2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás




Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Az Északi-sark 24 óra alatt

Egy rendkívüli lehetőséget ajánljuk Önöknek, eljuthatnak velünk az Északi-sarkra könnyen és gyorsan! Felszállhat repülőre Düsseldorfban és még aznap jön vissza, miközben a repülő megteszi az utat az Északi-sarkig.

Spizbergákon keresztül visz az út, majd tovább egyenesen az Északi-sarkra. Útközben gyönyörű kilátás tárul elénk a jégpáncélokra, majd elérjük az Északi-sarkot, ott leereszkedünk és percekig körözünk a föld fölött. Akkor csak 750 km-re leszünk Kanada partjaitól.

Visszafelé A Spizbergákon és Norvégián keresztül visz az utunk, jó időjárási feltételek esetén valószínűleg Grönland partjai is láthatóak lesznek. Összeségében 5 órát töltünk sarkköri régióban. Menetközben az időjárási feltételek meghatározzak a látási viszonyokat, de a pilótának nagy tapasztalata van abban, hogy a legjobb kilátást biztosítson a gép fedélzetéről. Az első ilyen út 2007. év májusában volt, azóta több sarkköri út nagy sikerrel zajlott.

A visszaérkezés után az összes résztvevő kap egy emléklapot az utazásról.

Járatszám Útvonal Dátum Indulás Érkezés
AB 1111 Berlin - Északi-sark - Berlin 2013.04.27 08.00 h 20:00

Az ár az alábbi költségeket nem tartalmazza

  • Repülőjegy: Budapest-berlin-Budapest útvonalon kb. 30.000 Ft-tól illetékkel együtt.
  • Szállás: Berlinben egyéni lekérésre, kb. 65 eurótól, konkrét árak felől érdeklődjön irodánkban!
  • A repülőről

    Az Airbus A330-200 típusú gépen repülnek. Az ülések át vannak alakítva, hogy kényelmesen ki tudjanak nézni az ablakokon, ezen kívül a repülőn lehetőség van szabadon mozogni és nézelődni az ablakokon keresztül. A pilótáknak nagy tapasztalatuk van a északi regióban való repülés térén.

    További Hasonló utazásainkat ide kattintva találja!

Amennyiben közvetlenül a gép indulása előtt érkezik, vegye figyelembe, hogy a becsekkolás a 90 perccel az indulás előtt fejeződik be. A visszaérkezés időpontja nem pontos, javasoljuk, hogy éjszakára maradjon Düsseldorfban. Helyek előre foglalhatók, a különböző árkategória szerint.

Időjárásról

Az időjárás nagyon fontos tényező repülésünk során, arról folyamatos tájékoztatást kapnak a pilóták és annak függvényében alakítják a pontos repülési útvonalat. A repülésünk során több, mint 9 000 km.-t repülünk és több időzónán keresztül visz az utunk.

A fedélzeten lévő szolgáltatásokról

Az idegenvezető: Az angolnyelvű idegenvezető velünk együtt utazik, aki több évig lakott Spitsbergenen és nagyon jól ismeri a poláris élet különlegességeit. Az út során különböző részletekkel szolgál majd az idegenvezető a tájról, történelemről és egyéb érdekességekről. Felszolgálás: Az út során kétszeri étkezést biztosítunk, köztük pedig kisebb büfé áll rendelkezésünkre. Az Északi Sarkra való érkezésünkkor természetesen pezsgővel kínáljuk Önöket. Filmek és zene: kisebb ízelítőt adunk filmek és zene segítségével a északi régióról az út során.

Részletesebb információt kérje az irodánkban.

eszaki_sark_plan.jpgEconomy Basic

A D,E,F vagy G ülések. Önök szabadon mozoghatnak a fedélzeten és nézelődhetnek más utasok ablakain keresztül is.

Ár: € 666 (helyfoglalással) Ülesek száma: 30

Economy Classic

Sorok 21-33, az ablakoknál levő üléssorok. Ha Önök ketten vannak és együtt szeretnének ülni, javasoljuk, hogy vegye igénybe az alábbi speciális árat.

Ablak ülés: (A/K): € 1 222 Ülések száma: 10
Folyosó ülés (C/H): € 999 Ülések száma: 10
Ablak és folyosó ülés együtt (A+C vagy H+K): € 1 888 Ülések száma: 4

Economy Premium

A repülés ideje alatt, a gép első vagy hátsó részében foglalnak helyet a külső sorban (16-19, 37-50 sorok), innen garantált a kilátásunk!. Ha együtt szeretnének ülni, javasoljuk összekapcsolni az ablak melletti és a belső sorban lévő helyeket.

Ablaknál lévő ülés (A/K): € 1 888 Ülések száma: 20 (elfogyott)
Folyosó ülés (C/H): € 1 222 Ülések száma: 20
Ablaknál lévő+folyosó ülés együtt (A+C vagy H+K): € 2 777 Ülések száma: 5 (elfogyott)

Economy Premium Special

A repülés ideje alatt, a gép első vagy hátsó részében foglalnak helyet a külső sorban (14, 36 sorok), innen is hasonlóan zavartalan lesz a kilátásuk! Ha együtt szeretnének ülni, javasoljuk összekapcsolni az ablak melletti és a belső sorban lévő helyeket.

Ablaknál lévő ülés (A/K): € 2 111 (elfogyott)
Folyosói ülés (C/H): € 1 444
Ablak melletti és folyosói ülés együtt (A+C vagy H+K): € 3 111 (elfogyott)

Polar Comfort Class

A repülés ideje alatt, a gép legelső business részében foglalnak helyet (1-4 sorok), innen kivételesen extra kilátásban lehet részük, több szabad helyük van a mozgásra, étel-ital felszolgálás folyamatos. Ha együtt szeretnének ülni, javasoljuk összekapcsolni az ablak melletti és a belső sorban lévő helyeket.

Ablaknál lévő helyek (1-4, A/K): € 3 333 (elfogyott)
Folyosói ülés (1-4, C/H): € 2 222
Belső ülések (1-4, D/G): € 1 777

Ablak melletti és folyosói ülés együtt (A+C vagy H+K): € 5 555 (elfogyott)


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte