Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Események
 • Utazók Klubja Extra - Libanoni est

  2020. november 2.

  A 2020. október 26. dátummal meghirdetett libanoni vacsoraestünkre a helyek pár nap alatt beteltek. Mivel sok utasunk lekéste a jelentkezést, emiatt a részükre 2020. november 2. (hétfő) időpontban egy pótcsoportot szerveztünk meg. Ezen az estén is a 4 fogásos vacsora közben élő arab zene szól, hastánc bemutató kíséretében. Arab kávé- és teabemutató. A helyszín újra a Byblos étterem, 1052 Budapest Semmelweis utca 1-3. Ár: 14.900 Ft/fő. A helyek száma továbbra is korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Törley látogatás

  2020. november 11.

  Ezúttal a Törley Múzeumot keressük fel, ahol vezetett séta során megismerhetjük a Törley család és a hazai pezsgőgyártás történetét, majd a látogatás végén egy gazdag Márton napi libavacsora kísérőjeként mindenki megkóstolhatja a megismert technológiák alapján készített pezsgőket (pl.: Törley nyers pezsgő, Törley Orfeum Rosé, Törley Tokaji doux). Helyszín: Törley Pezsgőmanufaktúra és H22 Rendezvényközpont, 1221 Budapest, Anna u. 7. Időpont: 2020. november 11. (szerda), 18:00 - 21:30. Ára: 14.990 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Tennessee Whiskey

  2020. november 16.

  A már megszokott helyszínen, a GoodSpirit Whisky&Coctail bárban tartjuk meg a whiskey kóstoló sorozatunk Dél-Kelet USA ízeit felvonultató eseményét. A 6 tételes kóstolósoron újra Gőgös Norbert idegenvezetőnk és Csiszer Levente bártender vezet végig minket. Virtuális séta Louisville-ben, Nashville-ben és Dallas-ban. Helyszín: GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar, 1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. Időpont: 2020. november 16., 18:00. Ára: 12.500 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Az előző rendezvényről fotók ITT láthatók. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Könyvbemutató

  2020. november 17.

  Ez alkalommal Bihari Zoltán "Mi, svábok" című könyvének dedikálással egybekötött könyvbemutatóját tartjuk meg az irodánkban, 2020. november 17-én, 18:00 óra kezdettel. A múltjukat kutató, jelenüket és jövőjüket építő svábok életerős közösséget alkotnak. Ezt kívánja bemutatni a Nemzeti Értékek Könyvsorozat ezen kötete, riportokkal, történetekkel és személyes portrékkal. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. A bemutató alatt a könyv kedvezményes áron megvásárolható, melyet az író kérés alapján dedikál. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Japán vacsoraest

  2020. november 30.

  Célunk, hogy megmutassuk, a japán gasztronómia nem csak a sushiból áll. 7 fogásos vacsora 5 féle tempura válogatással, Ozeki Karatamba sake-val. Előadás a japán kultúráról, szokásokról, illetve a japán étkezési etikett bemutatása Rajzó-Kontor Kornélia, a Magyarországi Japán Tea Egyesület művészeti vezetője és japán szakértő és Seiichi Kusumoto japán séf segítségével. Helyszín: Sushi Sei étterem, 1036 Budapest, Bécsi út 58. Időpont: 2020. november 30. (hétfő), 18:00 - 21:30. Ára: 19.990 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Grúz vacsoraest

  2020. december 7.

  Az igazi grúz konyha a szakácskönyvek lapjairól nehezen ismerhető meg. Közép-Keletről, Ázsiából vagy Indiából számtalan kereskedő utazott Grúzián keresztül Európába így nem csoda, hogy a grúz konyha különféle vegetáriánus és húsos ételek kombinációja és az aromás ízek jellemzik. Ezen kívül a hagyomány úgy tartja, hogy a bortermelés eredete a mai Grúziából származik. Mison Andrea idegenvezetőnk tolmácsolásában fogyasztjuk el a vacsorát, aki a régió szakértője. Helyszín: Hachapuri étterem, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17. Időpont: 2020. december 7., 18:00. Ára: 12.900 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. A grúz konyháról magazin cikkünkben ITT olvashatnak. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Libanoni est

  2020. október 26. - KORÁBBI ESEMÉNY

  Az Utazók Klubja Extra népszerű kulináris sorozatának egyik újabb helyszíne libanoni konyha keleties világába repít el minket. A 4 fogásos vacsora közben élő arab zene szól, hastánc bemutató kíséretében. Arab kávé- és teabemutató. A libanoni származású Osama Kutaini 2002 óta több mint hét országban fordult meg séfként – különböző arab országokban, Dubaiban a Four Seasons-ben, és Franciaországban is. Helyszín: Byblos étterem, 1052 Budapest Semmelweis utca 1-3. Időpont: 2020. október 26. (hétfő), 18:00 - 21:00. Ára: 14.900 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Olasz ízutazás

  2020. szeptember 28. - KORÁBBI ESEMÉNY

  Az Utazók Klubja Extra egy újabb meglepetés programra invitálja az érdeklődőket. Mison Andrea idegenvezetőnk segítségével ízelítő Olaszország legszebb látnivalóból, majd vacsora válogatott olasz alapanyagokból. Mindeközben a látványkonyhába is bepillantást nyerhetnek, ugyanis az étterem séfje az ételkészítés titkaiba is beavatja a résztvevőket. Helyszín: Akademia Italia étterem, 1051 Budapest, Szent István tér 12. Időpont: 2020. szeptember 28. 18:00. Ára: 9.900 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Könyvbemutató

  2020. szeptember 24. - KORÁBBI ESEMÉNY

  A tegnapi napon Földvári András, "Elmentem világgá! 80 sztorival a Föld körül" című könyvének hivatalos könyvbemutatóját az irodánkban tartottuk meg. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 24-én (csütörtökön), 18:30 órai kezdettel egy új időpontot is meghirdettünk. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. A bemutató alatt a könyv kedvezményes áron megvásárolható, melyet az író kérés alapján dedikál. Egy kis részlet a könyvből ITT olvasható. Fotók a rendezvényről ITT láthatók. Részletesebb információ ITT látható.

   
 • Utazók Klubja Extra - Ír whiskey kóstoló

  2020. szeptember 21. - KORÁBBI ESEMÉNY

  Az augusztusi Utazók Klubja Extra keretein belül utasaink egy skót whisky kóstolón vehettek részt. A nagy sikerre való tekintettel szeptemberben egy ír whiskey kóstolót szervezünk. Sztorizás ír legendákról és legendás írekről, továbbá 6 tételes, egyedi ír whiskey kóstolósor. Helyszín: GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar, 1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. Időpont: 2020. szeptember 21., 18:00. Ára: 9.000 Ft/fő. A helyek száma korlátozott, emiatt előzetes regisztráció szükséges EZEN a linken. Az előző rendezvényről fotók ITT láthatók. Részletesebb információ ITT látható.