2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Rólunk

KEDVES UTASUNK, TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

 

Engedje meg, hogy az 1000 Út Utazási Iroda bemutatkozzon Önnek!

 

Irodánk 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy Oroszországba és az egykori tagállamokba szervezzünk egyéni és csoportos utakat, valamint onnan fogadjunk vendégeket. Ebben az időben ez a terület még alig került be az idegenforgalom vérkeringésébe, és szerettük volna ezzel a rohamosan fejlődő világgal színesíteni az úti célok palettáját.

Fő profilunk egyéni, csoportos és üzleti utak szervezése, vízumügyintézés, szállásfoglalás, repülő-, és vonatjegy értékesítés. Fontos számunkra, hogy utasaink megfizethető áron kellemesen és biztonságban érezzék magukat útjainkon és felejthetetlen élményekkel gazdagodva térjenek haza.

Törekvéseinknek köszönhetően irodánk megalakulása óta dinamikusan fejlődik, újabb úti célokkal bővítjük kínálatunkat és egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyéni utasaink mellett az üzletemberek hivatalos utazásait is megkönnyítsük. Irodánk munkatársai többéves szakmai tapasztalattal, hely- és nyelvismerettel, hagyományos vendégszeretettel várják Önt. Jelenleg a világ összes országába foglalunk repülőjegyeket, intézünk szállást és programokat.

A 2001-ben 3 fővel induló kis utazási iroda mára már egy tőkeerős cégcsoporttá fejlődött és csak Magyarországon több, mint 100 embert foglalkoztat. A cégcsoport tulajdonába került a Budapest belvárosában található Hotel Medosz és egy 10 lakásos luxus apartmanház Hévízen. Sok év kemény munkájának köszönhetően megvalósult a tulajdonosok egyik álma, hogy a Magyarországra érkező utasainkat céges buszparkunkkal szállítsuk a saját szálláshelyeinkre.

Az évek során Oroszországba irányuló csoportos útjaink annyira megnyerték az utasok tetszését, hogy piacvezető orosz utazásszervezőkké váltunk. Szinte az összes kisebb és nagyobb utazási iroda Magyarországon partnereink közé tartozik, akiken keresztül szintén le lehet foglalni utazásainkat.

Az utóbbi években nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy üdülési programokat és városnéző programokat is kínáljunk az utasainknak a világ összes országába. Az összes magyar utazásszervező programjait nálunk ugyanúgy megrendelheti, mint az orosz utakat. Az orosz utak megrendelésekor az utasaink által megkedvelt ügyintézők nagy örömmel segítenek más országokba történő utazások megszervezésében is.

2014-ben is sok szeretettel várjuk kedves Törzsutasainkat, céges megrendelőinket és mindazokat, akiknek felkeltette az érdeklődését valamelyik városlátogatásunk, körutazásunk, esetleg kalandtúránk. Ajánlataink között az Északi-sarktól egészen az Antarktiszig lehet válogatni!

 

Üdvözlettel:

1000 Út Utazási Iroda munkatársai


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte