2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Izlandi körutazás

Találkozás Izland páratlan természeti sokszínűségével: vulkáni tájak, lávamezők, jégtáblák, feltörő melegvizű források és lépcsős vízesések – fedezze fel Ön is Izland lenyűgöző világát!

 1. Nap – Reykjavik (Izland) Kihajózás

Isten hozott Reykjavikban, Izland fővárosában, utazásunk első állomásán. Annak ellenére, hogy Izland nem éri el az északi sarkkört Reykjavik a világ legészakibb szuverén államának fővárosa. Bár nem ez az egyetlen dolog ami kiülönlegessé teszi ezt a várost. Reykjaviktól nem messze gejzírek és vízesések, hegyek és gleccserek tarkítják a tájat. Ráadásul rengeteg helyi étterem, múzeum és bolt között is válogathatunk.

Felszállás a Sea Spiritre délután, majd kihajózunk gyönyörködünk a táj látványában és fürkésszük az első megjelenő bálnákat (a hosszúszárnyú és a csukabálna a leggyakoribb).

 

Reykjavik_blue_lagoon.jpgReykjavik_hallgrimur_church.jpgReykjavik.jpg

 


2. Nap – Grundafjodur falu - Snæfellsjökull jégsapka

Grundafjodur egy tipikus izlandi halászfalu, gyönyörű hegyekkel körülölelve. Mialatt körbevezetnek minket a településen felfedezzük hogyan élnek itt a helybéliek szemtől szemben a természettel. Később Zodiacba (speciális motorcsónak) pattanunk és megcsodáljuk a közeli Breiðafjörður sziget gazdag madárseregét. Közel 50 különféle faj él itt, köztük az üstökös kárókatona, jeges sirály, rétisas, pehelyréce, fekete lumma és a laposcsőrű víztaposó. A madárfigyelő-túránk akár bálnafigyelésbe is fordulhat mivel a környék cetfajokban igen gazdag, akadnak itt gyilkos bálnák, csukabálnák, disznódelfinek és fehérdelfinek is.

 

Fakultatív program

Azok számára ajánljuk ezt a programot, akik szívesen felfedeznék a híres Snæfellsjökull jégsapkát. A túra átvezet számos kis halászfalun a gleccser felé. A Snæfellsjökull gleccser igen nagy népszerűségnek örvend hála Verne Gyula – Utazás a föld középpontja felé c. könyvének „Micsoda utazás! Micsoda csodálatos utazás! Egyik vulkánon bementünk a föld alá, a másikon kijöttünk, de ez a másik 1200 mérföldre volt a Snaefellstől, Izland isten háta mögötti, kopár vidékétől. Expedíciónk elvezetett minket a Föld legharmonikusabb tájára. Otthagytuk az örök hó világát, és eljutottunk oda, ahol örökké zöldell minden, otthagytuk a jégmezők fölötti szürke ködöt, és elkerültünk Szicília azúrkék ege alá!”

Időtartam: 4,5 óra.

 

Grundarfjorður1.jpgjoel-santos-iceland-06.jpg

 

 

3. Nap - Flatey Izland – Látrabjarg

Reggel követjük a Flatey sziget partvonalát a Zodiakokban és elhajózunk egy kedves kis faluba a parton. Láthatunk itt különlegesen festett helyi templomot és házakat, ahol az izlandiak a halászatból keresik meg a mindennapi betevőjüket.

Délután elhaladunk a Látrabjarg sziklánál ami Izland legnyugatibb foka melynek szikláin számos tengeri madárfaj fészkel.

 

 

4. Nap – Ísafjörður – Vigur-sziget

Az Ísafjörður fjord amit a reggeli órákban fedezünk fel kétségtelenül a leggyönyörűbb fjord az országban. Elsősorban a domborzata miatt amit számos bazaltos áramlat kovácsolt az évek során. Meglátogatunk egy ísafjörðuri kisvárost, amely abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Nyugati-fjordok fővárosa lehet. A helyi, öreg faházikók mind tanúi voltak a múltnak, amikor is ez volt a legfőbb halászkikötő. Elkapunk egy pillanatot a tradícionális ísafjörðuri mindennapokból. Az idegenvezetőnk kíséretében körbejárunk, hogy megismerhessük a város igazi szellemét és a helybéliek valódi értékeit. A meredeken tornyosuló hegyek tökéletes menedéket nyújtanak a város szívében lévő nyüzsgő kikötő zajától. Századokon keresztül Ísafjörður volt a térség legnagyobb halászvárosa és kereskedelmi központja. Színes házak díszes hullámtetőkkel adnak barátságos és szinte misztikus aurát ennek az élénk központnak.  A legfőbb iparág a halászat, a városiak legfőképp erre támaszkodnak anyagi biztonságuk megteremtésében. Az idők során Ísafjörður jelentős szerepet kapott izland nemzeti történelmében és máig is az ország egyik legvibrálóbb kulturális központja.

Délután Zodiakkirándulásra indulunk a Vigur sziklához ahol pehelyrécék, lundák, sarki csérek, fekete lummák és sok más változatos madárfajokra találhatunk.

puffins-billing-600x390.jpgpuffin3.jpgpufi.jpg

 

 

5. Nap – Siglufjörður – Grimsey

Siglufjörður egy kisváros kevesebb, mint 2000 lakossal, de vitathatatlanul az Atlanti-óceán legnagyobb heringhalász fővárosa. Meredek hegyoldalakkal szemben ül a város ahonnan a sötét arktiszi tél idején gyakran zúdul le lavina, elzárva a városba vezető utat. A hering ipar 1940 és 1950 között virágzott, és teremtette meg a jólétet a városiak számára, ez nyomot is hagyott néhány gyönyörű izlandi építményben. Azért látogatunk ide, hogy megnézzük a dínyertes Tengerészeti Múzeumot történelmi hajóival, ezután pedig  tervezünk egy túrát a Héðinsfjörður völgybe.

 

Fakultatív program:

Részt veszünk egy színházi előadáson majd belekóstolunk egy színes és tanulságos előadásba a térség heringhalászatáról. A dankasirályok és sarki csérek is élvezik majd az előadást és miközben összekapnak egy falat halon.

Időtartam: 2 óra.

Este zodiakokkal kötünk ki az apró Grimsey szigetén, ami pontosan az északi sarkkörön helyezkedik el. Az esti órák a legalkalmasabbak az idelátogatásra: mialatt számos turista érkezik ide, hogy átléphesse a láthatatlan határvonalat az Északi sarkörre, a sziget arról is ismert, hogy itt láthatjuk az éjféli napot. Szintén láthatjuk a  fennséges bazalt sziklákat és madár kolóniákat, amelyek a csipkézett sziklákon választanak maguknak fészkelő helyet. Megismerhetjük „a tenger bohócát” ismertebb nevén a Lundát.

 

 

6. Nap – Akureyri – Myvant tó

Kora reggel Akureyri kikötőjében találjuk magunkat – Észak-Izland fővárosában.ami háta mögött egy csodálatos fjord húzódik. Ez Izland második legnagyobb városa Raykjavik után és Észak-Izland kereskedelmi, kulturális és a szolgáltatási szektorának központja. Meglátogatjuk a helyi múzeumokat és a jellegzetes Akureyrarkirkja templomot, élvezzük a szabadprogramos sétát a nagyszerű botanikus kertben és a város körül.

 

Fakultatív program:

Fedezzük fel a geológiailag legaktívabb térséget Izlandon a Myvatn területén és a legerőteljesebb vízesést Európában, a Dettifosst. Akureyriből indulunk az egész napos túránkra a Godfoss vízeséshez, a Myvatn tóhoz és a Detifoss vízeséshez. Évezredekkel ezelőtt a vulkánkitörések drámai tájat hoztak létre lávalabirintusokkal, forrongó kéngödrökkel és forró sárgödrökkel. A Myvatn tó olyan ökoszisztémával büszkélkedhet, amely a világon egyedülálló és a nagy vándorló utak keresztútjánál fekszik ezért ez a természetes szentély számos madárfaj otthonául szolgál. A Dettifoss pedig a Prometheus Science-fiction film helyszínéűl szolgált, mint egy ősi Földszerű bolygó

Időtartam: 8 óra (Godafoss vízesés és Mývatn tó)

10 óra (Godafoss vízesés, Mývatn tó és Detifoss vízesés)

 

godafoss_by_andymumford.jpggodaposs.jpggodafoss.jpg

 

 

7. Nap - Húsavík

Izland „bálnafigyelő fővárosába” érkezünk. Húsavik remek lehetőséget kínál a hosszúszárnyú bálnák, csukabálnák, barázdás bálnák, kardszárnyú delfinek, és tőkebálnák megfigyelésére. A zodiakokkal a Skjalfandi öböl felé vesszük az irányt és élvezzük a lélegzetelállító látványt ami elénk tárul a hófödte Vik-hegység és számos tengeri madár kíséretében.

A város Izland legrégebbi települése. Rengeteg múzeum közül válogathatunk úgy mint: Tengerészeti Múzeum, Természettudományi Múzeum, Néprajzi Múzeum, Művészeti Galéria, és természetesen a Bálna Múzeum. Sok látogató szerint a helyi templom a legszebb vallási építmény az egész országban.

 

 

8. Nap – Mjoifjordur – Seyðisfjörður

Mjoifjordur jelentése „keskeny fjord” és a legtöbb hajó számára komoly problémát okozhat – de nem a miénknek! Kihasználjuk a kis méret és a manőverező képességünk előnyeit a Sea Spirittel és felfedezzük ezt a vad és elzárt területet. A maga 30 lakosával a nyári időszakban Mjoifjordur igen gyéren lakott településnek számít. Áljj ki a nyitott fedélzetre és élvezd a gyönyörű kilátást, öreg hajóroncsok még mindig akadnak elszórva a fjord partjainál.

Seyðisfjörður a Lonley Planet egyik kedvenc választása Izlandon, a látogató szemét színes, norvég-stílusú faházak kényeztetik, melyek a 20. sz. elején épültek. Az egyedi építészet és az élénk hangulat, a távolság és nehéz megközelíthetőség teszi nagyon különleges hellyé Seyðisfjörðurt. Az aktívabb utazóin tehetnek egy energikus túrát a folyón felfelé vezető ösvényen át a vadvirágos tájon.

 

 

9. Nap – Djupivogur, Papey-sziget és Vatnajökull jégsapka

Korareggegl dokkolunk Djupivogur településén. Djupivogur egy apró halászfalu, ami egész biztosan le fog nyűgözni. Meghökkentő a környező természet nyers szépsége. Élvezzük a kilátást a fennséges Bulandstindur hegyekre aztán folytatjuk utunkat a közeli Papey-szigetre hajóval. Izland legöregebb fatemploma mellett találkozhatuunk itt rengeteg lundával és fókával.

 

Fakultatív program:

Fedezd fel a hatalmas Vatnajökull jégsapkát – Európa legnagyobb gleccserét. Láthatunk 15 méter bagas jéghegyeket a kék minden árnyalatában amint elúsznak az óriási jéglagúnába: Jökulsárlónba. A területen fészkelnek a nagy rablósirályok és a Jokulsarlon fókák.

Időtartam: 8,5 óra

 

 

10. Nap- Vestmannaeyjar

Vestmannaeyjar  egy szigetvilág ami két nagy és tizenhárom kisebb szigetből áll, melyet tengeralatti vulkánok formáltak. A csoport legifjabb tagja a Surtsey-sziget ami 1963-ban emelkedett ki a habokból és 2008-óta az Unesco Világörökség részét képezi. Ez a különleges tudományos jelleg megvédi a szigetet a turisztiikai célú látogatásoktól. Bejárjuk a legnagyobb szigetet a Vestmannaeyjaron –  a Heimaey-t. A szó jelentése „otthon sziget” ugyanis a sziget 8 millió lundának ad otthont. A híres vérvörös Eldfell vulkán, ami elpusztította a település felét 1973-ban, bármely parti pontról jól látható.

 

 

11. Nap – Reykjavik

Befejeztük körutazásunkat, kikötés Reykjavikban, indulás haza.

 

További Hasonló utazásainkat ide kattintva találja!

Isten Hozott a Fedélzeten!

Szeretnénk hozzájárulni a felkészüléshez, ezért összeállítottuk a legfontosabb dolgok listáját mielőtt elindulnál. Számunkra az a legfontosabb, hogy élvezd a biztonságos és felejthetetlen utazást.

Számíthatsz rá, hogy változatos egyéni utastársaid lesznek a hajóút során. Mivel egy sarkköri utazás különböző nemzetiségű embereket gyűjt össze a világ minden tájáról egy biztos közös lesz bennetek az utastársaiddal, mégpedig a komoly érdeklődés a világ legtávolibb, legérdekesebb helyeinek felfedezésére.

 

 

052.jpg

 

 

Mire számíthatsz?

Egy sarkköri utazás kiszámíthatatlanabb, mint egy átlagos hajóút, ezért arra ösztönzünk, hogy nagy kalandvággyal érkezz a fedélzetre. A váratlan dolgokkal való szembesülés az utazás része - és épp ettől olyan izgalmas!

Minden utazás alkalmával történik valami más, valami új. A természet rengeteg meglepetést tartogat, ezért nincs garancia arra, hogy minden felsorolt állomást teljesíteni tudunk. A rugalmasság képessége olyan dolog, amit mindenkinek magával kell hoznia a hajóra.

 

Izland

 

Államforma

Köztársaság

 

Főváros

Reykjavík

 

Hivatalos nyelv

Izlandi de szinte mindenki beszél angolul és dánul.

 

Lakosság

Kb. 300 ezer fő

 

Terület

103 000 km², valamivel nagyobb, mint Magyarország

 

Időzóna

Nyáron -2 óra, télen -1 óra az időeltolódás Magyarországhoz képest.

 

Telefon

Roaming használatával működnek a magyar telefonok.

 

Időjárás

Izlandon egész évben kiegyenlített óceáni klíma van. Télen általában egy-két fokkal melegebb van, mint Magyarországon. Nyáron az átlaghőmérséklet 10-14 fok, mivel a levegő rendkívül tiszta, ezt azonban jóval melegebbnek érezzük. Csapadék bármikor előfordulhat.

Télen a legrövidebb időszakban napi négy órán át van világos, míg nyáron heteken át nem megy le nap.

Mindenképpen ajánlott felkészülni a változékony hőmérsékletű időjárásra, és nagy hőingásra a nappali és éjszakai hőmérséklet között. Helyenként az éjszakai órákban fagyponthoz közeli hőmérsékletre is számíthatunk. Napközben pedig szeles, esős, de néhol napos, meleg (akár extrém 30oC!), vagyis rendkívül változékony időre számíthatunk.

Fontos felszerelés a megfelelő lábbeli (bakancs), vízálló, meleg ruhák! Ha valami itthon marad, nem probléma, szinte bármi beszerezhető a helyszínen

 

Beutazási feltételek

Magyar állampolgárok érvényes útlevél vagy személyi igazolvány birtokában vízummentesen utazhatnak be az országba 90 napos tartózkodással.

 

Biztonság

Izlandon még a skandináv viszonyokhoz képest is kiemelkedően jó a közbiztonság. Mindössze a szokásos elővigyázatosságra van szükség.

 

Szokások

A skandináv országokban megszokott módon jellemző a korrektség és pontosság. A csalás vagy a tisztességtelen üzleti viselkedés ismeretlen (Izlandon a világon a legalacsonyabb a korrupció). A megbeszélt találkozókra pontosan érkeznek. Az izlandiak a tolakodó magatartást elkerülik, nem szólnak bele a másik dolgába, de segítőkészek, barátságosak, közvetlenek.

 

Izlandon - Észak-Európa más részeihez hasonlóan - nagyon fejlett a demokrácia. Valós a különböző társadalmi csoportok, a férfiak és a nők, a különböző generációk közötti egyenlőség. A gyerekeket, időseket, nőket, mozgássérülteket, valamely kisebbséghez tartozókat teljesen egyenrangú félként kezelik.

 

Fizetőeszköszök

Izland pénzneme az izlandi korona (ISK). 1 ISK = kb. 2 Ft. Eurót, dollárt vagy dán koronát lehet a legkönnyebben váltani. Kártyával mindenhol lehet fizetni, még kisebb összegeket is.

 

Költségek

Izland a drága országok közé tartozik. A szupermarketekben a nyugat-európainál némileg magasabb árakkal találkozunk. A büfékben és benzinkutaknál kb. 600-800 koronáért vehetünk szendvicset vagy 2000 koronáért egy kétszemélyes pizzát. Az éttermekben a jó minőségű, gasztronómiai színvonalú főétekért kb. 2500-3000 koronát kérnek, míg egy tenger gyümölcseiből álló büfévacsora ára 4000-5000 korona.

Egy izlandi utazás során azonban nem kell feltétlenül sok pénzt költeni. A nagyon csábító fürdők és uszodák olcsóbbak, mint Magyarországon. A természeti látványosságokhoz nincsen belépőjegy; a parkolásért általában nem kell fizetni; vidéken az ember alig költ vásárlásra.

 

Közlekedés

Az 1-es főút majdnem végig aszfaltozott, jól lehet rajta haladni. A kétszámjegyű utak vékonyabbak, aszfaltozottak vagy murvásak. Lassabban, de kiszámíthatóan lehet rajtuk autózni, terepjáró nélkül is.

Az F-fel jelölt felföldi utak csak nyáron vannak nyitva; használatuk terepjárót igényel. A kijelölt utakról letérni tilos. Benzinkút minden jelentősebb településen van. A sebességhatár lakott területen 50 km/h, ezen kívül 90 km/h. Autópályák nincsenek. Reykjavíkban is könnyen lehet autózni; a parkolásért csak a belvárosban kell fizetni. Az autó alapbiztosítása nem terjed ki a kavicsfelverődés okozta károkra.

Vannak távolsági buszok, ezek azonban ritkán járnak, és két személy esetén már drágábbak lehetnek, mint autót bérelni. Reykjavíkból Akureyribe, Egilsstadirba, Höfnbe, Ísafjördurba és a Vestmann-szigetre lehet repülni. Vasút nincs.

 

Egészségügy és orvosi ellátás

Azok, akik Magyarországon biztosítottak, vagy egészségügyi ellátásra jogosultak, az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban jogosultak a tartózkodásuk tervezett idejére, és az egészségügyi állapotukra tekintettel orvosilag szükséges egészségügyi ellátásokra. E jogosultságot az Európai Egészségbiztosítási Kártya igazolja. A Kártya alapján a magyar állampolgár ugyanolyan feltételekkel részesül orvosilag szükséges ellátásban, mint az adott tagállam biztosítottai. A Kártyát a lakóhely szerint illetékes megyei egészségbiztosítási pénztár állítja ki. Érvényességi ideje 12 hónap (nyugdíjasok esetében 36 hónap.) Részletes tájékoztatót az Országos Egészségbiztosítási Pénztár honlapján („Ellátások az EU-ban” menüpont alatt) talál: www.oep.hu

Célszerű külön baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is kötni, amely bizonyos esetekben önrész nélküli ellátást tehet lehetővé, illetve amely az egészségügyi ellátás mellett egyéb károkra is fedezetet nyújt.

 

Diplomáciai képviselet

Izlandon nincs hivatalos magyar képviselet. A legközelebbi akkreditált magyar külképviselet Oslóban van (Sophus Lies gt. 3. 0244 Oslo, Norvégia; telefon +47 22 55 24 18, ügyeleti telefon: +47 92 44 78 76)

Javasoljuk, hogy bajba jutás esetén vegyék föl a kapcsolatot vagy az Európai Unió valamely tagállamának helyi külképviseletével, vagy Magyarország izlandi tiszteletbeli konzuljával (Szklenár Kalló Krisztina e-mail: szklenar@internet.is telefon: +354-557-7952; mobil: +354-847-19-33).

 

2. Nap – Grundafjodur falu - Snæfellsjökull jégsapka

Fakultatív program

Azok számára ajánljuk ezt a programot, akik szívesen felfedeznék a híres Snæfellsjökull jégsapkát. A túra átvezet számos kis halászfalun a gleccser felé. A Snæfellsjökull gleccser igen nagy népszerűségnek örvend hála Verne Gyula – Utazás a föld középpontja felé c. könyvének „Micsoda utazás! Micsoda csodálatos utazás! Egyik vulkánon bementünk a föld alá, a másikon kijöttünk, de ez a másik 1200 mérföldre volt a Snaefellstől, Izland isten háta mögötti, kopár vidékétől. Expedíciónk elvezetett minket a Föld legharmonikusabb tájára. Otthagytuk az örök hó világát, és eljutottunk oda, ahol örökké zöldell minden, otthagytuk a jégmezők fölötti szürke ködöt, és elkerültünk Szicília azúrkék ege alá!”

Időtartam: 4,5 óra.

Snæfellsjokull_in_the_Morning_(7622876302).jpg

 

5. Nap – Siglufjörður – Grimsey

Fakultatív program:

Részt veszünk egy színházi előadáson majd belekóstolunk egy színes és tanulságos előadásba a térség heringhalászatáról. A dankasirályok és sarki csérek is élvezik majd az előadást és miközben összekapnak egy falat halon.

Időtartam: 2 óra.

 

6. Nap – Akureyri – Myvant tó

Fakultatív program:

Fedezzük fel a geológiailag legaktívabb térséget Izlandon a Myvatn területén és a legerőteljesebb vízesést Európában, a Dettifosst. Akureyriből indulunk az egész napos túránkra a Godfoss vízeséshez, a Myvatn tóhoz és a Detifoss vízeséshez. Évezredekkel ezelőtt a vulkánkitörések drámai tájat hoztak létre lávalabirintusokkal, forrongó kéngödrökkel és forró sárgödrökkel. A Myvatn tó olyan ökoszisztémával büszkélkedhet, amely a világon egyedülálló és a nagy vándorló utak keresztútjánál fekszik ezért ez a természetes szentély számos madárfaj otthonául szolgál. A Dettifoss pedig a Prometheus Science-fiction film helyszínéűl szolgált, mint egy ősi Földszerű bolygó

Időtartam: 8 óra (Godafoss vízesés és Mývatn tó)

10 óra (Godafoss vízesés, Mývatn tó és Detifoss vízesés)

myvatn.jpgdettifoss-iceland_67754_990x742.jpg


 

9. Nap – Djupivogur, Papey-sziget és Vatnajökull jégsapka

Fakultatív program:

Fedezd fel a hatalmas Vatnajökull jégsapkát – Európa legnagyobb gleccserét. Láthatunk 15 méter bagas jéghegyeket a kék minden árnyalatában amint elúsznak az óriási jéglagúnába: Jökulsárlónba. A területen fészkelnek a nagy rablósirályok és a Jokulsarlon fókák.

Időtartam: 8,5 óra

vantajokul.jpg048.jpg

 

Indulás időpontjaIdőtartamHajóRészvételi díj kétágyas kabinban/fő-től
2015. június 2-12 11 nap/ 10 éj Sea Spirit
4,313 USD
 

Az ár tartalmazza

 • Csoportos transzfer a hajóhoz az indulás napján
 • Csoportos transzfer a reptérre vagy a városba a kikötéskor
 • Elhelyezés a hajón teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora)
 • Minden program szerinti partraszállás (kivéve a fakultatív programokat)
 • kikötői illetékek
 • speciális utasbiztosítás a hajóút időtartamára
 • előadásokon való részvétel
 • programok a leírtak szerint (kivéve a fakultatív programokat)
 • a hajózás időtartamára vízálló bakancs
 • köszöntő- és búcsúkoktél
 • ajándék dvd az utazásról készült fotókkal
 • kávé, tea és kakaó bármikor a nap folyamán

 

Külön fizetendő

 • repülőjegy
 • fakultatív programok
 • távközlési szolgáltatások, mosoda, bárban történő fogyasztás
 • betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • borravalók

Fizetési és lemondási feltételek

A részvételi díj 20%-a a foglaló, 90 nappal az indulás előtt a teljes részvételi díj fizetendő.

Kötbér:
120 nappal az indulás előtt: 5% kezelési költség térítendő
119 - 91 napon belül: 20% (vagyis a foglaló teljes értéke) kötbér fizetendő
90 napon belül: 100% kötbér és a charter repülőjegy 100%-a fizetendő, mint kötbér

 

Speciális kitételek

Amennyiben az üzemanyag ára jelentős mértékben nő fenntartjuk a jogot, hogy ezzel arányosan az útiköltség árát megváltoztassuk

 

Kabintípusok Sea Spirit
Owner’s Suite
 • 40 m2
 • külön nappali;
 • King méretű ágy és Sofa ágy (tinédzserek elhelyzhetők itt);
 • privát fedélzet;
 • fürdőkád.

Premium Suite
 • 33 m2;
 • 2 twin vagy egy  King méretű ágy;
 • privát erkély;
 • privát berendezés.

 


Deluxe Suite
 • 26 m2;
 • 2 twin vagy egy  King méretű ágy;
 • privát erkély;
 • privát berendezés

 


Superior Suite
 • 22 m2;
 • 2 twin vagy egy  King méretű ágy;
 • ablak a kinti folyosóra
 • privát berendezés

 


Classic Suite
 • 23 m2;
 • 2 twin vagy egy  King méretű ágy
 • picture window;
 • privát berendezés.

 


Main Deck Suite
 • 20 m2;
 • 2 twin vagy egy  King méretű ágy
 • minimum 2 kabinablak;
 • privát berendezés.

 


Triple Classic
 • 23 m2;
 • 2 twin (összetolható) és egy Sofa ágy;
 • picture window;
 • privát berendezés..

 

 

9425f4014dbaba50c8d2abdd928cadc8.jpg


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte