fineszes borain keresztül találkozunk először a világhírű Châteauneuf-du-Pape aromáival.

Ismét egy kis pihenő következik: sétálunk egyet a délutáni álmosságba süppedt városka girbegurba utcáin, és az egymás mellett sorakozó pincéket, borbárokat és boltokat szemügyre véve megállapítjuk, hogy itt tényleg minden a szőlőről és a borról szól. Mire a nap lejjebb ereszkedik, és a dombok árnyékai megnyúlnak, már egy újabb pincészet vár bennünket: a nap zárásaként a város határában fekvő Skalli Le Pavillonnál költjük el borkóstolóval egybekötött vacsoránkat.

Következő napunk az okker színében pompázó Roussillonban indul. A dombra épült, messziről is vörösessárgában játszó város okkerbányászatáról vált nevezetessé. A település határában lévő okkersziklákat egy tanösvényen közelebbről is megszemléljük, a körülöttünk és a talpunk alatt lévő tüzesen sárga, finom porral borított kőzet örökre az emlékezetünkbe ég.   

Innen egy újabb lenyűgöző fekvésű középkori városkába, a meredek, lépcsőzetes sikátorokkal zsúfolt Gordes-ba utazunk tovább, majd rövid buszozás után kora délután érkezünk a gyönyörű állapotban megőrzött román kori Abbaye Notre-Dame de Sénanque-ba. Az erdős völgy mélyén álló, 12. században alapított ciszterci apátságot virágzó levendulamező övezi. A kőből emelt épületegyüttest ma is szerzetesek lakják, az apátság bejárása során nemcsak a múltba, de a közösség mai életébe is bepillantást nyerünk.

Délután újabb ínyenc gasztronómiai program vár ránk: a Tourbillon család hipermodern pincészeténél Côtes du Rhône és Châteauneuf-du-Pape borokat kóstolunk. A néhány éve elkészült épületegyüttes egy helyi termékeket kínáló üzletnek is helyet ad, így, mielőtt visszaindulnánk Avignonba, fűszerekből, olajokból és hasonló finomságokból is módunk van bevásárolni.

Végül utolsó avignoni esténken vacsorával egybekötött sétahajózásra indulunk: a borokkal kísért ínyenc menüsor elfogyasztása közben időről időre felmegyünk a fedélzetre, hogy a város és a vidék látnivalóin túl a Rhône levegőjét is magunkba szívjuk.

A következő napot Tarasconban indítjuk, a folyó partján épült város leginkább tekintélyes, 15. századi váráról és a folyóban lakó mitikus fenevadról, a Tarasque-ról nevezetes. A délelőtti óváros még álmos utcácskáit bejárva kifeszített, „provence-i mintás” vásznakat látunk a házfalakon – nem véletlenül: Tarascon annak idején a les indiennes előállításának egyik központja volt. Ez az importált indiai cikkek hatása alatt készült nyomott mintás gyapjúszövet azóta Provence védjegyévé vált.

Provence útjait gyakorta övezik árnyas fasorok, Tarascont elhagyva ilyen platánsoroktól kísérve érkezünk meg Saint-Rémy-de-Provence-ba. Úti célunk a város szélén álló kolostor, a Monastère Saint-Paul-de-Mausole, a későbbi elmegyógyintézet, ahol 1889-ben Van Gogh-ot is ápolták. Kabócák kórusa fogad, míg az olajfaligeten át a kolostorig sétálunk, hogy megnézzük a zseniális festőre emlékező kiállítást, melynek legfőbb darabjait az itt-tartózkodása idején festett képek másolataiból állították össze.

Errefelé az Alpille-hegység csipkés kiszögellései uralják a tájat. Az egyik ilyen magaslaton áll következő megállónk, Les Baux-de-Provence, a bizarr sasfészek. Az óváros utcái az egykori kastély romjai alatt kanyarognak, a házak és nemesi kúriák helyreállítva várják a turistákat. A lerombolt Château des Baux-hoz felkapaszkodva megcsodáljuk a lélegzetelállító panorámát. A szikla pereméről egészen a vad Val d’Enfer (szó szerint a Pokol völgye) szikláig ellátunk, állítólag ez a látvány ihlette meg Dantét is az Isteni színjáték Pokol helyszínének megírásakor.

A délután már ismét a Rhône partján ér bennünket, a római alapokon nyugvó Arles városában.

Időutazásunk a kétezer éves római arénánál indul, de alaposan bejárjuk a középkori városmagot is, megnézzük a méltóságteljes épületeket, a keskeny utcákat, sikátorokat és macskaköves udvarokat. S egy folyóparti parkban még arra is módunk nyílik, hogy egy pétanque-ozó társaság játékán keresztül bepillantsunk a helyi hétköznapokba…

Estére érkezünk Provence fővárosába, a platánokkal és szökőkutakkal ékes Aix-en-Provence-ba.

A következő napot már egészen másféle hangulatban, a nyüzsgő Marseille-ben töltjük. Jólesően kávézunk a kikötőben, az alkalmilag felállított halas pultoknál megbámuljuk a reggeli fogás eredményét, majd hajóra szállunk, hogy a marseille-i öbölben fekvő apró, kopár szigeten meglátogassuk If börtönvárát. A regényes hajózás után – már ismét a szárazföldön – felkapaszkodunk a város fölé magasodó Notre-Dame de la Garde székesegyházhoz, ahonnan  úgy tekintünk le a nagyvárosra, mint egy kiterített térképlapra.

A forrón délutánban újabb hűsítő tengeri program vár ránk: ezúttal a közeli üdülővárosban, Cassisban szállunk hajóra, hogy a víz felől megcsodáljuk a Calanques de Cassis csipkés öbleit, vadregényes szikláit. Kora este érkezünk vissza Aix-en-Provence-ba, ahol egy hamisítatlanul francia vacsorával búcsúzunk Chagall kedvenc várostól és Provence-tól.

Árak és indulás
Indulás - visszaérkezés
Utazás hossza
Ár
 

További időpontok

AZ ÁR TARTALMAZZA
 • 2 éjszaka Lyonban 3*- os  szállodában reggelivel
 • 3 éjszaka Orangeban 3*- os szállodában reggelivel
 • 2 éjszaka Marseilleban 3*- os szállodában reggelivel
 • reggeli, 2 alkalommal vacsora (2., 4. napon)
 • Autóbusz közlekedés
 • Pincelátogatások borkóstolókkal a program szerint
 • Magyar idegenvezető
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA
 • Repülőjegy Budapest – Lyon –Budapest útvonalon (Easyjet járat), illetékkel, kézipoggyásszal
  Irány ár: 48.000 Ft/fő változhat)
 • Elsőbbségi beszállás: (Ez a szolgáltatás garantálja a kézipoggyász fedélzeten történő szállítását)
  kb. 5000 Ft/fő-től
 • Helyfoglalás: (Ez garantálja az együtt utazóknak az egymás meletti ülőhelyeket)
  kb. 3000 Ft/fő-től
 • Útlemondási biztosítás
  1,5%
 • Idegenforgalmi adó
  20 Eur/fő (helyszínen fizetendő)

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • BBP biztosítás
  565 Ft / fő / naptól
 • Egyágyas felár
  97.500 Ft/fő
 • Feladható poggyász
  kb 20.000 Ft/db (15-23 kg)
 • Hajózás If várához (7.nap)
  5.800 Ft/fő
 • Hajózás gasztronómiai vacsorával Avignonban (4. nap)
  24.000 Ft/fő
 • Hajókirándulás Calanques de Cassishoz (7.nap)
  6.500 Ft/fő
 • Belépők kb 30-40 Eur/fő
Kérdése van az útról?
Kérdezze szakértőnket!
Deczky Katalin
+36 (1) 301 4999
Zsila Sándor
+36 (1) 301 4998
Bordás-Donkó Anikó
+36 (1) 207 8223
Visszahívás igénylése

vagy kérjen visszahívást!

Visszahívás igénylése

Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom. (megtekintés)

Karcsics Magda

Franciaországhoz fűződő, máig tartó kötődésem középiskolás koromra nyúlik vissza.
Abban a balassagyarmati gimnáziumban tanultam, ahol Michel Gyarmathy, a város szülöttje, a világhírűvé vált Folies Bergère párizsi mulatóhely művészeti igazgatója, aki élete végéig támogató gondoskodással követte az iskola sorsát.
A francia nyelv és kultúra kiemelt szerepet kapott az intézmény szellemiségében.

sőbb ösztöndíjasként többször sikerült az ország legkülönbözőbb régióiba eljutnom, ezek szépségét, értékeit felfedeznem.

Szívügyemmé vált, hogy személyes élményeimet, ismereteimet másokkal is megosszam. Így lettem francia kultúraközvetítő, tevékenységeim mellett többek közt idegenvezető.    

Az ezerarcú Franciaország kimeríthetetlen természeti és kulturális kincsekkel rendelkezik, minden utazás újabb és újabb alkalom ezek kölcsönös megosztásához.

...és a csodálatos PROVENCE

5 nap / 4 éj
2019.10.22. - 10.26.

293.000 Ft/főtől

6 nap / 5 éj
2019.08.17. - 08.22.

149.000 Ft/főtől

6 nap / 5 éj
2019.10.19. - 10.24.

369.500 Ft/főtől

Kapcsolódó magazin