2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Military kalandok

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk ezeket a programokat, akik érdeklődnek a haditechnika iránt. Programjainkat egyéni, vagy csoportos szervezésben állítottuk össze, de az igényeknek megfelelően alakíthatóak. Az árak tájékoztató jellegűek.

Program

Érkezés a múzeumba, a kiállítás megtekintése, biztonsági előírások ismertetése, a fegyverek megtekintése, bemutató lövészet kiválasztott lőfegyverekből, fényképezés.

A program ára: 56 400 Ft/fő, amely tartalmazza a kiállítás megtekintését, a szakértői tájékoztatást és egy kesztyűt.

Bemutató lövészet

omsk3.jpgomsk4.jpg

Lehetőség van utazni tankban utasként.
Tankok: T-34-85, ISZ-3, ISZ-3, T-54, T-55, PT-76 (úszó) stb.
Utazás erdőben és betonúton.

Program: érkezés a bázisra, átöltözés, tájékoztatás, fényképezési lehetőség, a tankok ismertetése, utazás erdőben, akadályok leküzdése, múzeum megtekintése, utazás betonúton, gyorsasági szakasz, „tankkeringő”, akadályok leküzdése.

A program ára: 316 000 Ft/fő, amely tartalmazza az utazást tankban utasként, a múzeumi belépőt és egy pár kesztyűt.

Egyéb szolgáltatások:
Egyenruha ajándékba/használata: 6 000 Ft/3 000 Ft
Harckocsizó sapka ajándékba/használata: 20 000 Ft/3 000 Ft

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk ezt a fajta programot, akik érdeklődnek az extrém sportok, a szabadlebegés érzése iránt és ezt megvalósítani is szeretnék!!!

Programjainkat egyéni, vagy csoportos szervezésben állítottuk össze, de az igényeknek megfelelően alakíthatóak.

Az árak tájékoztató jellegűek, egyedi igények pontosítását követően kerülnek véglegesítésre megrendelés előtt.

Vállaljuk az utazás teljes körű megszervezését vízumügyintézéssel, szállásfoglalással, repülőjeggyel, valamint transzfert biztosítunk az élményrepülés helyszínére oda-vissza.

Mi is az az aerodinamikai csőrepülés?

Gyakorlatilag egy mesterségesen kialakított berendezés, amelynek segítségével testsúlytól és mérettől függetlenül tapasztalhatjuk meg a repülés élményét, szabadesés szimulációja.

Elsősorban ajánljuk ezt a sportot akrobatáknak, hiszen a fizikai törvényszerűség kihasználásával kiváló gyakorlási lehetőséget ad akrobatikai mutatványok levegőben való bemutatására, javasoljuk továbbá ejtőernyősök illetve ejtőernyőzni vágyók számára, amelyre szintén valódi tréning lehetőséget nyújt ez a nem mindennapi alkalom.

Gyakorlatok helyszíne: Moszkva

Árak

2 perc 59 EUR max. 1 résztvevő
3 perc 73 EUR max. 1 résztvevő
5 perc 88 EUR max. 1 résztvevő
10 perc 132 EUR max. 2 résztvevő
15 perc 176 EUR max. 3 résztvevő
20 perc 220 EUR max. 4 résztvevő
30 perc 307 EUR max. 6 résztvevő
60 perc 541 EUR max. 6 résztvevő

Egyéb programokról, illetve a részletekről szívesen adunk felvilágosítást irodánkban.

Elkalauzoljuk Önöket egy igazi moszkvai régi titkos katonai bunkerbe, ahol megismerkedhetnek a korabeli haditechnika vívmányaival és belekóstolhatnak a hidegháborús időszak levegőjébe!

takanyszkij.JPG4965461581_05441fded3_z.jpgimg_0158.jpgsovietbunker-69941248688204_0_500.jpg

Programok a bunkerben:

  • filmvetítés
  • interaktív játék
  • valódi hidegháborús hangulat a föld alatti bázison.

A belépő ára: 33 EUR/fő+magyar nyelvű idegenvezetés igényelhető

Minimum létszám: 10 fő, 10 fő alatti létszám esetén ki kell fizetni a minimum létszámra vonatkozó teljes csoport árát (330 EUR). A katonai bunker az év bármely időszakában látogatható!

Ha Ön is szeretne bejönni, körülnézni, hívjon minket hogy megszervezhessünk Önnek egy életre szóló titkos bunkerlátogatást.


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte