2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Thaiföldi vízum

THAIFÖLDI VÍZUM

Az THAIFÖLD VÍZUM ügyintézése, kérdéseire válaszol:
Kovács Eszter, +36 1 301 4996, Diószegi Guzel, +36 1 354 3992; Dávid Lívia, +36 1 354 3999,

Vízum turista célú beutazás esetén: REPÜLŐVEL ÉRKEZÉS ESETÉN 30 NAPIG, SZÁRAZFÖLDI HATÁRÁTKELŐHELYEN TÖRTÉNŐ BEUTAZÁS ESETÉN 15 NAPIG VÍZUMMENTES, AZON TÚL VÍZUMKÖTELES A TARTÓZKODÁS.

A harminc napot meghaladó beutazások továbbra is vízumkötelesek. Magyarországról Thaiföldre beutazó állampolgáraink vízumot a Thaiföldi Királyság budapesti Nagykövetségén igényelhetnek. A hatályos thaiföldi törvények szerint tartózkodási engedély hiányában külföldi állampolgárok 180 napon belül legfeljebb 90 napot tölthetnek Thaiföldön. A beutazásnak alapvető feltétele a belépéskor még legalább 6 hónapig érvényes magyar útlevél.

Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thaiföldi hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból. A beléptető pecséten szereplő dátum határozza meg, hogy az utas meddig tartózkodhat jogszerűen Thaiföldön.

A thaiföldi idegenrendészeti szervek rendkívüli szigorral járnak el a Thaiföldön jogszerűtlenül tartózkodó külföldi állampolgárokkal szemben. A büntetés pénzbírság és kiutasítás lehet, a hazautazás (repülőjegy) költségeit pedig a külföldi állampolgárnak kell állnia. Fizetésképtelenség esetén a büntetést börtönben kell letölteni.

Amennyiben a külföldi állampolgár nem rendelkezik érvényes repülőjeggyel, mindaddig idegenrendészeti őrizetben marad, amíg saját maga vagy hozzátartozói megveszik számára a hazaútra szóló jegyet.

 

Turista vízum egyszeri belépéssel:
- 1 db kitöltött vízumigénylőlap
- 2 db szines igazolványkép  (mérete: 3,5 cm X 4,5 cm)
- az oda-visszaútra szóló, megvásárolt repülőjegy
- 6 hónapig érvényes eredeti útlevél, amit a beutazástól kell számítani
Többszöri belépés:
- 1 db kitöltött vízumigénylőlap
- 2 db szines igazolványkép  (mérete: 3,5 cm X 4,5 cm)
- szállás visszaigazolás
- repülőjegy visszaigazolások
- munkáltatói igazolás
- bankszámla kivonat, amely minimum 5500 EUR összegről szól
- 6 hónapig érvényes eredeti útlevél, amit a beutazástól kell számítani

 

Egyszeri belépéses turista vízum díja: 35 EUR/Fő

Többszöri belépéses vízum díja: 135 EUR/Fő

 

Ügyintézési díj: 6000 HUF/Fő


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte