Telefon: +36 1 354 3990

Iroda: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 14.

Bulgária
Indulhatunk!
 

Magyar állampolgárok főszabály szerint korlátozásmentesen, karanténkötelezettség nélkül beléphetnek Bulgária területére, amennyiben bizonyítottan Magyarországról, vagy az EU valamely országából érkeznek. 

Javasoljuk, hogy útiokmányként elsősorban útlevelet használjanak és a határátlépésnél külön kérjenek átlépést igazoló pecsétet, mely által bizonyítható az utazás kiindulópontja,útvonala és ezek ideje.

Magyarországra való belépés szabályai és feltételei:

Bulgária jelenleg sárga jelzésű ország.

A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgárra vonatkozó szabályok:

Nem szükséges a járványügyi megfigyelés, ha a Magyarországra történő belépést megelőző 5 napon belül, legalább 48 órás időkülönbséggel, két alkalommal elvégzett, az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, molekuláris vizsgálat – SARS-CoV-2 teszt – eredményét tartalmazó, magyar vagy angol nyelvű okirattal igazolja, hogy a SARS-CoV-2 koronavírus a szervezetében a vizsgálat időpontjában nem volt kimutatható.

Különös méltánylást érdemlő esetben, kérelemre mentesülhet a karantén kötelezettsége alól, ha az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, molekuláris biológiai vizsgálat – SARS-VoV-2 teszt – eredménye negatív, de köteles a második vizsgálatot elvégeztetni.

Ezek a státuszok hetente frissülnek.

Információ frissítés dátuma: 2020.08.12.

 

Kiemelt Bulgária ajánlataink

Utazás szűrő: Rendezés:

7 nap / 6 éj
2020.08.27. - 09.02.
Összesen 2 időpontban

176.000 Ft/főtől
bezárás

 

 

 

 

  Hova utazhatunk karantén nélkül? 

 

Kedves Utasaink!

Amennyiben szeretne külföldön pihenni és hátrahagyni a szürke hétköznapokat, mi megmutatjuk hova utazhat korlátok nélkül. Összegyűjtöttük azokat az országokat, ahová teszt és karantén nélkül elutazhatnak, illetve a részletekre kattintva további információkat olvashatnak az egyes országokról.

RÉSZLETEK