2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Repülőtéri transzferek Moszkvában és Szentpéterváron

Autó (1-3 fő) Minibusz (4-12 fő)
Reptér- pályaudvar vagy szálloda 19 000 Ft 29 000 Ft
Seremetyevo- más repülőtér 24 000 Ft 34 500 Ft

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a repülőgép nagy mértékű késéséből adódóan a transzfer várakozási idejének a költsége az ügyfelet terheli. Ennek mérteke a napszaktól és az autó típusától függően alakul.

Érkezéskor az Ön nevére szóló táblát kell keresnie. A sofőr a hivatalos érkezést követően 1 órát vár az utasokra. Amennyiben a gép késik vagy más okok miatt nem tud időben kijönni a váróterembe vagy nem találja a sofőrt, kérjük mielőbb értesítse az ügyintézőnket. Ha az értesítést elmulasztotta, a transzfer árát irodánknak nem áll módjában visszateríteni.

Szeretnénk felhívni az utasaink figyelmét arra, hogy az utóbbi években Moszkvában rendkívül megnőtt a forgalom, hatalmas dugók alakulnak ki. Ezért nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy időben megérkeznek a reptérre és az ebből eredő károkat nem tudjuk vállalni (vis major esete).


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte